Bir ayda böyle oldu, pek belli olmuyor ama. Daha çok belirginleşmesi için ne kadar çalışmam gerek? 🙇
Lütfen yobaz beyinliler fotoğraf hakkında yazmasın.

Ne kadar sürede olacağını asla bilemem bunu çoğu kişi bilemez ama 1 aylık çalışmayla bir yerlere gelmişsin. Karın kası için önemli olan çok çalışmak değil kaliteli bir diyet yapmak benimde var ama belli olmuyor. Birde bana antrenmanını atar mısın? Merak ettim belki bende yapabilirim.
Gerçekten sensen, hayret ederim. Muazzam yani, Türkiye'de pek görmedim böyle karın ben. Temiz, dümdüz falan. Mankenlerde var anca. Abartmıyorum, o yüzden fake gibi geliyor biraz ama. Bu kız, bu sitede duruyor mu ya? :D
Ben olmasam eger gizli üye olarak sormak yerine
normal sorarım ve ego kasarim ama maalesef benim 👎😂
Oha tamam. Böyleleri de var demek ki sitede. Vay anasını... :D
bende baya var düzenli günlük 1 saat bazen artırıyorum ama en az 1 saat birde ağırlık tak
Tamam canım :)
Bende de biraz öyle oldu. Ama ben birde squat yapıyorum. Sen yuzucusun diye kaslanmisti. Fakat boşver çok güzel duruyor kalça da kas 👍
Göbeğinde kıl mı var küçük küçük yoksa bana mı öyle geliyor 🙁
Hahaahahaha evet tüyler var hafif normalde aldırıyorum da şu an göbeği açıp gezmedigim için pek takilmiyorum :D
bencede var iyi bir epilasyon gerekiyo
Cevap
21Cevap
yağ oranını iyice dusur o kişiden kişiye göre değişir ve bol bol antrenman ama çok zor ben daha karın kası çıkaramadım🙄
Antrenman sürekli yapıyorum, yag oranim %5 ama daha ne kadar düşük olabilir ki? 😄
neyy yahu yüzde 5 e Arnold bile inmedi yapma kardeş oha 🙄
yüzde 5 e steroidle bı dünya ilaçla inemeyen adamlar var
Zayıfım çünkü ben, 1.77 boy 50 kilo bel 58 kalça 74 çöp adam gibi birseyim o yüzden pek yadırgamamak gerek 😂😂
Karnın çok güzel bence böyle kalmalı hafif bir ABS ile, diyet yapıyorsundur karbonhid. Gramajını düşürüp daha çok dehidrasyon ve cardio ya yönelmelisin
Diyet falan yapmıyorum, yani yememe içmeme bile dikkat etmiyorum. Hocam bana liste yapmıştı bunu bunu yemelisin diye dinlemiyorum açıkçası. :D
Cardio için yağ oranım fazla olması gerekmez mi?
Diyet bana göre değil :D :D sadece spor yapıyorum. Herhalde diyet yapsam zayiflarim çünkü bünye alışık değil sağlıklı besinlere :D
Anladım :( dediklerini yapmaya çalışacağım
Karın kası kadınlara pek fazla yakışmıyor biraz daha belirgin olabilir ama sonra formunu koru yeter
Evet fazla yakışmıyor bende dümdüz dursun istiyorum. Ayva göbek vardı çok hafif bir ayda böyle oldu. Biraz daha çalışıp bırakacağım sadece egzersiz yapacağım
@lisaaam teşekkür ederim 💕
Ne bileyim aşırı kaslı olduğunda bana itici geliyor açıkçası hani düz bir karın fit bir vücut ideal
Ne kadar kas olmasını istediğine bağlı. cıkıntı olsun dersen 2 ay
Anladım zaten çıkıntılar olsun diye uğraşıyorum böyle baklava gibi değil :D :D
Hayır spor salonu
Bak şimdi karın çalışcaksın ve proteinli besleneceksin 2-3 haftaya daha belirgin olur 1 ayda efaane olur
Peki çok teşekkür ederim 👍
Tamam :)
Set ararsı dinlenmeyi kısalt biraz 3 aya daha belirgin olur
nasıl çalışıyorsun peki.. spor..1 ayda kas yapaman anca yag erir
Yağ yok bende. Ya kilom bile 50 kilo.
Çok sıkı çalışıyorum. Spor salonunda toplamda 2-3 saat dinlenerek falan vakit geçiriyorum.
hayır öyle degil. karın kas yapıcı spormu yapıyorsun. içine çekme karnını birde. rahat bırak çek resim
Sadece karın kasına çalışıyorum birde kalçaya.
İçime çekmiyorum ki serbest hali o 😄
uzaktan düz resmin yok mu.. ne hareti yapıyorsun. istersen mesaj at. ordan yaz. takip et
kolay olmaz, kızlara daha da zor , en az 6 -7 ay sağlam çalışman gerek
Karin kasi ve yobaz beyin iliskisi nedir?
Şöyle ki sapıklar yazıyor böyle fotograf atınca. Sapıklar da bir nevi yobaz 👍😂
@lisaaam aciklama icin sagol. Saci kapatan tabi gobege neler yapmaz. Haklisin.
Kas için bir şey yapma sporu sağlık için yap bence
Sağlık için hiç yapmamam gerekir kalp ve astım hastasıyım 😄
Duruma bağlı yani hastalığın derecesine bağlı. Çoğu yapmaz mesela
Ya tâbi yürümeyi tavsiye ediyor doktorlar ama profesyonel olarak spor yapmaya biraz karşılar bu konularda sağlıksız olan insanları. Yoksa temiz havada yürümek koşmak astım ve kalp hastalığına iyi geliyor.
zamanla olur sen çalışmaya devam et ;)
Normal mekikle pek çıkmaz, ağırlık kullanman lazım
protein ağırlıklı beslen 1 ay sonra olur
kndi imkanlarnla 2 ayı var en az
Daha cok calismalisin belirgin olmaya baslamis
guzel guzelolmus ve Seksi bir karnin var
göbeğin çok çirkn
Neresi çirkin be gayet güzel sen çirkin göbek gormemissin😂
Neden?
En az 6 ay daha.
seninkiler güzel ama çok istersen 1-2 ay çalış
hiç utanma aldanma kalmamış ya bu nedir? tüh tüh
Aynen şimdi ki kızlarda hiç edep adap kalmamış ele güne karsi göbegini acip fotoğrafı atıyorlar
kilo ver
1.77 boy ile birlikte 50 kiloyum tatlım 😘
İnanıp inanmamak sana kalmış ama gerçek 😊👍
birazda göğüs çalış 😂
bence iyi
boşver sen çalışma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar