Egoist filan değilim , emeğimin karşılığını spora ilgisi olanlar için görüp göstermek sadece...
Kırıcı yorumlar yazmazsanız 😂😂😂

Görende kendisi full calisarak yapmış sanar basmış protein tozlarini kas yapici haplarıni. Vurdurmuş iğneyi 5 yıllık emekmis. Her neyse de ben kaslı erkek severim ama sen fazla bastirmissin bence berbat duruyor
Sana şu kadar diyorum bu dediklerim olmadan 5 sene hiç salondan cikma yine bu vücudu yapamazsin. Sen git bilmeyen malları kandır yorumuma atlayan arkadaş gibi
https://i.hizliresim.com/Nkqang.jpg Neyini kıskanıcam senin benim yanımda çuvaldan öte olamazsın birader
Gidin kendi yorumunuzdan kavga edin. Hem @vocalize nin vücudu daha güzel ve cidden kendi emeğiyle yapmış vücut yağ oranı yüz de 7 ortalama senin gibi basıp iğneyi kompresörle şişer gibi sismemis bence @soran sen kiskaniyorsun
bir bel gamzen eksik anam. yapmışsın, olmuş. helal olsun
galeri8.uludagsozluk.com/.../...gamzesi_657464.jpg bu belindeki. venüs gamze olarakta geçiyor
eheh doğuştan oluyor diye biliyorum :D
basmisem protenin tozlarini tas gibiyem
asdafadahahajafag
asdgahfaha
valla bende 20 olcak nerdeyse birakali 1, 5 ay yaptim moralim bozulunca aksadi oyle oldu yani hayatla ilgili problemlerim var bunuda basaramadim zaten neyi basardim ki hafiften kasta oluyordu dumbbell da vardi beslememme iyi kotu dikkat ediyordum ama iste s. kerim dedim yapmiyorum her zaman boyle oluyor ne yazik ki
Ooooo cok fenasin hacı protein tozu steroit vs kullandin mi
Ilk resimdeki ne kutusu kardes peku
Cevap
4Cevap
Seni tek yumrukla indiririm
Muhattabım olamazsın uğraşma boşa
Kas iyide fazlası itici durmuş 😁
Helal olsun :)
fena baboş
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar