Türk Milli Futbol takımı kurulduğu günlerde beyaz üzerine göğüs kısmı ay-yıldız bantlı forma ile mücadele ediyordu. Dünyada forması hiç değişmeyen, formasını hiç yenilemeyen artık bir klasik forması olan sayılı ülkelerden biriydi.
Turkuaz renk forma ise pek beğenilmiyor. Volkan Babacan’ın kırmızı forma giyen Avusturya karşısında pembe forma giymesi de büyük tepki almıştı.
Euro 2016'da İspanya ile oynayan Milli Takımımız, Sırp hakem, turkuaz şorta izin vermediği için siyah şort giymişti.
Turkuazı güzel olsa, formayı da renkleri güzel bir şekilde kombine etseler daha güzel olur aslında. Çünkü dünyada tek millet bildiren renk turkuazdır ve <türk mavisi olarak geçer.
geçen Çek Cumhuriyeti maçını izliyorum. adamlarınki kırmızı bizimki turkuaz. 90 dakika boyunca alışamadım ne zaman kırmızılar atağa geçse biz geçiyoruz sanıp önce seviniyorum sonra farkediyorum. biz gol atıyoruz önce üzülüp sonra seviniyorum falan ne gerek var. bence kırmızı olmalı
ya olsun ne var japonya ve brezilya mavi, ingiltere beyaz , lacivert almanya yeşil giyiyor diyeceksiniz olabilir arkadaş dünyanın en güzel ve anlamlı bayrağı bizde kırmızı şehit kanı beyaz yer. ne güzel kırmızı beyaz var ne o turkuvaz bu hep bir euro şamp. nda çıktı neymiş 5 ülkenin bayrakların kırmızı beyaz var 1 takım renkli olsun, gruptaki o 4 takım biz bayrak rengimizle oynucaz dedi biz renkli giydik
Biz Türkler'in tek bir bayrağı yok. Kaldı ki gök mavi / turkuaz Türkler'e ait bir renktir. Kırmızı, beyaz ya da turkuaz olanda sıkıntı görmüyorum Babacan'ın giydiği forma dışında. O tiple tomalara molotof atan fistanlılara benzemiş.
Turkuaz mı berbat kırmızı beyaz dururken turkuaz çok anlamsız tek kırmızı ya da tek beyaz olsa daha iyi En iyisi en detayın en sonundaki milli takım forması komple kırmızı ve forma numarası beyaz olan
Tanrı aşkına ya mili takımı Fatih Terim gibi bir yeteneksizin yönetmesi seni hiç düşündürmüyor ama milli takımın formasının rengimi düşündürüyor vallahi pes.
Bizim halkımız kokuşmuş sistemi baştan yaratmaya çalışmıyor sistemi yamamaya çalışıyorlar. Perşembe günündeki Ukrayna maçınıda taraftar gazıyla kazanabiliriz amutlutelevizyondaki, gazetelerdeki vb yerlerdeki tüm yorumcular bir sıva kampanyasına girişmişler ancak benim gibi düşünen birisini bulmak mutlu etti güzel yorumun için teşekkür ederim😊
Kırmızı ağırlıklı forma olmalı bayraktada olduğu gibi yani en alttaki forma ideal hadi karışmasın filan olacaksa bazı maçlarda beyaz ağırlıklı kırmızı çizgili giyilir.
En İyi Cevaplar