Spor Türkiye - Cebelitarık maç sonucu ne olur? Ruzgarh Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İlk yarı 0 - 0 bitti. Türkiye mahalle takımı karşısında da puan kaybetmez umarımSizin maç sonucu tahmininiz nedir?Ben Türkiye'nin maçı 2-0 alacağını tahmin ediyorum Güncellemeler+1 yıl Dünya kupası elemeleri futbol maçı Güncellemeler+1 yıl Maç sonucu Türkiye 3 - 0 Cebelitarık Türkiye - Cebelitarık maç sonucu ne olur? Cevapla Nedir Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Jennie_fanb0y Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Futbolla alakam yok fakat futbolda türkiye kötü diye biliyorum 1-0 biter bence yeniliriz 0 1 Yorumla Ruzgarh +1 yıl 3 - 0 aldı Türkiye Yorumla
cicilibicilibiri Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Türkiye ne takımı ki? 1 4 Yorumla Ruzgarh +1 yıl A milli futbol takımı Yorumla cicilibicilibiri +1 yıl He öyleydi demi izleyince unutuyor insan 😀 Yorumla Ruzgarh +1 yıl Olur, insanlık hali 😊 Yorumla cicilibicilibiri +1 yıl 🤣 Yorumla
Memokritos Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ceb 1 0 alır maçı. 0 2 Yorumla Ruzgarh +1 yıl Türkiye 3 - 0 aldı Yorumla Memokritos +1 yıl Valla izlemedim zaman kaybı olur diye. Futbolu yönetenlere politika ile yonetiyorsa futbol bitmiştir. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Futbolla alakam yok fakat futbolda türkiye kötü diye biliyorum 1-0 biter bence yeniliriz
3 - 0 aldı Türkiye
Türkiye ne takımı ki?
A milli futbol takımı
He öyleydi demi izleyince unutuyor insan 😀
Olur, insanlık hali 😊
🤣
Ceb 1 0 alır maçı.
Türkiye 3 - 0 aldı
Valla izlemedim zaman kaybı olur diye. Futbolu yönetenlere politika ile yonetiyorsa futbol bitmiştir.