Sitede kızlar hep "kısa erkekler kas yapmasın emanet duruyor" diyor sizin fikriniz ne?
Not: boy 1.65😢
Sitede kızlar hep "kısa erkekler kas yapmasın emanet duruyor" diyor sizin fikriniz ne?
Not: boy 1.65😢
1.65 erkekler için kısa sayılır... Ama 1.80 lik birçok kızın yanında 1.65 lik erkekte gördüm. Aşırı kas kısa erkekte daha çok sırıtıyor. O nedenle fazla kas yapma. Her gün 4-5 dk barfikste asılı kal. Boyun en azından 2-3 santim uzar.
**** Ayrıca buradaki kadın ve erkeklerin söyledikleri bir nebze doğru. Kadınlar kendine güvenen erkeleri sever. Tamam uzun boy biraz daha güven verir erkeklere. Ama güven güvendir işte. 1.50-1.60 arasında birçok kız var. Bulabilirsin yani.
****Buna en güzel örnek tanıdığım birisi var boyu 1.66-1.67... ama eşi 173. Demek ki boy çok önemli değil.
Arkadaşım kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yaşa, burada o tarz konuşmalar yapan kızların kendi asosyal öz güveni olmayan tipler. Aklı başında bir insan başkasının hayatına böyle burnunu sokmaz. Canın nasıl istiyorsa öyle yaşa kızlara ya da bir başkasına göre hayatını şekillendirme bir abi tavsiyesi olarak bunu hep aklında çevir.
Bilader kızlar için mi yapıyorsunuz bu sporu awq
La tamam ilgi hepimizin hoşuna gidiyorda, ana amacı kızlara ne koyuyorsun. Kızlar şu an okuduğun bölümü beğnmese, şehrinin adı çıksa değiştirecek misin?
Bassss amuğagoyuuğmm baağğssss
Olm ben sırf kız var diye bu bölümü seçtim.
Senden bir zkim olmaz zaten bilader, böyle devam et
M∆L herif hem kadınlardan nefret ediyorum yazıp hemde kadınlar için bu bölümü seçtim yazmışsın ne boş insansın git kendini geliştir
@peopleyouknow_ nefret ediyorum çünkü benle seks yapmıyorlar.
Bilader ben senin yanda olacağını bilsem otobüste koltuğa bilet bile almam, almam kizlar senin gibi onay bağımlısı bir eziği yatağına mi alacak Awq
Ya olm sana ne aq sana ne?
Hem 1.65 olunca karakterin önemi kalmıyor istersen allah ol yine almazlar.
Yaprağım soru sordun yorumluyoruz mk
Bilader ezik ruhlusun. Aramızda 5 cm var awq
Yav s. ktir ol git aq meriçi git redpill falan izle sen belki verirler sana.
SJSJZSJSNSJSJS
Ah anam ah klavye ne güzel şey:d
Haklısın biladerim doğrudur :d
Adam olursan öyle bir şansın olur belki ayrıca ergenliğini atlat git evlen yuva kur adam gibi yaşa basit insansın bu yüzden asla şansın olmayacak
@peopleyouknow_ adam olmam için sebep yok. Ergenliğe 19 yaşında girilmez bu ergenlik değil. Ayrıca basit insan olsam gider kadın savunurdum çoğu erkek gibi.
Öncelikle sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap, ama eğer nasıl olursam daha iyi olur diye soruyorsan şahsi fikrim kısa bir erkeğin eğer omuzları dar ise geniş görünmeyecek kadar kas yapması, omuzları geniş ise çok az yapsın bence o zaten çekicidir. Çünkü kısa erkek bence ince durmalı birazda çok fazla kilolu ya da kaslı olursa pek sportif ve çekici görünmez
Kas yapmak boyla alakalı bir şey değil, tamamen senin sağlığın ve performansın için önemli. Kısa boylu erkeklerin kas yapması bence harika görünüyor. Herkesin vücut yapısı farklıdır ve kasları geliştirmenin sağlık ve özgüven açısından birçok faydası var. Hem kas yapmak sadece estetik değil, aynı zamanda günlük yaşamında ve spor performansında da seni güçlü yapar. Ben de profesyonel bir sporcu olarak güçlü olmanın getirdiği avantajları biliyorum. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve vücudunla barışık olman. Devam et ve kendine iyi bak! 💪✨🏋️♂️
Cevap
38Cevap
Halimden memnunum güzel yorumlar ve talepler geliyor 😂
Ya Allah aşkına sporu herşeyden önce sağlık için yapmak lazım. Yok basık durur yok kısık durur yok bilmem ne cahil cühela insanların sözlerine itibar edersen senin de onlardan bi farkın kalmaz. Kasın kimsede kötü durma ihtimali yok. Boy olayını da erkekler gereksiz yere abartıyor ya Allah herkesi farklı güzel niteliklerle yaratmış kimine boy vermiş kimine zeka kimine cesaret kimine güzellik. İyi bir özelliğim yok demen nankörlük olur birincisi yalan olur ikincisi. Bak azim vermiş demek ki Spor yapmak istiyorsun. İQ seviyesi düşük 3 5 mala itibar etme sen yap sporunu arkadaşım hevesin varsa Bir kez gelmişiz dünyaya heveslerimizi gerçekleştirmeyeceksek ne anlamı kaldı yaşamanın?
Ben yalan söylemeyi sevmiyorum Kadınların arasında boya inanılmaz önem veren kadınlar yok mu var ama o kadar şekilci, sevmeyi bilmeyen, ruhsuz ve kültürsüz kadınları da bi'zahmet ayırt edin eleyin. Bile bile lades yapıp sonra ühü ühüğ ağlamayın. Böyle bi kadından ne hayır gelir ki hem
👏👏👏👏
Bir şeyleri ne kadınlar için yap ne de bir başkası için yap kimseden onay bekleme söylemesi kolay tabi ama bence spor yapmak istiyorsan yap sana acayip bir özgüven katar ayrıca her kadının isteklerinin karşılayamazsın örnek kimisi uzun boylu sever kimisi boya takılmaz ya da kimisi kaslı sever kimisi umursamaz sadece kendine odaklanmanı tavsiye ederim ben bunu yapmak istiyor muyum diye sor kendine ve sadece yap.
Kısa erkeklere b*k atmak için sölyüyorlae onu. Kas her erkeğe yakışır
Kraliçe ya☺️☺️☺️
Doğal kas yapmalılar bence. Protein tozu vesaire neden bilmem aksini iddia etseler bile yapay durduruyor bence.
Ona ben de karşıyım.
Protein tozu yapay mı durdurur, ne yabay mi?
Alakası yok kızlar istemiyor diye hiçbir şey yapmayalım o zaman 🤷♂️ sende kendine göre birini bulursun merak etme boy uzatma hareketlerini defalarca yap çabala dur
Kardeşim sende boyuna göre orantı kurarsın gidipte şişersen tabii iyi durmaz gerek yok zaten olduğu kadar yapsan kafi
Sen başkasının ne söylediğine niye bu kadar takılıyorsun ki kardeşim sen canın neyi isterse onu yap takma elalemin ne söylediğini 😏😉👍
Sen de bi boyunla barışamadın kim olduğunı tahmin ettim yeter kendini sev artık
Hiç sevemiyorum😢😢😢
O ne?
Adama ver de kendini sevsin 😂 hep uzunlara veriyonuz uzun olmayana bacı çekiyonuz sonra niye böyle diyorlar diyonuz
@Melisaahh kız olmak yerine seni anıt sayaca soksun nasıl fikir
Aşırı yaparsan basık durursun ama kilolu cılız durursan da erkeksi gözükmezsin
Ne yapalım o zaman😢😢😢
Az yap
Bence yapsa bile çok yapmamalı kendini kısa buluyorsa o kişi çünkü fazla kas yapınca daha kısa görünüyor insanlar bence
Senin boyuna uygun bir sürü kız var uzun olanlar yoluna baksın
Valla yok
Nasıl yok var var umudunu kesme
Ya yeni nesil hep uzun benden büyükler bakmıyor küçükler zaten uzun😢😢
Sen yinede üzülme
1.50 kız 1.80 altı erkekle sevgili olmuyorken boyuna uygun kız var demek saçmalık evet var ama o kızlar 180 üstünü tercih ediyor
Yapmali ama bodyci gibi aşirı olunca garip oluyor doğrusu
Uzun erkekte nasıl duruyor peki.
Sizi anıt sayaca sokan erkekler nasıl duruyor peki
Nasıl bilmezsin anıt sayaç yaz bakalım googlea
Kadın cinayetlerinde öldürülen kadınların yazıldığı bir sayaç.
Çok sevdikleri uzunlar tarafından sokuluyorlar oraya 😂
Kadınsın sen abla.
😂😂😂
Gel bana zarar ver o zaman😂😂😂
Tam tersi kısa erkekler kas yapmalı, kısa boylu erkekler uzun boylu erkeklere nazaran çok daha kısa sürede ve eforsuz kas yapabiliyorlar
Ne alaka ya huu kas yapmak istiyosa yapsın kızlara neymiş 😒
Kas var mı kral?
Cengizhan da 1.60 küsür dü
Dünyayı öttürdü
İş boyda değil akılda
@bLackDr olm biz Vladimir Putin mıyız lan.
Sporda boy kuralı yoktur. Kişi kendisi fit ile daha iyi hissedincek ise fit olmalı.
Usta bir de kilo veriyorum ama göbek var hala kaç kiloda göbekten tamamen kurtulurum?
👍👍👍
67
Üzülme dostum benim de 1.67. Canın nasıl istiyorsa öyle davran. Birinin seni sevmesi için değil, kendini sevmek için yap yapacaksan.
Boy olmadigi icin yuruyen kas yığınına benziyorsunuz.
Yapmalı, kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol
Kızlara bakarsan bütün erkekler ağda yapıp, etek giyecekler.
Kas yapmak sadece fiziki görünümle alakalı bir durum değil. Saçma fikirler bunlar. Herkes kas yapabilir ve yakışır da.
Yapabilir de çok aşiri irileşmemeli. Fazla kas itici durabilir:)
Yapsın bence yani bu bir seçenekse abartmadan yapması daha iyi zaten boy kısa fizik güzel olursa bir yerden ilgi çekici olmuş olur hem kısa hem tombiş daha kötü
İsterse yapsın ay, boy yetmedi bir de kas mı çıktı şimdi. Ama yine de uzun olsun 😅
Aşırısını bende sevmiyorum. Kollarda damarlsr belli olsun. Vücut düzgün dursun. Kaba durmasın kafi
Insanlar genel olarak asiri, balon gibi bogum bogum degil de hos duracak seviyede yapmalilar bence
Kas yapsın elbette hem spor kadınlar için değil sağlık için yapılmalı. Ama orantıda dikkat edilmeli
Rus kizlarini ovdugumuz zamanda suclu biz oluyoruz genc tr kizlari ruslara kurban olsun
Şişme balon gibi kas kimseye yakışmıyor, kısa erkeklere hele hiç yakışmıyor.
kas herkese yakışır kısa olduğundan rahatsız oluyorsan en azından spor yapıp fit olabilirsin bir artın olur. hem kısa olup hem kilolu olmak daha kötü bence
Doğru diyorlar kısa erkekler kas yaptığı zaman özgüven patlaması yaşıyorlar herkese üstten bakıyorlar sanki sadece kendileri kas yapabiliyormuş gibi
Onu mu sordum😂😂😂 nasıl duruyor onu sordum.
Kızlar değil erkeklerde aynı sağlık için spor yap spor salonuna gittiğimde bulunduğum ortam sanki insanlar dediğin gibi boy fizik yoksa dışlıyorlar sadece kilo vermek için gittim agresif tavır yapan birileri oldu kavga ettim
Knk boya göre aslında söyle benim boy 1.82 7-8 ayda doldu tam oldu vücut bakıyorum 1.60-1.65 adama 4 ayda doluyor kısa boyun avantajı bence bu herkes yapar kas
Onu biliyorum kısalar daha hızlı yapıyor ama ben nasıl durduğunu sordum yine de sağol.
Yap ama body buildingciler gibi değil. O bence kimseye yakışmıyor ondan. Yani göbek mi yapacaksın ya da güçsüz sıska mı görüneceksin. Göze batmayan kas süperdir. Devam et.
Fazla yapmamak gerek basık duruyo çünkü daha kısa duruyorlar
Yapmalı da sırt kası ve göğüs yapmalı biceps ve özellikle calf rezalet duruyor
Kısalar zaten bari kaslı olsunlat belki kendileri gibi kısa kızlarla olabilirler.
1.50 kızın 1.80 altı sevgilisi olmuyor aq ne anlatıyon sen
Bence kısa erkekler kas yapsın ama aşırı yapınca garip oluyor yani bence aşırı kas kimseye yakışmıyor
Kısadan kastım 1.65 bu arada. 1.75 bile artık kısa sayılıyor.
Sallama abla sosyal medyaya bak kızlar hep uzun istiyor 1.70 kız da 1.80+ 1.55 kız da 1.80+ istiyor. Hem bir de yaş meselesi var yeni nesil kızlar da erkekler de çok uzun o da engel.
150liler bile 180lere kisa diyor artik djndnd
Küfür edeceğim şimdi.
Yuh bacim ben 183um ama banada kisa deme yani sende 160larin yanindan gecerken baya uzun kaliyorum
Ayrica sacma ya 187 baya uzun nesini seviyorsunuz ki denginiz bile degiller
@nicksiiisiiz bu cinsi anlamak mümkün değil taşdevrinden kalma içgüdü resmen.
7 8 cm giysen bile max 168 169 oluyorsun mat hocan kimdi? Yine benden 14 cm kisasin neyin farki bu 20 25 cm mi istiyorsun illa
Sanki 178 oluyorsun 7 8 cm giyince ahhshshdh
Siz iyi degilsiniz ne diyim Allah islah etsin sizi
@nicksiiisiiz valla kral sonra karakter diyorlar.
Bir erkeğin yalnız olmasının bu zamandaki tek sebebi boydur. aq
Ya bunlarin isi gucu manipule etmek hic duzgun kiz kalmamis isleri gucler boy tip bide bize derler erkeklerden 10 kat sekilci bunlar
Ahhahahah ay hiç güleceğim yoktu ay neyse ben ne diyordum @soran dediğimiz gibi ben görüyorum yani biy farki fazla olanlarda var az olanlarda var hiç olmayanlarda var önemli olan sevmek o yüzden sen insanları onemseme ne kadar kas yapmak istiyorsan yap insanlar beğensin diye değil sen kendini kaslı seviyorsan yap sevmiyorsan yapma
@nicksiiisiiz tamamen şekil biz en azından obezlerle falan konuşmayız bunlar 1.80- nı insan saymıyor.
Valla bide boylari 170 olsa djjdjdjdj yanimda cuce kaliyor cogu en az 185 87 olcak olmali diyorlar Allahim kimlerle bizi imtihan ediyor
Hollandali kizlar 171 ortalamaya sahip 180lere bir sey demez bizim 160 pelinsu en az 187 olsun diyor
@nicksiiisiiz bir de türkiyedeki boy farkı 10 cm falan.
Ev yanarken saçını tarayan şey misali rahat ol bro.
Takinti ediyorsun cunku bu normal degil 187 olmali yok cok seviyorum falan ben 4 4luk erkek degilim yuzden ama cok guzel kiz istesem kudurup duruyorsunuz sizde denginizi isteyin o zaman neden gozunuz hep yukseklerde
20 cm olursa çoğu erkek yalnız kalır siz 1.87 erkeklerin 7. Karısı olmayı kabul ederseniz bilemem.
Ahahahha 20 cm olunca mi uyum oluyor hey allahim ya neyse tamam ne haliniz varsa gorun
Onu diyorum bende sana bastada yazdım istisnalar var bak ben görüyorum yani boyu aynı olan sevgililerde var çünkü öyle seviyor fazla boy farkı olanlarda var ama hepsinde ilişkisi çok güzel birbirlerini seviyorlar yani bu problem değil bence sen kas yap seviyorsan ama fikrimi sorarsan aşırı kas dev gibi erkegede kısa erkegede yakışmıyor orta olmalı bence fazla kas o mesleği yapanlar için daha mantı bence
Ulan adam 1.83 onu bile beğenmiyorsun ne diyecek.
Ayrıca bizde şans olsa 1.65 doğmazdık boya takmayan kızlar bile uzun erkekle oluyor.
Tanısan da beğenneyeceksin boyu kısa demedin mi?
Ya kes be senin fikrin fikir falan degil resmen 180lere kisa gozuyle bakiyorsun ben sana bir ornek verdim hicbir sey soylemedin bile yakisikli olmayan bir erkek guzel kiz istese linc yiyor ama siz istedigimi isterim kriterimi yazarim kafasindasiniz ki yok oyle o zaman sizde saygi duycaksiniz biz rus kizlarini ovdugumuzde kimse tepki gostermeyecek
Abla def ol git şu sorudan.
Sana cirkinsin desem sende alinirdin sen bana kisa diyorsun neden alinmim?
@nicksiiisiiz boş ver usta kadınlarda mantıksal zeka ne gezer.
Yav abla anlıyoruz tamam sus anladık.
Nasıl sinirlenmeyeyim😡😡😡
@nicksiiisiiz 👍👍👍
@Cindyyy_y çok boş avuntu veriyorsun illa uzun sevmeyen de vardır falan boş hepinizin tek derdi uzun biriyle sevgili olmak uzun erkek dövse aldatsa gıkınız çıkmaz 1.75 bir erkek sizle tanışmak istese adamı tacizci ilan edersiniz bir de ayrıca adama kendin gibi kısa kız bul diyorsun ama sen de kısa olmana rağmen 185 üstü istiyorsun diğer kızlar da senin gibi e bu adam nasıl bulsun kendi gibi kısa kızı boy orantısı diyorsun 160 la 187 orantılı falan değil haberin olsun yok bir de aynı boyda çiftler varmışmış 100 çiftin kaç tanesi eder 1 2 max hatta aynı boyu geç 180 altı erkeğin olduğu çiftler 1 elin parmağını geçmiyor
@Cindyyy_y ilişkilerinin iyi olduğunu nereden biliyorsun onlarla beraber mi yaşıyorsun belki o aynı boyda olan ciftte kız erkeği aldatıyor
160 boyuyla 175 e kısa diyor 🧀 sonra anıt sayaca yazılıyoruz diye zırlıyorsunuz
Kısa erkekler kas yapmasin şişko ve kısa kadinlarda tayt giymesin desek :)
Dayı hayatının yarısı bitmiş bir ayağın çukurda şal bizi be.
Tamam lan Zeki erkek seni :)
2.3 manita kaldirirsin bu yorumla erkeğim benim ya
ya 160 boyunla erkeklik yapıp millete gömmeye çalışmamda ayrı bir erkeklik :)
Benim kocamda benden kısa boy önemli birsey degil ancak kas spor sağlığın için yap boyun için degil
Kimin kasından kime ne ya ya sabır
Bence spor her boyda yapılmalı. Sağlıklı olunduğu sürece kas yapılmasını ben beğeniyorum.
Yapmalı. Kadınlar çok konuşuyor erkek vücudu hakkında
Yaa yap gitsin moruk ya hem nevale de sağlam olur belirgin olur malum kızlar biraz küçük istemiyor
Yani yapılmalı abartmadan benim abimde kısa o yüzden çok kas yapmadı yani yakıştı.
Abinin hayatı bitmiş ölene kadar bakir kalacak
1.65 erkek mi olur imdat hobbit gibi
150 cm boyu, yer bezi sûratıyla konuştu anlamız
Kendimle ilgili hiçbir bilgim yok burada buna resmim de dahil bence o kadar emin olma :)
Profil resmini değiştir o zaman boy merhametten daha önemli senin için.
Sanamı sorcam
Sadece önerdim.
Öneri istemedim kaybol
Kızma ya🥺🥺🥺
@sericevappls hoşafa döndüğüne eminim. Bu kafa yapısına sahip olup güzel birini de görmedim. Evde kalmış, follofoşun tekisin. 150-160 maks boy
Annenden dolayı iyi biliyorsun heralde kadınları genelev pçi seni
Söylediğinim hiçbir önemi yok. Yüz yüze gelsek altına sçacağın kelimeleri gevşek gevşek klavyede konuşursun kezban
yapsin diger turlu cocuk gibi duruyolar
Komik duruyor diyorlar.
Kas her erkeğe yakışır ama tabiki fazla degil
Öyle mi🥰🥰🥰🥰
Hayır yapmamali zaten kısa iyice k9tü durur
🥺🥺🥺🥺🥺
Sen cok mu uzunsun cocugu zorbaliyorsun kalbini kiriyorsun?
Ulan dedin ya zaten kisa daha kotu durur bu iltifat mi?
Ulan bari dalga geçme be 😢😢😢
Kas yapmamali daha da kotu durur diyorsun her sey gorunus degil adama saglik icin yapmalisin diyeceginize dediginiz seye bak
erkeklerin hepsi kas yapmalı😂😂😂
Ama iyi durmuyor diyorlar. Emanet duruyormuş.
Niye
yoo hiçte degil sizde olmadigi icin anca kulaktan duyma yorum yaparsiniz
Ayy takma ya gayet de olur
Apla bişey sorabilirmiyim
Hayır isterse yapabilir
Aşırı kas her boydaki erkek için kötü görünüyor.
Yapsın ya kendinize bakın
Yapabilir neden yapmasın
Üzücü ama yapavqk nişey yok. Takma kafana
Tabikide yapsın ama kendilerini iyi hissedecekler ise
Aşırı kas itici duruyor
Altın oranı bozmadan kas yapılabilir kardeşim
Aksine, kısa boyun olumsuzluğundan kurtarır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?