Arkadaşlar sizce iç mimarlık nasıl bir meslek ? Dış mimarın iç mimarın işini de yaptığını, bu yüzden iç mimarların iş imkanlarının az olduğunu söylüyorlar. Etrafınızda iç mimar var mı ? Varsa mesleklerinden memnunlar mı ? İç mimarlık okuyanların yorumları neler?
Cevabın nedir?
Nasıl az ya o bölümü okumak için millet can atar ulaşamayınca kafayı yeyip iş imkanları kötü der. Bende bu yıl iç mimarlık sınavına girecem İstanbul aydın üniversitesinde. Ama çiziminin çok iyi olması lazım bazı devlet okulları puanla alıyor ben yetenekle deneyecem. Yaptıgın projelere milyarlar imza atıyorsun. Benim iç mimarlık okuyan arkadaşlarım çok memnun yaratıcılıgın çizimin puanın iyiyse hiç durma. Kazan.
01 Yorumla- +1 yıl
kardeşim aydın okuma o okulda ben gırdım sınava gelenı gecenı alıyorlar + eg,itim kadrosu e,n ,iyi beykent yanı hıc hazırlanmana gerek yok bütün üniversiteler alıyor yetenek sınavı hıkaye
okuyan arkadaşım var ama iş imkanını bilmiyorum yalnız çok güzel bir yerde staj yaptı öyle bir yerde iş bulursa parayı kırar
00 Yorumla
Pek memnun değiller ama aç kalmıyorlar Ayrıca tanıdığım mimar var oda öyle ki Sektöründe Türkiyenin en iyilerinden en azından bunu söylüyor Fakat tanıdığınız markaların binalarının çocugunun görüntüsü ona ait
00 Yorumla
+1 yıllink
aynı soruyu sordum ben okumak istiyorum sn hangi üniversiteyi tercih etceksin06 Yorumla- +1 yıl
Ben güzel sanatlar lisesinden mezunum. Mezun olduğum yıl Hacettepe ve Marmara Üniversitesi sınavına girdim. Kazandım Hacettepeye yaptım resim bölümü oraya başladım. Yapamadım ankarada. Barajı geçtim ama devlet okullarında en çok puana bakiyorlar hiç denemeyecem devleti ayrıca Beykent üniversitesi yetenek sınav başvuruları başlamış iyi değil dediler bende aydina girecem sen kazandin mi aydını girip bu yil deneyecek misin
- +1 yıl
ben aydından yana degılım ben meslek lısesı mezunuyum ofıstekı abla aydın unıversıtesınde çap yapıyor yanı mımarlık ve ıc mımarlıgı bır arada okuyor ve egitimden memnun degill ben haliç veya beykente yazılıcam bu sene dedıgım gıbı sınavlar hıkaye kardeşim
Soran+1 yılaslında ben dyt okumak istiyordum ygsden sonra içime bir karamsarlık çöktü etrafımdakiler çizim yeteneğim oldugunu iç mimarlığı düşünmemi söylediler benimde aklıma yattı henüz bir üniversite düşünmedim benim hedef ank üni beslenme diyetetikti :(
- +1 yıl
haliçe bir git istersen
- +1 yıl
@Rosebud beykent mezunuyum asla kötü değil o kötü diyenler eminimki okula senede birkaç kere gitmiş derslerle alakası olmayan insanlar. Beykent üniversitesinin sınavına girdikten sonra aydın üniversitesine başvuru yaptım ve asıl aydın üniversitesi kötü dediler hatta kuzenim omuyordu. Aydın üniversitesinin sınavına başvuru yaptığım halde bile girmedim o derece soğudum.
- +1 yıl
iç mimarlık okumayı düşğnğyorum bende sınavım var. marmara sizce iyi mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
İç mimar ayrı bir koldur..
Dış mimar, zaten "mimar" anlamına gelir.
Ayrıca mimar, iç mimarlıkta yapabilir.
İç mimar, sadece iç dizayn ile ilgilenir..11 Yorumla- +1 yıl
Ha bu arada, iç mimar olmak istiyorsan iyi bir teknik üniversitede eğitim alman daha avantajlı.
Yoksa, cidden zor..
Rahat yaşayım diyorsan kaliteli bir teknik üniversiteye tutturman lazım.
Basit, orta derecede bir okulda okursan çok çok iyi olman gerek, kendini geliştirmen gerek..
Yoksa, diğer alanlara yönelmen daha mantıklı.
Süper günlerdir Ankarada iç mimar arıyorum bir allahın kulu başvuru yapmıyor.
Demek ki hiç bir iç mimar işsiz kalmıyor hayır beni de görmediler ki beni mi beğenmiyorlar desem .D00 Yorumlaİç mimarlık , hep yapmak istediğim bir şeydir.
Bakalım olacak mı?..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılablam içmimarlık ve çevre tasarımı 4. sınıfta. iş imkanı gayet fazla. önü açık bir meslek oldugunu dusunuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok da memnunum iş imkanları var o uydurulmuş bir yalan
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet
okuyanlar var tam iç mimar olmadılarr
00 Yorumla
+1 yılkomple mimar en iyisi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bir iç mimarım ve paranım amk...
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl25,000 tl
- +1 yıl
Kendi ofisini açarsan ne kadar kazanıyorlar?
- +1 yıl
Acaba kolay mı meslek iymi? Ve meslekte cinsiyet ayrımı yapiyolarmi ?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne