Sevdiğiniz kişinin şiir yazmasını istermiydiniz size.Yoksa gerek yokmu diyorsunuz böyle romantik oyunlara?
Cevabın nedir?
+1 yılgüzel olabilir ama bunu sürekli kullanırsan karsındaki sıkılır artık
yrine göre zamanına göre yapmalısın şiir okumayı yazmayı, ve yazacağın şiir tamamen okuduğun insana has özel olmalı, karsındaki bayan bunu duyguğunda kendini içinde bulmalı içi depreşmeli o zaman işte kadının şairi olursun...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu benim yazdığım ve okuduğum bir şiirim nasıl olmuş sizce.Şiir yazmak çok güzel bişeydir.
link03 Yorumla- +1 yıl
Şiir çok güzel sanatsal olmuş ama bunun değerini bilecek bir bayan bulman zor...
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yazdı yeri cookk ta romantik olur ama yeri gelirde demediği kalmaz kavga anında. Hatta bana sarkı ble sylmeşti evime çiçek yollmasını hiiçç unutamam ki tabi bunları beni sevdiği çin mutlu olmam için ypıyor sadece normalde cok farklıdır. ( vay be ne sanslıyım şu an farkediyorum ) :)
05 Yorumla- +1 yıl
Bak çoğu erkek sevdigine çiçek almaz değerini bil :)
Cevap sahibi+1 yılEvet biliyorum ya o benim herseym inşallah kısmetse bir kaç aya nişanlanıcaz :)
- +1 yıl
Allah yolunuzu açık etsin insallah :)
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ya . Yalnız kalmıs olanlara da bol şans dilerim :))
- +1 yıl
Yalnız kalıp bulamayanlara da önemli olan burada olmak ve yarışmaktı deriz :)
hiç fena olmaz severim romantik erkekleri
36 Yorumla- +1 yıl
İşte bu ya :)
- +1 yıl
verdim +'nı
- +1 yıl
sizin gibi düşünen bayanların nesli tükeniyo sanırım :)
- +1 yıl
Sanırım evet.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
17Cevap
+1 yılarada lazim ama..sürekli siir yazarsan sikilabilir karsindaki
12 Yorumla- +1 yıl
sanırım yüzde doksan dokuz oranında odun olmak daha iyi.
- +1 yıl
Odun ol demedik ya arada yaz boyle siirler, iyidir. :)))
+1 yılOnun bi hobisi ise bu saygi duyarim tabiki. Dedigin gbi lise zamanlarinda genellikle bi hewes edilir ama zaten gercekten merakli olanla hewes olanda belli olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet eğer sanatsal olarak ilgileniyorsa saygı duyulmalı bu kızda olabilir erkek de ama benimkisi şimdi devam etmediğine göre hevesti..
+1 yılBayan yorumlarina soyle bir goz attim.hemen hemen hic kimse sevmiyor.eskiden erkekler ettikleri hoş kelamlar ile öne cıkarlardi.simdi goruyorum ki , bunlara gerek yok.ilk gun duduktan , ikinci gun popodan opmeli ki , deger gorsun. thanks hanimlar..
01 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin bu duruma gelmesinde bayanların büyük rolu var..haklısınız yerden göğe kadar.
+1 yılAcilen seri üretimle cogaltilip her genc kıza bir adet verişleri gerektiğini düşündüğüm erkek tipi.
Bari yeni nesil kurtulsun su odunumsu erkekten de incelik görsün biraz :)05 Yorumla- +1 yıl
İnce erkekler değil odun erkekler tercih ediliyormuş.Bir siz çıktınız odun erkek tercih etmeyen :) burcunuz balık mı?
- +1 yıl
Odunlari Tercih edip edip sonra da yakiniyorlar o Nolcak? Yengecim ben yaklaştınız sayılır. :)
- +1 yıl
Sonra da ağlıyorlar neden sevgilim böyle duygusuz odun diye :)balık ve yengeç yakın burçlar evet.
- +1 yıl
E yani... Bosver sen boyle kal. Sevgilin ve esın olacak insan şanslı.
- +1 yıl
Teşekkür ederim sizin de eşiniz çok sanşlı olacak..
+1 yılŞiir yazmasını isterim de sürekli şiirsel ifadelerle konuşursa sıkıcı gelebilir. Ama şiir yazıyorsa da kaliteli olsun, öyle seviyorum ama kimi .. tarzı basite kaçmasın:)
00 YorumlaŞiir severim. Çok isterdim sevgilimin de şiir sevmesini. Karşılıklı şiirleşsek falan. Ama hayat bu ya hep ters insanlar birbirlerini bulur.
14 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle :) zıtlar birbirini çekiyor heralde.
- +1 yıl
+ yı hakkettin be
+1 yılşiir yazmak romantikliğe alet edilsin diye olmaz. içten gelir ruh işidir. iyidir duygusal insan ama her anıda şiir tadındaysa bayar.
00 YorumlaYok artık kızların bu kadar duygusuz olduğunu bilmiyordum yaaa :)
06 Yorumla- +1 yıl
İnan hala şaşkınım hocam aklın varsa odun ol boşver şiiri miiri kadınlar duygulu erkekleri değil duygusuz odun hiçbirşeyden anlamayan ince olmayan erkekleri seviyorlarmış işte cevaplar yukarıda.
- +1 yıl
Ondan sonra ağlıyorlar sevgilim hiç beni anlamıyor odun gibi hiç beni düşünmüyor diyorlar kusura bakmasınlar şuç kızlarda bizde değil...Romantizm falan yalanmış kızlar için hatta romantizimden tiksiniyorlarmış...
- +1 yıl
Burada çok soru soruldu bayanlar tarafından sevgilim odun duygusuzun teki beni anlamıyor bana değer vermiyor ama ben onu deliler gibi seviyorum diye onları ağlatan değere biniyor ruhundan anlayan onlara değer verenler değere binmiyor onun için gerek yok hiç romantizme falan acı gerçek bunlar.
bir sene boyunca bana şiir yazan bir anonimim oldu. hala arada yaziyor. şiir sevmiyorum desem de yazıyor. napalım okuyoruz. olmus olmamıs diyoruz. ha bir de onlenemez egom alıp basını gidiyor.
00 Yorumla
+1 yılkardeşim şiir yazmayız da iyi ya da kötü durumlar da laf sokmak için şiir gibii konuşabiliriz :)
01 Yorumla- +1 yıl
Evet :)
cok yapmck gelio ben hiç içlernden gelerek yaptklarına innmıorum :( hep ezberldkleri seyleri söylüyorlar içlerinden geldgi için degl :(
00 Yorumla
+1 yılYok hiç sevmem romantik olmak için illa şiir yazman gerekmiyor yani mum ışığında yemek bile olabilir.
00 Yorumla
+1 yılsevmiyorum ya ben nedense romantizm pek.öyle şiir yazmak okumak o okurken ben gülerim herhalde biraz duygusuzum galiba:)
13 Yorumla- +1 yıl
sevgilim de senn gibi 3 aydır şiir yazmıyorum kendisine o yüzden :)
- +1 yıl
yazmasınlar zaten:)
Ben yazamıyorum yazamadığım için beklemem de doğru olmaz.
00 YorumlaBırı bana sureklı sıır falan okursa sıkılrım ben yaa
10 YorumlaYazsın yazsın güzel olur .. ama hiç yazan olmadı onn için isterdim nasıl bir his :( :D
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim inşallah karşınıza hayatınız boyunca mutlu olacağınız aşık olacagınız ve ayaklarınızı yerden kesecek bir kişi çıkar ve hep mutlu olursunuz (dualarım çogunlukla kabul olur.)
- +1 yıl
Çıkar çıkar merak etmeyin :)
+1 yılruh halime bağlı ilgiye muhtaç olduğum bi ansa hoşuma gidebilir çekemiycek bi andaysam sinirimi bozar.s
00 Yorumla
+1 yılLirik bir insanım link
00 Yorumla
+1 yılBen Şiiri Kendim Yazarım,Okurum Sonra Ezberlerim ,Ezberledikten Sonra Hangi Kıza Okusam Şiirlerimi Bana Deli Divane Olurlar...
04 Yorumla- +1 yıl
:) güzel birşey.
- +1 yıl
Sonra Yakarım Demeyi Unutmuşum...
- +1 yıl
Ayrıca İdeolojini Sevmiyorum,Çok Zıt'ız Bidaha Benim Cevaplarıma Yorum Atmasn Makbule Geçer..
+1 yılŞu zamanda hiç bir kızın umurunda değil açıkçası.Zaman çok değişti.
00 Yorumla
+1 yılEntel dantel olmasın,lafı yerinde söylesin yeterlidir. Sürekli şiir okuyan biri bana itici geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevdigim biri ise her lafı siir gibi yüregimi oksar ama sevmiyorsam en romantik siiri bile diken gibi batar istemem yani..
00 YorumlaSadece bir kişinin yazdıklarını okurum, dinlerim.
Sesi halen kulağımda öhöhöm...34 Yorumla- +1 yıl
veryyym deşifre etme ama beni :)))
- +1 yıl
öhhöm öhhöm he veryym yaa pardon :))
her dakka her dakka olmasın mumkunse kararında olmalı
02 Yorumla- +1 yıl
Yok sadece bir kere yazsa mesala sonra odun olsa .d böylesi daha iyi sanırım.
+1 yılnedendir bilinmez ben hiç sevmem o tip erkekleri. maço olacak benm erkeğim:P
00 Yorumla
+1 yılhiç sevmem.çok fazla sıkılırım.gına gelir.bunalırım.o ortamı terketmek isterim.
01 Yorumla
+1 yılbir erkek olarak sinir olurum ama gayet iyi yaparım da
00 Yorumla
+1 yılher kıza lazım bitane :)))
11 Yorumla- +1 yıl
Makbule Geçer ...
+1 yılsevmem ben öyle entel tipleri.bana şiir yazsa falan da etkilenmem yani
14 Yorumla- +1 yıl
aynen aynen.nefret ediyorum ya
- +1 yıl
Odun erkeklerle mutsuz olmaya mahkumsunuz sonra ağlamayın kendi eden kendi bulur...
- +1 yıl
şiir yazmayan erkek odun muymuş? hem size ne arkadaş sordun sevmiyrm dedim.
evet Rena kızım sorun mu var ?
facebook icad oldu romantizim bozuldu kısaca :)
02 Yorumla- +1 yıl
Onun da etkisi olabilir :)
Siir var, siir var, siir gibi siir var.
01 Yorumla- +1 yıl
kısa cümlelerle bu kadar güzel anlatılırdı teşekkür ederim cevabınız için..
ben çok sıkılabiliyorum :/
03 Yorumla- +1 yıl
Sıkmamak için yaşasın odunluk o zaman .d
- +1 yıl
Hehe güldürdünüz beni .d
Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. :D:D en iyisi döne döne öldü
00 Yorumlaonlara guluyorum.Utanmasa kitaptan konusck
00 Yorumlasadece abartmasın diyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Aslında soruyu tam soramamışım bu da kendimi etiketlememe sebep olmuş gibi görende 24 saat şiir yazıyorum zannedecek aslında şiir yazan biri falan değilim sadece lisede yazdım deneme amaçlı...amacım bayanların tepkisini ölçmekti çoğu kişiden olumlu cevap bekliyordum ama neredeyse bir iki kişi dışında kimse sevmediğini söyledi.
+1 yılbi ara şiir'le çok uğrasırdım ya .d
02 Yorumla- +1 yıl
Bende lisede yazardım.Büyüdükçe odunlaşmak daha iyi baksana bayanların cevaplarına .d
- +1 yıl
odunlaşmak değilde hocam bende lisede yazardım.. değerini bilen hatun yok o yüzden yazmıorum.d
Kültür & Sanat konusunda 493 cevap paylaştı. pek hosuma gitmiyr ne yalan söyliyim
00 Yorumla
+1 yılben çok ekmeğini yedim :D
02 Yorumla- +1 yıl
Yukarıdaki bayanlar öyle demiyor :)
- +1 yıl
onlar bayan olum baymış yani kapişş ;) erkein hasından ne anlar onlar :D
erkek dediğin maço olur
00 Yorumla
+1 yılsinir oluyorum onlara
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeye yararr yanımda olamadıktan sonraa
01 Yorumla- +1 yıl
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Ne şeytan bekler günahı,
Seni beklediğim kadar...
Geçti..! İstemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni.
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelsende artık neye yarar...
N.F.K
bence gerek yyok ..
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç hazetmem.
fazla tıraş cildi bozuyor.01 Yorumlagerek yok
00 Yorumla
+1 yılçok sıkıcı :D
03 Yorumla- +1 yıl
Neden :)
- +1 yıl
sıkıcı çünkü espri yok bişy yk gülmek yok sürekli romantizm sıkar..
- +1 yıl
Sürekli romantizm tabiki insanı hayattan soğutur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılzeki müren gibi görüyorum
00 Yorumlaölüm sebebı bu kişii
00 Yorumlaodun severim
12 Yorumla- +1 yıl
Odun=Duygusuz mu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılesek hoşaftan ne anlar kardes
00 YorumlaGerek yok.
00 Yorumla
+1 yılkasıntı.raat olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Şuanda beklediğim cevapların tersi yönde cevaplar geliyor şaşırdım çok açıkcası.
+1 yılÇok iticiler bence
00 YorumlaTamamen yapmacık
00 Yorumla
+1 yılgay
15 Yorumla- +1 yıl
Sorum cinsellikle alakalı değil cinsellik bölümü iki bölüm sağda...
- +1 yıl
bana göre şiir filn ters ..öyle bir erkk istmzdim ..
- +1 yıl
Bende hayatımda sadece bir kıza şiir yazdım zaten o da bana şiir yazarmısın dediği için görende hayatım şiirle geçti zannedecek :) sorum genel olarak kızların düşüncesini almakla ilgiliydi zaten mühendisim ben mantığım ön planda olmak zorunda her zaman :)
- +1 yıl
-1
- +1 yıl
ahahaa :D
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Şiir yazan ve şiirsel konuşan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler