Adam gibi yol gosterin arkadaşlar. Saçma yorumları kendinize saklayın. Saygı lütfen. İçime çekerek yaşamak yordu artik ya..
Nasil gidecek?
Boy 162, kg 75

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adam gibi yol gosterin arkadaşlar. Saçma yorumları kendinize saklayın. Saygı lütfen. İçime çekerek yaşamak yordu artik ya..
Nasil gidecek?
Boy 162, kg 75

Sana tavsiyem şudur.
Elma, limon, yarım demet maydanoz ve su.
Günde ne kadar su tüketiyorsun ona göre dikkat et. Bu Kürü 1 litre yaparsan aynı günde Normal temiz su'dan da 1 litre içmelisin. Bu Kür ödem attırır, kolesterole iyi gelir, böbrekleri temizler ve en önemlisi de göbek yağını yakar. Bu kür vücudundaki suyu atar yani harcar. O yüzden de aynı oranta temiz su içmelisin yoksa vücudunda su dengen bozulur.
Kür için hazırladığın suya Elmanın kabuklarını soy ve içine koy. Elmalarıda dilimle 5-6 parça halinde yine suya ekle. Sonra da limonlarıda salam dilimler gibi dilimle suya ekle. Ocakta Kaynadıkyan sonra 10 dk kadar kısık, kuşgözü ateşte demlemeye bırak ve Ocağı kapat.
En önemli nokta da burası. Ocağı kapat ve Maydanozları sapları ile birlikte 3-4 parçaya böl sıcak suya yani kür'ün içi3 ekle ve 10 dakika demlensin. Tabii kapalı kalsın kapağı.
Maydanozlar hiç bir zaman kaynatılmaz aklında olsun.
Bu kürü herdün yap ve iç. Bu kürde kaç bardak içiyorsan aynı oranda temiz su içmek zorundasın. Kendine de bir diyet uygula. Yaz zamanı en güzel zaman. İştahın en az olduğu zamanlar.
Şifâ olsun inşallah
Zayıflama da sporun etkisi elbette var ancak etkisi %30 asıl dikkat. etmen gereken yeme içmene dikkat edeceksin. Beyaz ekmeği özellikle çıkart hayatından. Yani zayıflığa yeme içmene dikkat edersen %70 etkisi oluyor. Sonuç olarak üzülme, sıkı bir disiplinle çok rahat verirsin kiloları bu paylaştığın foto ile öncesi sonrası yapıp paylaşırsın bize. Hadi kolay gelsin. 🏊♂️⛹️♂️🏋♀️🚴♀️🤸♂️
Gırtlaktan geçiyor, tek öğün ile iş olmaz, ben geçtmişte denedim 4 kg verdim, geriye 6 kg aldım. Onun için beslenme şeklini değiştir.
3 öğünden fazlasını yeme, her yediğinde de normalde yediğinden eksik ye ve bol su iç
Aç kaldığını düşünebilirsin, kendine şunu söyle, bir bardak su içtikten sonra 15dk sonra hala aç isem yerim ama 10 dk sonra tok olduğunu göreceksin.
Hiç 75 kiloluk bir göbek gibi durmuyo ama neyse...
Bol bol yürüyüş. Aç kalmalısın. Kahvaltı falan yok. Ekmek yok, makarna yok, pilav yok, şeker yok, tatlı yok
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Cevap
54Cevap
Öncelikle dik dur, eğri duruyorsun. Ketojenik diyet ya da aralıklı oruç yap. Gidebiliyorsan spora git, gidemiyorsan evde kendin videolarla spor yapabilirsin.
Boynum tutuk da ondan dik duramıyorum
:(
Günde en az 2-3 litre su içmelisin bol hareket En az 10000 adım yürü akşam 6 dan sonra yeme öğünlerinde porsiyonu küçült tatlıyı ekmeği bırak
👍🏻👍🏻👍🏻
Hemen gitmesini bekleme bu yüzden gerçekçi olmak gerekirse biraz iradeli olmalısın öncelikle ciddi bi diyet yapmalısın yanına da spor yapsan bir yılda çok sağlıklı şekilde verirsin. Ama 3-5 ayda verdirecek diyetler yaparsan da çabuk geri alırsın bunu da unutma
Tek öğün yiyerek bir ayda 10 kilo vermen mümkün
Cidden mi
Evet, gün gün göbeğin eriyecek
Sabah veya öğlen ye herzaman ki gibi, akşam yeme, bütün yağların eriyecek, bir haftada farkı anlarsın.
Yarın bunu deneyeceğim
Çok etkili
Akşam yemedim dün, hakikaten şişkinliğim daha azdı sabhaleyin.. aç uyumak şart ya
Karın yağları eriyor, yüzde fazla yağ, şişkinlik varsa düzelir.
Sıkı spor ve diyet başka veremezsin, günde yarım saat yürüyüşe çıksan bile yeter.
Kilo ile birlikte yoğun bir şişkinlik var gibi gözüküyor. İlk formül gluntensiz hayata geçiş ve spor istikrarı
Gluten intoleransım var zaten...
Protein ağırlıklı beslenirsen ve yeterince hareket edersen gider
Bi ara ben de 80 kiloydum ve göbeğim böyleydi, şu an 64 kiloyum
Sakın aceleye getirip saçma sapan diyetler yapıp sağlığından olma, Unutma o göbek bir günde olmadı,, Bir günde de gitmeyecek 🖐️
Evet ama gitmeli artık rahatsızlık veriyor
Bana ulașır mısın, Kullanıcı adım MartyRaney
Bu konuda tavsiye için göbeğini göstermene gerek yoktu aslında
Akşam yeme, şekerden undan uzak dur olabildiğince, spor yap, bol su iç, iyi çiğne yediklerini, her gün yürüyüş yap tempolu.
ablam bol su birazcık yürüyüş hafif tempo koşu günlük ekmeği ve yağlı yiyecekleri azalt ve stres yapma en önemlisi.
Bence kızlara çok yakışıyor. Böyle partnerim olsa göbek gitsin istemezdim. Diyetisyen başvur istersen
Toz var pnu kullanirsan gobegindeki butun antioksidanlar erir gider
Kanka boş ver seni böyle seven sevsin bak inan daha mutlu olacaksın
Üst göbeğin mi şiş alt göbek kısmın mı tam anlamadım ama cidden yağlı duruyor baya ayrıca bunun 2 katı göbek vardı bende erittim şu an dümdüz😅
Vazgeçtim bana cevap vermediğin için bu göbeğin daha da büyüyecek cezalısın😃
Tamami şiş, alt üst gibi düşünme hamile gibi
Hızlı mı kilo aldın nasıl oldu
Yokk kilo alınca genelde göbekten alıyorum zaten Bacak formum bozulmuyor
Memnun musun peki göbekli olmaktan beslenme düzenin nasıl
İyice büyütelim mi o göbeğini
Uyanık mısın?
Bir diyetisyene gideceksiniz önce..
uzman desteği şart
sonra gerekeni yapacaksınız
20 kg vermiş biri olarak karbonhidrat içeren şeyleri kes hazır gıda yok şeker yok günde 2000 kalori al
Az ye. İnsan vucudu arabaya benze kimisi kimi cok yakar kimi az yakar. Artan depoda kalır. Senınkı ya az yakıyor ya da her seferinde depoyu fulleyıp kıpırdamıyor.
Gluten hassasiyeti var bir de troidim bir tık yavaş çalışıyor sanirim
Bol su iç ve olabildiğince yürü. Yemekten önce ve yemekle beraber bol bol su iç
Alkol yani bira kullanıyor musunuz? Şeker ve şekerli yiyeceklerden uzak durun ve karın egzersizleri yapın..
Şekeri ve karbonhidratı azaltmalısın
Yavaş yavaş gideriz ama göbeğin pürüzsüz
Beslenme ve spor teyze
Spor ve sağlıklı beslenme ile
Çok kolay spor programı varsa söylerim ben sana ulş bende vardı erittim
Akşamları yeme, duzenli beslen, spor yap.
Çok şeker tuketiyorsun yüksek ihtimal
Düzenli spor yapacaksın
Bunun çoğu gaz çölyak olabilir dikkat et
Yogun bi spor la hider cokda guzel olur
Keşke zayıflamasan ya göbüş candır
O. nasil göbek ya nerede büyüttün
Tevbe tevbe 😊😊bu ne ki
Çok tatlı görünüyor bence :)
Diyet ve bolca spor
Gider gider yeterki iste
Şekeri azalt
Saat kaçtan sonra yemeği kesiyorsun