Rizedeyim milli voleybolcu olmak istiyorum 2-3 yıl voleybol oynadım lisans almak ve sonra milli sporcu olmak istiyorum gençlik ve spor müdürlüğüne mi gideyim lütfen yardım edin. milli voleybolcu nasıl olunur?
Cevabın nedir?
+1 yılEvet, il gençlik ve spor müdürlüğüne gidiyorsun. Yaptığın sporla alakalı başvuru formu dolduruyorsun. Gidip bankaya harç yatırıyorsun. Ve lisansını veriyorlar. Yıllar evvel dağcılık lisansı için başvurduğumda bu şekilde olmuştu. Belki şu an harç parasını direk orada da alabilirler. Basit bir prosedür. Kolaylıkla alırsın. Milli sporcu olma hususunda bir bilgi sahibi değilim ama. Henüz milli olamadım.
30 Yorumla
+1 yılyanılmıyorsam lisans için bir klübe üye olman lazım. sonra sağlık raporu ve bir kaç fotoğraf ile başvurup lisans almalısın. internet sitesine bakarsan daha detaylı bilgi alırsın veya telefonla ara
02 Yorumla- +1 yıl
Rize'de klip yok Galiba
- +1 yıl
kulüp olmadan da olur ama araştır bence. ankarada çünkü hep kulüp vasıtası ile oluyor. sen girdin iyimisin adamlar sana hem lisans alıyor hem sözleşme yapıyor. sponsorlu formadan tut ayakkabıya çantaya havluya maaşa kadar
+1 yılMilli voleybolcu olmak benim lisansım var ben şimdi başvuru yapıydım değil sen eğer lisanlı bir sporcuysan bir kulüpte yeteneğindeki varsa boyun da uzunsa ve çok iyi oynuyorsan zaten seni izlerler herkesi izliyorlar beğenirlerse milliye çağırıyorlar kamplarına kendimden biliyorum bende voleybolcuyum
71 Yorumla- +1 yıl
Ben küçük il deyim beni nasıl izleyecekler?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 456 cevap paylaştı. Trabzonspor a başvur. Boyun kaç. Spor müdürlugunede git
20 Yorumla
+1 yılBeni bu soruya niye davet ediyon, İlhan Cavcav mıyım ben
10 Yorumla
+1 yılHerhangi bir okulda okuyor musun
12 Yorumla- +1 yıl
Üniversitedeyim okul takımı berbat
- +1 yıl
En doğru bilgiyi hatta desteği okul antrenöru verir genelde kulüplerle icicedirler eğer sende bu ışık varsa lisans anlamında kolaylık sağlayabilir hocayla bir konuş istersen
Genclik ve spor mudurlugu ne. alaka😅😅
00 YorumlaTakım alt kulüolerine git yazıl
00 YorumlaGit onlar yönlendirir
00 YorumlaProfesyonel ligte oyna
00 Yorumlaevet
00 YorumlaKulube yazil
00 YorumlaEvet
05 Yorumla- +1 yıl
Ne yapmam gerekiyor anlatır Mısın tek tek
- +1 yıl
Çok zekisin yardım istedik diye bu kadar kırıcı olmaya gerek yok yine de sağ ol ayrıca Google da çıksa buraya yazmam
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne