Şöyle söyleyim. Bunu aşırıya götürsen yani durmadan kasli ya da güzel fit bir vücudunu durmadan çekip paylaşırsan bu vücudunu herkese Reklam yapmak gibi olur. Gösteriş gibi sankide dersin bu kişi sanki de vücut geliştirme hocasıdır da başka işi gücü yok dersin. İnstagram da vardır öyle kişiler çok.. Bir de var bunu çevrendekilerine güzel fiziğini göstermek için çok açık saçık kıyafetler giyersen bu da gösterişe girer. ya da dikkat çekmeye çalışın anlaşılır.. bütün gözleri üstüne çekmeye çalışın.. Normal olmak istersen durmadan fotoğraf cek ama kendi telefonun da sakla hatıra olarak.. Bir başkasına bir şey göstermek ya da kanıtlamak zorunda değil insan. Zaten Normal fotoğrafın dan anlaşılır ne kadar iyi bir fizigi olduğunu.
Ben bu gençleri inanın anlamakta zorlanıyorum, ben sporalk başladığımda hocam bana üst üste kıyafetler giydirip, asla aynada kendime bakmamamı aöylemişti önce anlamadım ama üç ay sonra bak şimdi dediğinde sebebini anladım, değişimi gergin göremezsiniz ama zaman içerisinde ancak farkediyor. şimdiki gençlik her çalışmada bir foto sosyal medyaya özellikle kadınlar? yahu yapmayın etmeyin spor bu? Spor spor için yapılır
Profil fotoğrafım bile spor salonundan olmasına rağmen tezat yapıcam. Saçmalıktır. Antrenman yaparken telefonu eline en fazla müzik için eline alabilmen lazım. Sürekli fotoğraf çekmek saçma bi eylem. Ben isteyen olduğunda çekiyodum. Yoksa foto alışkanlığım bile yok.
Spora gidip fotoğraf çekmeyen yok gibi sanki sporlada ilgisi yok anlarını paylaşan insanlar sporuda paylaşıyor kız kardeşim salondan fotoğraf ata ata kaç kişiyi spora teşvik etti bende songülka spor storilerini izlerken kendimi spora giderken buldum..
Ben gösteriş olarak bakmıyorum bu duruma gadası. İnsanların ne düşünmüş olacağını zaten kafama takmam. Ben o an canım fotoğraf çekinmek istediğini için çekmişimdir.
Spor hava atmak degil ego kasmak degil.. Mative etme amacli cekilir.. motivasyon gerek bu yuzden cekmenizi alkislamanizi tavsiye ederim.. Erkekleri hemcinsim olmasina ragmen överim.. 3 5 gun yapip birakmaktansa Motivasyonla yillarca yapmak daha iyi..
Gidip hulya avsari alkislayacak degilim ya.. Tabiki spor yapani alkislarim..
Spor yaparken 😂😂😂 spor fitness salonuna gidip 2 foto çekmek mi? Buna osura osura gülünür. Spor yaparken rakibe mi odaklanırsın objektife mi? Foto muhabirleri ne işe yarıyor?
Yani çalışma esnasında kaslar daha büyük oluyor hoşuma gidiyor aynadan fotoğraf cekiyorum veya da çektiriyorum ama sosyal medya da paylaşma taraftarı değilim
Motivasyondur, başkalarına da kendine de. Bir de saçma sapan fotoğrafların arasında görmekten hoşlandığım fotoğraflardır kendileri 🤗 paylaşın o yüzden ben layklarım 😂
Ornek veriyim. Sen sanatla ugrasiyorsun diyelim ve resim cizdin bunu paylastin. Yani yaptigin guzel bir seyi paylastin. Bence bu cok normal. Biz sporcular da hayvan gibi antrenman yapip, yemeklerimizi hazirlayip onem verirken yaptigimiz seyi neden paylasmayalim? Yapmasi kolay degil, gosteris de degil. Bu bize hediye olarak verilmiyor, emek ve bircok sey var arkaplanda.:)
Bu anlattığını salonu olan biri yapsa musteri amacli reklam olarak dusunebilirim. paylasmayin gibi bi yorumumumda yok. Ayrica sanatla sporu ayni kefeye koyamaz kimse biri allah vergisi bir yetenek. yani herkes ressam olamaz ama isteyen herkes spor yapabilir bambaska açı ikisi... spora gidip foto atan icin fikrim hala ayni isteyen istediği kadar istedigi niyetle paylasmakta özgür 😊
Ben spora gidenlerden degil, sporculardan bashsediyorum. Her salona giden ayni degil. Her spor yapan da ayni degil.:) Tabiki herkes istedigini dusunmekte ve yapmakta ozgur. Sitemli bir sekilde soylemedim zaten, sadece her acidan dusunmeliyiz bence.
Yetenek, disiplin, beceri ve istikrar hayatin hemen her bolumunde gerekli olan ozellikler zaten spora ya da sporcuya has degil bunlar ayni sey soyledigin gibi sanat icinde aşçılık icinde meslek dallari icinde gecerli. bende sitemle yorum yapmadim gorusumu bildirdim bakiş açım bu 🤷🏻♀️@redflowers008
Yorumum mu sert algılandı ya görüşünüze saygım sonsuz sadece sporu herkes yapamaz dedim 😄 Örnek olarak da 69'dan tavşan çizen nasıl ressam diye kendini paylaşmazsa, sokakta yürüyüş yapanda sporcuyum diye atamaz onu anlatmaya çalıştım :)
Sağlık açısından faydalı olan bi aktiviteyi paylaşmak neden gösteriş olsun ki? aksine teşvik içerir... Ayrıca yediklerini paylaşanların yanında gayet masumane kalır..