Sevgilinizi seviyorsunuz, fakat ayrılmak zorundasınız.
ona bunu söylerken karşınızda hüngür hüngür ağlasa ne yapardınız, nasıl davranırdınız?
ona bunu söylerken karşınızda hüngür hüngür ağlasa ne yapardınız, nasıl davranırdınız?
çok kötü bir his o agladıgında için parçalanıyor acıma gibi degilde anlıyorsun o kişinin gözünde ne kadar degerli oldugunu ... ayrılmak ıstememın nedenı zaten sevmemem degıldı o yuzden onu aglarken gördügümde kendımden nefret ettim .. onu içime katmak istedim .. onu asla bırakmayacagımı haykırdımm sonra bi bakmışım bende aglamışım her yerim ıslak
bi süre ertelemiştim adah sonra telefonda bitirmiştim ilişkiyi yüz yüze olmadığını gördüğüm için böyle bişey yaptım olmayacak bişeydi sonra baktım evlenmiş ağlayan zırlayan adam bide kızı olmuş hatta
Zamanında biri neredeyse dövüne dövüne ağlamıştı tabi ağlayan insan en büyük zaaflarımdan olduğu için o ağlar ben ağlarım o ağlar ben ağlarım:) neticesinde 1 ay daha sürdü ve bitti
İnsanın göz yaşı sahip olabilecegi en degerli şeydir sonuçta içindeki üzüntünün dışarı akmasıdır. Kim bu gözyaşı kadar degerli olabilir ki ?
yani?
:)
Cevap
14Cevap
bu anı yaşadım ve nasıl becerdiğime hala hayret ederim ama yumuşamadım.çok seviyordum onun ağlaması sadece daha çok ağlayarak gitmemi sağladı ama kararımı etkilemedi
nasıl bir psikopatlıktır bu?:D
ben ayrılamazdım ya o aglasa ben bunu yapamazdım onun acı çekmesine dayanamazdım sonra vicdan azabı çekerim yani ben aglarsa bırakmazdım yapamazdım
bunu maalesef yasadım. gece ayrılmıstım ertesı gun eve donerken bırden karsıma cıktı hungur hungur agladı karsımda onumde dız coktu.. bu yuzden ayrılmaktan vazgectım onu o sekılde bırakmaya gonlum el vermedi..
ah-ah-ah ah kiyamam her halde o an orda karsmda onu agalrken gorsem cunki hic olmadi bneim icn aglayan erke gormedim karsmda erkekler aglmaz derler ama ben aglayan erkkleri gozumde daha bi yuksek tutarim alcaltmamki.muakak bende aglarim
aynı durum benimde basıma geldi ben kıyamıyorum ya ağlayınca dayanamıyorum:( ama böylede gtmio sanki kararlıysan ayrılmak için büyük bir sebebin varsa gzlce konus ayrıl
erkekler pişman oldugu zamanlarda ağlarlar erkekleri ağlatmak zordur gerçekten. ve ben cok yufka yürekliyim sarılırdım boyununa
ayrılmak zorundaysam eğer ne kadar ağlasana ayrılırdım o o an için doğru düşünemeyip ağlıyodur çünkü daha sonra düşününce ağzından bir kere ayrılık lafı çıkmış birine ağlamak saçma olurdu
Ayrılma kararını kolay kolay almam kolay kolay da vazgeçmem ayrılmaktan.
sevıyorsam ayrılmam.ayrılıyorsamda aglarsa ben kıyamam ya
Soğukkanlı olurdum. Kararlı davranırdım. Ayrılırdım.
ne kadarda gurursuz bir kızla birlikte olmuşum diye hayıflanırım...
eskidende istediğini yaptırmak için aynı şeyi annem yapardı diye düşünürüm...
ilk önce selpak uzatır sonrada "ağla açılırsın" derdim (şaka . bu harbiden kazık bir soru )
ayrılmak istedigin nedene baglı.sana bir yanlışı varsa ve sen ayrılmakta kararlıysan boşver aglasın
Bir süre askıya alırım fikrimi
ama ayrılma sebebimde önemli
O an teselli ederim ama sonra gene ayrılırım. Ağlamak ile karar değiştirmem.
sevdıgım kız benden ayrılmak ıstese aglarım ama bır kere.bakdım feryadımı gormuyoo...yolum acık olsun.
ne ağlıyorsun derim.ne saçma.ağlasa barışcamımı sanıyor.
kendine gel lan derdim
:D
Sevdiğim adamdan neden ayrılıyorum manyak mıyım?
hepimiz manyağız
Sanırım evet.
Dayanamam heralde bende ağlarım, barışırı falan...
ağlarsa dayanamammmm.
Madem seviyorum neden ayriliyorumki ...
Ben o denli seven birine göz yaşı döktürmem..
Kesinlikle ayrılmazdım.
Ayrıl gitsin. Onlar hiç üzülüyomuu? Lanet olsn be.
ayrılamam gerçekten ağlıyorsa
Çeker giderim uzatmadan. Yoksa yumuşarım.
ağlasın, açılır.
- senden mi?:D
thanx:)
ayrılma ozaman böle bi adam bulmuşsun bırakma
timsah goz yaslari bebegim :).
Ben ona kıyamam ki..
bende ağlarım
Bende ağlarım.
görmezden gelirim
Ayrılmazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar