Mark Wahlberg adamın boyu 173 benimde 172 falan kas yapmak istiyorum vücut tipimizde aynı sizce nasıl görünüyor ünlü actorümüz :D yaşlanınca biraz göbeği salmış gerçi :D kısa boylular kas yapmasın diyolardıda gerçekten motive oldum sizin düşünceleriniz neler?
kısa boylu erkekler 165-175 boyd ile uğraşan profesyoneller bu boylardakiler müthiş bir avantajı var çünkü boy kısa, kütle daha hızlı yapılıp daha gösterişli duruyor kıç yere yakın olduğundan uzun boylu bir insan kütle süresi daha uzun daha çok yemeli daha çok kalori almalı uzuyor
Şunu açıkça söylüyorum ki kısa boylu erkekler yakışıklı oluyor aga Yap yakışır bende düşünüyorum aynı şekilde bu fiziği ama zora gelmek istemiyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
esko sevgilimin boyu 1.67 idi mal gıbı gezerdi bı yakısıklo kendıydı ona gore bence yapmalısın kı benım boyum 1.70 bı an drtlendım kamka aldattı da benı neyse konuyla alakası olmafı gidiyorum ben
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
vay anası her zaman kızlar suçlu değilmiş demekki benimde kız arkadaşım beni bırakıp eski sevgilisine döndü kendini beğenmişin tekiydi bana cüce dedi kendide 170di neyse :D dertlendim bende yak yak :D
ya valla cok Sevmiştim sonra bı baktım benim yarım kadar kıza gitmiş topukluda giymem hıc diyip ınfırımfrm topuklu ayakkabı bıle almadım sigara içiyorsan bana da yak bı tane ben kullanmıyorum da 😂😂
Yap kanka kısalar kas yapmasın diyenler 3 e 5 vucut gelistirmeciler gibi ustten basılmış gibi gozukecegini zanneden cahiller orantılı bı şekilde gelisiceksin zaten öyle saçma şey mi olur