AKP hükümetinin yaptığı iyi şeyler olduğu kadar yaptıklarının onlarca katından fazla kötülük var. Bir yerde zulüm varsa elbette ki zulüme karşı hak savunulur. Çünkü sırf seçimler geliyor da falan kişiler Cumhurbaşkanı seçimlerine bile katılamasın diye kumpaslar kurmanın anlamı yok. Ki o kumpasların akla zarar seviyede olanlarını mevcut AKP iktidarı zaten yıllardır yapıyor. CHP de sütten çıkma ak kaşık değil. Ama doğru yapılan için doğru, yanlış yapılan için ise yanlış denmelidir. NEyse zulme karşı hak savunulacaksa orantılı olmalıdır.
24 Yorumla- 1 yıl
Evet haklısın da asıl konu bu değil ki. Hükumet kimin umrunda? Muhalefetler kimin umrunda? Mesele vatan ve millet. Unutmayın burası Türkiye. Burada yapılan her protesto, meydana gelen her karışıklık hainler için bir fırsat kaynağıdır. Bu ülkede yapılan her protestonun birileri tarafından buyutulup, şekil ve hedef değiştirip ülkenin güvenliğini tehdit edecek boyuta geldiğini çok iyi biliyorsunuz. Buna rağmen protestolara katılıp ortalığı yakıp yıkmanın ben savunulacak bir tarafını görmüyorum. Senin de dediğin gibi zulme karşı hak savunulacaksa orantılı olmalıdır ama bu tarz eylemlerde bu ülkede orantı olmaz. Olamaz. Musade etmezler
- 1 yıl
Haklısın ama millet sağduyulu olmayacaksa kimden beklicez biz bunu?
En İyi Cevaplar
Bu yazdıklarının altına imzamı atarım durumu çok iyi özetlemişsin, gerçekten bu tür durumlar ortalığı karıştırmak isteyenler için bi fırsat sunuyor. Ülkesini seven herkesin buna fırsat vermemesi gerekiyor
10 Yorumla
Siyaset için protesto etmek ahmaklıktır bence. Tek adamı eleştirenler boe yaparak başka bir adamı tekleştiriyorlar farkında değiller.
21 Yorumla- 1 yıl
Başka ülkede olsak yapsınlar da buranın Türkiye olduğunun birileri hâlâ farkında değil sanırım. Hainler fırsat kolluyor zaten karışıklık çıksın da büyütelim diye. Bizim safozlar da ekmeklerine yağ sürüyor
Gizli Üye(18-24)1 yılYa sende beyin yok mu? Ülkede o kadar kötü varsa hükümet ne halt yiyor? Millette gaz sıkan plastik mermi sıkan polisler ne halt yiyor boş boş konuşuyorsun. Polisin görevi taşkınlık yapan terör propogandası yapanı almak ama görüyoruz ne halt yediklerini. İnsanlar ellerinden alınmış hakları geri almak için yürüyüş eylem yapıyor. Buda kalkmış millete laf ediyor. Git otur evinde sen. Çakma sümüklü hoca darbesi olursa çıkarsın sokağa
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Protestolar, demokratik bir hakkın ifadesidir ve bir ülkenin özgürlük seviyesini gösterir. Tabii ki barışçıl ve yasal kurallar çerçevesinde yapılması önemli. Ama her protesto aynı değildir; bazıları insan hakları, adalet, çevre gibi evrensel değerler için yapılan olumlu eylemler olabilir 💚. Bu yüzden genelleştirmeden önce, her protestonun arkasındaki sebebe bakmak ve anlamaya çalışmak daha sağlıklı olur. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u 1 yılbence gereksizdir
10 Yorumla
1 yılgerçekten mi ya hayretle bakıyorum şu yorumunuza. benim hakkım mülakatlarda yensin benim paramı yolsuzlar tarafından çalsın . benim gençliğim bi ekonomi uğruna heba olsun. sesimi keseyim oturayım aşağı. görmeyeyim duymayayım fikir beyan etmeyeyim. atalarıma sahip çıkan gençlerimiz ihraç edilsin. ben de anayasal haklarımı aman diyerek kullanmayayım öyle mi?
şimdiye kadaaarrrr dolar euro olmuş 40 a yakın gram altın 4 bini geçiyor. gençlerimiz intihar ediyor. emeklimiz yiyecek ekmek bulamıyor ilaç parası bulamıyor. tüm bunlar ülke hakkını aradığı için mi oldu. sokağa çıkıldı da bu yüzden mi güzel memleketimde onlarca şehit verildi. hayır. değil mi. o zaman güzel kardeşim. tüm bunlar varken ama larla bi umudu olan insanları töhmet altında birakmak senin ne vazifen ne de hakkın.
41 Yorumla- 1 yıl
Pardon da sorumu iyi okuyup anladığına emin misin? Hükümetten bahseden kim? Hükümet ya da muhalefetler kimin umrunda? Ben ülkemden bahsediyorum
1 yılProtestoları fırsat bilip kötüye kullananlar tabiki var, keşke olmasa. Fakat adım adım ilerleyen bir içsel kargaşada kimse sesini çıkarmazsa ses çıkarma hakkımız kalmaz. Fikirlerimizi belirtmek bu derece göz korkutmamalı.
Konuşma, ifade etme, karşılaştırma, yargılama ve taraf tutma gibi haklarımız varken bastırılmış bir topluma dönüşme düşüncesibşahsen benim için uygun değil.24 Yorumla- 1 yıl
Evet haklısın ama ben ses çıkarılmasın demiyorum zaten. Bu ülkede protesto yapmak demek iç karışıklığa sebep olmakla neredeyse eşdeğerdir. Çünkü burası Türkiye. Sesimizi çıkaracaksak da daha tehlikesiz yöntemlerle yapmalıyız. Sosyal medyada ses çıkarmak gibi mesela. Sokaklara dökülüp çöp bidonlarini devirmenin kimseye faydası yok zararı var
- 1 yıl
Ben katılmıyorum maalesef, yeri geldiğinde sokaklara dökülebilmeli. Sosyal medyada olanları kimse kolay kolay umursamaz. Kısıtlama gelir, gönderi silinir ya da hesap kapatılır. Ama mühim olan insanların seslerini duyurabilmeleri.
Araya karışan bir iki dengesiz insan orada bulunmanın amacını yanlış yönde etkiliyor bu konuda haklısın sonuna kadar. - 1 yıl
İşte karışıklık çıkarmaya çalışanlar bunu daha da büyütüp yanlış yöne çekip yine ülke güvenliğini tehdit etmeye çalışacaklar. Bu riske değer mi diyorum ben de.
- 1 yıl
Eğer hiç bir şey yapılmazsa bence ileride daha büyük karışıklıklar çıkacak. O yüzden bu riske değebilir🤷🏻♂️
Asıl konu vatan millet diyorsun insanlar zaten bu sebeple protesto yapıyorlar. Ak parti yönetiminden memnun değiller, susmak istemiyorlar. Bilinçli protesto yasal haktır, insanları birbirine katmak değildir. Neden susalım? Ülke arap dolmuş sus bekle, dolar 40 olmuş sus bekle. Susmayalım artık.
510 Yorumla- 1 yıl
İtiraz etmek hakkınız ama bu şekilde itiraz edince ülke zarar görüyor. Hükumet değil
- 1 yıl
İtiraz etme hakkın var. Hakaret etme hakkın yok. İtiraz hakaret ederek olmaz ya da sokaklara dökülüp çöp bidonlarını yakıp etrafa savurmakla olmaz
- 1 yıl
İtiraz etme hakkımız yok tekrar söylüyorum. Tarafsız yahut solcu gazeteciler neden hep hapiste veya fox tvye kesilen ceza istatistiklerine baktın mı hiç? Aynı Türkiye'de yaşıyoruz. Şarkıcılar sanatçılar neden hapislerde? Muhafazakar olmadıkları için, ak partili olmadıkları için. Hükümet eleştirisi bir hicivdir ve ülkemizde yasaktır.
- 1 yıl
Bak seni anlıyorum. Hakli olduğun yanlar var. Ama ben protestonun ülkemize zararlarından bahsediyorum. İnan bana sen protesto edince kimse kararını değiştirmicek ama bu protestoların karışıklığından fayda sağlayan hainler bu ülkeye zarar verecekler
- 1 yıl
Amin. Vatanımız, milletimiz için hayırlısı ne ise o olsun.
- 1 yıl
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılProtestolar kötüye kullanılıyor diye diye ülkede protesto düzenlemek diye bir şey kalmadı... insanlar haksızlığa uğradığıni dusundugunde bu hakka sahipler... sen protesto edenlerin gerekçelerini samimi bulmazsin ya da sana doğru gelmez ama bu başkalarının terörist hain olduğu anlamına gelmez... hükümette biliyordu ist. belediye başkanını gözaltına alınırsa protestoların olacağını... bugün a partisi var yarın a partisi muhalafet oldugunda ve haksızlığa uğradığını dusundugunde o da protesto hakkını kullanacak birileri sobate edicek diye vazgecmicek...
12 Yorumla- 1 yıl
Ben ortalığı karıştıranların hain olduğunu söyledim. Bunun nesine itiraz ediyorsun?
- 1 yıl
Neye katıldığımi neye katilmadigimi gayet uzun uzun yazdım
1 yılDaha bu sabah bu konuyla ilgili doğruları söyleyince ben hakarete uğradım ve engellendim. Milletin işine gittiği şeyleri konuşunca sorun yok ama milletin işine gitmeyen şeyler olunca ya da nefret ettiği kişiler olunca ve tuttuğu kişiler de olunca hiçbir sorun olmuyor onlar akıllı (aslında cahil) ama sen cahilsin gözlerinde!
14 Yorumla- 1 yıl
Ya hükumet kimin umrumda? Benim ülke. Zarar görüyor. Daha önce de benzeri oldu. Daha önce yapılan protestolar yine büyüyüp şekilde değiştirip ülkenin güvenliğini tehdit edecek boyuta geldi. Yine aynı şeyi yapmak istiyorlar zaten yer arıyorlar bu duruma. Bizim safozlar da onların ekmeğine yağ sürüyor
- 1 yıl
Tek bildikleri kendi idealleri başka da hiçbir şey bildikleri yok. Devletin polisine çöp konteynerlarını yakarak üstüne fırlatan ve sıkıysa teke tek gel dedikten sonra tek gelmesine rağmen korku ile kaçan bir avuç avunaklar olduğu sürece Allah korusun ama neler göreceğiz kim bilir. 😑
- 1 yıl
Allah bu vatanı ve milletimizi korusun
- 1 yıl
Âmîn 🤲
Gizli Üye(25-29)1 yılBurada artık olay diploma veya İmamoğlu olmaktan çıktı…. Olay artık kimsenin ne evinin ne arabasının ne parasının nede hayatının garantisinin ve güveni kalmamış olması….. torpiller işsiz kalan gençler çaresizlikten intihar edenler fakirlik açlık herkesin canına tak etti artık…. Geç bile kaldık bu kadar ayaklanmaya
63 Yorumla- 1 yıl
Ayaklarınca karar değişecek mi? Hayır. Faydası var mı? Hayır. Zararı var mı? Tonla. Bu ülkenin içindeki hainler zaten fırsat kolluyor karışıklık çıksın da daha da alevlendirip zarar verelim diye. Siz de bunun gibilerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Bi de hukukçu olacaksın. Bunu analiz edemiyor musun gerçekten? Hükumet kimin umrunda? Benim ülkem zarar görecek ülkem. Bunları düşünebiliyor musunuz? Sanmıyorum.
- 1 yıl
Ahhh pardon insan dedim sana yaa çok özür dilerim
- 1 yıl
Korkudan gizlenmiş.
- Gündem konusunda 380 cevap paylaştı.
1 yılBirilerinin siyasi ikbali ve çıkarı için sokağa çıkmak akıl karı değil. İddialar ise yenilir yutulur cinsten hiç değil. Hele bir araştırılsın, soruşturma yapılsın, hukuğa güvenilsin. Bu ülkede tayyipçi kadar, onu sevmeyen hukukçu da var.
13 Yorumla- 1 yıl
Hukuka güvenmek konusu biraz şüpheli aslında ben o noktada değilim. Ben daha çok ülkemin güvenliğini düşünüyorum. Protestoların totalde ülkeme yarardan çok zararı varsa ben karşı dururum
- 1 yıl
En son gezide gördüğümüz gibi diyorsun yani..
O sırada Antalyadaydım. Ev arkadaşlarımdan ikisi günlük protestolara katılıyordu.
Çocuklar her gece bazen de sabah gelip, sanki savaştaymış gibi olayları aktarıyordu. Amaçları tamamen anarji ve eğlenceydi. Siyaset umurlarında değildi.
Karı kız düşüyor, bedava yemek yiyoruz, bira içiyoruz diyorlardı. En son biri evde molotof hazırlayınca çocuğu polise ihbar ettik, aldılar bir hafta içeriye - 1 yıl
Evet aynen bundan bahsediyorum. Benzer bir senaryo yine yaşanacak gibi duruyor. Büyük tabloyu bi tek ben görüyor olamazdım zaten
1 yılKatılıyorum. Barışçıl olarak başlayan protestolar araya provokatörlerin, manipülatörlerin karışmasıyla bambaşka bir hal alıyor. Protestolar amacından sapıyor ve haklıyken haksız duruma düşülüyor.
15 Yorumla- 1 yıl
Keşke herkes görse bunu
- 1 yıl
Türkiye gibi bir ülke için fazla iyimser bir beklenti. Ben de dilerdim herkes bunu görebilip kavrayabilse ama fanatizmin egemen olduğu bir toplumdayız. A partisi B partisi fark etmeksizin her görüşten insan kendi çıkarını savunuyor. Görülmesi gerekenleri görmezden geliyorlar. Üzücü...
- 1 yıl
Haklısın. Doğruya doğru, yanlışa yanlış demek lazım ama toplumun çoğu takım tutar gibi parti tuttuğu için bu pek mümkün olmuyor maalesef
- 1 yıl
Ne yazık ki...
- 1 yıl
🤷🏻♀️
1 yılİç karışıklık çıkarmak istediler ve istediklerinede ulaştılar, hepsi danışıklı dövüş. Birbirinden beter siyasiler.
21 Yorumla- 1 yıl
Maalesef
Bence gayet haklı normal protesto, çünkü bu zamana kadar insanlar sustukça insanların eliine ne geçti? Koca bir hiç. O hainlere gelecek olursak, insanlar sustukça o dediğimiz hainler var olmayacak mı? Olacaklar ve daha da azacaklar.
45 Yorumla- 1 yıl
En son büyüyen protestonun nelere yol açtığını hatırlıyor musun?
- 1 yıl
Protesto edince de kararda değişiklik olmayacak. Ama neye sebep olacak soyliyim: Zaten ortalığı karıştırmak için fırsat kollayan hainlerin işine geliyor. Onların faydasına oluyor. Totalde benim ülkem zarar görüyor hükümet değil.
- 1 yıl
Şu an yaptığınız şey ülkenin çöküşünü hızlandırmak. Fırsatçıların bundan faydalanmasina yol açıyorsunuz. Abd de çekirdek citleyerek televizyonlardan bizi izliyordur birbirilerine giriyorlar diye. Kime yarıyor bu durum? Bu karar doğru veya yanlış konu bu değil. Buna tepki gösterince karar değişecekse eyvallah. Değişecek mi? Var mı bi faydası? Hayır. Zararı var mı? Tonla. Konu kilit
1 yılHer geçen zaman hukuksuzluk daha da artıyor. Elbette bu bir tepki olarak geri dönecekti. Nereye kadar sürebilir bu baskılar. Şahsen susup oturmak yerine insanların haklarını savunmasını, ve mevcut düzene bir dur denmesini gayet mantıklı buluyorum.
26 Yorumla- 1 yıl
Susmayın elbette ama sokaklara dökülmeden de yapabilirsiniz bence bunu. Aksi taktirde zarar gören yine bu millet oluyor. Yapılan protestolar hiçbir kararı değiştirmeyecek. Sadece ortalık dağılıp yıkılacak.
- 1 yıl
İstedikleri şey zaten insanları sindirmek. Neden bir tweet'le geçiştirilsin. Biz başımıza gelen felaketleri çabuk unutan bir milletiz en kötü huyumuz bu.
Bolu Kartalkaya olayını ciddiye alsaydık, ses çıkarsaydık bugün sorumlular hiç bir şey yokmuş gibi davranamazdı. Yıllardır bu tür olayların halk tarafından dillendirilmemesi, umursanmaması bizi şu an ki hale getirdi.
Sosyal medya dediniz bu yeterli mi sizce? . Her ülkede insanlar eleştiri, protesto, mevcut hakların hatırlatılması gibi konulardan eylem yapmakta özgür. Bu bir hak herşeyden önce. - 1 yıl
Bunun hak olması ülkeye zarar vereceği gerçeğini değiştirmiyor ama. Son protestonuzun nelere yol açtığını ne çabuk unuttunuz.
- 1 yıl
Evet başımıza gelen felaketleri bu kadar çabuk unutan bir milletiz ki demekti tarihi sürekli tekerrür ettirmekte bu kadar ısrarcısınız
- 1 yıl
Aynı dilden konuşmuyoruz sanırım. Ya da siz anlamak istemiyorsunuz. Neyse. İyi akşamlar.
- 1 yıl
Bence de aynı dilde konuşmuyoruz. Size de iyi akşamlar
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl17 Temmuzda Sokağa çıkın diye talimat verilmişti.
Aynı durum şu anda geçerli, Demokrasi ve hukuk için bu direniş normal. Hukuk yok, isteyen istediği malı veya başka birşeyi anında yasaklanabiliyor.
Bu demokrasi için gençlerin yaptığı hareket doğrudur.24 Yorumla- 1 yıl
Darbe zamanı sokağa dökülmek ile bu bir mi Allah aşkına
Cevap sahibi1 yılBuda bir çeşit darbedir, Adaletsizlik ne ararsanız var.
- 1 yıl
Son protesto zamanı neler yaşandığını hatırlıyor musun? Aynı senaryoyu tekrar mı yaşayalım
Cevap sahibi1 yılTamamen adaletsizlik, şu an Oy kullanılan sandıklarda ve dayanışma için oy kullanım neticelerinde görülmektedir.
Gizli Üye(30-35)1 yılEkrem İmamoğlu gayet düzgün biriydi ona haksızlık usulsüzlük yapıldı AKP tehdit gördüğü herkesi karalama kampanyası yapıyor bı kaç ay önce de teğmenlerin işine son verdi ülkenin içine etti bizi susturuyorda ekonomi batmış zaten adalet de yok kimisi aç zengin daha zengin lüks içinde o sarayda memnun halinden açıkçası bı daha oy vermeyeceğim yabancıları da aldı onları rahat ettirdi alt seviye daha düştü yaşam kalitesi yok
28 Yorumla- 1 yıl
Oy kullan veya kullanma bu senin tercihin. Ama protestonun yönetimin kararına etkisi var mı? Yok. Bu ülkeye zararı var mı? Var. O zaman konu kapanmıştır
Cevap sahibi1 yılHiç bir zararı yok halk hakkı şu an darbe resmen bu haksızlık adam kreş açtı suçlu bulundu yaptığı hizmetlere iftira atıldı yapmaya devam etsin bı gün herkes nefret edecek yıllarca yabancıları maaş rahatlık sundu kendi halkı surunurken
- 1 yıl
Kime kimi savunuyorsun anlamıyorum? Ben ülkemin güvenliğini düşünüyorum şu an. Sen neyi düşünüyorsun? Hükumet başkası da olsa bu yorumumunda değişen bişey olmazdı. Burası Türkiye ve konu her ne olursa olsun ıvır zıvır muhabbetler için iç karışıklığa sebep olacak bir hamle yapılamaz. Protesto yapmak senin hakkın diye bu ülkenin zararına olan bir eylemi destekleyen kimse de vatan millet sevgisinden bahsetmesin. Konu hükumet de değil İmamoğlu da degil
- 1 yıl
Kardesim soran kisi bir AkTroll, algi yapsin diye AKPden maas aliyor. Milletin sokaga inmesini engellemek istiyorlar iste ;)
Cevap sahibi1 yılKonu hakkına girilmiş bir siyasetçi diplomasını fesh etmek ne demek? Teğmenlerin Atatürk ün askerrleriyiz dedi diye mesleklerini elden almak ne demek ben şu an 3 çocuklu kadınım devlet desteği bile göremiyorum adalet yok ekonomi yok İmamoğlu olsa belki de daha güzel olacak zaten inanıyorum ki çıkacaktır çünkü hiçbir şey bulamadılar karalamadan başka
- 1 yıl
@Haksizlik425 gerçekten problemlisin. Konu hükumet de değil parti de değil ama senin gibi beyinsizlerin benim ülkemden defolup gitmesi gerekiyor. İçimizdeki %10 luk hain potansiyelinin içinde yer alıyorsun çünkü. Tepede başka hükumet de olsa bu cümlelerimin hiçbiri değişmeyecekti. Ama sen daha konunun bile ne olduğunu idrak edemeyecek kadar zavallısın. Benim ülkeme zararı olan herhangi bir eylemi desteklecek kadar kafası çalışmayan herkes umarım bu ülkeden bir an önce defolup gider
Cevap sahibi1 yıl@Haksizlik425 iftiracı pislik
- 1 yıl
Bak kardeşim konu birilerinin haklı veya haksız olması değil. Ben yapılan eylemlerin ülkemin güvenliğini tehdit ettiğinden bahsediyorum. Burası Türkiye ve konu hükumet değil zaten. Tepede başka parti de olsa bu cümlelerimin hiçbiri degismicekti. Konu ülkeme, vatanıma, milletime olan zarar. Burası Türkiye ve burada konu ne olursa olsun yapılan her protesto, karışıklık oluşturacak her şey hainler tarafından kötüye kullanıma müsaittir ve ülkeme zarar verir. Ben bundan bahsediyorum. Elbette yanlış kararlar olabilir, buna karşı cikilabilir ama daha sakin ve kontrollü şekilde yapılsın. Sokaklara dökülüp etrafı yakıp yıkınca sadece ülkemiz zarar görüyor. Hükumet değil
- Gündem konusunda 397 cevap paylaştı.
1 yılHaklısın ama umarım aynı tepkiyi newrouz kutlaması için de vermişsindir
11 Yorumla- 1 yıl
Ülkem adına zararı olacak her türlü eyleme tepki gösteririm
Gizli Üye(25-29)1 yılAynen öyle ortalik karışınca polise karşı gelince bir şey değişecek mi? Hayır, gençlere sokağa çıkmasını söyleyenler kendileri evde
13 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle. Sırf karisiklik çıkarmak için yapılıyor. Olan yine ülkemize oluyor. ABD gülerek izliyordur haberleri şimdi bunlar kendi aralarında birbirine girdi diye. Buna niye sebep olunuyor gerçekten anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılKesinlikle, sokağa çıkınca her şey mükemmel olacak sanki. Siyasetçilerin bencilliği yüzünden olam bize oluyor
- 1 yıl
Siyasetçiler siyasetçiligini yapıyor zaten de bizim millet aklını kullansa sokağa dökülmez. Burayı İskandinav ülkesi zannediyorlar herhalde protesto yapınca faydası olacak sanıyorlar. Fırsatcilarin ekmeğine yağ sürüyorlar anca
Gizli Üye(45 üstü)1 yılIvır zıvır dedigin tarikatcilarin belediye ye cökmesi dur sen daha bisi görmedin türkler biat etmez bunu kafaniza sokacaksiniz mk oturdugunuz yerden milliyetcilik oynamayin g. tün varsa ülkenin hazinasinin hortumlanmasina zamlara emekliye asgariye verilen tutarlardan bahset. O kafanın basmadigi tek sey o sokaga cikanlar senin hakkınıda ariyorlar. Siteyede iki laf ben edeyim böyle bölücü kişilere paylasim yaptirtmayin site kenarlari etkileşim almak icin vatanini da dininide burada alet eder
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayŞahıslar için değil vatan millet için sokağa çıkarım, çıkılır ekrem gibi bir hırsız için sokağa çıkacak kadar mal olmadım Allah'a şükür. 15 Temmuz'a darbe değil diyenler maçası vatanı korumak için sokağa çıkamayacak olanların lafları hep
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılIvır zıvır dediğin nedir? İmamoğlu diyorsan mesele artık imamoğlu meselesi değil ondan çıktı artık. Ülkede olan adaletsizlik hukuksuzluk haksızlık milletin hakkını araması ıvır zıvır mı oluyor?
33 Yorumla- 1 yıl
Milletin hakkını araması değil. Yanlış karar verilmiş olabilir. Bu karara karşı da cikilabilir ama bu şekilde değil. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bu ülkede sokaklara dökülerek yapılan protestolar hainler tarafından buyutulup iç karışıklık haline getiriliyor ve sonunda olan yine bu ülkenin zararına oluyor. Biraz milliyetçi düşünün
Cevap sahibi1 yılNe yapalım ses çıkarmadan bir köşede oturalım mı yani? Biz ses çıkarmadıkça ülke zaten dahada kötüye gidiyor farkında değil misiniz
- 1 yıl
Ülke zaten kötüye gidiyor. Üstüne bir mum da siz dikmeyin. Derdiniz ne? Sureci hızlandırmak mı? Sesinizi kontrollü şekilde çıkarın. Sokaklara dağılıp çöp konteynerlarını yakıp etrafa zarar vererek mi ses çıkarılır? Hepiniz çok iyi biliyorsunuz ki konu ne olursa olsun bu ülkede yapılan bütün protestolar birileri tarafından buyutulup, şekil değiştirip yine bizim ülke güvenliğini tehdit ediyor. Yine bizim milletimiz zarar görüyor. Sebep olmak istediğiniz şey bu mu gerçekten? Siz hükumet olarak bakıyorsunuz. Ya hükumet kimin umrunda? Ben milliyetçi olarak bakıyorum ve benim ülkeme totalde zararı olacak olan her şeyin de karşısında dururum
- Gündem konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılİçimizdeki hainlerden kasıt nedir mesela? Hukuku, demokrasiyi ve özgürlüğü hiçe sayanlardan mı bahsediyorsunuz yoksa farklı bir konuya mı dikkat çekiyorsunuz? Protestoları tabi ki destekliyorum, aksi 3 maymunu oynamak olur..
20 Yorumla
1 yılÖnemli olan devlet değil halktır. Halka düşman olan bir devlet bizden değildir.
210 Yorumla- 1 yıl
Hükümet kimin umrunda? Benim ülkemin zararına olacak herhangi bir eylemi destekleyen hiçkimse bu ülkenin gerçek ferdi değildir.
- 1 yıl
Ülkeye ne zararı olacak mesela söylesene? Zararı olsa bile AKP tiranlığının 23 senede bu ülkeye verdiği zararın milyonda biri etmez. AKP sadece Türkiye'ye değil komşu ülke Suriye'ye bile zarar vermiş bir partidir El-Kaideci teröristleri destekleyerek.
- 1 yıl
Ne yapalım? Birileri ülkeme zarar verdi diye biz de mi zarar verelim? Bu kadar mı milliyet düşmanısınız? Akıllı olun. Konu hükumet değil. Konu benim ülkeme gelecek zarar ve ben bunu desteklemiyorum. Tepedeki başka hükumet de olsa bu cümlemin hiçbiri değişmeyecekti. Vatan sevgisi nedir bilmiyorsunuz
- 1 yıl
İç karışıklık çıkarmak için fırsat kollayan hainlere en büyük fırsatı veriyorsunuz şu an. Bunu görebiliyor musun? Sanmıyorum. Sırf birilerine düşmanlık etmek için bu ülkenin aleyhine olacak bir eylemi destekleyen kendinden utanmalı
- 1 yıl
Daha önceki eylemlerin nasıl şekil ve boyut değiştirip ülkemizin güvenliğini tehdit ettiğini ne çabuk unuttunuz? Aynı şeye sebep olacaksınız.
- 1 yıl
Senin derdin ülkenin güvenliği değil hırsız AKP'nin güvenliği. Maaşlı trol olduğun belli.
- 1 yıl
Zavallısın. Hatta el arttırıyorum ülkemin %10 luk hain oranının içinde yer alıyorsun. İnşallah sen ve senin gibiler ülkemden defolup gidersiniz
- 1 yıl
Biz asıl hainlerin kimler olduğunu çok iyi biliyoruz merak etme sen.
- 1 yıl
Hükumet kimin umrumda? Benim umrumda olan devletim ve milletim. Ama senin gibi hainler bizim gibi milliyetçilere kafa tutamazsınız merak etmeyin
- 1 yıl
Zaten devlet önemsiz diyen bir hainden de anca böyle şeyler beklenirdi
Gizli Üye(30-35)1 yılSen prostesto anayasal hak ne onu öğren sonra soru Sor yarın bir gün haksızlığa uğraşan kimse senin arkanda durmaz
312 Yorumla- 1 yıl
Protestoya anayasal hak diye savunanlar burayı Finlandiya falan sanıyor herhalde. Git İskandinav ülkesinde istediğin protestoyu yap ama burası Türkiye. Burada hain potansiyeli var. Burada krizleri kötüye kullanacak olanlar var. Burada yapılan her protesto büyütüp, şekil değiştirip iç karışıklık oluşturmak için içten bölmeye çalışanlara fırsat vermektir. Başlarım senin gibilerin hakkına! Ülkeme zararı olan hiçbir hak hak değildir. Protesto edince karar mı değişecek? Hayır. Ne olacak? Totalde benim milletim zarar görecek. Hakkım var diyip hiç faydası olmayacak bir protestoya katılıp ülkeme zararı dokunanlar gelip de vatan millet sevgisinden bahsetmesinler o zaman
Cevap sahibi1 yılE yani herkes sussun otursun mu prostesto yaparsan barışçıl şekilde talebini görmesi gören görür Dikkate alır almaz en azından bir tepki oldiginu gösterirsin ilgili kisilere bu atamalarla ilgili olur ekonomi ile ilgili olur vs vs nedenlerle bir yanlış olduğunda kimse tepki vermezse herkes memnun gibi görünür tepki gelirse ilgili kişiler belki bunu görür Dikkate alır protestonun amacı budur sen bunu öğren önce
- 1 yıl
Yaa kıyamam sana sen burayı İskandinav ülkesi sanıyorsun belli ki ama burası Türkiye. Burada işler öyle teorik yürümüyor. Protesto yapılınca hainler o protestoyu daha da körükleyip iç karışıklık bile oluşturabilecek potansiyel haline getiriyorlar. Belli ki ailen seni fanusta büyütmüş. Hiç dışarı cikmamışsın ve bu ülkenin potansiyel durumundan tamamen habersizsin
Cevap sahibi1 yılSen uçağa arabaya binme kaza yapabilir dışarı çıkma araba çarpar o olur bu olur diyerek kimse oturup susmaz sen otur sus başına gelenleri çekmeye devam et
- 1 yıl
Yaa gerçekten hiç mi kafan çalışmıyor? Protesto diyorum bu ülkeye zarar veren bişey. Millete zarar veren bişey. Burası Türkiye diyorum aloooo? Algıların mı kapalı? Beyne kan mı gitmiyor?
Cevap sahibi1 yılSanane abla suç işleyen içeri girer isteyende prostestosunu yapar sanane bundan sen yapma otur sana git diyen mi var
- 1 yıl
Protestoyu barışçıl zannediyor zavallı ya. Toz pembe diyarında yaşamıyoruz. Hiç mi gündem bilmiyorsun? Bu ülkenin durumundan hiç mi haberin yok? Burayı sessiz sakin ülkelerle bir tutamayacağından bu kadar mı habersiz yasiyosun?
- 1 yıl
Ülkeme zarar veren her şey beni ilgilendirir. Protesto yaparken çöp bidonlarını yakıp etrafa saçıyorsanız protesto falan yapamazsınız benim ülkemde.
Cevap sahibi1 yılKimse sana sormaz protesto anayasal haktır sana soracak halı yok kimse in çok rahatsız isen anayasayi değiştir kimse sana bir şey sormak zorunda değil istediğin kadar oturduğun yerden şikayet edebilirisn
- 1 yıl
O zaman insan gibi yap protestonu. Çöp bidonlarını yakıp sokaklara fırlatamazsınız
Cevap sahibi1 yılTamam o yakanları yakalasinlar işte ben suç islesinler demiyorum
- 1 yıl
İyi siz de arada kaynarsınız o zaman siz bilirsiniz
Benim ilgimi çeken solcuların her konuyu çarpıtmaları.. Yok adaletmiş. Erdoğan yeni seçildiğinde eskiden okuduğu şiirdeki ‘size secde etmem’ sözünden dolayı bir süre Abdullah Gül’ü yerine oturtmuştu.. Ona adalet lazım değiş miydi?
02 Yorumla- 1 yıl
İşte her dönem gücü eline geçiren adaletsizlik yapıyor maalesef
Gizli Üye(25-29)1 yılSokaga inenler bunu bile bile iniyor zaten ortalık karışmış onların pek umrunda degil zaten istedikleri bu
02 Yorumla- 1 yıl
Amaç ortalığı karıştırmak sadece ya! Sırf bu yüzden sokaklara dökülüyorlar. Bizim aklını kullanmayan cahil safozlar da bu amacın üstüne mum dikiyor
Cevap sahibi1 yılEvet öyle
Siyasetci için sokaklara dökülmez adalet için dokulmeli tecavüz kadın oldurulme olaylarında böyle sokağa çıkmadılar bunlar
10 Yorumla
1 yılProtesto demokrasinin olduğu ülkelerde işe yarar.
11 Yorumla- 1 yıl
O zaman burada niye protesto yapılıyor? Boşuna zarar değil mi
1 yılÜlkede hak hukuk mu kaldı?
15 Yorumla- 1 yıl
Konu hak hukukun kalıp kalmaması değil ki. Protestolar bu millete zarar verecek sadece. Faydası yok zararı var sadece. Neden anlamiyosunuz
- 1 yıl
Adalet mülkün temelidir. Yani ülkenin en temel kolonu olan adalet tehdit altında sence bu mu ıvır zıvır?
- 1 yıl
Demokrasiye saygı yok halkın özgür iradesi ile seçtiği bir insanı hiçe sayılmasına susacaksak niye o zaman devlet çatısı altında yaşıyoruz ağır vergiler ödüyoruz zaten hala barınma beslenme bile sorun kaliteli bir yaşam da sürdürmüyoruz o zaman niye oy veriyoruz kabile olarak yaşayalım?
- 1 yıl
Susun demedim. Başka yerde de konuşabilirsiniz ama sokaklara dökülüp ortalığı karıştırınca kimsenin kararı değişmeyecek. Sadece bu millet hırpalanacak. Bunu da herkes gayet iyi biliyor
- 1 yıl
E zaten 25 yılda bunun önüne geçememeleri milli güvenlik sorunu kaldı ki kimse bir şey yapmayınca da tepkisizler bunlar diyip daha kötüye gidiyor
1 yılIvır zirvir dediği de sivil darbe mk
02 Yorumla- 1 yıl
Asıl hain oğlu hainler tepki göstermeyenlerdir
- 1 yıl
Buna sivil darbe diyorsan ailen seni fanusta büyütmüş. Hiç haberin yok dünyada ne olup bittiğinden yazık sana
1 yılTencere tava hep aynı hava
02 Yorumla- 1 yıl
Açar mısın?
- 1 yıl
29 yıldır hep aynı protesto şekli...
1 yılEvet çok haklısınız
10 Yorumla- Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılHalk sokağa döküldü
03 Yorumla- 1 yıl
İyi halt ettiler. Olacak olanları soyliyim. İç karışıklık için fırsat kollayan hainler bu protestoları daha da büyütüp işin içinden çıkılmaz bir hal alacak durum. Olan benim ülkeme olacak farkında değiller
- 1 yıl
Of evet ya
- 1 yıl
😕
1 yılTamam
10 Yorumla
1 yılMantıklı
10 Yorumla
1 yılYapılmaması gerek
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!