5 Günde 6 kilo verdiren diyet işe yarıyor mu? Deneyimleriniz?

6 kilo fazlam var, öneriyor musunuz? Aranızda deneyenler var mı, ne kadar kilo verdiniz? Geri kilo aldınız mı? Spor yaptınız mı? Lütfen kilo vermekle ilgili bilgisi olanlar yanıtlasın. Diyet aynen şöyle:

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz.

2. gün: Yalnızca haşlanmış sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler… Sabahtan itibaren.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk…

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür meyveyi tüketin.

5. gün: Yalnızca yumurta. Tamamen hayalgücünüze bırakıyorum. Yumurtadan yapılan herşeyi yiyebilirsiniz. baharat dışında hiçbirşey ilave edilmiyor.Yada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin….güne neyle başlıyorsak onunla devam ediyoruz.

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, yani 5 gün boyunca mideyi dinlendirdikten sonra istediğiniz gibi yorma günleri diyebiliriz. Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlamak şartıyla.
Denedim kilo verdim
Denedim kilo verdim ama geri aldım
Denedim kilo veremedim
Denemedim ama önermiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
5 Günde 6 kilo verdiren diyet işe yarıyor mu? Deneyimleriniz?