Ben bu Gsli arkadaşları görünce tebessüm ediyorum. Sebebi kendi geçmişini yargılamadan rakip takıma çamur atmak maksatlı konuşuyorlar. Arif ve Hakan 'ın formalarını gururla giyiyor musunuz? birazda ondan bahsetsene. Sergen , Metin , Ali, Feyyaz, İlhan , Ahmet d. , İbrahim üzülmez hepsi Beşiktaşlı taraftarların kalbinde Yurtdışında değil , Türkiye sınırları içinde ikamet ediyorlar.. https://i.hizliresim.com/m37zWR.jpg 86-87 sezonu malatya ya teşvik primi yollayan , Malatyalı futbolcu bile itiraf ediyor.. 8-0 Ankaragücü skoru dillere destan.. Hadi bunları geçtim rakip takım oyuncuları hakkınızda konuşmuş. Peki içinizdeki futbolcular yöneticiler neden kendini ifşa ediyor. Hasan şaş efsaneniz Bazı şeyleri anlatırsam insanlar Gs den soğur diyor Adnan polat şike yaptığımıza kefil olamam diyor. Nasuhi sezgin bilerek puan kaybettik diyor. Süleyman seba sezonunda Gs nin modern pitbulu kırmızı kart görmüyor. Geçmiş dönem ile şu an arasında jenerasyon farkı var. O anki dönemde şike alelade olarak görülüyormuş ve uygulanmış. Ama yıllar geçti artık , eski Türkiye yok. Demirören döneminde en çok Gs şampiyon olmuş Beşiktaş 1 kere şampiyonluk kazanmış. O dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki fark, aklanmak için kupa iade edildi. Fenerbahçe günahların takımı oldu. Hatta trabzonlu taraftar müzedeki kupayı çalmaya kalktı. O dönemin şikeci takımı bellidir. Gelip burda 1 kupanın hesabını değil Beşiktaşın Gs tarafından çalınan şampiyonluklarıda konuşmak lazım. Bu da mühim bir konu. Gs nin çaldığı şampiyonlukları Fb yöneticisi bile demiş daha fazla yazmaya gerek yok.
5
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Savci onunde itiraf etmişler ama şike yaptik diye?
Şike olmadığı apaçık belli. Adı geçilen maç penaltı vuruşlarıyla zorla kazanılmıştır. Adı geçen furbolcular gol attı attırdı topu direkten döndü. Başka bir maçta çamur atılsa şüphe duyulabilir ama kupa finali en temiz maçlardan biridir. Bizler sikenin hangi maçlarda olduğunu çok iyi biliyoruz. Tarihinde 8 atlatamayan takımın 8 attığı maç ile 2011 deki maçlar gibi yani çok rahat kazanır şike yapan takımlar. Kupa iadesi olayı ise tam bir komedi. Sadece, aklanana kadar kupayı iade ederiz açıklaması yapılmış ve asla kupa teslim edilmemiştir. Kupanın iade edildiği büyük yalandır inananlar ise araştırmadan herşeyi direk kabul eden zihniyettir. m.mynet.com/besiktas-kupayi-iade-etmemis-spor-8459 Bu açıklamanın nedeni ise zamanında efsane başkan büyük insan seba nın müzemizde bir tane haram kupa yok açıklamasına binayen eğer leke varsa aklanınca alırız açıklamasıdır. Bunu biz şike yaptık iade ediyoruz diye algılayan kişiler sadece ilkokul öğrencileri olabilir :D Şike konusunda doktora yapan Aziz in dediği gibi şikeyi ülkemize getiren gs dir.
Bugün bir şike konusudur almış başını gidiyor ama bu ülkede çoğu şey belli adamlar kupayı geri verdiler İbrahim Akın'ları unutmadı bu ülke neler döndü o sene şike ile adı geçen takımlardan nerdeyse temizi yok bunu kendileride biliyor bildikleri için şikeye adı karışmamış takımlarıda içine çekmeye çalışıyorlar sadece Türkiye'de işler böyle yürüyor kandırmayalım kendimizi yoksa Beşiktaş şike sürecinden başını kurtaramazdı yatsınlar kalksınlar bazılarına dua etsinler. Birde hani bazıları geçmişi kirli takım vs iftira atmaya çalışıyorya kısıtlı bilgiisyle bazı takımlar vardır 14 yıl üst üste şampiyon olamayan o süreçte hiçmi şike akıllarına gelmedi bu takımın :)? Şikeci bir takım 14 sene şampiyon olamadığı akıl mantık işimi? Yani tamam naptıysanız yaptınız al irini vur ötekine ama şikeye adı karışmamış takımların adını kirletmeye çalışmayın bu sene yaşnan sezonu herkes izliyor bu senede kara bir leke olarak geçecek Türk futbol tarihine.
Adı şikeyle anılan bütün isimler suçlamaları kabul ediyor, Beşiktaşta kupayı federasyona tekrar iade etmişti. Şimdi soruyorum size siz alın teriyle aldığınız bir kupayı iade edermisiniz? İsimler itiraf etmiş, kulüp kupayı iade etmiş ama ortada ceza yok. Birileri bunun üstünü kapatmaya çalışsada Uefa buna el atacak.
@claretred Eğerki bir insan kendi takımına yapılan suçmalara hiçbir cevap veremeyip altta kalmamak için başka şeyleri ortaya döküyorsa o kişi bütün suçlamaları kabul etmiş ve kabullenmiş demektir. Ben takımımla ilgili birşey söylendiğinde once o konuya cevabını veririm sonra varsa birşey başka konularıda ortaya dikerim. Senin itiraf etmen güzel birşey
Adnan Polat videosunu atmış birde adam diyorki o dönem ben başkan yardımcısıydım şike filan yok ben kefilim diyor Beşiktaş'ı o sezon 5 kere yendik diyor ve benim dönemim hariç bilemem nerden bilebilirim görmedim içinde değildim diyor bundan doğal birşey varmı? Diğer videoda sarı çizmeli mehmet ağa çıkıyor o teşvik verdi o para verdi doğal aldı şahin gitti ee hani kanıt? Melo çıksın şimdi Bjk bana şike teklif etmişti ee nerde kanıt? Varsa kanıdı eyw sunsun yoksa delinin biri taş atıyor peşinden belli taraftar kitlesi gidiyor bunlar kanıtmı boşversenize ya 14 yıl şampiyon olamamış takım şike yapmış geçmişi temiz değilmiş bırakın bu işleri artık ki cevap veren arkadşta sanada cevabını vermiş. Baros bunlar kanıt filan değil dostum cevap vermene bile gerek yokda ben detaylı bir açıklyayım dedim.
Sen itiraf edemiyorsun sorun burada başkalarının kuyusunu kazacağınıza kendi pisliğinize bakın Türkiye'ye şikeyi getiren takım galatasaraydır fetöcüleri içinde barındıran şimdi sen inanıyor musun galatasarıyn ike yapmadığına bize gelene kadar galatarasayın kaç kupası geri alınmalıydı kaç kere ceza almalıydı
@karadenizli52 14 yıl şampıiyon olamadık şerefli bir şekilde sizin ne halt yediğiniz belli değil temiz bir takım olduğunuzu iddiaa etmeyin galatasarayın tarihi böyle olaylarla dolu
@claretred 14 yıl şampiyon olamayan biziz sen aşmışsın bazı şeyleri tartışmaya gerek yok ne anlatıyorsun? Neyse dostum tamam diyelim hayırlı akşamlar. https://www.youtube.com/watch?v=s6HNSHgYOc8
Ben kabul etmiyorum zaten. Sen Bjknin şike yaptığını kabul ediyosun ama ben Galatasaray ın şike yaptığı kabul etmiyorum. Adnan Polat Galatasaray ın şike yaptığını düşünmedim demiş bunun daha ötesi varmı?3 Tane oyuncu Fetöcü çıktı diye koca kulüp Fetöcümü oluyor? Bırakın bu işleri mahkeme orda delilin varsa gidip suç duyurusunda bulunacaksın Tvye bağlanmakla olmaz o işler
Bak şimdi şöyle düşün. Avrupada 1 maç kazanıyor oda hakem ile ofsayttgan gol. Ligde namağlup ilerliyor. Sence bu yılda şike yapıyor mu kollanıyor mu. Bence evet ya sence.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Türkiyeye şikeyi getiren kulüp cimbomdur bjk adı karşılığı için iade etti temizlenince aldı
En İyi Cevaplar