Bu erkek olsun kadın olsun fark etmez ama gerçekten bedenini kullanarak pazarlık payı yapmak çok itici geliyor bana. Tamam sağlıklısın bakımlısın ama bunu gözümüze sokma lütfen.
Vücuduyla karşı tarafı etkilemek isteyen insanlar itici mi?
Allah doğuştan güzel yaratmış abazalar olmasın kötü niyetli insanlar sapıklar şerefsizler olmasın iş çözülür o kadar şey yaşadım kuzen benimle yatmak istedi kendimi bir yerden aşağı mı atayım Allah sınıyor her türlü sorun çok açık giyinirsin giyinmezsin sorun elbise giyersin topuklu ayakkabı giyersin sorun kapri giyersin sorun kalçan düzgün olur sorun yüzün güzel olur sesin güzel olur sorun ne yapsak suç maalesef bunu yeni farkettim 2013de çocuk gözlerimden etkilendi 2021de de bu sene kuzen etkiliyorum insanları gözlerimden ne yapayım bakmıyım mı? maalesef etkilenmek hayal etmek o durum oluyor birden bire sırıtmaya başlıyorlar çünkü düşlüyorlar sizi ben ne yapabilirim güzel gözlerim anlamlı bakıyor ve bunu yanlış anlıyorlar çünkü değişik anlamı var o yüzden bu durumlara düşüyorum ya
Özgüven eksikliği gibi ve bence itici. Hani sevgilisine arkadaşına atar ama *bak benim vücudum var * diye atmak gereksiz. Plajda değilse üstsüz başsız yakısmıyor
Yani tek dayanağı fiziği ise yeterli olmayacaktır zaten diye düşünüyorum. Bedensel estetik görüntü sadece bir ekstra olabilir, birisini tercih etmenin başlı başına bir sebebi olacağını düşünmüyorum.
Evet benim için iticidir çünkü doğuştan gelen fiziği ve güzelliği ile yani hiç bir işe yaramayana bedeni ile insanları etkilemeye deneyenleri öyle görüyorum insan bence karakterine güvenmeli sadece
O zaman profiline foto vs koymicaksin çektiğin 20 fotoya bakıp hangisini instaya koysam diye düşünmiceksin. Senin bu girisimlerinde senin açından bakarsak kendini pazarlama olur. ya da başardığın bazı konularida sağda solda paylasmicaksin buda kendini pazarlama olur. Anlicagin kendine yarattığın bir sosyalmedya platformunda yapacağın her yenilik değişim paylaşım senin bakış açından bakarsak kendini pazarlama mantığına dayanır. Kişinin o paylaşımlarını vs ne amaçla yaptığını bilmeden yapacağın her yorum cahillikten iki adım öteye gidemez. Bazı kişiler yürüdüğü yoldaki anlarını paylaşır ve gelen iyi tepkilerle kendini motivasyon eder. ya da olumsuz elestirilerlede kendi açıklarını kapatır. Ama her vücudunu gösteren kişi kendini pazarlıyor diyemezsin. Bazıları ulaşılmaz olmasına rağmen vücudunu paylaşabilir. Bu kendini pazarlıyor anlamına gelmez. Kendini o şekilde iyi hissediyordur.
Karşı tarafı etkilemek pazarlık mı oluyor? Doğamıza ait içgüdüler bunlar. Hayvanlar bile birbitini etkilemek için bir çok şey yapıyo. Rahat birakin insablarin yaşamini ya. Tamam sen etkilemiyosun en namuslu sensin ok
Herkese olmayacak kaydıyla eşine ya da sevgilisine insan gösterebilir etkilemek isteyebilir burada hepiniz birbirinizle sexting yapıp bu soruya ahlak bekçiliği yapmanız baya ironik iki yüzlülük.
Ecet bencede sacma insan karakteriyle oturmasiyla kalkmasiyla kulturuyle one cikar hayattaki tek basarisi vucut gelistirmek olan bi insan yani sadecr bu konudan bahsetmesi ve sirf bu yuzden karsi cinsi etkileyecegini dusunmesi enayilik
Yıllardır spor yapıyoruz. İster istemez vücut büyük duruyor sanki sürekli biz şişiriyormuşuz gibi bir algı var. Alakası yok. Zaten vücudum için gelecek olan kız hiç gelmesin.
Okuduğumu anlayabilecek kapasitedeyim. Siz bunu rutin hale getirdiginiz için bedeninizi kullanmadığinizi sanıyorsunuz. Yaninerkeklerin kaslarıyla etkileme durumunu zaten siz en başından beri yapıyorsunuz ve normal olduğunu düşünüyorsunuz.
Aslında bu sorunun cevabı bir çok şeye göre değişir mesela hayvan gibi emek gösterip kas yapan biri gösteriş vs yapabilir aynı şekilde kız estetik vs o kadar para veriyor kullanmalı bunu