+1 yılTaksim gösteri sırasında 6 tane insan öldü. Bazıları açıkça cinayet.Yakın mesafeden kafalarına sıkılanlar.
Kaç kişinin gözü çıktı
Kaç kişi sakat kaldı
Kaç kişi yaralandı
Öldürülen insanlar için iyi oldu diyebilen bazı kişilere sesleniyorum ;
Medeniyet karçıt fikre saygı gösterebilmektir. Barbarlık ise karşıt fikri yok etmektir. Eğer karşı fikrin yaşamasına bile izin vermezseniz sizin için yapılabilecek tek tanımlama KATİL olacaktır. Bir katilin saunalacak tarafı yoktur. Cinayet olabilecek en büyük suçlardan biridir. Fikirlerini beğenmediğiniz kişilerin ölümüne "oh iyi" diyen kişilerin örnek aldığı anlayış ikinci dünya savaşına neden olan ve milyonlarca insanın yitip gitmesine sebep olan Nazilerdir. İnsanlığımız gereği birbirimize saygı gösterme ve yaşam hakkına uymak zorunluluğumuz var. İngilizlerin 1215 yılında hazırladığı dünyanın ilk İnsan Hakları metninde bile bahsedilen en temel hakları 800 yıl sonra Türkiye Cumhuriyetinde uygulayamıyorsak hangi medeniyetten, hangi insanlıktan, hangi gelişmişlik söz edeceğiz ? Adi birer katilden ne farkımız kalacak. Alnımızda katil damgasıyla yaşamanın sorumluluğunu taşıyabilecek miyiz ?
Birbirimizi öldürmemiz mi gerekiyor ? Bunu 1980 öncesi denedik ve acı dolu olduğunu gördük. İnsanlar öldü, öldürüldü o dönemde. Yapılan yanlışlardan hiç mi ders çıkartmadınız. Kardeşin kardeşi öldürmesi reva mıdır ?
Lütfen uyanın. Bu ülke yeteri kadar bölündü. Yıllarca birbirimizi öldürdük. Buna yeter demek sizin elinizde. Yapmayın, etmeyin.
En kötüsü bugün sustuğunuz, göz yumduğunuz acılar bir gün de sizin başınıza geldiğinde bundan kaçma şansınız olmayacak. Tıpkı Almanların Yahudileri katliamla yok ettiklerinden 2-3 yıl sonra kendi ülkeleri bombalanırken çaresiz kaldıkları gibi.2268 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle küfür ederek seviyenizi gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
Taş atan kişinin öldürülmesi gerektiğini savunmanız ise insanlıktan nasibinizi almadığınızın başka bir kanıtı.
Polisin görevi cinayet işlemek değildir. Polisin görevi suçun oluşmasını önlemektir. Eğer bu farkları anlamaktan aciz iseniz size seve seve Medeniyet konusunda dersler verebilirim.
Eğer her suç işlendiğinde adaleti KENDİ ELLERİMİZLE uygulamaya kalkarsak trafikte önüme kırdığınızda ben de sizi mi cezalandırmalıyım ? - +1 yıl
ay ay medeniyetten bahsedene bak seviye meviye ben taş atanın olmesi gerekiyor demedim aynı sen gezi parkında polise taşı yapıştırıyorsan suç budur benm elit kardesm bn senn onune bos yere kırmam canım ama sen polise durduk yere atıyorsun taşı medeniyetli üst seviye ama bir o kadarda kendine aşşalık diyen çapulçu kardeşim
- +1 yıl
ama onu kastettin ve taş yapıştıranların çoğu provokatör bunu neden o kalın kafana sokmayı denemiyorsun ağzınıza bir şeyi almışsınız onu 40 takla attırıp söylüyorsunuz.Gerçekler bunlar .Ve seni salak senin savunduğun polis 250 gr.ağırlığında ki gaz bombasını lazer POİNTER ile göstericinin kafasına denk getiriyor.Bir kadını 19 kişi yerde sürükleyerek dövüyor.Panzerden tazzikli suyu göstericinin göğsüne 30 derce açıyla 10 metre yakından sıkıyor.Göstericilerin üzerine pilastik mermi yağdırıyor
- +1 yıl
ne güzel dime elit kardesim küfür edince medeniyettcen cıktınmı sen cıktın küfür edip seviyeni gözterdigin icin tesekkurler onccelikle sen o gdp polise tas atan lavugun dibinde durma polis suyu sıktıgında sende kaynarsn 30 derece demssn panzerin 10 metre dibine girersen tabi 30 derece olur siz değilmisiniz amerikayı ornek alın flan amerika bizim yanımızda dyen amerikada gercek mermi kullanılıyor ne haber bn tophanede yasıyorum yanı taksimin altı bebem kasımpaşalıyız biz taksim ogun dop doluydu
- +1 yıl
Mahalle ağzıyla küçük görme çalışmanız, aklınız sıra dalga geçmeniz zaten küfürbaz ve insanlıktan pek nasibini almamış halinize yenilerini ekliyor.
Ben sizin kardeşiniz değil olsa olsa abiniz olurum. Sizi küfrettiğiniz için uyardım ama utanıp bir özür dilemeyi bile akıl mı edemeniz yoksa gerçek haliniz olduğu için önemsemediniz mi emin değilim.
"aşşalık" sözünü tarafınıza iade ediyorum Size daha çok yakışıyor. Ayrıca Türkçe bilginiz pek bir zayıf ; doğrusu "aşağılık" olacak - +1 yıl
öncellikle benim seviyeme laf sokmaya çalışmadan önce dönüp de kendi seviyene bak :)
Burada gaz bombası pointer ile kullanılmamalı ve göstericinin tam kafasına ya da tam yüzüne gelecek şekilde kullanılmaması gerekiyor üzerinde de yazıyor bu.biz 10 metre dibine gitmiyoruz onlar geliyor bunu da kafana sok ve amerika bizim yanımızda diye saçma bir şeyi kimse demiyor çünkü her kez biliyor olmadığını.
bebem lafından lütfen vaz geçer misin ? :) - +1 yıl
6 Kişi öldürülürken hala "ama onlar taş atıyordu" diye savunma halinde olmanız inanılmaz.
İnsan hayatı sahip olabileceğiniz en değerli hazinedir. O ölen insanların ailelerine ne dememiz gerekiyor ? Bunu hiç düşündünüz mü ? "kusura bakmayın çocuğunuz polise taş attı." mı diyeceğiz ?
O zaman küfür ettiğiniz ve medeniyetten nasibini almamış, saygısız küstah halinizin cezasını siz söyleyin ? Size ne ceza vermemiz gerek ?
Ceza Hukuku yasalarca belirtilmiştir. Suç işleyene cezasını mahkemeler verir - +1 yıl
ulan siz yokmusunuz aklınca medeniyetli insanlar bana insanlık dersi veren siz sana ne diyem simmdi türkceyle artislik yapıyorsun aşşalıgı ben almıyım size lazm ouyo eylemde kullanırsın biz çapulcuyuz aşşalık çapulcuyuz ama gururluyuz dersn yne gazı yersn bak kafiyeli oldu git bana kafiyeyle artislik ver sen evnn arka bahcesne bak yabani ot dolu piknikte çöpu agacın dibine atan sensn 1 mayısta devletn malna zarar veren sensin ama bir agac sevgisi sevgisi anlatamam sen git biranı ic kocum
- +1 yıl
Bana laf söyleyecek durumda değilisiniz. Ben hala "siz" diye konuşuyorum. Siz ise "artislik" diyorsun. Utanma duygunuz var mı acaba ? Neredeyse iki katınız yaşındaki adama "koçum" diyebiliyorsunuz ya. Gerçekten utanmanız yok.
Hayır efendim, ben 1 Mayısı desteklemiyorum. Bu size cevap olsun. Bilgisizliğinizle insanlara yaftalar biçmeden önce ona sorun ki böyle patlamayın. UTANIN UTANIN !
Ramazanda oruç tutan bir müslüman evladına bira iç diyerek aklı sıra gavur damgası vurmaya çalışan kişiye ... - +1 yıl
Sürekli laf döndürerek kaçmaya çalışıyorsunuz, kıvırmak da üstünüze yok.
- E ben öyle demedim diyerek cinayete ortalıktan kurtulmaya çalıştınız.
- Kötü türkçenizle sizden yaşça büyük birisine küfür edip üstüne de "gavur" demeye kalktınız. Patladınız.
- Solcu demeye kalktınız. Hayır değilim. 1 Mayısı desteklemiyorum. Patladınız.
- Kaç kere seviyesizce konuştunuz. Sizi uyardım hala özür bile dilemeyi düşünmediniz. Patladınız.
Anneniz babanız size utanma ve ar duygusunu öğretmedi mi ?
- +1 yıl
emin ol ben vatan hyinine daha neler derim bana medeniyet dersini sen veremezsin canm senn zeka yaşın - lerde daha konu geziydi bir anda medeniyet insanlık yaptın lafaa 40 takla attran sensn bide bu var konu gezi değil konu ne ne bir çektirip gidermisiniz lütfen ben sizi hiç anlayamıyorum hiç utanın utanın artise bak ya türkçeyle ders vermeye çalışıyor
- +1 yıl
Benim yazdığım "polis kalkan takmasın" diye bir söz okudunuz mu ? Polis elbette kendini korusun. AMA CİNAYET İŞLEMESİN ! Bu olaylarda 5'i sivil 1'i polis toplam 6 kişi öldü. O insanların hiç biri ölmeyebilirdi. ORANTISIZ GÜÇ kelimesinin anlamını biliyor musunuz ? Polisin bu olaylarda yaptığı şey orantısız güç bile değildi.
Hangi Polis suç işlemişse cezası verilmeli. Buna bile katılmadığınızı söylemeyin. Kim suç işlemişse cezası verilmeli. Polis veya gösterici. Ama cezayı MAHKEME versin. - +1 yıl
Ne yani bu polislerin yaptığını haklı mı çıkartıyor kusura bakma ama çıkarmıyor.Polise emirini veren amirlerdir,amirlerde emirleri kendi üstlerinden alır.Fakat insanlara uygulama konusunda tercihlerini kendileri yapar.Senin savunduğu polisler insan öldürüyor ve bu açık ve net bir şekilde cinayete giriyor ve bu yazı yazan arkadaşın dediği gibi OH İYİ OLMUŞ diyorsun demeye çalışıyorsun
- +1 yıl
Siz dersiniz. Çünkü utanma duygunuz olmadığını defalarca kanıtladınız bize. Küfür etmekten çekinmeyen de birisiniz. Kibarlık ve nezaket size birşey ifade etmiyor farkındayım.
Zeka yaşım eminim sizinkisinin üstündedir. Bence o konuya hiç girmeyin. Daha da komik oluyorsunuz. Ben size medeniyet dersi veremem ama siz bana "vatan haini" diyebilirsiniz çünkü ? Açıklama ? Yok tabi ki.
Vatan hayini yazan kişi zeka testi uyguluyor. Doğrusunu öğrenin HAİN.
- +1 yıl
Sorunda burada zaten. Emir geliyor yukarıdan. Yukarıdaki insanlar "sık" dememeli. "Gerekirse tutukla" demeli. Ben size her kızdığımda sıkacak mıyım ? Her iktidar sevmediği insanlara sıkacak mı ? İktidarın şartı bunu mu gerektirir ?
Velev ki sıkacak, Polis neden insanların üstüne doğru sıkar. Kafasına nişan olur. Kim ki bunu yaparsa derhal cezalandırılmalı. Gösterici ve polis.
Devlet polise kendi adaletini uygulatıyor. Sorun da burada. Üstelik bunu yaparken de cinayete göz yumuyor. - +1 yıl
- +1 yıl
kullanıldı sonuçta hem de insanların üstünde artı polislere sık emri geldiği zaman sıkarlar çünkü emirdir fakat gaz bombasını göstericinin kafasına denk getirmek tercihidir.Çoğu polis suçlu ve sadece göstericilere ceza veriliyor polise değil onlara neden verilmiyor haksızlığın bir diğer yüzü
- +1 yıl
Ethem Sarısülük'ün kafasından 9 mm. kurşun çıktı. BİZZAT GERÇEK MERMİ. (Yine patladığınız bir an)
Plastik değil.
Ayrıca bir insanın gözüne plastik mermi sıkarsanız EN İYİ ihtimalle kör olur hatta ölür.
Kafasından gaz mermisi ile vurursanız Kafatası dağılır.
Siz dediğimi anlamıyorsunuz. İnsanlar ölmemeli. Gerekirse tutuklarsınız. Benim gibi insanlar 1 Mayıs'ı desteklemiyorlar. Orada kim teröristlik yaparsa polis koysun resmini gördüğüm adamı ben tutup getiririm karakola. - +1 yıl
- +1 yıl
Gazı atan polislerin kasklarında ki numaraları sildirip olay yerine yollayan yöneticiler yüzünden hiç bir polis ceza almayacak.
Halbuki o kask numaraları silinmeseydi kötü niyetli olan polisler tutuklanır ve böylece toplumsal olaylara müdahale ederken aşırı güç kullanan polisler başka olaylarda suç işlediklerinde ceza alacaklarını bilirlerdi.
Onun yerine Başbakan polislerin performansı için EFSANEVİ dedi.
Türkçe meali : Öldürmeye devam edin.
Bu çok yanlış. Kimse ölmemeli. - +1 yıl
O polis memurunun biraz arkadasında arkadaşları vardı. İlk dayak anından kurtulduğunda göstericilerin üstüne saldırmak yerine çekilseydi bugün 1 can daha aramızda olacaktı BU BİR.
Polis madem silahını çekti. Havaya ateş etmeli, insana doğru değil. BU İKİ.
Polis memuru madem ateş etme kararı aldı, eğer birinci seferde insanlar çekilirse çekilir. 3 Kere ateş edilirse elbet birisine isabet eder. BU DA ÜÇ
Polis memuru ne yazık ki Ethem'e nişan alıyor. BU DA DÖRT
TAM 4 KERE HATALISINIZ - +1 yıl
Siz o videoyu izleyip hala kaza mı diyorsunuz buna ?
Polisin kasıtlı adam öldürmesi için illa ki infaz mangası mı kurması gerekir ?
İyi misiniz ?
Orada ölen bir can var ama siz hala bunu haklı çıkartmaya çalışıyorsunuz.
Dilerim Allahımdan inşallah bir gün Ethem Sarısülük'ün acılı anne babasıyla karşılaşırsınız. O zaman o aileye ne diyeceksiniz ? "Kusura bakmayın kaza oldu" mu diyeceksiniz ? - +1 yıl
Böyle bir savunma olur mu ? Polis uykusuz olduğu içn bir anlık refleksle bir insanı öldürdü.
İyi o zaman bende suç işleyeceğim günleri uykusuz halime denk getireyim. Veya oruç tutuyorum, saat 4'ten sonra bitkin düşüyorum. İşyerimden firar edeyim. Öyle ya uykum var.
Böyle bir savunma olur mu hiç.
Uykusuzluk yüzünden kaza işlerseniz suç olacak. Ama uykusuzluk yüzünden adam öldürürseniz suç olmayacak. HARİKA BİR MANTIK. Yİne tırtladınız.
- +1 yıl
Elbette ben sizin gerçekleri söylemenizi beklemiyorum.Tabi ki taraf olarak karşı tarafa haklısın diyemezsiniz. Bunu sizden beklemek saflık olur.
Arkanda sizi koruyacak arkadaşlarınız varken göstericilerin üzerine saldırıp sonra da silahı bizzat üzerilerine doğru tutup tetiğe basıp 3 kere ateş edince kaza mı oluyor ? Bunların hepsi yalan.
Bu video da fotomontaj olmasın sakın ? - +1 yıl
Uykusuz lafını siz yazdınız. Ben size ithafen yazdım
İyi de bu adam polis. Bu iş için eğitim aldı. Sizi, beni, bizleri korumak için. Adamın profesyonel mesleği bu. Her gün suçlularla uğraşan adam yani polis bile böyle yaparsa sonumuz ne olur. Ayrıca yaptığı hatanın telafisi de yok. Bir insanın hayatını sona erdirdi.
Sizden çok rica ediyorum. Hatta yalvarıyorum. Ethem Sarısülük yerinde çok sevdiğiniz bir kişi olduğunu düşünün. Bu talihsiz olay Allah göstermesin sizin başınıza gelse ... - +1 yıl
Verdiğiniz örneğin hiç bir kıymeti yok. Çünkü oradaki insan bir polis memuru. Onun yetkisi var, eğitimi var, gücü var. Ben ise sivil bir bireyim. Aynı şey değil verdiğiniz örnek. Yİne patladınız. Bu da olmadı.
- +1 yıl
Size polis vahşetine bir örnek daha vereceğim ;
link
Orada suç işleyen polisler hakkında hiç bir uygulama yapılmadı ve yapılmayacak.
Daha da kötüsü o dayak yiyen çocuğun halini düşünün. O çocuğu ailesi tıpkı sizin yetiştiğiniz gibi 20 yılda yetiştirdi ama kötü insanlar onu 20 saniyede attıkları dayak ile devlet düşmanına çevirdiler. O çocuk daha 50 yıl yaşayacak ve hep ülkesinden nefret edecek. Kendi elimizle düşman yarattık. Bunu bile anlamıyoruz. - +1 yıl
Ben eğitimini bilemem. Göğsüne rozet taktığı, beline silahı aldığı anda benim için o insan POLİS MEMURU'dur. Ben ona güvenemeyeceksem kime güveneceğim ? Devletin polisi acemi bir insan ise ben ne yapmalıyım ?
Anlattıklarınız beni korkutuyor. Umarım saçmalıyorsunuzdur. Göstericileri kötü göstermek için saçma sapan savunmalar yaptığınızı düşünmek istiyorum. Yoksa yandığımızın resmidir. - +1 yıl
Ama ben size ne diyorum. Kim ki suç işlerse mahkemeye çıkartılsın. Polis veya gösterici.
Şu an yargılanan binlerce gösterici ve 1 tane polis var. Sizce bu mantıklı mı ? LÜTFEN YANIT VERİN BU SORUYA. - +1 yıl
Insanlarin olmesi gezi olayindaki 6 kisi oliunca mi sizin dikkatinizi cekti...o kadar yazi yazmissiniz ulkenizdeki teror olayindan bahsetmemissiniz sehit olan askerinizden oldurulen ogretmenlerinizden v.s. gezi parki umrumda degil ben onlarca sehidime ,yikilan yuvaya aglamayan milletin protestosu benim gozumde hictir
- +1 yıl
Ayrıca bana karşı yaptığınız savunma gerçekten çok kötü.
Ben polisin vahşetini gösteriyorum. Sizin yanıtınız : Gösterici de yaptı.
Bu mudur yani ? Gösterici yaptı diye Polis de ona saldırsın. Kısasa kısas. Kanunmuş, adaletmiş, mahkeme falan gereksiz. Böyle mi anlamamız gerek ? Teorinizde ki saçmalığı anlıyor musunuz ? Bu çok ama çok yanlış bir tez. Dilerim ki hatanızı anlar ve adaletin bir kadın isminden fazlası olduğunu anlarsınız.
Adalet hergün hepimize eşit ve kusursuz olarak lazım. - +1 yıl
hadi seç begen sen polisleri her gaz sııkanı sokakta polis bırakmayalım gösterici milletin işyerini kırsın ülkenin zararı buyusun biz mahkemede murat şu 3000 poliside neden gaz sıktı sor bakim sonra salarız diyelim umarm yanlyorum yoksa yandık restoran kalmaz yemek yiyemeyiz mazallah
- +1 yıl
Söylediklerimi işinize geldiği gibi çekiyorsunuz. Müdür temizlikçi örneğini polislere nasıl uygularsınız. Kaldı ki siz bir işyerine gidip de satın almadan ortalığı mı temizletiyorsunuz. SAÇMA. Anlamsız örneklerinize bir yenisini eklediniz.
Dilerim ben işyerime gelirsiniz. Orada da küfür edersiniz muhtemelen. Kabalığınızla işyerimizi onurlandırırsınız ama bizim firmamız sizin gibi insanlara bile hizmet veriyor.
Öğrenecek çok şeyiniz var belki yardımcı oluruz. - +1 yıl
Sayın Vayser, bunu çok duyuyorum gezi karşıtlarından. Bizi pkk dostu gibi göstermeye çalışmayın. Bizler teröründe karşısındayız. pkk gibi katil bir örgütün çalışmaları hepimizi rahatsız ediyor ama pkk'ya karşı ne protestosu yapmamızı istiyorsunuz. Mantıklı birşey söylerseniz ben sizi takip ederim. Beytülşebap'a gidip "kahrolsun pkk" diye bağırmamızı mı bekliyorsunuz ?
Ayrıca demokrasilerde her olayda sokağa çıkıp bağırsaydık düzen kalmaz kaos olurdu. Siz olayı kişiselleştiriyorsunuz. - +1 yıl
saçma efenim sizinkide bakın sizin verdiginiz örneklerin yanlıs oldugunu ben söyleyincr ben kötü oldum aynı hırsız polis gibi. ben derim sen dersin gibi her sefernde saçma kaçış yollarını deniyorsunuz lakin pes etmiyorsun bunlar kafimidir yoksa siz her seferinde benim alt tabaka insan oldugumu ima etmeye çalışıyorsunuz
- +1 yıl
Yazdıklarımdan sonra "taşkınlık yapan göstericileri serbest bırakalım" anlamını mı çıkarttınız. Aferin size. Aldığınız eğitime yazıklar olsun. İlkokul öğretmeniz size ne öğretti acaba.
Çok açıklayıcı olarak yazıyorum :
Kim ki suç işlerse bu ülkede polis onu tutuklasın ve mahkemeye sevk etsin. Mahkemede adilce yargılansın ve gerekli cezalar hak ettiği ölçüde verilsin. Bunu yapan gösterici veya polis fark etmez, herkese eşit uygulansın.
Hadi teyit de alalım ki idrak ettiğinize emin olalım. - +1 yıl
HAYIR. Eylemci yapar polis yapamaz demiyorum. Gerçekten anlayışınız mı kıt. Yoksa bunları benim üstüme mi yıkmaya çalışıyorsunuz.
Bakın ben eylemciler arasında kötü niyetli insanlar olduğunu da inanıyorum. Fakat insan öldürmek bambaşka bir şey. İnsan öldürdüğünüz anda herşey bitiyor. Daha da kötü bu devlet erkanı tarafından destek görüyor. Yani olay kaza boyutundan çıkıyor.
Adam öldür ceza yok, adam yarala ceza yok, dayak serbest, sınırsız güç kullanmak serbest. Bunlar çok yanlış - +1 yıl
Eğer suç işleyen polislerden en azından bazıları yargılansa haklısınız en azından sapla saman ayrılıyor derdim. Fakat devlet'in tek bir amacı var. Gezi gösterileri sona ersin de nasıl ererse ersin.
Suç işleyen polisler yargılanmadığı ve hatta TEŞVİK edildikleri sürece adaletten nasıl bahsederiz ki. - +1 yıl
Ben size alt tabaka demedim. Tam tersine alt tabakayı daha çok severim.
Küfür ediyorsunuz, ben etmedim etmem de.Sizi 3 kere uyardım ama özür bile dilemediniz.
Hakaret ediyorsunuz (bira içen gavur demeye getirdiniz). Ben etmedim etmem de.
Söylemediğim şeyleri söylemişim gibi yapıyorsunuz (örnek 1 Mayıs konusu).
Bunları yüzünüze vurunca da rahatsız oldunuz.
Kusura bakmayın ama eğer bunlar için bir de beni suçluyorsanız birşey diyemiyorum. Ben hala "siz" diyerek saygı gösteriyorum. Yaşım da 36 - +1 yıl
Hayır yanılıyorsunuz. Bugünkü yazımın herhangi bir yerinde "ağaç" kelimesi geçiyor mu? Lütfen ilk yazdığım yorumu okuyun. Ben cinayet konusuna dikkat çektim. Kan dökülmesindeki hatadan bahsettim. Hala aynı şeyi anlatıyorum. Bunun adı devlet eliyle terördür. Hala da aynı şeyi anlatıyorum.
Benim bir sorunum yok. Aslında küfür eden, türkçeyi düzgün konuşamayan, sürekli hata yapan hatta karşındakine gavur ithamı yapan birisinden "sorunun ne" diye bir yanıt almak gerçekten şaşırtıcı. - +1 yıl
Bugün size Gezi olaylarının haklı ve haksızlığını anlatmaya değil cinayetin hiç bir şekilde kabul edilmemesi gerektiğini anlatmaya çalıştım.
Fakat neredeyse yarı yaşımdaki küfür etmekte bir sakınca görmeyen, Türkçe fakiri bir delikanlı tarafından cahil ilan edildim. İşin komik tarafı o delikanlı kadar öğretim hayatım var. Akademik kariyer sahibiyim ve zeka seviyemi sorguluyor. En sonunda da Einstein'dan örneklemeler geliyor.
Müthiş. - +1 yıl
Tutturmussun 6 kisinin cinayeti...ben sana 30000 insanimiz oldu diyorum sen diyrsun ki ckip uludrenin ortasinda bagarsamiydim diyorsun.uludreye gelmene gerek yok taksimin ortasindada aynisini yapabildirniz ama evinizden cikmaya korktunuz.hadi orda sustunuz neden haburda alkislar koptugunda akpyi protesto etmediniz gunlerce direnmediniz duran adam olmadiniz.sadece 6 kisimi öldü sence pkk nekadar ocak sondurdu senbunu biliyormusun.kisisellesmeymis...! Kaymagin yuzu senin cumlelerin
- +1 yıl
Katilin kimler olduğunu biliyoruz. Siz eylemler sonucu hükümeti devirseydiniz kaç kişiyi katledecektiniz merak etme biz çok iyi biliyoruz. Sen Babşbakanlık Ofisini işgal etmeyi planlayacaksın, Başbakan'ın evini yağmalamayı amaçlayacaksın polis de sana gül atacaktı öyle mi? Bu dediğinin onda birini insanlar Amerika'da yapmaya kalktılar polis ne yaptı. Ama yok ondan bahseden yok. Allah büyük, bizlerde kör değiliz. Sizin gibi cahil hiç değiliz.
- +1 yıl
İbneler Polise Ne Laf Atıyorsunuz Onlar Görevini Yapıyor.Gelip Beni Seni Neden Vurmuyor Neden Bizim Eve Gelip Dövmüyor Amk...Protesto Neyinize Amk KAşınıyorsunuz Ki Gidiyorsunuz Dayak Yiyorsunuz İyide Oluyor Düzgün Duran İnsana Zarar Gelmez Polisten ALLAH BİZİM İÇİN GÖREV BAŞINDA OLANLARIN YANINDA OLSUN İNŞŞALLAH BU GERİZEKALILARA AKIL FİKİR VERİR DEVLETİ MISIRDAKİ OLAYLAR GİBİ BÖLMEK İSTİYORLAR SİZ MALLAR NE YAPIYORSUNUZ GAZA GELİP ARTİSTLİK YAPIP PROTESTO ALIN SİZE PROTESTO AMK...
- +1 yıl
Vayser : PKK ile AKP'yi aynı kefeye koyup ikisine de aynı protestoyu yapmamı istiyorsan seve seve yaparım. Sen onları aynı derecede düşman görüyorsan benim için sorun yok.
Lumoo : Cahil dediğiniz adam sizden çok daha yaşlı ve olgun. Hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Bizim kimseyi öldürmek gibi bir niyetimiz yok. Adam öldürenlerin karşı tarafı vahşilikle suçlaması da en kibar ifadeyle ahmaklık olur. Siz KATİLSİNİZ. Alenen adam öldürüyorsunuz. Biz kimi öldürmüşüz. Camiye girdiler bile yalan çıktı. - +1 yıl
Cyberwarrior : Küfür ederek zaten seviyenizin sıfırın altında olduğunu kanıtladınız. Aferin. Küfür edecek kadar zavallı ve aciz olmanız haksızlığınızı kanıtlıyor. "i..ler" sözü size daha çok yakışıyor. "a.k" lafını da size iade ediyorum. Sizin gibi barbar insanlar kendi aralarında öyle konuşurlar. Medeniyetten nasibini almamış yaratıkların 21. yy'da yaşamaları da ayrı bir acı.
Sizin gibi barbarların adam öldürmeyi haklı göstermesine şaşırmamak lazım. Başkası da sizi öldürmeye başlarsa ne olacak - +1 yıl
Cinayeti haklı çıkarmaya çalışan ahmaklara sesleniyorum. Bir insanın canını sırf karşıt fikirde olduğu için almak ne insanlığa, ne demokrasiye ne de kanunlara sığar. Dünya çok büyük. Bir gün sizden kuvvetli birisi gelir sizinde canınızı alır. Tıpkı Mısır'da olduğu gibi. O zaman da "nerede insanlık" diye bağırırsınız. Gelişmişliğin cep telefonu kullanmak olduğunu sanmayın sakın. Karşınızdaki insanlara saygı duymayı ve dinlemeyi en önemlisi de ÖLDÜRMEMEYİ öğrendiğinizde cisminiz İNSAN olur.
En İyi Cevaplar
+1 yılBizleri polis teroruyle 2yıldır turlu iftiralarla bitiremeyenler simdi de bunu kullanarak itibarsızlastırarak bitireceklerini sanıyorlar Karşımızdaki düşman mert değil, namert, iftiracı, camide içki içtiler diyecek, türbanlı kadını dövdüler yalanını atacak kadar onursuz Karşımızdaki düşman 12insanı kör ettikten, 5insanı öldürüp binlercesini yaraladıktan sonra "camlar kırıldı" diye ağıt yakan vicdansızlar
Karşımızdaki düşman bizlere faiz lobisi derken, açılan yeni ve yüksek faizli Arap bankalarına bakan dokunulmazlığı veren Allahsızlar Karşımzıdaki düşman "teröre karşıyız" dedikten sonra ElKaidecileri besleyip Reyhanlıda,Rojavada katliam yapmalarına izin veren vampirler
Karşımızdaki düşman, 2012'de 7 çocugu RedHack'li diye hapse atıp 10 ay sonra "pardon" demeden bırakan, adaletsiz, merhametsizler
Karşımızdaki düşman Reyhanlı katliamını önceden bilen ve birşey yapmayan AKP'yi değil, Er Utku Kali'yi RedHack'li diye hapiste tutanlar
Ve karşımızdaki düşman, canlıların olduğu her yere AVM dikerek, para için ülkenin her yerini emperyalistlere peşkeş çekerek
Anadolu'yu israil fuzeleriyle ve boşta kalan yerlere ise AVM doldurarak, halkını mal, esya gibi gorerek, önüne gelene satanlardır
şte bu yüzden işimiz zor, vicdansız, namert, kuralsız, sahtekar, yobaz, paraya tapan bu canavarlardan herseyi bekliyoruz. Bekliyoruz ama, er veya geç biz yani mazlum halklar kazanacak bunu çok iyi biliyoruz! Onlarda iyi bilsin ve gerçek adalete hazırlansınlar!
Bunun için eylemlere tam gaz sonuna kadar devaam !59 Yorumla- +1 yıl
helal olsun kardesım tebrıkler
- +1 yıl
uyuyanlarıda uyandıracagız yoldas sadece bu baslangıctı
- +1 yıl
- +1 yıl
Düşman mert değil haklısın. AVM istemeyiz diyip AVM'lerde protesto ederler. Taksim diyip uçakla Bodruma giderler ama 3.havalimanına da karşıdırlar. Dersimde Kürtleri katlederler ama enternasyonel ve solcu olurlar... Mamak'ta Alevilere ölüm yazanlar Alevi çıkarlar... Sonra maksadımız kötü değildi diye ifade verirler... Chp'li Başkana tuzak kurmayı planlayıp MHP üzerine atma hesabı yaparlar... Lav silahlarına boru derler, Emir belgelerine kağıt parçası.. Vicdansız namert kuralsız sahtekar iştee...
- +1 yıl
:)) Vallaha büyük bir korkuya kapıldım. İstediğin kadar eylem yap. Bir şey diyen yok. Yalnız kamu malına yani benimde hakkım olan mala zarar verme. Ayrıca siz hangi oyunu kuralına göre oynadınız? Gezi Ergenekon'un sivil yönüdür. Benim size tavsiyem aranızdan bir gönüllü seçip Danıştayvari bir şeyler falan yapın. Kameraları kapatın arabazına Vakit gazetesi koyun Allahu ekber deyip dalın. Bir iki kişiyi öldürün. Sonra da din içn yaptım falan deyin. Yani bir 28 Şubat deneyin. Kuralınız bunlar çnkü
+1 yıldoğayı severim, korurum. aksini yapanları elimden geldiğince uyarırım gerekirse sert bir şekilde... böyle bir eylemin yapılması beni çok mutlu etmişti yani... daha sonrasında bu eylem iyice hükümete karşı yapılmış bir protestoya dönüştü. siyasi görüşü(parti) olmayan biri olarak buna da eyvallah dedim. sonuçta bu eylemlere karşı çıkılması ne olursa olsun haksızlıktı, insanlar bunu bir araç görerek tepkilerini gösterme fırsatı da bulmuş oldular. polisi milletimize karşı kullandılar, birbirine düşman etmeye çalıştılar derken tek bir şey gözümden düşürmeye başladı.çünkü tesettürlü arkadaşlarıma bu eylemciler laf attılar, çünkü kimi kendini dayaktan zor kurtardı (camiiye ayakkabıyla girme olaylarına hiç girmiyorum, kimi videolar vardı gerçekten ayakkabılarla girilmiş kimi videolar vardı hassasiyete dikkat edilmiş). yazıklar olsun dedim. eğer bu eylem solcularınsa gene yine bir olmayı unuttular, yine ayrımcılık yaptılar dedim. neyse ki bu şikayetler doğrultusunda kendine geldi büyük bir kısım ve aralarına tesettürlüler de katılmış oldu.. ama çok sonrası iş gerçekten çığırından çıktı sonuç olarak, haklı olsalar bile haksız duruma düştüler amacından çok çok saptı, olmadık işler karıştı araya, polislerimize de çok üzüldüm. benim için gezi eylemi sıradan bir olaya dönüştü özetle.
35 Yorumla- +1 yıl
1213131565 kere çürütülen iddialara hala inanıyor musun.Müezzin hala sorguda adamcağız doğruyu söyledi diye
- +1 yıl
diyanette görüntüler elimizde... ama infial olur dedi... Sende hala çürütülmüş iddialarla konuşuyorsun... Ayrıca hani ilk gün bilmem kaç kişi ölmüştü... Hepsi yalanlandı ama yalan söyleyenler bu ülkeden, bu halktan özür dilediler mi? Ece Temelkuran Amerikadaki polis şiddetini Türkiye gibi paylaştı bu hatasından dolayı özür diledi mi? Yok galeyana getirde nasıl getirirsen getir. GErisi önemli değil.
- +1 yıl
arkadaşım benim siyasetle aram yoktur zaten... herkes bir yandan bir iddaa dayatmaya çalışmıştır elbet ama ben gözlemlediklerimi ve yakınlarımdan duyduklarımı yazdım.
- +1 yıl
Bugün iftarda yemek yerken yanıma tesadüf çevik kuvvet polisi oturdu. Konuştuk. Dedim bu gezide sizde biraz fazla şiddet kullanmadınız mı? Dediği aynen şuydu: Biz AB standartlarına uygun davrandık, hatta bize yeterince yetki verilmedi. Polis gaz sıkıp geri çekildi. Polis olarak 4-5 yıldır olaylara copla müdahale etmiyoruz. Bize yeterince yetki verilseydi normalde bir Tomayla 20 bin kişiyi dagıtabiliriz. Kaç gün uyudunuz dedim. 50-60 saat görev yaptik dedi. tek dilegimizuyumak degildi dus almaktı
sorun gezi parkı değil, hala anlamadınız mı?
ülkesini seven hiç kimse insanlara kamu malına veya esnafa zarar vermemelidir.
bu konuda hemfikir sanırım.
hele ki çevrecilik amaçlar düzenlenmiş bir eylemde bunun olması çok yanlıştır.
bu insanlarda bunun farkındadır.
bu durumda birilerinin ağzına laf veren bu kişiler çevreci eylemci değil;provokatörlerdir.
diğer yandan parka oturup kitap okuyan mangal yapan çadırda uyuyan hatta kütüphane yapan birbirinin çöpünü toplayan yardımsever insanlarımız var. çevreci dediğimiz, hani şu anayasaca grev yapma hakkına sahip olan halkımız.
diğer yandan ise sabahın 5in de uyuyan insana tazikli su ve biber gazıyla müdahale eden canımızı emanet ettiğimiz vicdandan yoksun çıkan polislerimiz var.-orada yardım eden hatta maskesini veren polislerde vardır,onlara lafım yok-
ha bir de %50yi zor tutan padişahımız var ona değinmek bile istemiyorum.
Sonuç olarak, insanların grev yapma hakkını sonuna kadar savunuyorum.
kitap okuyan çevrecinin de
bu acımasızlığı yapmayan polisinde
yanındayım.
#direngeziparkı47 Yorumla- +1 yıl
avm olması kısla meselesı vs. Bunlar bır sekılde halledebılecek seylerdı. M.alı alaboranın dedıgı gıbı mesele sadece agac degıl. Sahsen benım karsı oldugum en basta kıtap okuyarak cadır kurularak yapılan bır grevın kı bunu yapmaya hakları var; sabahın 5ın de polısın canıce mudahalesı. Bu emrı verenlere benım tepkım. Ya da %50yı evde tutuyorum deyıp tehdıt edene ya da vur de vuralım ez de taksımı ezelım gıbı sloganlar atılırken hıcbır sey dememesı. Kendısı; ben bana oy vermeyenlerın de
- +1 yıl
basbakanıyım demıstı 2 kere. Ama bu olayda sadece %50nın basbakanı oldu. Sen sadece sıyası partı lıderı degılsın, ortak yolu senın bulman gerekırdı. Ama duyarlılıktan eser yoktu. Ordakıler ıstıfa et dedı dıye tabıı kı ıstıfa edecek degıl, ama her olayda ucagına atlayıp gıdıyor ulke ulke gezıyor alsın korumasını gıtsın gezı parkına dınlesn onları. Bunu yapmak cok mu zordu? Polıse tas atanı esnafa zarar vernı de savunacak degılım, ama sahsen bazı polıslerın bu hale gelmesıne cok uzuldum, yazık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
+1 yılben ülkemin tarafındayım arkadaş. o kadar eylem yapıldı amaç neydi. neye yaradı. gezi parkını kurtarmak mıydı? tartışılır.
İşin büyümesinin en önemli nedeni belki de başbakanın tavırları ve saçma sapan beyanatları oldu. çapulcu demeler veya yüzde 50'yi zor tutuyoruz lafları işi çığırından çıkardı. insanların damarına bastı olayları büyüttü. akıllı bir siyasetçinin yapması gereken gezi parkı ile ilgili işi 6 ay ertelemek olurdu.
Tayyip Erdoğan hayranı değilim. ama bazı gerçekliklere de temas etmek gerek
cnn international gezi parkı eylemlerinin başlamasından 2 gün önce Türkiye'de iki tane canlı yayın aracı kiralamış nedendir. neden saatlerce canlı yayınladılar bu eylemleri? cevap basit değil ama bence şu: Türkiye'nin yükselen bir değeri vardı. kredi notları artmıştı ve kısmen de olsa bir huzur ortamı yaşanıyordu. Ülkemizi bu eylemlerle lanse edip karalamak istediler. itibar kaybetsin istediler.
Bu eylemler sırasında ekonomimizden 4 milyar dolar sıcak para yurt dışına çıktı. bu da ekonomiyi bir miktar sarstı. dolar ve euro yükseldi. bu miktarda para bundan 5-6 yıl önce çıkmış olasaydı 2002 deki gibi bir kriz yaşardık. ekonomi çöme noktasına gelirdi.
Ve gezi parkı eylemcilerinin siyasi görüşleri de beni üzdü açıkçası. çoğunlu chp'li olduğunu söylüyor tamam onlara bir sözümüz yok. ama ondan sonra en büyük kitle pkk'lıyım diyor. nasıl olurda bir chp'li ile pkk'lı yanyana gelir benim buna aklım ermiyor.
Ondan yana bundan yana değil ülkemizden yana olalım arkadaşlar. gezi parkı eylemlerinin nihayi faydası şu oldu. Tayyip biraz aklını başına aldı. biraz daha insanlara önem verir bundan sonra ve o koltukta ebedi kalmayacağını anlar.41 Yorumla
+1 yılgezi parkı olayları bitti gitti.tamam hükümet sütten çıkmış ak kaşık değildi ve halen de değil.Gezi parkı konusunda %100 polis ve hükümetten yanayım.Çünkü gezinin entel provakatörleri (pardon dürüst,çağdaş,demoktart vatansever dicektim) olayı başlatıp tatile çıktılar.Provakasyonun ekonomik gideri yurdışından karşılandı.Ne yani maliye bakanlığımı verecekti?
Gezi parkında ömrümde hiç gitmedim ama bana korkunç bir yer olduğu söylendi.Ancak manitayla sevişmek için gidebilirsin dediler hiç.
Neyse fazla uzatmiim direk mesajıma gireyim;
Ey gezinin entel dantel eylemcileri;ordumuz güneydoğuda 30.000 şehit verirken,doların bir gecede %100 değer kazanarak TL nin bir o kadar değer kaybı yaşarken,mavi akım yolsuzlukları meydandayken,bankalar hortumlanırken,benzi/mazot zammı almış başını giderken,ÖTV vergileirnin %130 a çıkarken (daha böyle benzer örnekler çok) NEREDEYDİNİZ?
Siz 3-5-10 ağacın hesabını yapacak kadar diğer sorunları mı hallettiniz?
Hani ne oldu...Eylemcilerin hiç biri ama hiç biri bana göre vatansever değildir.Amaç AKP yi yıkmaksa gelin söz veriyorum sizden yana oy kullancağım bereber sandıkta yıkalım.
CNN int. ve birçok yurdişi sponsorunuza ne oldu,maaş kesildi gezi bittti demi şimdi...
Allah bu milleti sizden korusun...31 YorumlaValla gezi parki hic umrumda degil.bi kere istiklal marsi elinde bira ile serseri gibi okunmaz.o marsi okuyabilmek ve okutabilmek icin binlerce sehit verildi.yurt disindaki insanlar bile ayakta okunan tek millet marsi istiklal marsi derler.30 yildir teror yuzunden kan aglayan bu ulke akp ye neden haburda alkislarla teroristler girdiginde neden ayaklanmadi.neden ortaligi germedi gunlerce diren ler olmadi.taksimin kapisinda duran adam olan arkadas cok ulusalci idi neden okadar teror olayina asker sehit haberine protesto icin duran adam olmadi.simdi bu lafin uzerine sunu derler gezi parki artik son damla oldu.birakin neyin son damlasi aziz nesin ne guzel demis turk halkinin yuzde 60i koyundur.sehidine gunlerce yas tutmayan bir milletiz artik.satircida kovalar sizi poliste gaz atar.unutmayin ki poliste keyfinden size gaz atmiyor ona da birileri emir veriyor .yasa disi sol bolucu kim varsa meydana cikiyor biranda birlik isareti cekiliyor beraber slogan atiliyor yazik valla...gezi parki umrumda degil millet aidiyet degerlerini birtane park degil 30000 sehidinde gosterse idi...uludere de cikan olayda bile bozuk para gibi ordusunu TSK sini harcamaktan geri kalmayan,hatta sucludan pkk dan ayagina kadar gidip ozur dileyen bir millet olduk artik
86 Yorumla- +1 yıl
Sen ne diyorsun be polis mi tamam polis emir gelirse yapar gaz bombası atmak tercihi değildir ama amiri der atar ama 250 gr. ağırlığındaki gaz bombasını lazer POİNTER ile göstericinin kafasına denk getirmek tercihidir.Bir kadını 19 kişi yerde sürükleyerek dövmek tercihtir.Panzerden tazikli suyu göstericinin göğsüne 30 derce açıyla 10 metre yakından sıkmak tercihtir.Millet ayaklanmadı ise işte böyle olmaması için sustu millet ağladı eylem yaptı ses geldi onlarca kişi öldüğünde.
- +1 yıl
Arkadasim sen gaz bombasi attilar diyorsun senin kafandan mermi gecti mi ?ben biraskerim benim kafamdan mermi gecti bu millet evinde huzurlu uyusun bu bayrak dalgalansin diye.omzumda ne askerlerim neuzmanlarim sehit verdim.kim diren oldu...soru soruyorsun sana uymayan fikirlere veryansin ediyorsun once sen adil ol sonra burdaki milletin fikrini sor seninle ayni dusunmeyen insanlarda var ya saygili ol ya hic soru sorma
- +1 yıl
Birincisi kafandan mermi geçemez.O sadece filmlerde oluyor.Kafatasına mermi gelse yaşayamazsın zaten.Kafatasına atılan mermi damarları zedeler ve atış mesafesi ile mermi tarzına bakarsak da damarları içinden geçmiştir fakat diğer tarafından çıkamaz.Çünkü kafatasının içine girmesi hızını düşürüyor.
Ben bana zıt olan fikirlere sonuna kadar saygılıyım dikkatli bak yorumlaştığım kişilerle konuşmamı bitirdiklerim var ve onlarla çok saygılı şekilde bitirdim konuşmamı bunun yanın da sen eğer burada - +1 yıl
polis asker olduğunu söylüyor isen sen de bilirsin ki eylemlerde polisin insanları dövmesi yerde sürüklemesi kafasını gözü parçalaması insanları öldürmesi gerekmiyor.Eylemciler polislere saldırdığı zaman bu suç oluyor da neden polis eylemcilere bu gibi bir şey işlediği zaman suç sayılmıyor.Polisler yargılanmıyor da eylemciler yargılanıyor.Bu da bir yana Ethem Sarısülük'ün kafasından 9 mm. kurşun çıktı. BİZZAT GERÇEK MERMİ.Plastik değil.Bunu yapmalarına hakları var mıydı
- +1 yıl
Ya senin derdin burda tartisma ya da bir sonuca varmak degil.kafandan mermi gecti mi derken nedemk istedigimi gayet iyibiliyor lagaluga yapiyorsun.biz burda sabaha kadar anlatsak senbildigini okuyacaksi..iyi yapmis polis demiyoruz farkinda isen ama negezi parki nede orda olenler benim umrumda degil.orda ölen 6kisiyi albayraga sarili sehitle aynikefeye koyan bizihniyetle ayni dusunmem ben.biz yolda yururken istiklal marsi caldiginda esas durusa gecen milletiz.bira ile nara atan degil
- +1 yıl
Polisin mermi kullanma olayina gelince.adanada gencecik bir komser gostericilerle mucadele ederken artik kaza mi kasit mi bilmiyorum sehit oldu.herkes ölen 6 kisiyi sehit gosterdi.peki vazifesi basinda cocugunu yetim birakan o polis kardesimizin gunahi neydi.ha dogru o polis , oasker, o aynassiz, onlar devlete yalaka...polisin suratina bilmemkimin kopegisin diye bagaran kiza nedemeli biz kopeklik yaparak evimize ekmek goturmuyoruz onurumuzla calisiyoruz.sizde vatandas olarak gunah yok dimi
Ben de eylemcilerin tarafındayım. Gezi Parkı olayları demek yerine, Gezi Parkı'nda yaşananlar demeyi tercih ediyorum. Olanların hepsi provokasyondan başka birşey değildir.
Orada yaşananlar sırasında, herkes birbirini ''Arkadaşlar provokasyonlara gelmeyelim.'' diye uyarıyordu. O grup içinde 1 kişi bile şiddet yanlısı değil.
Yaşananlardan bir ay sonra, yandaş medya tarafından olan biten her şey çarpıtılarak yansıtıldı.
''Faiz lobisi olayları başlattı ve destekliyor.'' denildi. Sanki faiz lobisi yıllardır yokmuş, yeni çıkan bir kavrammış gibi. ''Kıllar'' da hemen inandı tabii ve yaşananlar, olay haline geldi.23 Yorumla- +1 yıl
Mavi işık sende ışık kalmamış.Ne yani orda toplananlar barış yanlısımıydı?Kırdınız yaktınız yıktınız onca insana zarar verdiniz.Gösterinin amacı neydi.Yandaş medya her iki tarafta da vardı.Sanki sizin yokmuydu.Halk ve sanırım cem tv hakaret ederk yayın yaptı.Ben her ikisinde savunmuyorum ama gezi parkı olaylarında batının gazına geldiniz.PROVOKASYONA GELMEYELİM UYARISINI YAPAN HER KİMSE BAŞARAMAMAIŞTIR.SAVAŞA GELSENİZDE FARKETMEZDİ ZATEN.
FAİZ LOBİSİNE GELİNCE %65 LER NİREEEE %1-2 LER NİRE HACi
+1 yılBen AKPnin tarafindayim. Gezi parki olaylari Alman ve Ingiliz istisbarati tarafindan yonetilen bir kapnayaydi Cok sukur gezicilere Erdogan diz cokdurdu
1218 Yorumla- +1 yıl
A tabi birde Israil istibarati var
- +1 yıl
bunları herkez bılıyor ama ısıne gelmıyor
- +1 yıl
CHP Turkiyeyinin milletini ve dini mahv eden bir katliam makinasi, bir parti degil
- +1 yıl
Ahahahah diz çöktürmüş xjksjxjskxhak ahahahahah
- +1 yıl
Diz cokmedininz mi? Erdogani devirecegini diyordununz. Ne olu?
- +1 yıl
Dogru soyluyorsun sadece agac yuzunden degildi. Sizle Alman ve Ingliz, ve Israil Istibaratnin oyununa geldininz
- +1 yıl
biz oyuna gelmedik siz akp nin laflarını dinleye dinleye akp nin yapmış ve hazırlamış olduğu vidyoları izleye izleye yandaş medyayı dinleye dinleye bir oyun varmış ve eylemcilerin de bu oyuna gelmiş gibi gösterdiklerine inandınız.Aslında Tek oyun var o da devletin TÜRKİYE üzerinde kurmaya çalıştığı diktatörlük oyunu. link bu kürsülerden ve çıktığı minitgelerden çekilmiş görüntüler izle
- +1 yıl
biz zaten gece gündüz dışarıdayız asıl kananlar sizsiniz.Biz biliyoruz polisi neler yaptığını biz orada yaşıyoruz biz biliyoruz çünkü neredeyse heme her gün (bunu kendi adıma söylüyorum)50 60 siteye tek tek girip dünya ve türkiye ile ilgili şeyler okuyorum türkiye istatisliklerine bakıyorum açıklamala vidyolara bakıyorum ve bunları karşılaştırıyorum (biraz zor bir şey olduğu için karşılaştırmaları hafta 1 kez yapıyorum) erdoğan bu açıklamaları kendisi yaptı (vidyodakileri)
- +1 yıl
Zaten biz hep gerizekalı aptal makarnacı kömürcüyüz. Sizin şu kendinden menkul aydınlanmanızın sırrını bir çözemedik. Bi ara emekli paşalar kendi kendine enerji üreten bişey yapmışlardı yakında açıklayacaklardı ama 4-5 yıldır ses seda yok... Sizinki de bu hesap... Bi aydınlama böyle bir aydınlanma var sizde ama daha sırrını çözen yok... Hayır yeni bir gezegen mi keşfettiniz, atom bombasından öte bir keşif mi yaptınız bilen eden yok... Yıllardır bekliyoruz yok bir şey.
Gereksiz. Derdini anlatmanın tek yolu anarşi değildir. Yasaların belirttiği şekilde herkes fikrini belirlenen meydanlarda, platformda izin dahilinde belirtebilir. Ama bunu anarşi çıkartarak yaparsanız sonuçlarında bu şekilde olması kaçınılmazdır. Ben hükümet kanadınında hatalı olduğuna inanıyorum ayrıca. Varsa bir hesap kitap bunu çözmenin yeri demokratik yollardır. Buda en basit haliyle oylama, sandıktır. Nasılki seneler önce şeriat şeriat diye nidalar atanlar (ki bu konu o kadar basit değildir önce şeriatın ne olduğunu anlamak lazım) şeriatı getirmediyse anarşi ile insanlar istediklerini yapamayacaklardır. Böyle kısa anlatılmaz ama neyse maksat görüşüm bulunsun fazla uzatmayayım.
00 Yorumla
+1 yılHulooooggggg cu degilim asla da olmayacagim. Cevaplari ve bazi yorumlari okudum da yine orumcek beyinliler gorevde. Cevap yazasim dahi gelmiyor onlara. Beyin haslama olmuslar yazik. Bildikleri 2-3 cumle arasinda donup duruyorlar. CHP ile kafayi bozanlar hala olayin derinine inememisler. Kiev den destege devam. #direninnandirenin
41 Yorumlaeğer kamu mallarına zarar vermeden adam gibi eylem yapsalardı zaten haklı taraf onlardı.. ama ben eylemcılerı haklı bulmuyorum..kaç milyon tl zarara uğradı bu devlet.. senin benım anamızın babamızın vergileri ile ödeniyor bunlar..ya gunlerce iş yapamayan esnaflar ne yapsın ? çoluk çocuk evde ekmek bekler sizler gibi çapulcu değilki evine 1 iki ay gitmesin dışarlarda yatsın ne halt ettiği belli olmasın.. o yuzden ben bu eylemcilere uyuz oldum..haklı iken haksız konuma dustuler.. üç beş çapulcunun gazına geldiler sonra gazın kralını yedikten sonra evlerıne tıpış tıpış donduler.. bu devletın malına sahıp cıkmayıpta onu zarara yol açarsan sonra elektriğe de zam gelir suyada doğalgazada benzınede cayada sekerede... sen halt et baban calısır nasıl olsa !..baba parası yıyen zengin züppe cocukları sızı..
30 Yorumla
+1 yılKendi düşüncesinden olmadığı için 6 insan katledildi. Ha sorsan başbakana suratını ekşitir bunlar hep faiz lobisi amerika vıdı vıdı der. Irakta amerikan askerleri müslümanlara tecavüz ederken gıkı cıkmaz türk askerine kese kağıdı geçirirler kafasına sesi çıkmaz.Ama ne hikmetse o zaman R4BİA selamı yapamıyordu.Bir de utanmadan çıkıp zülm eden taraftan degil mazlumlardan yanayız der. Tiyatro gibi :D Bir de bir lafım daha var, sadece bakan olan adamların tiplerine bir bakın şeytan gibiler suratlarında hayır yok daha ne diyim.
00 YorumlaEylemi yapan ulusalcılardı diğer gruplar ise marjinali gruplardı.işte komunist bdp işçi partisi falan filan onlar yüzünden akp daha haklı göründü belki de daha fazla oy toplayacak.bütün komunistlerden ve akplilerden nefret ediyorum.artık defolup giderlerse çok iyi olucak.
29 Yorumla- +1 yıl
Ulusalcıların canı cehennme.
- +1 yıl
Kim kazanmış ?
- +1 yıl
Dallamanı aynen sana iade ediyorum. Antep'te MAraş'ta Urfa'da Doğu Anadoluda İzmirde Edirnede kimlerin bahsettiğini herkes biliyor. Mustafa Kemal'de aynı Fatih gibi burada öncü bir rol oynamıştır.
Ayrıca küfür hakaret yaygara... La olum bir okuyun araştırın yazın... Bi adam olun adam...
Olay ilk cereyan ettiğinde ksinlikle eylemcilere destek veriyordum. Çünkü umuma açık bir alan, kamusal bir alan, halkın hissiyatı gözetilmeksizin tek elden bir toplu değişikliğe götürülmek isteniyordu. Ama daha sonra hükümet laf dinleyip işi yargıya taşıyacaklarını, hatta yargı hükümet lehine karar verse bile halka danışacaklarını beyan etmelerine rağmen eylem daha şiddetlenerek büyüdü. Polis arabaları devrildi kamusal mallara zararlar verildi, doğa için ağaç için isyan bayrağını çekenler yangınlar çıkartıp ağaçları yaktı. Yani iş masumiyetini kaybetti. Bnceç...
41 Yorumla- +1 yıl
1.si hükümet laf dinleyip işi yargıya taşıyacaklarını, hatta yargı hükümet lehine karar verse bile halka danışacaklarını beyan ettiklerinde olayı bastırmak için bir kurtuluş yolu olarak gördüler fakat bu açıklarını kapamak için çok uğraş verdiler ve diğer açıklarını unuttular ve bunlar ortaya çıktı ve eylem devam etti bunu gören takip eden diğer ülkeler halkı kızdırmak için türkiyeye gruplar gönderdi işte bir şeyler yaptı.yani onları eylemciler değil eylemcileri kızdırmaya çalışanlar yaptı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi bok bilmeden yorum yapanlara öyle ayar oluyorum ki. Adam oturup Beyaz tv'den gündem takip ettiğini sanıyor. Kaçınız kaç kere gitti, ne yapıyor bu adamlar diye sorguladı, gerçekten tarafsız bir şekilde düşündü?
Kim ne derse oraya giden, başbakan ne derse 'doğru' kabul eden garip insanlarla doldu ülke.
Biz Gezi Parkı'nda ölenlere ağlarken, bizle dalga geçenler, iyi olmuş diyenler; başka ülkelerde ölenlere ağlıyor ya, gülüyorum sadece.
Ben Ali'nin, Ethem'in, Medeni'nin, Mehmet'in, Abdullah'ın; devlet eliyle-yardımıyla öldürülen herkesin tarafındayım.
Devletiniz, başbakanınız, polisiniz sizin olsun.10 Yorumla
+1 yılOlaylar artık farklı bir boyuta taşında ilk başlarda gezi parkının yıkılmaması için eylem yapılıyordu bu eyleme devlet gerektiği gibi yaklaşmayınca olayın gidişatı tamamı ile değişip hükümete karşı bir hal aldı ama akp hükümeti halkı baskı ile yıldırmak yerine tatlı dil ile deneseydi olaylar buralara kadar gelmeyecekti ve insanlar maddi ve manevi zarar görmeyeceklerdi.
20 YorumlaSpor konusunda 1,2b cevap paylaştı. gezi parkı olayları bıttı kankışım tabiki direnenlerdeniz
41 YorumlaNe kadar salak bir milletimiz var ya avrupada dalga geciyorlar ulan salaklar basbakana karsisiniz eylemde pkk apo resmini dalgalandirirken siz onlarla beraber yürüyorsunuz
akil var nizam var ya isiniz gücünüz yok gelmis gecmis en iyi basbakana hainlik yapiyorsunuz.
Basbakan geldiginden beri türkiyenin degisimine bakin da konusun
tamam hatalari oluyor ama adam ekonomiyi nereye getirdi türkiye iyiye degisti adam basbakan olali yollar yapiliyor siz neyin kafasindasinuz
olan kendinize oluyo oraya buraya zarar vermeler tas atmalar molotof atmalar ne ya ne milletimiz ne kadar merakli kendine zarar vermeye12 Yorumla- +1 yıl
yaptığı yollara kestiği ağaçlar girsin de yürüyeme emi.
- +1 yıl
@aragornking Ne değerliymiş ağaçlar çok büyüttünüz dikersin olup biter mk.
ben oraya gerçekten çevre için gidenleri kesinlikle haklı buluyorum. birçok yalan haber resim video dolandı nette bunların hepsi ülkenin alehine. hangi taraftan olursa olsun provokatör insanlar kesinlikle bunun sebebi.hükümetin başta olması demek yapacağı her şeye kendi başlarına karar verecekleri anlamına gelmiyor halkına kimse hakaret edemez.oraya siyaset için değil gerçekten amaçları için gidenlerin yanındayım
20 YorumlaSacmalayanlari birbir eksiledim gidiyorum.
Bu sitedeki huloglar midemi bulandiriyor. O yuzden simdi siteyi kapatip sims oynamaya gidiyorum. Cevremde neyseki boyle insanlar yok. Olmayacak ta. Cehaletten nefret ettigim kadar hicbir seyden nefret etmem.
Eylemciler yakip yikiyor diyenler, palaliya ses etmiyor, doner bicagiyla cikana ses etmiyor. CEYLANPİNAR, REYHANLİ umurlarinda bile degil. Varsa yoksa misir.812 Yorumla- +1 yıl
ama ama ama :( onlar müslüman kardeşlerimiz ama ama :'( ölüyolar falan çok üzülüyorum sonra.
- +1 yıl
Tahtaya vur aman :)
- +1 yıl
kızım sen kafayı mı yedin? savaşa gireceğiz neredeyse! Sen neyden bahsediyorsun?Orada ki insanlara yardım yapılıyor askerimiz orda zate ne yapmamızı bekliyorsun elimize silah alıp oraya gidip beklemek mi yoksa sınırda durup aman ceylanpınar,reyhanlı mermi gelmesin kendimi siper mi edim diceksin hı?Uyan uyan ülken gittiği zaman ne yapacaksın?Ülken giderse eğer ülken ihanete uğrarsa her kez uğrar her insan anla.Onlar umrumuz da tamam mı bir şey bilmeden konuşma sen oyununu oyna ve bilmeden konuşma
- +1 yıl
Kafayi yemedim. Bol bol biber gazi yedim. Savasa falan girmeyiz. Su an daha toparlanamadilar. Karismalarina yardim ettigimiz ulkeler gun gelip hesap soracak elbette. O zaman tayyip pensilvanyada olacak hos. Ya da mezarda. Ne istiyorum? Gelelim buna. İstedigim sey duyarlilik. Misira cikarilan yaygaranin sinirimiz icin de cikarilmasi. Her kez degil herkestir o. He bilmeden konusuyorum ben.
- +1 yıl
:*
- +1 yıl
Palalı esnaftan biriydi.Sizin o vicdanınız Chp'li belediye başkanı oruç tutanlara hakaret ettiğinde nerdeydi? Kemalizmin palalıları 28 Şubatta ikna odalarında insanların pskolojilerini bozup hayatlarını mahvederken nerdeydi? Darbe tezgahlanırken niye sustu o vicdanlı yürekleriniz? Chp heyeti Esadla fotoğraf çektirirken ve bu ekipten birinin Reyhanlı'da parmağı varken Reyhanlı edebiyatı yapma. Reyhanlıyı kimin tertiplediği ortada... Nedense vicdanınız bu konularda sus pus olmayı tercih ediyor..
- +1 yıl
Eğer biz aşağıda saydığın olaylarda ağzımızı açsaydık o vicdanımızı konuştursaydık şu anda ülkede silah sesleri yankılanıyordu ve damlaya damlaya göl olur deyimini biliyorsunuzdur.Artık damlaya damla göl oldu ve o gölde insanlar boğulmaya başladı ve biz şahitiz artık ve bazı şeyleri tüm çıplaklığıyla biliyoruz ondan artık ağzımızı açtık. ve kızla ne ilgisi var chp'nin, 28 subatin,esadin, orucun alakasi?
- +1 yıl
Reyhanlı'yı hatırlattın ya, bende sana Reyhanlı'nın faillerini yanlış yerde aradığını söyledim. Palalıyla hükümetin ne alakası var, hukukla yargıçlarla ne alakası var. Git eli palalıya sor. Bana sorarsan adam çaresiz bir esnaf. Sende Taksimde esnaf olsan belki aynı tepkiyi verirdin. Borçlarını ödeyemeseydin, evine ekmek götüremeseydin oh yeaaa ne güzel ağaçlar diyecek halin olmazdı herhalde. Herşeyi hükümete fatura etmeyi bırakın. Eğitim herşeye derman değil, bu ülkede eğitimili cahillerde var
- +1 yıl
biz de üzülüyoruz esnafın haline fakat neden dükkanların ne bilim işte saydıklarınızı ille de eylemci yapdı diye diretiyorsunuz.Göstericileri içinde marjinal gruplar ve provokatör gruplar olduğu kanıtlandı.Biz yapmıyoruz biz zarar vermiyoruz milletin malına bu gruplar veriyor.Biz çoğu zaman korumaya da çalışıyoruz fakat her yerde her saniye olamıyoruz ve onları durdurmaya kalktığımız zaman içimizde kavga çıkıyor.Reyhanlı umurumuzda değil de demiyoruz iz bunu da yazim onlar da umurumuzda tabi
+1 yılHükümetin tutumunu son derece yerinde buluyorum... Orası alokoliklerin, namı değer otçuların da içinde bulunduğu bir fuhuş yuvasıydı... Hanginiz ciddi düşündüğünüz bir sevgilinizle orada bulundunuz? Hanginiz ailenizle oraya gezmeye gittiniz? Siz neyin peşindesiniz neyin eylemindesiniz ? Sadece kendiniz istiyorsunuz diye demokratik olmayan yollardan eylem yapmaya çalışmak demokratik laik bir hukuk devaleti ilkesine sığar mı? peki ya karşı taraf hadi siz eylemci grupsunuz ve gezi parkına dokunulmasın istiyorsunuz. ama bizlerde gezi parkına dokunulsun oradaki pislik artık bitsin istiyoruz. Ekmeğini yediğiniz bir ülkenin çıkarlarını gözetmek zorundasınız eğer ihanet edecek olursanız ekmeği yediğiniz yerden tekmeyi de yersiniz ;)
513 Yorumla- +1 yıl
İlk olarak"Hükümetin tutumunu son derece yerinde buluyorum" demek be hükümetin yaptıklarını haklı buluyorum.Polisin eylemcilerin arasına toma ile dalıp bir insanın canına almasını,Ethem Sarısülük'ün kafasından 9 mm. kurşun çıkmasını.(GERÇEK MERMİ.)çıkmasının,polisin gr. ağırlığındaki gaz bombasını lazer POİNTER ile göstericinin kafasına denk getirmesinin,Bir kadını 19 kişi yerde sürükleyerek dövmesinin,Panzerden tazikli suyu göstericinin göğsüne 30 derce açıyla 10 metre yakından sıkmasının
- +1 yıl
Haklı olduğunu savunuyorsun hükemetin halkına bu tutumun da haklı olduğunu söylüyorsun.Polis insanlara bunları yaparken yargılanmamalarının suçlu bulunmamalarını fakat eylemciler yapınca suç diye ceza almalarının.polislerin eylemcilerin içine dalarken kasklarındaki numaraları silmeleri çok normal.Hükümetin ülkesini toprağını malı hep yurt dışına satması tutumu çok normal öyle mi?Ülkede 3lü koalisyon yapmak istemeleri çok normal ve iyi tutum öyle mi ?
- +1 yıl
ethem sarısülük pkk üyesi, iyi araştır... ikincisiii polis durduk yere tomayla müdahale etmedii, sen poliseee molotof kokteyli atarsan taş atarsan sopalarla saldırırsan ne bekliyorsun kii ? misyoner gibi davranmayın hepiniz bu ülkede yaşıyorsunuz ihanet etmeyinnnnn... onursuzlaşmayın
- +1 yıl
lütfen sözlerinize hakim olu musunuz?ayreten;
"Neredeyse oh iyi olmuş diyeceksin"tutumun çok yanlış.ve onları yapan provokatör gruplar.Orada yaşananlar sırasında, herkes birbirini ''Arkadaşlar provokasyonlara gelmeyelim.'' diye uyarıyordu.
Polisler bunu bildikleri halde binlerce kişinin üstüne toma sürdü ne yani şimdi polis sonuna kadar haklı mı ?bunu mu diyorsun ?İnsan öldürebilir katledebilir diyorsun insanları dövebilir bu mudur? - +1 yıl
Mars siz şu at gözüklerinizi bir çıkarın önce.LAn ilk polis müdahale etti dazikli suyla sen bilip bilmeden ne atıp tutuyorsun.Televizyonda gezi parkı hiç yayınlandımı be dingil.Siz gidin kömürünüzü makarnanızı alın evinizde oturun.Sıra bize geliyor amerika burayada el atacak siz hala kömürle makarnayla idare edersiniz.
- +1 yıl
lan it bendiss polis dunyanın her yerinde ona verilen görevi yapar*in gidin dioyrsa*p gidecksin..polis su sıktı diye polise taş sopalarla saldırma hakkın nerde var it..sizin topunu s*kmek laızm bu ulkeden surmek lazım bu ulkenin bşaına ne geldiyse sizin gibi yobaz ayyaş takımından geldi..
- +1 yıl
küfür etmeyelim öncelikle lütfen
polis su sıktı diye polise taş sopalarla saldırmıyoruz onlar provokatör gruplar bu bir
polis verilen emri uygular ama nasıl uygulayacağı tercih meselesidir göstericiye gaz bombasını kafasına yüzüne isabet etme tercih meselesidir.
3.süde doğru söyliyeni 9 köyden kovarlar hesabı oldu bizimki de doğru tarafta olduk diye bütün suçları üstümüze atamazsınız.ve bize yaptığınız savunmalar boş çıktı bizi susturamadıız arkadaşım biliyorsun ki doğruları söyledik lütfen
Ben halkım ve irademe sahip çıkıyorum. Benim oy verdiğim iktidarı üç beş çapulcu deviremez. Sonu Mursi gibi olacak diyenlere de bir hatırlatma, Amerikan köpeklerinin önünde diz çökmemiş bir adamdan bahsediyoruz. Allah cümlemizin sonunu Mursi gibi eylesin... Ve Türkiye halkını da Mısır halkı gibi eylesin.. O zaman Taksim mi Adeviyye mi... görürsünüz.
33 Yorumlabu hükümet ve başında bu diktatör olduktan sonra işleyişde bir değişiklik olmazdı zaten, ama insanlar bazı gerçekleri gördüler bu direnişte.. içimizde provokatörler olmasaydı daha da temiz olacaktı.. Bazı basireti bağlı insanlar ise sadece 2 ağaç için bu direnişin yapıldığını sandılar ve yanıldılar, anlayamadılar..
20 Yorumlabence böyle birşeye neden olan kimse o hatalıdır. hatayı kim başlattıysa tepki gösteren haklıdır. bundan ötesi taraflı konuşmadır.
42 YorumlaBundan 5 sene önceki olaylarda.
Komünistler (sosyal düşünceli piçler)
ünlülerin katılımıyla sözde ağaçları koruyacağız denilirken Taksimin amınakoymaya gerek yoktu.1ağaç için ülkesine ihanet edenlerle doldu yer. Polise al kaldıranlarda cezasını buldu kimse bana şu gençleri savunmasın. Amaç ağaç değil iç karışıklık çıkarmaktı sonunda da ERDOĞAN gerekli müdaheleyi yaptı ölen ömdü giren içeri girdi. Yaptınız protesto tamamen rezillikti o kadar zararı yine millet ödedi.1 ağaç sökersin yerine ağaç dikersin.1 ağacı koruyacağınız kadar vatanı düşünün tohumunu *iktiklerim.00 Yorumlahiçbi tarafta değilim.orda neler olduğu belli değil.tamam bir muhaliflik söz konusu ama insanların amacı ne.bütün illegal gruplar o eylemde mevcut.en son pkk bayrakları açıldı.tepkiler daha demokratikce ve partiler eşliğinde yapılabilir.ama bakıyoruz muhalefetten ses yok.buda demek oluyorki herkes halinden memnun ama halk değil.seçimdede ona göre oy kullanmak lazım.
26 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım eylemcilerin hiçbir şekilde yasadışı hareket etmediği illegal örgütlerle bağlantısı olmadıgı ortaya çıktı onlar sadece eylemcileri kötülemek için provakate etmek için eylemcilerin arasına karışan insanlar onuda düzgünce yapamadılar zaten ellerine yüzlerine buılaştırdılar.
- +1 yıl
seçimde oy kullanmak mı? millet neden erdoğanı seçti biliyor musun çünkü başka seçenekleri yoktu ülkeyi en iyi onun yönetebileceğini düşündüler. 2 iktidarlık döneminde yönetti 3. de de ayısını yapabilir diye düşündü ve seçti fakat erdoğan diktatörlük kurmaya çalıştı bunu burada anlatamam zaten .Şimdi yeni bir seçim de kime oy verceğiz allah aşkına devleti yönetebilecek biri var mı seçeceğimiz kişiler daha partilerine hakim olamazken devletimize nasıl olacak ben bunu merak ediyorum.
- +1 yıl
koalisyon mu sen ne dediğinin farkında mısın koalisyon hükümeti kurmak ne demek biliyor musun ?koalisyon hükümeti kurmak olağan üstü haller de oluyor biz olağan üstü halde miyiz.HAYIR .Artı 3lü koalisyonda bir çok sorun olacak bir çok tartışma ve kararsızlık bir yarış olacak kısacası bu şekilde de berbat bir duruma sürükleneceğiz
- +1 yıl
sence şuan ülkenin durumu yeterince berbat değilmi arkadaşım? 99 da dsp mhp anap hükümetinin aldığı ekonomik önlemlerin kaymagını yiyor şuan bu iktidar.biraz araştırmanı tavsiye ederim.koalisyonun en güzel tarafı herkes kafasına göre at oynatamaz..çok seslilik herzaman iyidir.dediğim dedik çaldığım düdük olmamalı.demokrasi bu değildir.
- +1 yıl
be zaten araştırdım ondan bu kadar konuşuyorum biliyorum çünkü Ülkemizin durumu yeterince berbat değil hala önümüzde bir dönüm noktası duruyor.Sen ille de Koalisyon iyi mi diyorsun bence değil 27 mayıs 1996'da başbakan mesut yılmaz koalisyon ortağı dyp ile aralarında çıkan anlaşmazlık üzerine gensorunun görüşülmesini beklemeden 6 haziran da istifa etmişti .Bunun gibi bir çok istifayı beraberinde getirecek bir çok anlaşmazlığı
faşizme karşı her türlü direniş meşrudur. eylemcilerin tarafındayım.
811 Yorumla- +1 yıl
Fasizme karsi her turlu direnis mesru degildir bu hangi kanun kitabinda yaziyor.bu kadar fasizm dusmaniydin orda yaptiginiz gosteri dediginiz vurdu kirdilarda fasizimdir.ama dogru bu seferde adi demokrasi savasi olur sizin icin.hem vurdulukirdili dunya istemiyoruz dersiniz hemde vurup yikarsiniz.ha dogru sizvurmuyorsunuz polis asker vurup yikiyor sizhepmasumsunuz
- +1 yıl
Darbeye ve darbecilere karşı hertürlü direniş meşudur ve yerindedir. Sen seçilmiş iktidarı devirmeye kalkışırsan sonucuna katlanırsın! Madem demokrasi diyorsunuz alın size sandık. Niye yan çizip kaçıyorsunuz, sağa sola çemkiriyorsunuz? Madem halk taksimdeydi, ne güzel kardeşlik havası içinde dayanışmadaydı da bu halk sandıktan niye kaçıyor :)) Çünkü bir yalan söylediniz ve buna "halk" bile gülüyor...
- +1 yıl
kusura bakma ama seçim olmada önce böyle şeyler yoktu senin koruduğun adam 3.iktidarlığında dönmeseydi böyle de olmayacaktı.Artı çıkan olayların darbeyle darbecilerle uzaktan yakından alakası yok ve son olarak biz iktidar yıkmak istemiyoruz biz artık sözümüzün dinlenmesini ve yaşanan vahşetlerin durmasını istiyoruz.Ve insanların ölümünü hoş karşılayacaksın oh iyi olmuş diyeceksin neredeyse
- +1 yıl
kemalizmde demokrasiyi kötülemek marifettir. Sandıkla iktidar olamayacaklar sandığa laf atarak kendilerini haklı çıkarmak gayreti içindedir. Kemalizmde bürokrasi ve basın halkı uyutmak üzere kurgulanmış yan yönetim aygıtlarıdır. Olaya Gramsiyen bir yorumda yaparım merak etme :))
+1 yıltarafım ezilen ve adaletsizlik görenden yana. yeri gelir bu devlet olur yeri gelir insanlar olur. devleti zarara uğratana da kızgınım, devletin haksız uygulamalarına da kızgnım.
örneğin devlet ihalelerine fesat karıştıranlar, vergiden kaçırıp haksız kazanç elde edenler, örneğin ehliyet değiştirme ücretleri, yurt dışına çıkış harcı gibi gibi...20 Yorumlakesinlikle halk tarafındayım
gidin bir görün öyle tepkinizi gösterin
hiçbir şey televizyondaki gibi değil
20-30 kişilik bir gurup sessizce protesto ediyordu. biz de pizza yiyoduk
orada protesto eden ve etmeyen herkese plastik mermi sıktılar
kafamı eğmesem gözüme gelecekti ve eğdiğim an kafamın üstündeki cam kırıldı
4 yaşındaki çocuğun kaşına denk geldi hastahaneye kaldırdılar
yaşlıları dövüyorlar28 Yorumla- +1 yıl
ewet biliyorum erdoğan televizyonu ve yayın hayatını da aldı en basit örneklerinden CNB kanalında ki KELİME OYUNU YARIŞMASI sırf diktatör çapulcu gibi kelimeler kullandı diye yayından kaldırdı.Yabancı basınlar da gezi parkı eylemleri gösterilirken türkiye de gezi parkı olaylarından haber yoktu.Bir de özgür basın der var ya anasını tövbe tövbe...
- +1 yıl
yabancı basını derdi ne sence ? işleri güçleri yok da neden bizi yayınlıyorlar hiç düşünmedin mi oralarda da türkler var ve ayaklanabilirler bunun da farkındalar ve ayaklandıkları zaman müdahale şekilleri ters olur ise ya da beklenmedik ters bir hareket olduğu zaman türkiye ile bir anlaşmazlık olay yaşayabilirler ve bunu kimse istemez.Yabancı devletlerde özgür bası tarafsız basın var türkiye de yok var olduğunu da kimse ispatlayamaz
- +1 yıl
Yabancı basının nasıl özgür olduğunu Irakta ve Afganistanda Amerikan askerleri öldüğünde görmüştüm ben. Tabii sen onları bilmezsin ya da işine gelmez. Bu olaylar Amerikada olsaydı senin ruhun bile duymazdı. Mesela İngiltere basın devletin çıkarlarına aykırı yayın yapmayacağını taahhüt etmiştir. Evet basın Batı'da bu kadar özgürdür.
- +1 yıl
ben sadece bildiklerimi söylüyorum.. Yabancı basının Türkiye kadar bile özgür olmadığı gerçek. Bir amerikan askerinin ölümünü haber bile yapamayacak kadar devletin elindeler. Ama buraya gelip demokrasi yok diye öterler. Bu geziden 8 saat yayın yapan Amerikan medyası son zenci eylemlerinde polisin plastik mermi kullanmasını neden haber yapmadı ya da eleştirmedi :)) Mısır umurlarında bile değil. 120 kişi öldü katliam bile demediler çünkü kendi adamları darbe yaptı. Mursi yapsaydı ama küfür ederlrdi
+1 yılBir tarafta hakkı için mücadele edenler diğer tarafta Katil Devlet. Biz insanız vicdan herkese yerini gösterir.
71 YorumlaSaatlerce evde ağladığımı bilirim,o insanların haline,ya insan düşmanına öyle güç uygulamaz onların annesi babası evladı yok muydu? hele o hayvanlara içim sızladı biz konuşabiliyoruz limon,süt isteyebiliyoruz onlar savunmasızdı.Bende destekledim.Allah öldürülenlerin mekanını cennet etsin.
00 Yorumla
+1 yılÇapulcuyum , Ayyaşım var mı! Tayyipe inat. Kemalist doğdum ve Kemalist öleceğim! Sonuna kadar direniş.
20 Yorumlaİktidar karşıtı, cevapları eksileyen ''kılları'' çıktıkları yere havale ediyorum...
link20 YorumlaSpor konusunda 5,3b cevap paylaştı. #Diren alıkızads :) Tabikide halkın yanındayız.
104 Yorumla
+1 yılbazı arkadaşlar yazmış; evet istiklal marsi elinde bira ile serseri gibi okunmaz ama o marşın şu anda bu ulkede okunmasını sağlayan insana, halka saygısızlıkta edilmez... evet olay gezi parkı olmaktan çıktı ki bununda tek sorumlusu gene boşbakandır, bunuda kimse inkar etmesin...ülkenin altı oyuk oyuk, hala milleti yukarda tünelmiş,köprüymüş kandırıp dursunlar... taraf yok; doğruluk var sadece onunda yeri belli zaten..
20 Yorumla
+1 yılBurada da görüyoruz ki Hakaret etmeden
aşağılamadan
konuşamayan bir milletiz.Bu nedenle herşeyi yakıp yıkarak anlatmaya çalışıyoruz sonra dünya bize şöyle davranıyor böyle davranıyor lan biz birbirimizi siklemiyoruz dünya niye siklesin !10 Yorumla
+1 yıl(L) direniyoruuum ne kadar koyun olabilirim direniyoruuum, polis been gece ve bir yol başka bir şey yok :* ayh. izmirin gazlı gecelerinde tatlı bir hemşireydim.
35 Yorumla- +1 yıl
:*
- +1 yıl
2009 da ben bizzat geçirdim o ameliyatı bibiğim :/ popomu piçakla kestiler totomu jiletle temizlediler batıya doğru domaltıp parça pinçik ettiler :'(
- +1 yıl
kis sen var ya bir tanesin :PP
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEylemcilere ortalığı dağıtıkları için karşı oldum AKP kazandı
1063 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden ne değişti söylermisin?
Cevap sahibi+1 yılBiz 3 milyon kişi milli iradeye sahip çıkamya toplandık 3 ,5 eylemci değil gerçek halkın olduğu 3 milyona yakın insan kazlıçeşmede sahip çıktı vatanına liderine...
Cevap sahibi+1 yılBaşkan Erdoğan lider değilmidir. eğer kemal kılıçdaroğlu kendi çapında liderse :))
Bu ülkenin başbakanıdır. Bence saygı duymalısın- +1 yıl
hı ben yanlış anladım :) şu tapanlardan zanlettim seni.Erdoğan sadece sözde başkan .Gerçek başkan böyle yapmazdı ve eğer gerçek başkan olsaydı çoktan istifa ederdi halkı onu istemiyor çünkü.Saygı duyma konusuna gelecek olursak ASLA!ülkesine hayinlik yapan atatürke hakaret eden milletine hakaret eden diktatörlük kurma çalışan birine sanmıyorum
- +1 yıl
halk onu istemiyor demişsin de burada bir hatta birden fazla çelişki yok mu? Oyun yüzde ellisini ak parti aldığına göre halk onu istiyor..yoksa siz de istemediğiniz adama mı oy veriyorsunuz? :D bu arada belirteyim; sizin halk dediğiniz topluluk, 3-5 capulcudan ibaret..ne kadar yırtınırsanız yırtının bir halt yiyemeyeceksiniz rahat ol :)
Cevap sahibi+1 yılHalk onu istemiyormu hangi halk cumhiret halk partisimi :)))
Nerede yaşıyorsunuz görmüyormusunuz bu kadar insanı ne zaman göreceksinizde lider olacaksınız çok merak ediyorum- +1 yıl
ulan halt istemiyo diyo adam ya zaten halk koydu onu oraya mk anal yaptırmayın bana şimdi :)
- +1 yıl
Yahu koyunlar az gözünüzü açın seçimlerde açılmamış sandıklar bile akp ye sayıldı yüz binlerce insanların telefonlarına mesaj atıldı mitinge gelmezseniz yasal işlem başlatılacak diye onlarcotobus kaldırıldı 70 tl para verıldı sırf mıtınge gıdılsın dıye haklısınız siz kendınızı 1 torba komure satıcak ınsanlarsınız eğer içinizde azıcık vicdan olsaydı bunları söylemezdınız biz kimseye yalan söylemiyoruz alın okuyun lınk buraya sıgmıyor ıkıncı cevap olarak atıcagım
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılHadiya o mesajlar bize niye gelmedi.. insanları kandırmayın varsa gerçekler öyle konuşun .mitingler için otobüs desteği verilmiştir sadece.. kimseye yasal işlem yapamaz kimse.. sen bir kömüre muhtaç insan tanımamışssın hayatında.. haklısın sen doğalgazda ısınırken bir kömüre kömür yakmaya muhtaç insanlar var işte bu yüzden 1. olamyıyorsunuz görmek istemediğinizden
- +1 yıl
sen o tvyı kapatmadıgından böyle konusuyorsun o yuzden guzel bir uslubla hıtap ettım sana karşı sende haklısın ama unutma kardesım cahıl olmak ayrıdır pıslık olmak ayrıdır sen sen ol pıslık olma pıslık olanın yanında saff tutma basbakanın eylem sırasında o lanet twitter ! dedıgı zaman biraz basını kaldırıp sosyal medyaya baksaydın bınlerce bu resımlerdekı gıbı ankaradakı ınsanların paylaştıgı resımlerı gorurdun
Cevap sahibi+1 yılBenim sana küfür etmeye hakkım var mıikimizde belki normal insanlarız..
Hiç kimsenin kimseye küfür etmeye sanalda olsa ansına bacısına kardeşine dğşüncelerine küfür etmemeli..haksızmıyım. Bu kadar açık seçimle gelmiş seçimle gider. istenmese zaten sandıkta boğulur. bu adamı istemeyenler kadar gidip şu chp nin önünde toplanıp adam olun deseler kk yı ordan indirseler daha etliki olur..
Unutma sen benim seçimime saygı duymassan ben senin getirdiğine duyabilirmiyim. nASIL olacak söylermisin- +1 yıl
herkes ezildikten sonra aynı şaraptır neden chp akp mhp meclıste konusuyorda benle sen ezılen halk olarak onları oraya cıkaran halk olarak neden biz konusmuyoruz ? neden konusmak ısteyınce işkencelere dayatmalara maaruz kalıyoruz benım yasım 18 sabah 7 de evden cıkıyorum aksam 9 da gelıyorum bu yasımda neden onun kızı aylık 52 bın tl maas alıyor ? neden be neden ? benım vergımle senın vergınle degılmı be guzel kardesım ? neden bugun rojavada ınsanlar oluyor akp yuzunden bız gıdıp o ınsanlara
- +1 yıl
++ bak tokı bak kaldırım bak komur dıyebılırmıyız ?
Cevap sahibi+1 yıl52.000 tl nin resmiyeti nedir.. Neen inanmak istediğine çabuk inanıyorsun. neden hayır almıyor dediğinde inanmıyorsunuz.
Benim yaşım 30+ bu ülkede bazı şeyler için sadece başbakan olmak yetmez senin maaşını da başbakamınını da kapitalizm belirler. o yüzden senin seçeceğin kişide gelse değişmez..sadece yiyici değişir. ;)- +1 yıl
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılciddi ciddi tartışma yapıyoruz konuşuyoruz.sen bana itu sözlük ten kaynak gösteriyorsun oldumu şimi :)
- +1 yıl
neden insanlar ölüyor kardesım sadece bir tweet attı dıye 20 yıl hapıs cezası ıstenyor ve terörist yaftası yiyor mehmet ali alabora bu ulkede dusunce ozgurlugu yokmudur ?
- +1 yıl
azz önce 5-6 lınk attım gelmedı bende ıkı lınk atayım dedım
Cevap sahibi+1 yılMehmet ali dediğin kişi kapitalizm in en öncü hizmetçilerinden oynadığı reklam filmlerinie ve aldıkları paralara bak görürsün :)
- +1 yıl
- +1 yıl
ama tutuklanma sebebi attığı tweet yarın obur gun bende sende bu yuzden alınamazmıyız böyle sessız kalırsak ?
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşın 18 akıllı olman gerekir böyle bir ortamda açık açık başbakanın kızına 52.000 tl bağlarlarmı devlet bütçesinden aklın alıyormu :)
Cevap sahibi+1 yılEğerki bu ülkeyi bölmek kaosa sürüklemek için birileri bir şeyler yapıyorsa cezasını almalıdır. yarın ipini koparan takisme toplanın gidiyoruz demeye başlar ki başlamıştıda
- +1 yıl
açık açık insanları sebepsizce göz altına alıp dövulen ınsanları gordukçe bıle en akıllı ınsanlar bıle ınanır bunlara
- +1 yıl
ama şuan akp el nusra çetesıne peşkeş çekıyor rojavada yuzlerce kurt katledıldı bunları gecelım hadı
Cevap sahibi+1 yılBeni niye sebepsizce göz altına almadılar ..niye provokotorlerin oyunlarına geleyim.. sayenizde 3.5 kötü niyetliler kaostan fırsat bilip Atatürk ile apoyu yanyana getirdiler görmedinizmi?
Cevap sahibi+1 yılOna bakarsan mısırda ve onun gibi bir çok yerde milyonlarca müslüman katlediliyor kimse duyuyormu seslerini müslüman değilmiyiz.
- +1 yıl
bundan herkes rant pesıne kostu kurunun yanında yaşta yandı bunun bende farkındayım ama bunun tek sebebı başbakandır kımse sokaktan evlerden 25 bın kısıyı toplayıp hurra hadı gezı parkına eyleme gıdelım dıyemez bınlerce unı. ogrencısıne
- +1 yıl
o basbakan yuzunden olan bısey degıl amaşu anyardımlar bıle rojavaya gonderılemıyor kapalı butun sınır kapalı bunların hepsı tesadufmu
Cevap sahibi+1 yılDer kardeşim der,kimlerin oyununa alet olduğumuzu bilemeyiz.. alkol lobisi de adına ne dersen de.. bazı şeyleri görmüyorsunuz gezi Akp ye yaradı diyorum onada inanmıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSen kürtmüsün?
- +1 yıl
gezii parkında olanlar sadece fragman asıl fılm doguda 35 yıldır suruyor ne dıyeyım allah sonumuzu hayır etsın neyse hayırlı geceler kardesım cıkmak zorundayım muhabbet ıcın sagol :)
- +1 yıl
evet kürdüm
Cevap sahibi+1 yılSende saol son sorumada cevap verseyidin keşke.. doğuda kanayan yara ile ilgili sana şunu söyliyeyim. akp zaten lider niye elini taşın altına atsınki niye attı açılımı çıkardı bak şimi toparlanıyor oralar ama bazılarının işine gelmez
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana şöyle diyeyim kürt kardeşlerimizi bu zamana kadar en iyi bu parti savunmuştur. senin bence hayıflanman çok yanlış biraz geçmişi oku bak akpnin politikasınada bak akpnin karar orgaları vekil ağırlıkları sözü geçenler nereli bak :))
- +1 yıl
başbakan barış süreci diyor dıyarbakır lıcede karakollar kuruyor buda basbakanın pkkyı salak yerıne koymasıdır gecıcı bı barıs surecı dıyor ateşi kesıyor karakollarını kuruyor yarın apo zaten gecen hafta açıklamasında barıs surecı boyle gıderce gerı çekılcez demıstışu anpkk rojavada ypgye yardım edıyor yarın obur gun apo gerı çekılır pkk yıne daglara çıkarsa bızım askerlerımız vurursa yıne bu sefer ypg yardıma gelıcek 35 yıldır dokulen kanın 2 katı dokulecek ve bolgesel savas cıkıcak
- +1 yıl
sımdıkı surıyelıler gıbı kendımızı yunanıstan azerbaycan sınır kapılarına atcagız
- +1 yıl
akp bıze hak verıyordu fakat son 3 yıldır bakarsan erdogan obamayla kardes gıbı oldu yıne bızı kayıran amerıka oldu
Cevap sahibi+1 yılHiç bir şey olmaz merak etme .. artık bazı şeyler değişti çizgiler çizildi çok yakında..
sohbet için teşekkürler..- +1 yıl
ben tesekkur ederım
Cevap sahibi+1 yılAk partninin doğu açılımını destekliyorum boşuna okadar masum insan öldüki bunu ailelerinden yok yere ölmeyenler anlamaz..
- +1 yıl
ben kürt'üm gezi parkı olayları sadece bılındıgı ıcın onlardan ornek verıyorum 35 yıldır ne yapılmadı kı kurtlere 12 yasındakı ugur 13 kursunla olduruldu terorıst dıye bı baba aılesının onunce jıtem mıtlerı tarafında soyularak dovuldu mardınde 14 yasındakı ceylan havan toplarıyla parçalandı annesı parçalarını etegının ıcınde topladı roboskıde 35 kısı olduruldu kaçakcı terorıst denıldı daha ne sayayım kı benım anlatacaklarım bıtmez kardesım bıtmez benım cıgerım senınkınden karadır :)
Cevap sahibi+1 yılGeçmişten jitem olaylarını araştır..
- +1 yıl
ben herseyı vaktım oldukça araştırıyorum ..
- +1 yıl
siz ne diyorsunuz ya başkanı biz seçtik halk olarak ewet ama biz başkanı böyle diye seçmedik 1. ve 2. iktidarlık dönemlerinde normaldi bu adam 3.iktidarlık döneminde böyle olabileceği kimsenin aklına gelmedi ve şahsen benimde gelmedi.fakat 3.iktidarlık döneminde(şu an yani) tamamen değişti anlıyor musunuz?halk geleceği göremez kimse göremez biz büyücü ya da kahin değiliz.olamayız da erdoğanın diktatörlük kurmaya çalışacağına halkına çapulcu diyeceğini atatürke ayyaş diyeceğini AKM yi yıkmak
- +1 yıl
başbakan obamayla kardes olmus durumdaşu andıyorum ya tek sorun hukumet değil sistem sistemi yıkmak amaç akpyi değil
Cevap sahibi+1 yılSakin ol hem ne başkanı şaşırdın gene :D başkanlık sistemi gelecek ya Allah söyletiyor sana ;))
Cevap sahibi+1 yılaKP bkp ckp bunlar hep araçtır:: başkaları tarafından yöntildiğimiz bir gerçek artık dönüşü yok yıllar öncede böyleydi şimdide
- +1 yıl
isteyeceğini ağaç katletmek isteyeceğini bilseydik seçmezdik biz eskisi gibi olacağını düşündük ve verdik anlayın.Siz eski adamı savunuyorsunuz size tavsiyem gündemi takip edin size tavsiyem 2013 ü satışlarına bakım istatisliklere bakın ya gündemi takip edin röpörtajları okuyun kürsüyü takip edin ya neden durmadan 3lü kaolisyon istediklerini düşünün böyle kouşmadan önce bir dışarı çıkın
- +1 yıl
neyse iyi geceler size ben cıkıyım aradan :)
Cevap sahibi+1 yıl3lü kolasiyonmu aman Allah göstermesin..bir daha o günlere dönmek sakına ..
ağaçmı ak parti dönemindeki ağaç sayısına bak sen istanbulda neredeyse otobanın üstüne dikecek adamlar.. koç okadar ağaç katletti neredeysin
Cevap sahibi+1 yılmesela ağaç değil sen hala anlamadınmı !
Cevap sahibi+1 yılNeyse sakin olalım şunun şurasında seçime ne kaldı değilmi?
Cevap sahibi+1 yılOnemli degil saygi cercevesinde tartismayi severim.guzel olan bu iste hayirlisi her sey iCin .:)
Cevap sahibi+1 yılKonu benimde illgi alanimda hatta bu soruya hem gizliden hem aciktan cevap Yazarak ustune gideyim dedim ama sinirlenmiyosun pek :D
herkes önce ülkesini sevmeli bence bu başbakanda olsa çaycıda olsa bu olaylar ülkemize ne kattı ne kaybettirdi bence cok kaybettik geçmişteki isyanları bir araştırın hep zarar vermiştir. muhalefet olmak gerekir ama şekil bu değildir bence benim fikrim bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen devletimizin ve polisimizin yanındayım. Polisle çatışanlar (onlar kendilerine çapulcu diyolar; artık nasıl bir aşağılık duygusuysa) benim gözümde teröristten daha zararlıdır.
Polis hala neden bu teröristleri de diğerleri gibi (dağdakilerden bahsediyorum) vurmuyor anlamış değilim.621 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılonlar halkını mı savunuyor? ahahha devletinin polisine saldırmak ne zamandan beri halkını savunmak oldu. hem teröristlerden farkınız ne sizin? onlar da kendi görüşleri için polisine saldırıyor siz de; onlar da eylemler yapıyor siz de... tek fark onlar ülkeyi bölmek için siz 2-3 ağaç için eylem yapıyorsunuz... asıl aciz sizlersiniz...
Cevap sahibi+1 yılbaşlarında Erdoğşan gibi bir lider olmadıkça o partilere %20 bile çok :)
- +1 yıl
acizsiniz aciz olmaya devam ediyorsunuz konu 2-3 ağaç değil bunu bile bilmeden bana ülkeyi savunmaya kalkmayın lütfen rica ediyorum.Terörist konusuna da şöyle cevap vereyim;Polise saldırmıyoruz.Polis bize saldırdığı için biz kendimizi koruyoruz ve çoğunlukla polisin bize davranışına sessiz kalıyoruz.ve senin bize savunduğun polis 250 gr. ağırlığındaki gaz bombasını lazer POİNTER ile göstericinin kafasına denk getiriyor Bir kadını 19 kişi yerde sürükleyerek dövüyor.
Cevap sahibi+1 yılPolis size saldırdığı için siz de kendinimizi savunuyorsunuz. ohoo senin hiçbir şeyden haberin yok. bence sen çok fazla halk tv izlemişsin. tamam belki sen saldırmadın ama polisi kışkırtan insanlar yokmu sanıyosun sen. eylemlere giden bir arkadaşm söyledi bunlar sadece slogan atıyolarmış bir kaç tane adam grubun önüne geçmiş polise hareket çekmeye küfür etmeye başlamış. ondan sonra da polise taş atıp üstlerine doğru gelince kaçmaya bşlamışlar ve bütün grup payını almış polislerden.
Cevap sahibi+1 yılsen kendini polislerin yerine koysana bi. 9-10 saattir ordasın sana saldırıyolar taş atıyolar küfür ediyolar. evde eş var çocuk var. psikolojik olarak ne kadar zor bir durum olduğunu düşünebiliyormusun. illa ki birisi çok kızacak ve 30 derece maçı maçı dinlemeyecek atacak onlara artık ne ise elindeki.
Cevap sahibi+1 yılinternetteki haberleri okursan tabi siz haklı olursununz. adamlar eylemlerde nerde kötü işi olmuşsa onu koymuşlar. öncesini bilmeden. belki polise taş attı. belki ölmüş annesine küfretti. sonra dövünce vay efendim eylemciler dayak yiyo.
Cevap sahibi+1 yılBen eylemciler yaptı demiyorum zaten. Polise de hak verilmeli diyorum. Sonuçta orada binlerce kişi var kim provakatör kim sadece eylemci onu bilemezler. Ve polise saldırı oldu mu -sen öyle düşünüyorsun galiba- polis kalabalığın içinde sırf masum eylemciler(!) var diye bekleyemez.
Cevap sahibi+1 yılNeyse çok fazla konuşmuşuz ve bunun ikimize de bir faydası yok. İkimiz de fikrimizi değiştirmeyeceğimize göre burda bitsin. Başka cevap atmayacağım haberin olsun. Biraz abartılı konuştuysam kusura bakma artık.
- +1 yıl
hıı tabi ki haksız demiyorum poliste tabi ki bazı yerlerde haklı :)
bekleyemez ama o kadar eğitim alıyorlar ediyorlar ne bilim plan yapabilirler taşkınlık yapanları yaptıkları planlarla alabilirler artı böyle bir durum da şunu da sormalıyız
"UÇAKLARIMIZ NEREDE" havadan tespitde yapaılır öyle değil mi böylece bu tatsız olaylar azalmış olur ama böyle olmuyor.devlet Gezi gösterileri sona ersin de nasıl ererse ersin. diyor :(
Cevap sahibi+1 yılben de teşekkür ederim konuşma için :) kıracak laf söylenmedi de dün gece başka bir başlıkta birisi ile tartışmıştım ondan sinirle yazmıştım bu cevabı :D yoksa siyaset falan bana göre değil :) noırmalde böyle bir soruya cevap bile atmazdm :)
+1 yılister Gezi deyin ister başka bir eylem Sömürgeci batının organize ettiği her şeye karşıyım... Bizleri bölmek isteyen Emperyalist sömürgecilerin bu ülkedeki uzantıları bu vatanın evladı değildir. Can dündar gibi vatanlarına dönsünler.
00 Yorumla
+1 yılBende eylemcilerin tarafındayım inan buraya yazmak istediğim çok şey var ama değmez yav akılını kullanan zaten basbakanın ne kadar serefsiz bir insan olduğunu anlar.ben ist.da bütün eylemlere katıldım.
10 Yorumlaakp tarafında olmayan insanların işine gelen bir olay bana göree elbet ölen insanlar oldu iyi olmuş diyemem ama oldu yapıcak bşy yokk ALLAHa çok şkr ki sustularr daha kötü olablrdii taraf tutmuyorumm ama ne yazıkki bölündüğümüzü üzülerek izliyorum :/
10 Yorumla
+1 yılBen cidden bilmiyorum eyleme katıldım ama şu an çok gereksiz olduğunu düşünüyorum nedense,onca esnafın ne suçu vardı?
Taksimi gördüyseniz o insanlara da acırdınız,ben ülkemin bu hale gelmesine katlanamıyorum
Not:Milliyetçiyim.20 YorumlaSpor konusunda 2,4b cevap paylaştı. devlet tarafındayım. atlamayın cevabıma eksi ya da artı verin geçin.
1115 Yorumla- +1 yıl
dün gene taksimde isyan ettiler. müslümanlara özel bir gece olduğu için. buna bile hala tesadüf diyecekler çıkacaktır.öncelikle islam istenmiyor bu ülkede bu bariz. Türkiye ye daha çok bedel ödetecekler.Belki farkedemiyorsunuz ama Türkiye nin konumu yaptıkları diğer ülkelere batmaya başladı. Eylemciler de buna çanak tutuyor. Ama bilerek ama bilmeyerek...
- +1 yıl
battığımız ülkeler eylemcilerin arasına provokatör gruplar soktu bir çok olayı onlar yaptı.Sen atatürke ayyaş diyen bir adamın yanındasın milletine çapulcu diyen bir kişinin yanındasın.Eylemcilere sert müdahale etmelerini emretti,özgür basını satın aldı,ağaç katletti,akm yi yıkmak istedi,3.havalimanını istemeyen ABD eğer 3. havalimanını yaparsak TÜRKİYEYİ montuna anlaşmasını ihlalden suçlayıp artık türkiyeyi tanımayacklarını söylediğinde susan adamın yanındasın
Kim ne derse desin, ben polisin haklı olduğuna inanıyorum. Ölenlere elbette üzülüyorum ama polis de durduk yere kimseye saldırmadı.
1026 Yorumla- +1 yıl
senin polisin insanların kafasında gaz bombasıyla vurmak zorunda mı ? iyi ki mermi pahalı birşey pek kullanamıyorlar.
- +1 yıl
işte bu kadar dar beyinlisi ki hala onları eylemcilerin yaptığını sanıyorsun onları eylemciler değil provokatör gruplar yapıyor ve eylemcilerin üzerine atıp onları lekeliyorlar ve iyi bir şey yapmadığını zanletmelerini istiyor sen o koca götünü kaldırıp haberleri takip etsen meclisteki olaylara baksan açığa çıkan kasetleri yazıları incelesen meclisteki kürsüdeki konuşmalı izlesen dinlesen daha nicesini yapsan burada bana gerizekalı gibi erdoğanı savunman.!
+1 yılakıllı ve özgür bir insanı yalnız bıraksan bu dünyada soluğu kesinlikle gezi parkında alır... çünkü sadece oradakiler satılık insan değildir.
45 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstanbulda sizin yaptığınızı doğuda BDP'liler yapınca terörist oluyorsa arkadaş o ülkede adalet iflas etmiştir.
514 Yorumla- +1 yıl
mehmet ali alaborada terörist yaftasını yemedimi kardeşim hepimiz ezildik kürtlere 35 yıldır yapılan şimdide türklere yapılıyor kardeşi kardeşe düşman ediliyor tek sorun devlettır sistemdır ne turk ne kürttur kardesım
Cevap sahibi+1 yılpuhahaha... Dersim Zilan 27 Mayıs darbesi bunlar Kemalizmin ürünü... Ezdiğiniz Kürtler ve muhafazakarlar şimdi kardeşiniz mi oldu?
Cevap sahibi+1 yılEzmekten daha beterini eylediğiniz de vakidir... yasak baskı asimilasyon mesela...
Cevap sahibi+1 yılKürtlere kürtçeyi yasaklamak, çağdaş uygarlık seviyesi doğru... Pardon ben kavramları yanlış anlamışım afedersin :))
Cevap sahibi+1 yılyıl 1940, yer Diyarbakır... Her Kürtçe kelimeye 5 kuruş ceza...
Cevap sahibi+1 yılChp zihniyeti karanlık bir zihniyettir. Baskıdır zulümdür. 27 Mayıstır İstiklal Mahkemesidir. Varlık Barışıdır. Gaz kuyruğudur yağ kuyruğudur. Bu ülkede Chp iktidar olamaz. Olamaz çünkü insanlar bunları asla unutmayacak. VE Türkiye demokratikleştikçe de daha da çok hatırlanacak. 1925 Şark Islahat Planı'nı oku... O zaman birazcık olsun vicdanın ah eder belki...
Cevap sahibi+1 yılŞuanda en iyisi iktidar. Adam gibi muhalefet edin emin olun millet size de oy verecek. Ama böyle örtülü darbe denemeleri milleti sinirlendiriyor artık bunu herkes anlasın. Sen kendi iradene saygı için geziye gittiysen AKP'ye oy verenler de kendi iradesine saygı istiyor. Eylem yapıp dağılsaydınız saygıyı hak edecektiniz. Ama sokak çatışmalarıyla iktidar devrime çabası milleti sinirlendirdi ve şuanda Erdoğan etrafında inanılmaz bir ittifak var. İnsanlar sinirli. haklarını gaspedilmiş görüyorlar
- +1 yıl
biz Eylem yapıp dağlıyoruz.dağılmayan ve taşkınlık çıkartan diğer gruplar ve bunu eylemcileri suçu eylemciler yapıyor gibi gösteren onlar.Ben akp oy verenlere saygılıyım kendi fikirleri .
biz iktidar devirmek istemiyoruz ki.Erdoğanın yanında topladıkları kişileri parayla tutulduğu da ortaya çıkıyor kendi özgür iradesi ile gidenlere kimse bir şey demiyor ben hiç bir şey demiyorum zatenFakat bizim ne istediğimizi onlarda doğru anlamalı 2 3 ağaç,darbe, gibi benzetmeler yapıp olayı saptırıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılsizde makarna kömür diyerek olayı saptırıyorsunuz. Havalanına da gittim kazlıçeşmeyede. İnsanlar gayet kendi iradeleriyle gittiler. Orada o kadar okumuş ve zeki insan varken bilerek bazı insanları çekip işte fakir cahil halk akp.ye oy veriyor propagandası yaptılar. Çok arkadaşımı gördüm akp.ye oy verdim demekten toplum baskısı nedeniyle korkan. Ama gerçek bu. Çoğunuzdan daha zekiyim ve 2007'de vermemiştim Cumhuriyet mintglerinden itibaren 6 yıldır AKP'liyim çok şükür.
tabiki eylemcilerden yanayım yazılacak çok şey var ama anlayan zaten meydanlarda gerisi için ağız yormaya değmez...
00 YorumlaBen taraf tutmuyorum olaylara farklı bir açıdan bakıyorum eylemcilerin iyi tarafları da var kötü tarafları da ama tayyibin savunulacak bir tarafı yok
40 Yorumlagündemi olayamak için ve iktidarın oylarını kemikleştirmesi için yapılmış bir olaydır insanlar bilinçsizce hareket etti yanlış işler yaptılar
213 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle san bugün akp de chp de mhp bdp de ayni bunların arasında bir fark yok karadeniz sahil şeridinde ormanlar kesilirken nerdeydiler ya da vakıflar yasası çıktığında ya da yabancıya toprak satışı çıkarıldığında neredeydiler taksimden direniyoruz diyenler türk petrol yasasının çıkmasına nasil müsade ettiler neden muhalefet partileri karşı çıkmadı
- +1 yıl
şunu baştan söyliyim biz başka partileri savunmuyoruz ha :) öyle anlamışsı gibi hissetim de söylemek istedim.Neyse altta saydıklarınla ilgili geniş bir bilgim yok ama şunu söyliyebilirim ki artık halk dinlenmek istiyor fikirlenin alınmasını istiyor bu sadece oy vermekle kalmasını istemiyor
- +1 yıl
mason locaları yönetime ne kadar el atıyor ülkeyi insanları ne kadar kullandıklarını bilmiyorum ama gerçekten berbat bir şey olduğunu biliyorum ve ne kadar yanlış düşündüklerini insanları beyinlerini nasıl yıkadıklarını kendi gözümle gördüm ve şunu da söylüyorum ki türkiye demokratik bir ülke değil türkiye kendi kendini yönetmiyor türkiye de bir şey dönüyor bu açık ama nedense her kez susuyor konuşmak isteyenlerde susturulduğuna eminim bana soracak olursan yakın zaman da çok olay çıkacak
- +1 yıl
türkiye bir hükümet zamanında çok fazla icraatlara şahit oldu oda refah-yol dönemiydi sonrasında türkiyenin yükselişi israilin hoşuna gitmeyince fransa mason locasından mektup yollanıyor refah patisini bitirin diye...benim yakın tarihe hatırladığım en iyi yönetim o zamandır ımf anlaşması geri çecrilmişti fabrikalar kuruldu memur işki esnafın yüzünün güldüğü zamanlardı...siyonizm i araştırırsan az çok ne demek istediğimi çok daha iyi anlarsın
+1 yılal kafasını s.ktimin mars2032 si, oy verdiğin zihniyetiniz işte link
17 Yorumla- +1 yıl
peki hangi gazeteyi ciddiye alalım? zaman, habertürk, akşam?
- +1 yıl
- +1 yıl
8000 insanın yaralandığı, kimilerinin kör olduğu, azımsanmayacak sayıda ölen insanlardan bahsetsene adamım? bunca şeyin olduğu yerde sadece tek bir polisin dövülmesinemi takıldım..yazık o zaman size..
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen eylemcılerın tarafında olduguna haklısın ozaman bu soruya cevap ver bıraderım o kadar maddi hasar cıktı ve suanda bayramda geldı para dönmuyor paralarımız gelmıyor senın o eylemcılerın yuzunden bıze paralarımızı gerı verebılecekmı ? pekala cevapla beklıyorum
48 Yorumla- +1 yıl
Bu adamlarin 5i de mi oyle anasini satayim? Gozu cikan arkadasimin hesabini kim yapacak? Bacagi catlayan? Sadece kitap okunurken biber gazi atmak nesi? Sizin gibiler yanlisa daha buyuk yanlisla karsilik verip insan oldurmeyi her sekilde hakli cikarmaya calisir asil senim gibilerin vicdanini sorgulamak gerekir. Mesrulastirilamaz boyle seyler. Minicik cocuga da kilif bul oyle gel.
- +1 yıl
Seni öldürmeye kast etselerdi sen ne yapardın MArgot? Durun böyler şöyle rahatça linç edin bende gaz tabancamı kenara koyayım sizde rahat rahat linç edin beni... Sen sanırım böyle derdin. Kızılay'da üst geçitten polise bildiğin koca taşları yağdırdılar. Yola barikat kurup polis otosunda insanları sıkıştırdılar. Beşiktaş Akaretlerde polis trafikte sıkışıp kaldı. Ve insanlar nasıl linç etmeye çalıştı. Bu görüntüler asla unutulmayacak. Bunu PKK'lılar yapsa bu ülke ayağa kalkardı!
- +1 yıl
Polisleri öldürmeye kimse kakmadı artı provokatör gruplar polisi linç etmeye çalışırken ile eylemciler polisi korudu ve eylemciler yara aldı.Kusura bakma ama polisin yaptığını haklı çıkarmaya çalışıyorsun ama haklı değil onlar insanları katlederken bir şey olmuyor suç olmuyor ama bunu eylemciler yapsa suç oluyor öyle mi.Senin mantığınla hareket edecek olursak polis göstericiye saldırdığı zaman aa kendimi korimiyim kaçmaya çalışmiyim polis beni rahat yaralasın rahat linç etsin.
- +1 yıl
He lumo he ben kitap okumaya gittigimde bir bok yokken adamlar gaz atsin kas goz yarsin sonra vay efendim neler oldu. 2 bin kisinin arasindan sag cikan 16 polis nesi ? gezidekiler eline alsa satiri bicagi polis kalir mi? Ama tabi size ait olan yuzde elli kesimden ipinden bosanabilen palasiyla sopasiyla gelip eylemcileri kosede sikistirip polis kiligina girip dovebilir ama halk kendini koruyamaz tabi haklisin.
eylemcilerin ama ulusalcıların değil. gerçek özgürlükçü ve demokrat olanların
54 Yorumla- +1 yıl
sen de olsan senın de yaranı sarardım (F)
- +1 yıl
Kızlı erkekli gaz yiyorlar,kızın birinin düşerken eteği açılmış.Palaları alıp gitsek mi :P :D
- +1 yıl
yok ki bunun ilacııııı hiyeeeyaaağaaaaa :* hayko cepkinden şarkılar söyleyebilirdim sana oysa..
- +1 yıl
Komünist arkadaşım Esad PYD'ye silah yardımı verip onu desteklemeyen Kürtleri öldürürken, yani muhalif Kürtleri öldürürken, Kürtlerin hakkını savunmak pek aklına gelmiyordu sanırım. Ne zaman ki sıra PYD'ye geldi birden ayıktınız :)) Sizleri seviyorum sayenizde gerçekler daha net anlaşılıyor
+1 yılne sağcıyım ne solcu bakkalım ben bakkal :D
62 Yorumla- +1 yıl
sağolasın
olaymı kaldı ne oldu kımın eline ne geçti şimdi ? akp daha fazla oy alacak belkı akp bile başlatmıs olabilir buyuk oyun bunlar hacı
23 Yorumla- +1 yıl
Türkiye de oyun dönüyor Sen sanıyor musun devletin halkına her şeyi anlattığını ben sanmıyorum biraz siyaset biliyor isem ve türkiyenin durumunu takip ediyorsam mecliste bir şey dönüyor ve ülkemiz parça parça satılıyor sana söylüyorum gir bak google den türkiyedeki arsa konut satışlarına rusya mı neydi en çok alan haberlerde çıktı daha o gün bu ülke neden parça parça gidiyor kim bunu açıklicak.Şu an dünyanın durumu meçhul savaşlar çıkıyor.AB nerde hani İNSAN HAKLARI haniATO hani ya AB erde ABD
İlgilenmiyorum,sonuçta ilgilenen birileri var ''POLİS'' gibi.Gerektiği günlerde hemen bir koşuda yanına gittiğiniz ''POLİS'' gibi.
30 Yorumlane polis şiddetinden yanayım nede eylemlemcilerin.belki haklı olabilirler ama bir işe yaradığını düşünmüyorum.
52 YorumlaBuraya bari siyaseti tasimayin ikililik cikarmayin ya
23 YorumlaHeryer Taksim, Heryeer Direnis
96 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişte bizim yanlışımızda mutlaka taraf olma zorunluluğumuz olsa gerek herkezin kendine göre haklı tarafları olduğu inancıyla yaşamıyoruz ve giderek uzaklaşıyoruz başkalaşıyoruz birbirimize .
00 Yorumla
+1 yılbir şey düşünemiyorum artık düşünemeyen beyinler yanında .
10 YorumlaSpor konusunda 611 cevap paylaştı. Bitti sanıyordduk :)
Eylemini makul bir çerçevede yaparsan bende senden yana olurum yakıp yıkarsan :S65 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar