Body yapanı illa bir kötülüyorlar , bir yere gittiklerinde 1 metre önde göbeği girenler buralarda body bir işe yaramaz balon gibi şişersin , ben çok bodyci gördüm normal adamalr dövdü , hantal oluyor vs diye bilip bilmeden atıp tutuyor. Bu çekememezlik neden
Cevabın nedir?
steroid kullananlar icin haklilar. hemen kas yapayim derken birden sisiyorlar. yetmiyor bir de kullandiklari steroidden dolayi kadinlik hormonlari alip basini gidiyor. kadin memesi gibi memeleri oluyor. steroidi kestikleri an fosss balon gibi iniyorlar.
dogal yollardan kas yapanlarda oyle sorunlar yok tabi. nisanlim da senelerdir agirlik calisiyor. kafam kadar kolu var. bir defa gel bir popona vurayim dedi vurmaz olaydi. gucunuze dikkat edin la. kontrollu uygulayin.69 Yorumla- +1 yıl
Bak en güzel cevap seçtim bilinçli konuşmuşsun vesselam :) Steroid şu bu derken içorgan bile kalmaz . Doğal yolalrdan yapmak lazım . Nişanlının elinde kalcakmıştın dikkat :D Tamam kontrollü kullanırız :)))
- +1 yıl
senin yaslarindaki erkeklere daha cok ozenti gozuyle bakiyorlar ondan karalama kampanyasi. halbuki oyle ozentiyle surdurulebilir bir sey degil. basladin mi omurboyu devam etmek zorundasin. en azindan kas tonunu korumak icin. sorumluluk gerektiriyor. az da olsa zaman harcaman gerekiyor. iki kiz tavlayayim diye baslayanlar zaten iki gune birakiyor.
- +1 yıl
Merakla olsa liselilerin hepsi kaslı olurdu spor salonları liseli cocukalrla dolu :) Ancak özenti olunca bırakılıyor o sıkıntılara kız tavlamak için girilmez . 24 yaşındayım bu sene kpssye girdim işime gücüme gircem özenti çağlarını geçeli yıllar oldu aslına bakarsan. Ben vucut yapmadan evvelde bu azim bu hırs helal olsun derdim her zaman.
- +1 yıl
stroid kullanan adam daha güçlü olur bunu ögren önce hiç kullanmadım zararı yararından çok stroidi bırakırsan balon gibi sönersin o güç kuvvet hepsi gider stroid dinçlik ve kuvvet verdigi için beyin bagımlılık yapabilir hiç baslamayın
- +1 yıl
aynen öylee ztn bütün sporcularda kullanıyorlar kullananların hepside ilk başta kullanmıyorum diyor ama kullandığı ortaya çıkıyor bu sene olimpiyatlarda da aynıydı 1 altın 8 doping..
anlamıyorlar adamlar hayvan gibi adet at gücü beliriyor adam 1 ton ile bacak çalışıyor 280 kilo ile squat yapıyor 380 kilo ile bench press 125 kiloluk dumpllerle bench yapıyor bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyoruım - +1 yıl
yaaa aç bakkk ronnie coleman ın antremanlarına sadece o değil diğer vücutçularda aynııı
En İyi Cevaplar
- Spor konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbelkide kendileri yapmadıkları içindir,belki de vücut yapmayı o kadar önemli bulmadıkları için.iş güç,okul vs.fazla zamanı olmayan insanlardır belki bu kişiler.
00 Yorumla
+1 yılHepsi çekememezlik kardeşim.Kendileri 2 mekik çekse kıçlarından ter akar yapamıyor hiçbiri yemiyor.Anca bok atıyorlar yapana da.Benim adım okulda ''fitnessçı''ya çıktı.Herkes yok ilaç yok steroid atıp tutuyor bizim millet böyle malesef
31 Yorumla- +1 yıl
her başarıda bir kusur ararlar haklısın
- Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılO durumu bende anlamadım snrada kanka nasıl yaptın bu vûcudu diye söylenir dururlar.
28 Yorumla- +1 yıl
Çekememezlik böyle bir şey. Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş
- +1 yıl
Aynen hacım biz boşverelim akşam spor var protein tozuyla açtım iftarı 30 dk snra yemem içmen başlyck . Ama sorun çok güzel verdim tam puanı.
- +1 yıl
Afiyet olsun benimde antreman var bugün yüklendim ton balığına salataya :) Bizim kadar sağlıklı beslenen yemesine içmesine dikkat edenler var mı bunalrın içinde acaba çok merak ediyorum
- +1 yıl
Aynen öyle kardşm tonbalığına bende grcm de ona verdiğim parayla 1.5 kilo tavuk alıyrm ama sık sik pişiriyorum öyle sıcakta biraz zor oluyor ama. Oruç tutuyormusun sen?
- +1 yıl
Valla arada tavuk arada ton balığı işte :) Tutuyorum zor oluyor ramazanda . Bende yağ yakımına girdim çok fazla cardio yapıyorum . hacim kasmıyorum bu aralar
- +1 yıl
Sakın girme daha yaptığını yıkma derim
- +1 yıl
Hocam kastan çalmadıkça sıkıntı yok. Yağ oranım %13 % 10lara inmeye çalışıyorum .
- +1 yıl
ztn oruçta tutuyorsan istemesen bile zayıflıyorsun yeterli beslenemiyorsun
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
15Cevap
Spor konusunda 950 cevap paylaştı. Bodycileri normal adamlar dövdü diyen birinden ne beklenir ki zaten. Resmen kıskançlık, başka birşey değil.
20 Yorumla
+1 yılbende farkındayım o tür insanların bu spor hakkında hiç bir şey bilmiyorlar ve konuşuyorlar bence bu tür şeyleri söyleyen insanlar dikkate bile alınmicak tiplerdir
14 Yorumla- +1 yıl
Hantal tembel hırs ve azmi olmayan bunları başaramayacağını bilen kişiler bunun farkındayım ama komiğime gidiyor işte genelde de böyle mesajlarda ortaya çıkıyorlar :) tv de dövüş filmleri izlerken vucüt yapanlara hayranlıkla bakıp burda yeriyorlar :) Ya da dövüşcüler ağırlık çalışmıyo sanıyorlar :D
- +1 yıl
bence onlar kendilerine yediremiyor ve bundan dolayı bu sporla uğraşanlara laf atıyorlar :) dövüşçülerin de ağırlık çalıştığını bilmiyorlarsa ne diyim artık yani :D
- +1 yıl
kızlar beğenmiyoruz diyor ama karın kası görünce ağızları sulanıyor . İnsanlar gerçekten sahip olamadığı şeye mındar diyor yani
- +1 yıl
kızlar neden beğenmesin ki yani :) tam anlamıyla saçmalık bence bu tarz düşünceler
+1 yılkızlar bile kaslı erkek istemiyo artık ne bicim is lan bu :D aynen ben doğal yollardan gömçürüyorum kardeşim kimseyide takmıyorum yapmaya devam
12 Yorumla- +1 yıl
yaa bıraksınlar spordan önce tatile gittiğimi hatırlıyorum spora başladıktan 1 yıl sonra hatırlıyorum kızlar vucut kesiyor :) İlal ki begeniyorlar yanlarındaki erkekde olamzsa sevmiyoruz oluyor .
- +1 yıl
var var beğenen var yapmaya devam kardeşim aynen dedigin gibi sporsuz hayat dusunemıyorum
+1 yılEğer kavga eden iki kişi de herhangi bir dövüş sporunda teknik öğrenmemişse, güçlü olan kazanır, açık ve net.
16 Yorumla- +1 yıl
Kavgadan ziyade hep bir kötüleme çabası , insanımız neden bu kadar çekemez oldu hayret ediyorum. Belli ki fitness vucut geliştirme gerçekten insana güç katan sırf o vucudu görünce kavgadan vazgeçiren bir durum
- +1 yıl
Olabilir, kıskanıyorlar işte yapacak bir şey yok
- +1 yıl
kavgada bir şey yapamaz diyenleri karşımda görmek isterim :D
- +1 yıl
- +1 yıl
abi buda bodyci ben spor yapmayıp bodycilere balon diyenlere diyorum :D
- +1 yıl
Anladım anladım şaka yapıyorum :D
+1 yılUzulme Üzgün kasli adam =(
En yakin arkim beden egitimi öğretmeni
Ister istemez makara yapiyoruz =)20 YorumlaBazıları vardır body yapar ama güçlenir görüntüde o kadar fark olmaz. Bazıları vardır sadece görünüş için yapar sanırım geneli bunu bilmediği için böyle düşünülüyor. Çok kas olunca çok güçlü olmuyorsun ki
116 Yorumla- +1 yıl
Kas güç kazanamdan nasıl oluyor peki ?
- +1 yıl
hıı o kaslar benc presste 60-70 kilo kaldırıyo ama şişmiş yani sadece anladımm. yani 30 kg ile ön kol çalışıyoruz ama şişmiş kas o yüzden 30 kgı kaldırabiyior :))))
- +1 yıl
İyide o adamların kaç kilolarla çalıştığını biliyormusun sen ztn kuvvetleniyorsun o kol oluyor 39-42 cm ama şişirmeyle olmuyorki çlışarak ve çok iyi bir beslenmeyle oluyor. Mesala ben şuan 35 kilo ile z bar ile pazu çlşyrm snra 15 kiloluk dambıllarla 12 tekrar pazu çalışyrm normal birinı getirsene hadı yapsın kuvvetsiz olduklarını kimse söyleyemez . Özellikle steroid alanlarda daha çok hayvanımsı güç vardır
- +1 yıl
Ne ilginç yorumlar geliyo ya araştırın da yazın bari kafanızdaki düşünceyi değil bilimsel olarak sadece şişerek o ağırlıkların kalkmayacağını bir düşünün bizi de dellendirmeyin :D
- +1 yıl
Tamam buruclee nin de vücudu kaslı zatex sadece vücudu body yapmaya el verişli değil yani verimlisonuç almayabilir. Ama bak mike tyson a hadi birde burdan yak.
- +1 yıl
Ya demek istediğim çok kaslı olsan da güç olmadıktan sonra sadece görüntü oluyor. Yani sen kas yaparsın , güçlenmek için de çalışırsın o ayrı. :D ama bazıları sadece kas yapıyor gösteriş için. Sonra kavgada şurada burada dayak diyince vay efendim cılız adam kaslı adamı yendi oluyor. Bizde normalderecede de kas var mesela. Ama bazı kızlar daha güçlü oluyor kas fazla olmadığı halde.
- +1 yıl
arkadşım sen neyi anlamıyorsunn çok kaslı oluyorsa zten çok güçlü oluyor demektir bu güç olmadktan sonra diyorsun adam 1 ton ile bacak basıyor 150 kiloluk dumpllerle bench press yapıyor bu adam güçsüzmü sence ?
- +1 yıl
arkadşım güzelim benimmm fıs hava yani diyorsun nasıl bir hava bu kompresörle basmıyorlar veya bisiklet pompasıyla şişmiyor o göğüsler bacaklar kollar ... şişkinlik yapıyor fıss diyorsun bana bunun mantıklı bir açıklamasını yaparmısın... adamlar mükememmel besleniyorlar mükemmel
- +1 yıl
Bak söyle bir örnek verebilirim çok basit. Bilmiyorum bu durumla karşılaştın mı. Kızlar genelde güçsüzdür. Kas yapısı normal o kadar fazla kas yok. Ama , bazı zayıf kızlarda hiç birşey yok. Ama bildiğin normal kızı alt edebilecek durumda niye güç var yaa ben anlatmak istediğimi anlatamadım da :D neyse
- +1 yıl
kızlar güçsüzür kas yapısı normal diyorsun sonradanda diyorsunki bazı zayıf kızlar var hiç bir şey yok normal kızı alt edebilicek durumda diyorsun güç var diyor hala ne gücü olcak arkaşım karşısndi cesaretsizdr bu durum ondan kaynaklanıyr
- +1 yıl
oceaanss şunu bil ki o kas güç olmadan şişmez gerisi hikaye
+1 yılŞahsen bende sevmiyorum body yapıp çok kaslı olanları. Şahsen göze hitap etmiyor bir kere. Çekemediğimden değil gerçekten bana itici geliyor. Tabi dediğim gibi abartanlar. Protein vs. kullananlar.
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Benim rahatsız olduğum tek konu kas kütlesi yani abartma olayı. Yoksa adamda kendi kütlesi kadar kas var nereye yıkıyorsun o adamı. O konuda haklısın.
- +1 yıl
Abi bu yarışmalara katılanlar b.. çıkarıyo işte. beslenmeleri sporları herşeyleri sağlıksız hale geliyo ama onalr çok çok üst seviye. Normal bir body ile uğraşan kimse sağlıklı beslenir , kondisyon kazanır , güç kaanır , güzel görünüm kazanır , özgüveni gelir , fitnesın kalp sağlığına kadar bir sürü faydası da var
- +1 yıl
Aynen öyle. Fit görünmek çok çok iyi bir şey yani sadece görüntü değil dediğin gibi her türlü artısı oluyor.
- +1 yıl
Ben her zaman vucut yapanlara helal olsun ya adam uğraşmış emek vermiş herkesin harcı değil diye bakardım. Çünkü o irade o disiplin çok çok zor bir iş
Kardeş benim boy 1.73 kilo 63 yaş 26.Gayet fit bir vücudum var bana göre.Şimdiye kadar böyle bir şey düşünmedim.Body yapmak kadar mantıksız bir iş göremiyorum.Amaç ne acaba body yaparken? Spor yapmaya lafım yok ama kas yapmaya çalışmak nedir acaba?
04 Yorumla- +1 yıl
Vucut yapmak spordur zaten. Yarışmaya katılma derecesi kadar abartıp iğne olmadıktan sonra , vucudunun yağ yerine gelişmiş olmasını ve güçlü olmayı sevmektir . Görüntüsünü sevmektir bu akdar basit. O zaman bende sana soruyorum . Fit görünmek kadar mantıksız bir iş göremiyorum fit görünmesen ne olacak amaç ne acaba fit görünmekte .
- +1 yıl
- +1 yıl
Kız tavlamak için bu kadar zahmete girmenin bir alemi yok zaten. Hem kel hem fodul bir dünya insanın kız arkadaşı var. Sağlık fit görünmek ve sağlıklı beslenmek dinç kuvvetli olmak için yapılır body
body yapmak işsizlik gibi geliyor. göbekli falan da değilim :/
23 Yorumla- +1 yıl
haftada 3 gün 1 saatini bodye vermek mi işsizlik oturup tv izlemek mi işsizlik ?
- +1 yıl
o ilgi alanı ile ilgili bir konu. Kimine göre tv izlemek boştur kimi ne göre kitap okumak . Kimine göre bu ona herkesin saygı duyması gerekir zaten
onu diyenler evinde yata yata toto büyüten tipler. vücut geliştirme (body) sporu herkezin yapabileceği bir spor degildir. disiplin, azim, irade, birazda maddiyat ister. bunlar bir insanda olmayınca kıskanıyorlar tabi
00 Yorumla
+1 yılHerkese saygı duyulmalı..
Bodycileri çekemiyorla haklısın00 Yorumlaonlarin kaslari olamadigindan oyle soyluyorlar
22 Yorumla- +1 yıl
Bu insanoğlu ne zaman yiğide hakkını vermeyi öğrenecek bilmiyorum.
+1 yılKendileri yapamayacak ya ondan:)
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle hiç bir şeyi onaylamasam hırs ve azimi tebrik ederim eğer kıskançlık yoksa
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğil mi benimde anlamadığım nokta orası
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDövüş sporu ayrıdır vücut geliştirmek ayrıdır. Bi' kavgada dövüşmesini bilen adam kazanır kas yapan degil.
17 Yorumla- +1 yıl
Bir dövüşcüden iyi dövüşürler onları da döverler diyen yok ortada ki :D Güçten bahsediliyor sadece şiş bunlar deniyor görüntüyü sevmyiyor. Ama dövüşcülerinde ağırlık çalıştıgının kimse farkında değil onların vucutları da dövüş tekniği öğrenmekle gelişmiyo düzenli ağırlık antremanları var. Bilinçsiz bilinçsiz yapılan yorumlara kızıyorum . Ki sokak dövüşünce bodyciyi yerden yere çalan sıradan bir adamdan bahsedenler var imkanı yok :)
- +1 yıl
çok doğru.bir teknik var mesela karşındaki adamın kulaklarına aynı anda avuçlarınla sertçe vurursan adam iki dakika yerden kalkamaz.vücudun denge merkezi kulaklardır^^ ve bu tekniği en çelimsiz kadın bile uygulayabilir
- +1 yıl
Bana bak sewm abd deki vücütçuları gör bir bak coleman gibi jay cutler gibi bak bakalım kavgada yıkılck gibi duruyorlarmı.
- +1 yıl
eğer konu kavgaysa uzun boylu bir bodyci ile dövüşmeye cesarette eden olmaz zaten. dövüşmekten ziyade bir çekememezlik algısı var bodycilere karşı
Cevap sahibi+1 yılTamam soran cekemiyorlar kıskanıyorlar bodycileri oldu mu
- +1 yıl
ben sormuşum mankara sen demişsin ... :D
- +1 yıl
eminmisin bodyci arkadaşım türkiye 3.sü bokscu arkadaşımla kavga ettiler devirdi adamı ?
+1 yılbodyci değilim benle de dalga geçiyorlar :(
15 Yorumla- +1 yıl
Bodycilerle dalga geçmekten ziyade o vucuda ve güce kavuşamayanlar balon diyerek kendisini tatmin etmeye çalışıyor
- +1 yıl
hayır birader.harbiden balon gibi duruyorsunuz bu durumu kızlar bile sevmez.ha genel olarak çekememe durumu var haklısın benim de ficudum fittir
- +1 yıl
- +1 yıl
fazla da abartmamak lazım yani.bi arkadaşım var kolu azcık yumuşasa tribe girer daha çok büyütür kolunu.böyle ilginç bir psikolojiye sokuyor body insanları.
- +1 yıl
Valla hocam balon gibi olan adamın ilk hali bana göre body çalışmış hali değil :) Abartmamak lazım illa ki her şeyin abartısı sıkıntı zaten
bazıları estetik için body yapıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Olabilir güzel görünmek için yapmak kadar doğal ne var .
- Spor konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılsorun kıskançlık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence çok haklısın
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıskançlık
10 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi