SDÜ İnşaat teknolojisi bölümünü kazandım. İleride is imkanı sıkıntısı olur mu? Acaba bu mesleğin altından kalkabilir miyim?
Cevabın nedir?
+1 yılöncelikle ıspartaya hoşgeldin diyeyim. ilgin varsa üstesinden kalkarsın. yalnız inşaat türü bölümleri kızlar fazla tercih etmeyeceğinden sınıfta yalnız kalabilirsin. bu arada inşaata ilgin var mı ?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
küçükken topun inşaata mı kaçtı ? espirisinden sonra ciddiyete döneyim. hayırlı olsun arkadaşım hayellerinin peşinden git. ve unutmaki ailen sana güveniyor ama etrafa güvenmiyor.
Soran+1 yılbir standart a imza attın :)
kaç yıllık bu bölüm birde neden kalkamıcakmışsın ki :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 ama 4e tamamlayacağım. O zaman inşaat mühendisi oluyormuşum sanırım
2 senelik o bölüm herhalde ama 4 yıllığa tamamlarsan mühendis olursun dolayısıyla meslektaş oluruz :D güzel bir bölüm,bende hem iş imkanı iyi olduğundan hem de ilgim olduğundan tercih ettim ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım iyi olur yaaa :)
- 1 yıl
Bu gönderi 1 yıl önce atılmış ama şunki şartlara öre cevaplasak bu bölümün içerisinde olan birisi olarak (galiba mühendissiniz veya önce bu bölümü okuyup teknisyen olup sonra mühendisliğe tamamlamış da olabilirsiniz ) bu bölümü şunki şartlarda önerir misiniz? iş imkanı ve kazançları nasıldır ve inşaat teknolojisi okuyup inşaat teknisyeni olan birisi meslek tanı gereği mühendisle birlikte çalışıp projeyi mi denetliyor yoksa görev tanımı dışında gidip farklı işler de mi çalışıyor? Cevaplarsanız sevinirim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
eğer dikey geçişte inşaat mühendisliğine geçe bilirsin meslek güzel yok geçemezsen para etmez açık ve net Hayırlısı Hakında
00 YorumlaSDÜ nasıl bnde dusunuyorum bu yil
00 Yorumla
+1 yılkalkarsın tabi azimlen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNaptın okudunmu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri