Bir erkek neden türbanlı bir bayanla evlenmek ister?

bi erkek neden türbanlı bir bayanla evlenmek ister beni tanımayan yüzümü görmeden benimle evlenmek istiyor sebep de türbanlı bir bayanla evlenmek istiyor sizce bu adamla evlenmem çok mu kötü olur beni ezer mi kadrolu çalışıyor ögretmen bir sürü arkadaşları var kendi gibi çalışan biri varken beni istiyor daha beni görmemiş bile korkuyorum onla evlenmeye çalışan bir bayanla evlenmek istemiyormuş bende üni okudum ama atanamadım çalışmamam onların işine geliyor ben istiyorum bir işim olmasını ama yok mecburen onla evlenmek zorundaymışım gibi oluyor karşıma hep bu zihniyette insanlar çıkıyor bu ssefer sanki çıkmazdaymışım mecburmuşum gibi oldu ailem evlen diye tutturduben bir işim olsun istiyorum evlenecegim adamın yanında ezilmek istemiyorum işim olduktan sonra evlenmek istiyorum ailem diyor ya kazanamazsan böylemi hep kalıcan diyorbende korkuyorum öyle çalışmamı istemeyen dar zihniyetli bir adamla evlenmek istemiyorum ama çevrem yok görücü usulu oluyor işte aile baskısı yüzünden başımı örtüyorum isteyerekde örtmüyorum namazımı kıllıyorum kuran okuyorum inançlıyım ama böyle dar zihniyet bu zamanda hala var ögretmen ama kızların çalışmasına kendini geliştirmesine karşılar çok korkuyorum benim bu halim ne olucak atanamıyorum kaderime razı mı olim o adamı istemiyorum ama mecburum sanki yaş 28 oldu evde kaldın nerdeyse diyorlar sizce ne yapabilirim bu durumm karşısında
Bir erkek neden türbanlı bir bayanla evlenmek ister?