Vampirler var ben buna inanıyorum siz ne derseniz diyin.Ve ben de bir vampir olmak istiyorum.Kanın kırmızılığının getirdiği tutkuyu hissetmek, ısırırken o anla bütünleşmek, kanın baş döndüren tadı ve verdiği aşk, tutku, haz ve bu hazzın verdiği sersemlikle zindelik arası hissi hissetmek istiyorum.Ölümsüzlüğü tatmak, kanın soğuk tadını tatmak, ve bundan haz almak.
Cevabın nedir?
+1 yılşimdi şu 60 yazında iftar için kalktım saat 3 civarıydı dedim ki oh be tam zamanında kalktım gittim bir güzel mutfakta su falan çıkardım sonra sesler geldi baktım babam bana 'lan götten bacaklı bu saatte nabıyon' dedi. dedim estafurullaf baba dedim iftara kalktık şurda. l*n * veledi ramazan bitti deyip kıçıma tekmeyi bastı. ben de camdan fırlayıp karşı bakkala uçtum. kafam falan kanadı sonra bir baktım mahmut aga - davulcu mahmut aga bana dikmiş gözlerini. yine ne bok yedin l*n dedi bana. l*n sen nabıyon burada l*n dedim. aynen * napıyom ben burada deyip uzaklaştı. babam camdan bana küfür ediyodu git içeri eşşeğin oğlu diye (ehe) , bida bana oğlum deme pic diye bağrıp otoyola kaçtım. arkamdan kızlar bakıyodu hayvan görmüş gibi. dakırs 45 numara botlarımla suratlarına tekkeli haduketi basıp üstlerine osurdum ve kaçtım. bizim orda angara otoyolu yanı bikaç ağaç var orman diye oraya sığındım. (melih başuganım sağolsun) bir baktım ak sakallı dedi gibi bir herif bana yürüyo. hoşt * dedim daha da hızlandı. Kıçımı ona dönüp bir sı*tım varya offf. ama bu * moruğu elimi kaptı ısırdı. l*n * dedim vurdum kafasına haduketi. amca 5 metre uçunca korkup kaçtım gta daki gibi polisler gelir diye) bir baktım kolum kedi kıçı gibi kocaman olmuş trafik direğine çarpıp kolumu çıkardım. bir ara yoldan bir abla geçiyodu beni hastaneye atsana l*n dedim sie l*n serseri deyip gaza bastı. ben durur muyum lastiklerine bubi tuzağı yapıp bazukaylan patlattım. teyze indi şahinden yanlış kişiye bulaştın götten bitme deyip peruğu çıkardı bir baktım mahmut aga. vayy dedim selamunaleykum dedim gel bir le cola içelim. öyle çok içtik ki mib'den fırlamış adamlar gelip beni le colanın başına geçirttiler saolsunlar. öyle yani şimdi le colayı işletiyom. vampir mampir yok * git uyu * şeytan işi bunlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Spor konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yıladliyeden temiz kagıdı
sağlık bakanlığından sağlam raporu
okuldan diploma aslı veya noter onaylı fotokopisi
mahalle muhtarından ikametgah ilmuhaberi
bunları al bana gel152 Yorumla
sen gercekden buna inaniyormusun yoksa dalgami geciyorsun bizle.kan icmek bir zamandan sonra insani oldurur..
Insan buna programlanmamis ac oku biraz arasdir.cok guldum sen kan icince bunlarin olacagini nerden biliyosun?haz,tutku,ask falan komikkkk sadece bir piskologa git sen11 Yorumla- +1 yıl
aaaa öyle deme sıcacık kanın akışını görüncetadına bakasım geliyor benm hep kavgalarda falan ağzı burun açtım mı zor tutuyorum kendimi..
hehehe ıyı guldurdun ben yahu bende vampırlerı cok severım ve ınanırımda lakın coooook cok cok eskıden yasamıslar gunumuzde yoklar vampır olma gıbı bır sansın da yok ben bunu zamanında cok arastırmıstım :D :D bosuna caba gosterme
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
89Cevap
+1 yılResul172 1700 yılında Medvegiada doğmuştur. 1727 yılında genç bir
asker olan Arnold Paul, Belgrad civarındaki kasabasına geri döner ve
askerliği boyunca biriktirdiği parayla bir ev alıp evlenir. Arnoldun
üzerinden asla atamadığı melankoninin sebebini uzun bir süre boyunca
merak eden karısına Arnold en sonunda gerçeği açıklar ve askerliği
sırasında uzak bir kasabada boynunu ısıran ve kanını emmeye çalışan bir
vampirle mücadele etmek zorunda kaldığını söyler. Vampiri mezarına kadar
takip edip onu öldürmeyi başardığını, ve bir vampire dönüşmemek için
söylentilerden öğrendiği gibi vampirin mezar toprağından yediğini,
kanından içtiğini ve yaralarını vampir kanıyla yıkadığını itiraf eder.
Bu itiraftan sadece birkaç gün sonra, Arnold oldukça yüksek bir saman
yükünün tepesinden düşer ve 3 gün sonra can verir. Gömülmesinden bir ay
sonra köy halkı, Arnoldun geceleri dolaşırken görüldüğünü söylemeye
başlar. Onunla direkt temasa geçen kişilerse birkaç gün geçmeden
ölürler. Birkaç gece saldırısının ardından, konu yetkililere iletilir.
Arnoldun mezarı açıldığında bedeninin hiç bozulmadığı ve dudağının
kenarlarında taze kan kalıntıları bulunduğu görülür. Arnoldun kalbine
bir kazık saplanır ve Arnold yüksek sesle haykırır; bunun üzerine bedeni
yakılır. Aynı işlem, Arnoldun saldırısı sonucu öldüğü söylenen
kişilerin bedenlerine de uygulanır.
Olaydan beş sene sonra, 1731 yılında, aynı bölgede gece saldırıları
tekrar başgösterir. 3 ay işçinde 17 kişi saldırıya uğrar. Yetkililer
tarafından ifadeler doğrultusunda açılan bir takım mezarlarda vampirlere
rastlanır. Bu yeni vampirler de yakıldıktan sonra, bölge tekrar huzura
kavuşur. Bu olay hakkında aralarında askeri doktorlar ve yöneticilerin
de bulunduğu tanıkların verdiği ifadeler, bir takım dosyalarda hala
saklanmaktadır.00 Yorumlakanın baş döndüren tadı ve verdiği aşk, tutku, haz ve bu hazzın verdiği sersemlikle zindelik arası hissi hissetmek
eminmisin sen bunların hissedildiğinden yoksa o sersemlik başka birşey olmasın. mide bulantısı kusma isal gibi yan etkiler dpğurmasın sonra.10 Yorumla
+1 yılöncelikle şunu belirtim gerçek vampir var demeyelimde söylediğin özellikler film efsanesi ölümsüzlük diye birşey olmaz ama kan hakkında bilgilerin doğru kan içerken çok güzel oluyor gerçek vampirer sadece göz renkleri değişkendir ve kan içerler filmlerdeki genelde uydurma
00 YorumlaSelam 378 yasindayim dönüşüm gorevlisiyim efendi Drakula ölmedi hala yasiyor diyer vampirler e sesleniyorum efendim iz Drakula yasiyor sen eyer vampir olmak istiyorsan a+ b- kan bulmalisin ve bunlar i bir buyuk bardaga karistirip icine sadece sana ayit olan bir damla kan dokmelisin bardaga koy ve odanda sabaha kadar beklet eyer bardak bitmisse ertesi gece ısırılacaksin ailenden uzak kalmaya calis geceleri gidebilecegin en tenha ve karanlik yere git
02 Yorumla- +1 yıl
dayı sen çok film izliyon
+1 yılİlk önce gündüzleri evinde oturmaman gerek kömürlüge inip orada yaşaman gerek geceleri sokaklarda tenha yerde insanları görüp ısırman gerek malum gecelerin şahidi olmaz sonra köpek dişlerin yoksa zaten olamazsın ve Saçların uzun suratın biraz biçimli olması gerek
00 Yorumla
+1 yılVC17 adlı bir virüs var, bu virüs mide ve bağırsağın mutasyona uğrayıp kanın hiçbir etkiye maruz kalmadan mideden direkt bağırsağa oradan da kana karışıp %100 enerji vermesini sağlıyor. Ama bu virüs bulunsa dahi her bünyede işe yaramıyor. Kimileri bunun bir efsane olduğunu söyler bir yerde okumuştum sadece.
20 Yorumla
+1 yılaferım bıze ınanmana sevındım gece arkadaslarımı sana yollayacagım ama son anda vazgectım deme artık gerı donusu yok bunun
31 Yorumla- +1 yıl
abi bende olmak istiom yardımcı olun banada birilerini gönderin ama aileme zarar vermesinler beni yalnızken bulsunlar
Spor konusunda 1,8b cevap paylaştı. Önce koy çaybardağına iç bakalım... boşyere şimdi güneşten olma, ha tvayliyt diyosan, öyle ne mk yaaa, simli oje sürmüş gibi. yok öyle bişe. sen gene love never dıes - draculayı seyret.
10 Yorumla
+1 yılTwilight ın yan etkileri vol 1 ben de kurt adamlara inanıyorum ormanda çıplak gezip alfa kurt tarafından ısırılmayı beklicem
211 Yorumla
Soran+1 yılTwilight gibi saçma vampir kurgularına inanmıyorum.onlar vampirlikten ve o tutkudan, hazdan tamamen uzaklar.
- +1 yıl
kaç kere tattın ki biliyorsun o hazı
Soran+1 yılİnan ki tattım.Bunun yanında inanıyorum.Ki zaten tattım, biliyorum.
- +1 yıl
nerden tattın biri seni mi ısırdı
Soran+1 yılBen sevgilimi ısırdım.Kendi kanımı da tattığım oldu.
- +1 yıl
ee sevgilin vampir oldu mu?
Soran+1 yılHayır.bu ısırmakla geçen bir şey değil.sevgilim öyle bir şey istemiyor vampir olmak istemiyor yani.ısırdım evet ama vampir yapmak için değildi.inanılmaz haz veriyor.sevişmeyi güçlendiren bir şey.bahsettiğim tam olarak hardcore sex gibi değil ama.
- +1 yıl
ha anladım. ama anlamadığım şey ısırıp ısırılmak mı istiyorsun kan içmek mi vampir olmak mı
Soran+1 yılvampir olmak adı bunun aslında.kan içip ısırılıp ısırmak.bunu gerçekleştirebilecek çok insan yok.sorun da bu zaten.
- +1 yıl
he var da çok yok
Transilvanya kütüphanesine gitmeni ve eski yazıtlarla,efsanelerin kitaplarına bakınmanı tavsiye ederim. Ben bakmıştım biraz ama latince de yazılar var ve anlamayınca zor oluyo.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöncelikle şunu bil sen ölümsüz olamazsın ben safkanım ki beni öldürmen gerekir ama ondan önce seni dönüştürmem gerekir senin en fazla 600 yıl ömrün olur eğer yanlış yaparsan yeraltı vampirleriyle yaşarsın onlar birbirlerini kanını içerler ve hastalıklı olarak ölürler
04 Yorumla- +1 yıl
abi yardım edin lütfen biriniz
Gel bacım vereyim bir kaç tüp kanımı da karnın doysun.
AB rh + uygunmudur ?
Alkol,sigara da yok mis gibi temizinden kan.21 Yorumla- +1 yıl
Kan grubun eğer gerçekten buysa kendine dikkat et insan denilen varlıklara pek yaklaşma belki sizin insan dediğiniz biri senin kanının kokusunu çok sevmiş bir vampir olabilir
vampiri bilmemde sayend ebende beyinsiz zombilere inanıyorum şu an :D
42 Yorumla- +1 yıl
:DD
The vampire diaris, the originals, true blood ve alacakaranlığı seyreden erğenlerden birisi. Takmayın :)
20 YorumlaSpor konusunda 396 cevap paylaştı. yorumları okudum da, milletin kafa gitmiş:D hollywood etkisi bu olsa gerek:P bence şirinlere inanın, iyi biri olup, ormanda şirinleri arayın:P yalnız ararken eğilmeyin, anında şirinlerler:Pp
42 YorumlaSpor konusunda 392 cevap paylaştı. Kanın baş döndüren tadını biliyorsun yani. Sen zaten vampir olmuşsun ya. Allah bizi senden korusun. Senin çok ciddi yardıma ihtiyacın var.
20 Yorumla
+1 yılBende çoook istiyorum gerçekten. Vampir olmak en büyük hayalim. Ben arada çiğ et falan yiyorum. Vampir olmayı çok istiyorum. Ama maalesef bir yolunu bulamadım. Ama araştırıyorum. Hatta siz bı yolunu bulursanız babada haber verir misiniz gayet ciddiyim bu konuda🙂🙂🙂👍👍👍
00 YorumlaSpor konusunda 417 cevap paylaştı. 25 yaş üstü yapın su forumu tc kimlik no ile yaş kontrolu koyun kaçmayan çorap icat edidi bunu yapmak ne kadar zor olabilir?
30 Yorumla
+1 yıl31 Yorumlaiyi çocuk olursan sende birgün edwırdı görebilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılVampir diyince neden akla Edward gibi saçma vampir kurgusu bir filmin karakteri gelir?Az önceki yorumda dediğim gibi o durum vampirlikten o felsefeden tamamen uzaklar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılVampirlik gerçekten var, ama bizim sandığımız gibi bir mükemmelliği yok yani ölümsüzlüktür hızlı hareket etmedir vs vs. Porfiria diye bir hastalık var güneşe çıkınca deri zarar görüyor ve kana ihtiyac duyulan bir hastalık.
00 Yorumla
+1 yılbunu bu kadar çok hissettiğine göre belki vampirsindir genlerinde vardır bunu çevresel etkenlerle meydana çıkarmak gerekir mesela kan içmeye başlamalısın
01 Yorumla- +1 yıl
KAN İÇMEKLE VAMPİR OLUNMAZ
+1 yılben az küçükken örümcekler beni ısırsın örümcek adam olayım diye örümcekleri elime alırdım:))
10 YorumlaBakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi acil numarası: +90 212 409 15 15 (Santral)
20 Yorumlayavrum eğer ki becerebilirsen numaranı bırak, bizi dönüştürmen için ararız :D
12 Yorumla- +1 yıl
beni dönüştürsene bebek :D:D:D
+1 yılBak arkadaş.
Allah rızası için ne içtiysen bana da ver bak :D :D11 Yorumla- +1 yıl
Ve bana da lütfen
- Spor konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yıltransilvanya git kont kamil var orada kime sorsan istanbullu piç kont kamil diye tanır, selamımı söyle ona o senin işini görür gizlican..
10 Yorumla valla ben inanmıyorum onlara ama olsa iyi olurdu :D
00 Yorumlahımm vatikanın eski yazıtlarını oku bence bişeyler bulabilirsin bence (deli mi ne :D )
00 Yorumlahmm benim annem vampirde babam kurt adam. ama bu genlerinde olmalı yoksa olmaz. ama kötü ya ara sıra geliyo benim kanımı içiyo filan.. tavsiye etmem
00 YorumlaKafa 1 Milyooooon Gel Abicim Gel Ablacım Paraaam Olsada Been Alsaaam
00 YorumlaSen vampirlerin bu sitede gerçekten vampir olduklarını açıklayacak kadar saf olduklarını mı zannediyorsun. Vampirler bu sitede olsa bile asla kimseye vampir olduklarını söylemezler. Çaktın mı köfteyi ;)
11 Yorumla
+1 yılVampir olabilir misin bilmiyorum ama normal bir insan olamazsın sanırım :)
00 Yorumla
+1 yılAlacakaranlık repliğini ezberleyen kız. Lan hhoş bir trol değil.Aynını yapmışlardı.
01 Yorumla
Soran+1 yılAlacakaranlık izlemedim.Kitabını biraz okudum yarıda bıraktım.Saçmalığı zaten ortada o serinin.Filminin o Şafak Vaktimidir nedir son şeyine gitmiştim zorunlu olarak.Beğenmedim zaten.Benim kastettiğimin o seriyle alakası yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılJim Jarreynin ilk ısırık filmindeki gibi bakir bir erkeğin penisini ısırman gerek :D ben demiyorum fil diyor bana kızma :D
00 Yorumlabeni facebookta eklersen sana anlatabilirim ama bunu gerçekten isteyeceğini hiç sanmıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Neyi anlatacaksın merak ettim
+1 yılErgen detected.
Diyorum şu alacakaranlığı herkes okumasın diye.10 Yorumlaya film izleyip kitap okuyup solugu burada almayın bir bitin :D
10 Yorumla
+1 yıl21 Yorumla- +1 yıl
biz baı hocalar vampir ! kan içiyorlar ama bu bilmeyen vampir hocalarımız cepdekileri soruyor! :)
00 Yorumlagel burnunun ustune bı tane vurayım bı dene kanın soguk tadını ve hazzını hem kendıne gelırsın
00 Yorumla
+1 yılbizim barda her gece buluşyoruz gel sende 2 dakkada vampir yaparız seni NOT:aramızda kalsın
01 Yorumla- +1 yıl
en olmadı bir psikoloğa git
ben vampirin 180 yaşındayım bir vampir tarafından ısırıldım o gün bugündür vampir bulamadım vampirlik çok değişik bir şey vampir olmak istiyosanız bana mesaj atın
14 Yorumla- +1 yıl
ıssırsana benide. tercih ettiğin özel bir yer varmı? kıl farkeder mi :D
- +1 yıl
Ulaş bana
- +1 yıl
Bana ulasirmisiin
Gizli Üye(30-35)+1 yılalacakaranlık serisine fazla kaptırmıssın sen canım belli .)
02 Yorumla
Soran+1 yılAlacakaranlık serisinin saçma, gereksiz, vampirliği son derece yanlış tanıtan bir seri olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
Sana katılıyorum alacakaranlikta çok yanlış anlatılıyor hemde çok fazla
+1 yılBizim kaymakam hallediyor. İki vesikalık ve dilekçe yaz gel.
10 Yorumla
+1 yılkendine sağlık raporu olan bir bağışçı bulacaksın emeceksin işte bunu da mı ben söyleyeyim?
00 Yorumlaşşştt noldu olabildin mi vampir haber ver bize de merakta bırakma?
10 Yorumla- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayatında kaç kere kan içtin bu tür şeyler çok okuma şizofrene dönersin
01 Yorumla
+1 yılÜlke vampir dolu dediğin şeye bak :) bknz Recep Tayyip Erdogan
20 YorumlaYasadin her ay kendi kendini cevirecek kadar kan icersin kimseye muhtac olmadan
00 YorumlaBen bir vampirim yasim 280. BENİ ARNOLD PAUL VAMPİR YAPTİ İNANMİYORSANİZ İNTERNETDE ARNOLD PAUL YAZİN CİKAR. 1731 yilinda onun tarafindan isirildim
25 Yorumla- +1 yıl
abi senelerdir bir yolunu bulamadım bir yardım edin nolur
+1 yılDoğaüstü ve Ezoterik-Okült konulardaki tüm meraklarınızı gidermek için bize ulaşabilirsiniz. Elimizden geldiğince yardım edebiliriz ; ) Boş yapacaksanız yaklaşmayın.
ig klausmolestus
00 Yorumla
+1 yılkaranlık boş bir odaya geç odanın tam ortasına otur etrafına çember şeklinde mumları yak diz fatiha sübhaneke 3 de ihlas oku vampirsin ama hiç ses ve ışık olmayacak
00 YorumlaSizin gibi ergen sürüleriyle bu drum paylaşmanızdan bıktım gerçekten cehenneme giriş bileti almak istiyorsan peki sen bilirsin The inconnu al sana Türkiyede olan vampir konseyi ara bul
00 Yorumlasenin sıkıntını ben biliyorum bunun cevabı tek bende var özelden mesaj at cevaplayım...
00 Yorumla
+1 yılBunları vampir olmadanda yapabilirsin.
Sadece vampirler kan içmezki00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel seni ısırayım vampir yapayım
dememizi mi bekliyorsun04 Yorumla- +1 yıl
abi ben anlıyom sizi beni de dönüştürün
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 YorumlaVampirlerin varlığına inanmıyorsunuz ama nasıl vampir olurum söyleyin bakalım.
12 Yorumla- +1 yıl
@laydlapus mesaja gelebilir misin acaba lütfen sizinle konuşmak isterim
Tanıdığım bir vampir arkadaş var telefonunu verim ısırsın seni..
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem