Ben voleybola aşığım gibi bişey ve haftada bir kez falan voleybol oynarken fotoğraf paylaşıyorum. En son paylaştığım fotoğrafa bir kız yorum olarak "Tamam anladık voleybolcusun da görgüsüz gibi her gün fotoğraf paylaşmana gerek yok" yazmış 😂 Çoğu kişi kıskançlıktan diyo ama yine de tarafsız bir cevap almak istedim 😂
Voleybol oynarken fotoğraf paylaşmak görgüsüzlük mü?
ne alakası var aksine spor yapman çok güzel daha çok paylaş ben inste sırf sporcuları takip ediyorum ve sporları dışı bir şey paylaştıklarını görünce canım sıkılıyor.
Zaten bir farklilik yokki hani yeni bir mekan yeni binicerik yok surekli gormeye alisik oldugun seyden insna bir sure sonra sıkılır o yuzden icerik ayni olsada mekan deisik olmali
Çok az fazlan var gibi duruyor yandan, fakat genel anlamda hatlarının kıvrımları zarif ve naiflik hakim. Sahanın her alanına hakimiyet kurup, uzanacak türde şekillenmiş.
Hahah😄o kadar da değil. Kas var zaten üst bacaklarında, aşağı doğru indikçe daralan bir nizam var zaten. Ayak bileklerini çok beğendim bu arada incecik, tay gibi.
Aklımdan geçen de oydu, desem.😄Kumuda epey müsait hem. Kızgın kumlardan, serin sulara.. Kaybeden o zaman Alaçatı'da House çalan bir mekana götürsün kazananı.
Ciddi miyiz bu arada?😀Ben ciddiyim tabi ama, nasıl olacak neresine geleyim plajın. Bütün voleybol fileleri dolaşıp üzerime KS t-shirtü falan mı giysem?😄
Tamam öyleyse ama, yazın da Ilıca'nın hali ortada. Günübirlikçilerden nüfus iki katına çıkıyo. Geçen sene karpuzu top sanıp, tekme atmıştım suyun kıyısında.😄
Ilımlı ve sempatiksin, anlaşılabilir bir mizaca sahipsin. Bakımlı ve sportmen olman da Batı ya daha yakın özellikler. Çeşme'yi örnek vermen de bir adım daha yaklaştırdı seni İzmir'e.😄
En İyi Cevaplar