Lütfen sadece kızlar cevap versin.Only girls:)))
Şiir yazan erkekler hakkında ne düşünürsünüz?Hoşunuza gider mi?
Şiir yazan erkekler hakkında ne düşünürsünüz?Hoşunuza gider mi?
sen bunu hergün soruyorsun ben de hergün cevaplıyorum. erkek dediğim kişi benden duygusal olmicak, mümkünse şiir de yazmicak :P maço da olmasın unutmadan söliim de :D
Soran ben bu hatunu şiirle yola getiririm aldırma sen:D
Yerler yerler yediririm ben:D
Kavga etmeyin..
Soran hatunun hareketine bakma sadece parmağının güzelliğiyle ilgilen sorun kalmaz..Öpülesi parmağı araya sıkıştırmış işte matmazel:D
hayalim :) ben de şiir yazıyorum o da yazsın romantik erkekler her zaman bir tık öndedir
çok sormuşsun bu soruyu bilseydim bu cevabı aradığını hepsinde bu cevabı verirdim :)
iyi bakalım:)
Şiir yazan şiirle ilgilenen erkek iticidir diyen kızlar 23 Nisan şiirleriyle büyümekten bu hale geldiler...
Yok kardeşim kızlar değişmedi..Adam gibi şiir yazan şair kalmadı adam gibi şiirler kalmadı..İkinci yenilerin devamı gelmedi..
Tanışırken şairane konuşmalar ilgilerini çeker adı şiir değildir ama aslında şiirle hatunu kazanırsın onlar farkına varmazlar..
Tanıştıktan sonra zaten şairaneliğe gerek kalmaz evire çevire döversin..
1960' ların kız tavlama tekniği. Hiç şansın yok abisi.
Cevap
2Cevap
şiir yazmak güzel bişey.. ve bir kabiliyet, yetenek işi... sırf birilerine yaranmak için şiircik yazmasıda bence şiir yazanlara hakaret olur. :)
şiirinde belirli bir seviyesi olucak çok abartmazsa özel günlerde okursa hoşuma gider
İşi çok abartırsa :P:P beğenmem.Ama romantik bir şiir yazıp ezbere bir gülle bana okursa tamam seninim baby :D
şiir yazsın güzel bişeydir bu çok yazmasın ama boğar çünkü.arada sırada yazsın bana okusun :)
aa buraya ufak tefek 2 erkek bile damlamamış :)
ben romantik olmadığım için benim düşündüğü için hoşuma gider ama utanırım.
sizi görmediydim yoktunuz o zamanlar erken geleydiniz :)
Hiç hoşuma gitmez..
Çok iticiler.. !
cok itici.
Hiçbir işe yaramaz
bu soruyu 100 kere sordun..101.ciyi bekliyoruz.
kıllık olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar