Benim kalçalarım zaten büyük ama ben şekilli de olsun istiyorum bu yüzden squat mı yapmak lazım ne yapmak lazım? Bİrde kilolu iken squat yaparsam iyice mi büyür kalçam bir zararı olur mu yani? :D Bu fotoğraftan sonra yapmaya karar verdim
Kilolu biri squat yapsa ne olur? Bu fotoğraftan sonra tüm kadınlar squat yapmalı bence :D Sizce?
Soldaki kız squat yapsa bile sağdaki gibi olamaz bence. Vücudun elverişli olacak biraz. Kız da kalça yok ki şekillendirsin :D Zannetmiyorum bir zararı olacağını yap bence :)
Sen de işe yarayacağını düşünmüyorum , çünkü Zaman ayırmanı gerektiren bir olay , sen de böyle bir azim olsaydı baştan kilolu olmazdın verirdin kilonu.
Yok ya, gayet şekil alır. Yağdır oradaki kilolar, onlar kasa dönüşüp sıkılaşır. Böylelikle büyümez, aksine yağ atınca kas olunca küçülür bile biraz. Daha iyi olur eskisinden, kesinlikle herkes yapsın spor. 100 kilo üstü değilse. :D
Squat kalça büyültmez. Sıkılaştırır ve zaman içinde kas hacmini arttırır büyüme hormonlarınız artmaya başlar buda daha hızlı yağ yakımına yol açar ve kalçalarınızın şekil almasına yardımcı olur.
Ya allasen adam gibi bir şey yemeden sadece çalışarak bir yerin büyüyeceğini nasıl düşünebiliyorsunuz? Beslenmene bağlı bir şey bu şekillenme, büyüme işi
aynen öyle yağ kütlesini azaltmadan kas kütlesinin şekilli hali ortaya çıkmaz ağrlık calışıp beslenmeye dikkat etmessen çok az bir gelişme olur oda kasların yağları ileri yitip seni biraz daha geniş çaplı göstermesine sebep olur
En İyi Cevaplar