Evet bir önceki maçı penaltılarda Ankaragücü almıştı 05/03 tarihindeki maçı sizce kim alır?
Beşiktaş JK
MKE Ankaragücü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ankaragüçlüyüm, Beşiktaş kazanır. Ömer Erdoğan kendi kurmadığı kadro ile elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordu, adam transfer istedi yönetim geç kaldı, istemeye istemeye istifa etti adam.. Transfer dönemini verimli geçiremedik, eksik bölgeleri tamamlayamadık, yetmiyormuş gibi tecrübesi olmayan Sedat Ağçay'ı teknik direktör yaptık. Ters bir takımız, sürpriz yapar mıyız bilmiyorum ama sanmıyorum. Beşiktaş kulübü ve taraftarı ile deprem sonrası ilişkileri normalleştirme adına iki taraftan adım bekliyorum. Maç önemli değil.
İnşallah Beşiktaş
İnşallah kankam ya
Knk gerçi bu Bjk bütün maçları kazansada şampiyon olamaz çok saçma puanlar kaybettik deli oluyorum ya , bu maçı kazansak intikamı alırız yoksa ise yaramaz
Evet gereksiz kesin alırız dediğim maçları kaybettik şu an rövanş gibi olucak o yüzden almamız sart bunu şampiyonluk artık imkansız zaten Galatasaray yapıştırdı gitti
Kadro on numara icraat yok , gs basit şekilde gol atıyor galibiyet alıyor Beşiktaş saçma sapan oynuyor ya takımda akıl yok
Cevap
5Cevap
Beşiktaş
Bence bu maçı taraftarlar ve onların güzel sloganları alır. :)
Berabere biter.
Beşiktaş alır umarım.
Beşiktaş
maç yarıda kalır 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?