Neredeyse 3,5 aydır kusarak zayıflıyorum ve 14 kilo verdim.
Şu an harika bir görünüme kavuştum ve bu kusma olayının hiç bir zararını görmedim. Hala daha yemeği çok kaçırdığım zamanlar da kusuyorum ama bilenler varsa öğrenmek istiyorum.
Şu an harika bir görünüme kavuştum ve bu kusma olayının hiç bir zararını görmedim. Hala daha yemeği çok kaçırdığım zamanlar da kusuyorum ama bilenler varsa öğrenmek istiyorum.
- Kusarak zayıflamak hastalık yapar mı?
- Kusarak zayıflamanın zararları neler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Merhabalar,
Bahsettiğiniz zayıflama yöntemi tıp biliminde Bulimia Nervoza olarak adlandırılan "beslenme ve psikolojik rahatsızlığın" birlikte görüldüğü bir hastalık olarak değerlendirilmektedir.
Kontrolsüz olarak yenilen bir öğünün ardından yiyeceklerin vücuttan atılması sayesinde (aşırı hareket veya kusma/laksatif kullanımı) kişi, istediği kilolarda kalmayı veya zayıflamayı amaçlar.
Bulimia'lı bireylerde görülen bazı rahatsızlıkları şöyle sıralamak mümkündür;
Sağlıklı beslenme ve egzersiz yoluyla zayıflamak ise hem psikolojik olarak hem de bedensel olarak daha iyi ve zinde hissetmenizi sağlar.
Peki uzun süre yapmazsak hocam 2 ay mesela çok zarar verirmi
Ben üç gün kendimi kusturdum yemek yedikten sonra bu durumda gözlerimde aşırı basınca neden oluyor sürekli gözlerim kızarıyordu az önce farkettim ki göz içimde kanlanma olmuş beyazinda görünmeyen yer kıpkırmızı olmus bu durum beni korkuttu ne yapmalıyım geçer mi