Yoga yapan var mı? Nasıl sizce memnun musunuz? Anlatır mısınız biraz :) ve ne yararı var? Ha bu arada hani hareketleri falan yaparken kaslar ağrır ya biraz o sadece esnetmeden dolayı mı yoksa kas yapar mı/ vücudu sıklaştırır mı?

Yoga dediğin şey budistlere ve hindulara ait meditasyon yöntemi. Bunu yapacağına namaz kılsan daha çok fayda eder sana. Müslümansan tabi
Yoga yapmıyorum ama arkadaşlarım huzur verdiği için yaptıklarını söylüyorlar.
sadece huzur mu :) hmm
Öyle diyorlar daha fazla bilgi verceklerdiler ama ben o odadan kaçıp diğer odaya girip kapıyı kilitlemeseydim. şey yani ben böyle şeyleri sevmiyorumda bu yüzden☺☺ ama istersen sorabilirim?
Neden sevmiyorsun :D evet sor lütfen :)
Asosyal olmak daha iyi tamam bu soruyu arkadaşıma soracağım birazdan.
neden merak ettim :) ondan soruyorum
Nedenini sordum " omurga sağlığı ve sigarayı bırakmak için yapıyoruz" dediler ve daha fazla faydaları varmış ta ben unuttum.
sigarayı niye bırakmak isteyecenki seni yarı yolda bırakmayacak tek şey sigaradır
@boşveriştenapcan omurga sağlığı mı? nasıl neden? ve sigarayı nasıl bıraktırıyormuş. ilginç.. diğer yararları nedenmiş
@boşveriştenapcan Ben sigara içmiyorum arkadaşlarım içiyor yalnış anlamışsın böyle kötü örnek olma bu sitede 14 ,15 yaşında hatta 13 yaşında çocuklar var ya onlar seni örnek alırsa sanki sigara içmek iyi bir şey de tabiki de değil!
@birisi-işte eig için çok teşekkür ederim. ☺
Arkadaşlarım daha fazla bilgi verselerdi ben istiyorum diye düşünüp beni yogaya götürürlerdi. Ben de hemen kaçtım sadece birkaç bilgi öğrendim kacana kadar😀😀😀😀 yogayı da sevmiyorum sosyal de olmak istemiyorum. Yaşasın asosyallik! 😀
Ahahaha :D :D anladım. Rica ederim
Hiç yapmadım ama yapanlar çok memnun kuş gibi hafifledim diyorlar ama
Ben oooomm oooommm diyemem yani gülme tutar beni 😄
aynen bende diyemem :D en iyisi biz sadece hareketleri yapmaya çalışalım
Budist ibadeti 😊
Onun yerine klasik müzik ve tasavvuf müzik dinliyorum mükemmel hissediyorum..☺☺
Evet iyi fikir yalnız oda zor yaa ayağı ordan sokuyor öbür taraftan çıkartıyor 😄
ama ben biraz yapabiliyorum :D fotoğraftakileri değil tabi daha basit olanları
Hmm hangilerini yapabiliyorsun mesela 😄
bunu :D :D ASDFGJK
https://i.hizliresim.com/PM81k9.jpg
Haha 😂 süper 👍 😄
tabiki :D ya ben sanırım platesle yoga yı karıştırdım :D :D
Nasıl yani 😄
Evet sanırım öyIe oldu 😂😂😂
bazı hareketleri yapabiliyorum ama max 7 saniye sürüyor :D yaptıklarım zor mu kolay mı acep bilmiyorum
İlk başlayan biri için iyi zamanla artar 😊
Tam olarak yaptıklarını bilemediğim için zor mu kolaymı pek yorum yapamıyciğim 😄
dur mesaj atayım :D
Tamam 😄
Ben genelde tütsü yakıyorum onun kokusu beni inanılmaz rahatlatıyor. Bazen çok daraldığımda da namaz kılıyorum.
tütsü mü denemeliyim. nereden alıyorsun ve hangisinden
Eskişehir'de bir hediyelik eşya satan bujitericiden alıyorum değişik şeyler satıyorlar, orjinal hint tütsüsü :) HEM marka :)
hadi ya başka şehirlerde varmıdır acaba? :/ :( :(
Olmaz mı her yerde bulursun, hediyelik eşya satan yerlerde :)
Baharatçılarda?
Orada bilmiyorum dediğim yerlerde var
öyle bir yer bulabilirsem alırım :) peki koku çeşidi falan var mı? ne önerirsin?
Hint tütsüsü al derim yeşil renkli :) ben onlardan kullanıyorum çok memnunum :)
tamam çoook teşekkürler
Rica ederimm
Cevap
11Cevap
Kültürümüze uzak bir kavram, reklamcılar pazarlamacıların yaptığı etki kadar olumlu olduğunu düşünmüyorum.
reklamcılar niye yapıyor sence
Yorgan kisin isinmamizi saglayan vazgecilmez nimettir
yorgan değil kardeş yoga :)
@boşveriştenapcan yoga yerine yorgan mı dedi yoksa biz mi çok cahilizde anlamadık
😂😂 insanlık hali diyelim
Haa biz koyluyuz dimi pardooonnn
@beşiktaşkloveyou :D :D :D
vücudu sıkılaştırır kas yapar ama diğer egzersizler gibi olmaz. sadece kuvvetlendirir.
Güzel bir zaman kaybı. Ne zaman vaktimi boşa harcamak istesem yoga yaparım
Bence faydası yok sadece faydası var saniyolar adı farklı diye
Guzelse bendemı yapsam
bakalım ne diyorlar :)
yoganın zararları nelerdir : D
kemik kırılması, göt yırtılması...
:D :)
yoga yapacağınıza gidin iki tur koşun :D
ben yorgansız asla yatamam kışın hem sıcak tutuyor
Benim yogam mast yapmak.:))
Bilmem ki. Gel beraber başlayalım😂
Sacma sapan bir meditasyin bence 😂
Rahatlik geliyor
yapıyor musun? o hareketleride mi? zevkli mi peki
O hareketleride yapıyon mu :D :D kolay olanları bile denedim kaslarım acıdı, şu an tuhaf ama hoş bir his var :D :D neden oluyor acaba
hmm anladım peki bu fiziği falan güzelleştirir mi
anladım çok teşekkürler
Yoga yapmak günah
Hiç denemedim
onun yerine namaz kılsalar daha faydalı bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar