Hayatım boyunca hep bu vardı!! 2,5 aydır spora gidiyorum yediklerime dikkat ediyorum, karın yağım hiç yokmuş hoca söyledi. Ama bakar mısınız!!! Tüm mekik bel ters crunch her boku calısıyorum aklınıza gelen... Ne zaman dümdüz olcak ağlıcam :(
yatarken böyle ohhhhhh
ama otururken; Gerçi şişkinlik problemi olan da bir insanım ama ne kadar etkilicek yani...
Spor yapıyorsun ama doğru hareketlerle mi asıl sorun bu? 2,5 ayda büyük gelişmelerin olması gerekiyordu aslında.
Dilersen sana evde yapabileceğin bir program verebilirim. Hatta özel videoları bile olan sende onları evinde pc'nde izleyerek aynı hareketleri doğru şekilde yapabilirsin
Piyasa fiyatı 90 lira olan bir set.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bende büyük gelişmeler oldu zaten tek sorunum göbek anlatabildim mi? Çok fazla şişen bir insanım ondan mı yoksa ya mekik çok yapıyorum bakın. Ekmeği kesemedim ondan mı :(
Hatanı sana söyleyeyim gerçi hocanın sana bunları zaten söylemesi lazım.. Sadece mekik crunch ile karın yağı erimez.. Bir çok karın hareketi var bunları yapman lazım bu birincisi.. sadece kendi ağırlığınla çalışman yetmez ayrıca ağırlıkla çalışman lazım bu da iki.. reçeteni yazdım hadi geçmiş olsun
1
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
ağırlık niye vermedi bana oc karı. hangi karın hareketi
Bana soracak olursan benim dediklerim daha mantıklı zaten karın kası yapmayacaksın normal eritme amaçlı diyorsun daha da kolaylaşır işin.. ben sadece leg raise ve ters mekik yaptım mesela söylediklerinden onun dışında bu programdan gittim ve 2 ayda sert bir karın oluşmuştu. Evet ilk başlarda zorlanırsın ama alışıncaya kadar tabi sonra bana teşekkür edersin.
Aslında bunların hepsini sana göstermelik yani göz dolgunluğun olsun diye attım bana soracak olursan seviye 1 sana yeterli zaten o bile insanı öldürüyor yorgunluktan he çok ilerledin mesela o zaman seviye 2 ye çıkarsın çok istersen.. Sadece programı düzgün yap yani hareketler düzgün olsun zaten dinlenme 30 saniye olması lazım
40 dakikaya çıkar 20 dk koşu 20 dk bisiklet. Koşu yaparken mesela şunu uygula.. 3 dakika hızlı yürü 1 dakika koşabildiğin en hızlı şekilde koş.. ya da 3 dakika hızlı yürü 3 dakika da normalin üzerinde bir hızda koş.. bu programı uygula
Aslında sporcu insan normalde oruç falan tutmaz çünkü formunu korumak için sık yemen lazım.. O yüzden istersen programa ramazandan sonra başla.. Bu ay içinde de yemene içmene dikkat et.. Karnın fena değil yakın zamanda toplarsın bence
nereden baksan 2 aya yaklaşmış.. şimdi ben senin fiziki durumunu bilmiyorum tek diyebileceğim düzgün beslenir sporunu yaparsan 2 aya hissedilebilir bir fark olması lazım
ya nasil biliyormisun boyle egzersiz yapiyorum baya baya gidiyor 4 5 gun yapmiyorum geri geliyor yani ya ben yanlis bisi yapiyorum ya da yapacak bisi yok dogam boyle :S kendimi ayva gobekli dansozlere bakarak avutuyorum iste harbiden cok hos duruyor onlarda :D
Yani bilmiyorum yağ o. Bende fitness yapıyorum ama o bariz yağ. Karbonhidrat ve yağ tüketimini azaltmalisin l. Günlük 2 bardak yeşil çay iç l. Bol bol su tüket.
Siskinlikle ilgis yok. Kotu durmuyor dert etme. Illa gitsin diyosan sadece spor yetmez diyet yap daha ozenli yap 0 yag al gunluk 30 gr dan fazla protein alma
Ay benim de oyle spor yapmistim duzelmisti ama simdi gobek onden gidiyo :D Sana tavsiyem spordan ziyade beslenmen. Sabah kahvaltiyi bastir. Oyle aksam arasi ye yeter onlarda da tika basa doyma. Kosudan ziyade de gunluk 30-45 dakika sadece yuru. Tatliyi kes ki tatliş göbek çikmasin :)
Ay o da dogru 1 ay formunu korumaya bak arttirma diger ay uygulayabilirsin kendini yorma bide sporda zorlanma yapma Ya afedersinde fotoda felan karnin bayagi puruzsuz cekici hem ten rengi hem de tuy felan da yok bana ne onerirsin ne yapayim lutfen ciddiyim kullanici adimdan da anlarsin
Ben bu göbeği daja önce gördüm o zaman bir aydır squat yapıyodın Şu an ikinci ayındasın galb ama fiziğin iyiydii senin daha dur gider merak etme belin ince zaten her türlü giderin olur dostum.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya gitmiyor ama bu gitmiyor herkes hocan yanlış hareket veriyor diyorlar !!! yok hoca kötüymüş bilmem ne
onlar tv'deki mankenler dışında kız görmediği için herkesi öyle sanıyolar :D çok güzel kızlar gördüm, hemen hepsi böyleydi. dediğim gibi kaslı bir vücudun yoksa böyle olur ya, ayakta dik durduğunda nasıl duruyo önemli olan o
kız: doktor bey şeyy benim bir zar vardı da. doktor bey: ee hani yok. kız: işte o yüzden. doktor bey: haa, çift dikişte yüzde elli indirim var. kız: iplik ne kullanıyonuz? doktor bey: at kılı. kız: o zaman olur.
En sevdigim sey bir kadinda hafif göbek olmasi. Balik et hatta senden de kilolu. Bunu soruna ithafen yazmiyorum eski cevaplarimda da mevcut. Hos bence.
Hayir ne o oyle tahta gibi. Ben o dunyada kaliplasmis seylerden ayrica nefret ediyorum. Aynen bu sekilde bir gobek olsin asla diyete falan sokmam esimi:)
hocan seni yemiş. orda yağ var. skinny fat denilen durumdasın şu an. hocanı dinleme derim hoca değil o.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
yok kardeş ben yanlış anlattım sanırım ölçüm yaptı dedi ki karın yağın 1 çıkt güzel dedi. Bana napmam gerektiğini anlatır mısın lütfen? 30 dakika cardio zaten yapıyorum, mekik olarak Ters mekik, ters crunch, normal mekik, legraise, makas, russian twist, hyper exe yapıyorum..
Herhangi bir diyetisyene sor sana o olcum aletlerinin hepsinin yanlis sonuc verdigini soyleyecektir.
Spor salonlarina ordan burdan biseyden haberi olmayan adamlari topluyorlar, cogunun ne diyetten ne program yazmaktan haberi yok. Cikariyo seni makineye al senin yag oranin bu diyip standart programi da yazip gonderiyor.
Yaptigin antremanlardan cardio haric yag yakmani saglayacak egzersiz yok. Digerleri karin kasi yapar. Karin kasi yapmak yag yakmak degildir.
1) cardioya devam edeceksin 40 45 dakikaya cikar 2) yapabiliyorsan 12 tekrarda zorlanacagin bir agirlikla squat ekle programina 3) dogru diyet en onemlisi. Bir gun icindeki yeme aliskanligin, boyun, kilon hakkinda bilgim olmasi lazim bunu duzeltmek icin
Cardio isminden dolayı falan zayıflatan veya yağ oranını tek başına düşürmekte yardımcı olan bir şey degil. napıyosun 1 saat yürüyormusun bittimi yandımı yağlar. Bak abicim sabah aç karnına hiç birşey yemeden dışarıda maksimum 45 dk koşu yürüyüş şeklinde bir düzen belirle kendine ve asıl kısım ise tükettigin gıdaların ne oldugu.! Ne yersen o olursun. Kaliteli az karbonhidrat tüket bol protein li beslen tatlı şeker hamur ambalajlı gıdalardan uzak dur 2 ayda sıkı bir disiplinle vücut yağ oranını yüzde 12 lere düşürebilirsin
Kilit nokta beslenme , beslenmeyi çözersen sorun kalmaz , spor yaptığın günler 4 4,5 lt sıvı tüketmeyi ihmal etme normal günler 3 ün altına düşmemelisin
Hangi spor salonuna gidiyorsunuz? Her gordugunuz sisman adami bu isi biliyor zannetmeyin. Calistiklarinin hicbirinin faydasi olmaz. Ayrica karin yagin var iste daha ne olsun
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
1 adam değil kadın. 2 ölçüm yapıldı karın yağı 1 çıktı. 3. oturduğum için biraz fazla oldu sıkılaşmam gerekmiş onlar zamanında yediğim hurmalar. Biradan dolayı oldugunu düşünüyorum.
boşver sen milletin ne dediğini. ağzı olan konuşuyor işte, laf'a geldi mi herkesin söyleyecek kötü bir sözü var. sen düzgün yorum yapanları kâle al. şu ayva göbek ne zaman gidecek diye sorduğunda dedim acaba çok mu kötü görünüyor, resmi açtım, hani nerde ayva göbek dedim kendi kendime.. sen kendini sürekli gördüğün için vücudunda ki değişimleri fark edemeyebilirsin, ama seni ilk defa gören birisi olarak söylüyorum karın bölgende hiç bir sıkıntı yok, hatta belin şekillenmiş bile, o elinle tuttuğun bölge de oturduğunda öyle olması çok normal, gayet fitsin maşallah, egzersizlere, yaptığın hareketlere devam.
yaptığın programla alakalı bence. eğer sıkı bir egzersiz programı uyguluyorsan, vücudunun harcadığı enerji/kalori vs yi dengelemen lazım, oruç tutarken bu biraz zor olabilir, sonuçta egzersiz yapacaksın, terleyeceksin, su kaybedeceksin ve vücudun o kaybettiğin suyu senden geri almanı isteyecek. oruçlu olduğun için iftar vaktini beklemen gerekecek, dolayısıyla vücudunun dengesini biraz alt üst etmiş olacaksın. spor yapıp sağlıklı olacağım derken oruçlu olduğun için vücut direncinin kırılma ihtimalı var. ama dediğim gibi, senin uyguladığın egzersiz programına bağlı. eğer çok sıkı/yoğun bir program uygulamıyorsan oruç tutmanın bir sıkıntısı olacağını sanmıyorum.
Kardiyo ve diyetle 2 ayda 10 kiloya yakın vermen lazım yağ kütlesinden. Yaptığın hareketler yağ yakımında etkili değiller ve 30 dk koşu yetmez kiii 2 ayda bir gelişme göstermeyip hocayı savunmada garip olmuş
2 ay değil 1,5 ay. Ayrıca diyet yapmadım. Ki herkesin bünyesi her şeyi farklı :) Ki ben kilo vermedim demedim diğer yerlerimi görmeden ne konusuyosun. Bence sen öğren de gel. Göbek en zor giden yerdir :)
Göbek erkeklerde en son giden yerdir. Bölgesel olarak yağ yakılmaz. Her yer eriyip göbek kalmış olsa bu kadar yağlı bir göbek olmazdı. Vs vs yıllardır spor yapıyorum ve bir sürü spor salonuna gittim onlarca hoca tanıdım sana o programı veren hocanın kafasını da tahmin edebiliyorum. Hiç bir işe yaramamış bir program ve ne yaptığını bilmeyen bir hoca + hiç bişey elde edemediği halde her nedense beceriksiz hocasını savunan bir yeteneksiz. Sormuşsun tavsiye vermişim laf sokmaya çalışacağına kulak ver. Sana spor hayatında başarılar Kardeş
Söylemeden edemeyeceğim karın yağın nasıl yok be ne o zaman oradakiler kas mı organlar mı büyümüş deri 4 kat mı olmuş adavsgssa gerçekten harika bilgili bir hoca
21 yaşındasın yıllardır spor salonuna gidiyorsun bir tecrüben belgen eğitimin bile yok okulunu bile okumamışsın, kadın vücuduyla erkeğinkini bir tutuyosun. Gerçekten gerize kalıymışsın. Spor salonuna giden erkeklerin canım oldugunu söylüyorlardı gerçekten doğruymuş :D
ayrıca ben programa uymuyorum internetten araştırıyorum yapıyorum, hocaların tabiki mükemmel oldugunu iddia etmiyorum vericeksin 1 2 milyar anca ilgilenirler seninle, ki benim ayakta çekilmiş fotoğrafımı onca kişiye attım burda sadece alt karın sorun dedi gerekli antremanlarla düzeltebilirim, sen ne afkuruyosun hala vitaminsiz
Tabi bu hakaretleri ederken ne vücudumdan haberin var ne de kaç senedir fitness la uğraştığımdan ne okuduğum bölümden :) ben sadece yardımcı olmak istemiştim :)
Bir de vücudumda yağ yok deme, o büzüştürdüklerin yağdan başka birşey değil, durumu kabul et ve sorunu ortadan kaldırmak için kendini şartlandır. Salona gidiyor musun ya da nerde yapıyorsun sporu? bir de özelden yazsana birşey soracam
En İyi Cevaplar