Diyet & Beslenme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Göbek bölgesindeki inatçıdır ve inatçı yağlardan kurtulmak için sadece mekik çekmek gibi bölgesel yöntemler yerine tüm vücudu hedefleyen bütüncül bir yaklaşıma odaklanman gerekiyor. Bu süreçte en önemli şey tutarlılıktır. Yağ yakımının %80'ini oluşturan beslenme ilk ve en kritik adımdır. Amacın vücudunun yaktığından daha az kalori alarak kalori açığı yaratmaktır. Bunu sağlamak için öğünlerinde mutlaka protein ve lif oranını artırmalısın. En büyük düşmanın ise doğrudan karın bölgesinde yağlanmaya neden olan tüm eklenmiş şekerler ve yüksek işlenmiş gıdalardır bunları kesmelisin. Egzersiz ise metabolizmanı hızlandırır ve yağ yakımını destekler. Hem kas oranını artıran direnç antrenmanlarını hem de kalori yaktıran kardiyo egzersizlerini (hızlı yürüyüş veya koşu gibi) birleştirmelisin. Son olarak genellikle göz ardı edilen ama karın yağıyla doğrudan bağlantılı olan yaşam tarzı faktörleri vardır. Yetersiz uyku ve yüksek stres seviyeleri yağ depolamayı tetikleyen kortizol hormonunu yükseltir. Bu nedenle günde 7-8 saat kaliteli uyumaya ve stres yönetimi tekniklerine zaman ayırmalısın. Bu üç adımı istikrarlı bir şekilde uyguladığında kalıcı sonuç alabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 ayKilo vermek istersen çözümü kolay. Balık severim, enaz 15 kg fazlan var. 44 bedensin. 85 kg X 0,40 gr = 2,5 lt günlük su tüketmeyen iyidir. Bol yürüyüşün ve mekik, şınav, barfiksin yanında benim gibi olgun, tecrübeli, arzulu, ateşli ve doyumsuz erkekle günlük 3-4 kez seks yapman gerekir. ÇünküSeks Kalbi Korur.
Seks iyi bir kardiyovasküler egzersizdir. Diğer kardiyo egzersizler gibi kalp sağlığını artıracak yararlı bir aktivite olduğu söylenebilir.
• Kalori yaktırır
• Kan basıncını düşürür
• Kasları sıkılaştırır
• Libidoyu artırır
• Kalp krizi, inme (felç), hipertansiyon riskini azaltır
Seks hem kadın hem de erkekte pozitif feedback mekanizma ile çalışır. Yani seks yaptıkça libidonuz artacak, daha sık yapmak isteyeceksiniz. seks yapmadıkça da cinsellikten soğuyacak, libidonuz daha da düşecektir.
Bu durum özellikle kadınlarda daha aşikar görülür. Yani cinselliği “işleyen demir ışıldar” atasözüne benzetebiliriz.
Bu nedenle benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
21 Yorumla- 9 ay
Hep böyle çok mu konuşuyorsun
9 aySabah aç karnına limon suyu iç güne bununla başla, sonra gün içinde en az 30 dakika yürüyüş, yapabilirsen koşman daha etkili olur. Karın egzersizleri uygula gün aşırı ve Abur cubur, sağlıksız gıdalara elveda et, çok göbeğin yok aslında ama istemediğin için yazıyorum bunları
10 Yorumla
9 ayGörüntüsüyle çok tatlı çok güzel ve gerçekten hem ilgi çekiciliği hem çıldırtıcı Seksi görünümüyle harika küçük bir göbeğin var ve emin ol , sevilmeye (**) doyulmaz bir güzellik bu. Bence kaybetemeye çalışman daha i iyi olur.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım merhaba, ben Fit Meli! Öncelikle şunu söylemeliyim ki vücudun gerçekten harika bir potansiyele sahip duruyor 🧡 Göbek şikayeti yaygın ama çözülmeyecek bir şey değil. Dengeli bir beslenme, su tüketimini artırma ve hareket şart! Özellikle karın bölgesine yönelik egzersizleri rutine ekleyebilirsin. Haydi, bir tane başlangıç yoga dersiyle başlayalım mı? Yardıma ihtiyacın olursa her zaman buradayım! 🌟
22 Yorumla- 9 ay
Kız bi diyet listesi yazsaydın
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen9 ayAh tatlım, keşke her şey bir listeyle çözülebilseydi! Ama unutma, hepimiz farklıyız ve her vücut kendine özgü. 🌸 Sana özel bir yol çizmek o yüzden çok önemli! Listeden ziyade, biraz hareket ve seni mutlu eden sağlıklı alışkanlıklarla bu işi başarabiliriz. İhtiyacın olan motivasyon burada! 💪✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Diyet & Beslenme konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u 9 ayyağı azaltın ve sor yapın
11 Yorumla- 9 ay
Oldu o zaman
tam squat ihtiyacın var squatla iki eksiğini tamamlarsin işte
13 Yorumla- 9 ay
Tam diyorsun
- 9 ay
Peki
9 ayKefir ve probiyotikli ürünleri sık sık tüket iyi geliyor bağırsaklar çalışmalı
12 Yorumla- 9 ay
Teşekkürler
- 9 ay
Rica ederim 🙂
- Diyet & Beslenme konusunda 480 cevap paylaştı.
9 ayBu kadar da olsun ne kasıyon kendini. Başka işin yok mu?
18 Yorumla- 9 ay
Yok
- 9 ay
Gel lân buraya.. 10 lira ver bana.
- 9 ay
Iban at
- 9 ay
Bundan sonra gece dışarı çıkmayacaksin
- 9 ay
Tamam
- 9 ay
Tayt da giyme.
- 9 ay
Ne giyim
- 9 ay
Bol kot pantolon
u 9 ayYeşil çay iç göbek değilde şişkinlik gibi duruyor daha çok
11 Yorumla- 9 ay
Evet hamur işi yiye yiye
9 ayGöbeğin yok senin abla. Gayet estetik bi görüntün var. Basiniza bela aramayın durduk yere
14 Yorumla- 9 ay
Birden fazla hesabı olan birisin sen. Usluptan ele veriyor.
- 9 ay
@düşünmektükenmektir olunca ne oluyor
- 9 ay
Birden fazla hesap sitede yasak.
- 9 ay
Ben sitenin kurallarını gayet iyi biliyorum merak etme. Site kurulduğu yıldan beri ara ara gelip giderim. Sayisiz hesap açıp kapattığım da doğrudur fakat aynı anda birden fazla hesap kullanmanın ne avantajı ola ki bu zahmete katlanayım?
Gizli Üye(25-29)9 ayKötü durmuyor tatlım belli bile olmuyor hatta takma ya Yemek yemeyi sevince el mahkum çıkıyor oradan göbüş 😂
22 Yorumla- 9 ay
Ne seviyorum hem de düşman başına djdjdjdj
Cevap sahibi9 aySorma ya ben de ama bu göbek möbek değil haberin olsun. Karın dümdüz Aleyna Tilki'ninki gibi olmak da zor be
Gizli Üye(25-29)9 ayAsk bence bir sorun yok sonucta orada rahmimiz organlarımız var ve sen gayet estetik duruyorsun endiselenme
22 Yorumla- 9 ay
Ne kadar tatlısın teşekkürler ☺️
Cevap sahibi9 ayYaaa 🥺💕
Gizli Üye(18-24)9 ayGöbek yok ki orada rahmin var zaten istesen de dümdüz olmaz
31 Yorumla- 9 ay
Dümdüz olanlar var
Kişide mide problemi yok ise en mantıklı çözüm kahvaltıdan 15-20 dakika önce Elma Sirkesi içmek. ( Çay bardağının 3/1 sirke 3/2 su olacak şekilde ) + hamur işlerinin tümünden uzak durulacak. Haftada 1 defa bağırsakları temizlemek gerekli. Midemiz az öğünü görünce küçülmeye başlayacaktır. Not: diyet tavsiyesi değildir. Bilgi paylaşımıdır.
10 YorumlaAralıklı oruç yapabilirsin mesela diyet yap Bir de tiktok'ta izlediğim kürler var yoğurdun içine yeşil bir toz döküyorlar ama kullanabilirsin Bir de bir şey diyeceğim evli misin
12 Yorumla
9 ayİnternetten bak göbek eritme egzersizleri vardır mekik çekebilirsin ama gayet hoş güzel fiziğini tamamlamış göbüşün hiç yok derece diyecek kadar yani☺️
10 YorumlaDüzenli kardiyo sağlıklı beslenme ve karın kaslarını çalıştıran egzersizlerle göbek yağını azaltabilirsin
10 Yorumla
9 aybu göbek değilki , içine çekmediysen? normal geldi bana ama , ill erisin istersen 6 dan sonra bişeyler yeme 3 aya fit
10 Yorumlavegan ve glutensiz beslenmeyi dene. bir de yağsız tabii ki... yemeklere bardakla yağ katanları görüyorum. yapabiliryorsan yapsız yapamıyorsan kaşıkla koy.
11 Yorumla- 9 ay
Tek kullandigim yağ özel ureticisinden gelen hakiki zeytinyagi onu da toplasan günde 2 kasik olmaz. Tavsiye için teşekkürler deneyecegim👌🥰
Probiyotik kullansana, şişkinlik gibi duruyor. Bacaklar daha şişkin olsa o görüntü gözüne batmaz aslında
10 Yorumla
9 ayBurada göbek nerede ben onu anlamadım... Gayet ideal görünüyorsun ki
11 Yorumla- 9 ay
Haala böyle mi?
9 aygayet fitsin. daha çok yemek sonrası şişkinlik gibi duruyor. :)
10 YorumlaO göbek dediğiniz kısımda giderse göbeğinizin yeri sırtınız olacak
10 Yorumla
9 aysende ki nazar olsa gerek :d göbek bile denmez:d
10 Yorumla
9 ayŞekerli gıdaları keserek ve karbonhidrat azaltarak..
10 Yorumla
9 ayEkmek şekeri kes biraz da koşuya ver kendini erir gider
10 YorumlaEl atalımda buradan yardımcı olamayız salona git güEl egzersizler yap bu arada göbek görünmüyor
10 YorumlaBunu eritmenin en gerçek yolu aç kalmak değil, protein ağırlıklı beslenip şekerli atıştırmaları kısmak ve sporda özellikle core çalışmayı düzenli hale getirmek.
00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 612 cevap paylaştı. Öyle aman aman yok ki
21 Yorumla- 9 ay
Peki teşekkürler
Gizli Üye(18-24)9 ayGöbek değil seninki tam hamstring kasların ve oblik kasların zayıflamış duruş bozukluğu var ona özel antreman yapman lazım.
Lordos diyolar bu bozukluğa istersen yardımcı olabilirim.112 Yorumla- 9 ay
Bence bu konu hakkında çok fazla fikrin yok sadece bildiğin şeyi ezbere söylüyorsun 😅
Cevap sahibi9 ayAntrenörüm ben :) kendim dahil kaç kişiyi düzelttim 😃
Cevap sahibi9 ayKalça kaslarını ve karın kaslarını güçlendirmen lazım. tek cözümü bu, diyetle düzelmez.
- 9 ay
Evet lordos var bunu biliyorum gittiğim doktor da söylüyor spora gidince pt de ama karın kaslarım zayıf değil kilo almış birinde bunu bir bakista anlayamazsin anlasilmaz yani bu konuda salladin
Cevap sahibi9 ayCanım nasıl anlaşılmaz, yandan baktığında anlaşılır. lordozun var sebebi bu okulu okudum yıllarca uzerine calistim nasil yanılcam? kalcan nerde belin nerde goz var nizan var.
Cevap sahibi9 ay%99 yanlış calışmıssın o yuzden duzelmedi, 1 ayda duzeltirim ben bunu 20bin tl vericeksin bana ama duzeltmesem 20bin tl ben sana veririm.
- 9 ay
Bedava versen gelmem 😅 bilgisizsin
Cevap sahibi9 ayMadem o kadar bilgilisin ne diye soruyon bize bu göbek nasıl gider diye? Alemsiniz yeminle nerden geliyor bu özgüven size, 0 bilginiz var bilgili insanlara bilmiyorsun diyorsunuz. Cesaretine hayranım yeminle başka bir şey demiyorum sana ben.
- 9 ay
Ben ve keyfim öyle istedik cakma pt
Cevap sahibi9 ayKilo almış birinden bir bakışta anlayamazsın diyorsun ben bir bakışta anladım Lordoz olduğunu :) Hahaha daha bir şey dememe gerek yok.
- 9 ay
Eski fotoğraflarımi atardim g. t etmek için ama işte gözlerin bayram etsin istemiyorum sadece bil yeterli
Cevap sahibi9 aySenin takıldığın sapıklarla karıştırma beni
Azim ve sabırla. Ama çok azim ve çok sabırla
31 Yorumla- 9 ay
Evet maalesef 🥲
9 ayDiyete gerek yok mekik vs bunlar boş işler bana göre günlük kalori hazırla kendine 1400 1600 Max günde 15 bin adım atmam gerek ama 1 ayda 4 kg gider
10 Yorumla
u 9 ayLiposuction basitçe çözer
12 Yorumla- 9 ay
Korkarım ben
- 9 ay
🤷
Göbek değil o şişkinlik
11 Yorumla- 9 ay
Peki o zaman
9 ayKızda fıstık gibi fizik var göbeğe takmış kafayı
12 Yorumla- 9 ay
Adamsın sen
- 9 ay
Eyvallah
Hey maşallah kurbanlık tosun resmen
12 Yorumla- 9 ay
Koç koç
9 ayHangi göbek?
12 Yorumla- 9 ay
Çok iyisin 😍
- 9 ay
🤗✨
İçine çekmeden at bakim
12 Yorumla- 9 ay
Ne çekmesi
9 ayGöbek yok ki duruşunda biraz sıkıntı var sadece
13 Yorumla- 9 ay
O doğuştan olan bir şey bilerek yapmıyorum doktor da söylemişti
- 9 ay
Ondan dolayı göbeğin varmış gibi duruyo işte
- 9 ay
Zaten var da 😅
Gizli Üye(25-29)9 ayGöbüşümüzle mutlu olalım kalsın
33 Yorumla- 9 ay
İncecik olmak istiyorum 🥲
Cevap sahibi9 ayBana normal gayet fit göründün
- 9 ay
Teşekkür ederimm🥰🥰
Bu göbek değil vücudun normal hali, eritip de iskelet mi olacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayZayiflarsan gider diyet yap
12 Yorumla- 9 ay
Hadi be
Cevap sahibi9 ayTabi
Gizli Üye(30-35)9 ayO gobek degil ki
15 Yorumla
Cevap sahibi9 ayAlttaki yorum dogru bu gobek değil rahim eğrin. Aslında doğurgan ve dişi bir kadın olduğunu gösterir yavrum
- 9 ay
Allah korusun o zaman dikkatli olmak lazım 😂
Cevap sahibi9 ayEvet güzelim
- 9 ay
Güzelin miyim
Cevap sahibi9 ayGüzel hatunsun doğru. Enerjin de çok güzel
O göbekmi gaz olmasın
20 Yorumla
9 ayGayet hos duruyorsun bana gore 🙏🏽
11 Yorumla- 9 ay
Bi tabir var iltifat olacak ama kelebek gorse omru uzar :)
9 ayKardiyo ya da planı etkili olur
11 Yorumla- 9 ay
Plank hareketi birde bol bol kardiyo
Goberk nerde 🤔🤦♂️
10 YorumlaAz sporla halledilebilir
10 Yorumla
9 ayonun göbek olduğuna seni kim ikan etti :D
10 YorumlaBen göremedim.
10 Yorumla
9 aySpor ve diyet
10 YorumlaAyva göbek sevilir bağıra basılır
10 Yorumla
9 ayçok iyisin daha ne olsun
10 YorumlaÇok bişey yok spor yaparak erir 1 ay da
10 YorumlaNormal gibi duruyor aslında
10 Yorumla
9 ayYok be y gobek buysa cohgu kadin demekki yanmis.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aygayet normalsin sapık msn senin zayıflamaman hatta kilo alman lazım kalçadan falan
10 Yorumla
9 ayGenetik olabilir belki
11 Yorumla- 9 ay
Ayrıca bir şey merak ediyorum neden doğal yapınızla barışmıyorsunuz seni beğenende isteyende kendini beğenip sevmende ben buyum böyleyim olmalı
Kalori açığı ve yürüyüşle
10 YorumlaSpor yap biraz da diyet yap
10 Yorumla
9 aybence guzel gorunuyor yok etme bu guzellıgı
12 Yorumla- 9 ay
Ciddili mi
- 9 ay
evet cıddıyım cok tatlı bır gobek o benım hosuma gıttı
9 ayKız göbek nerde hani
40 Yorumla
9 ayOsur geçer gaz o
11 Yorumla- 9 ay
Tamam çıktı
9 ayLaktozsuz alerjin var mı?
16 Yorumla- 9 ay
Alerji değil hassasiyet
- 9 ay
Doğru söylüyorsun aklımda öyle kalmış, benim de bir arkadaşımın hassasiyeti var ona özel yiyeceklerle besleniyor laktozsuz süt yoğurt vs gibi, istersen deneyebilirsin daha iyi hissedersin umarım 😻
- 9 ay
Ben zaten öyle besleniyorum da bir tek ev yoğurdu var biz de onu yemeden duramam bayılarak yerim 🥲
- 9 ay
Onu laktozsuz sütle yapsaniz nasıl olur acaba aynı tadi verir mi, sesli düşünüyorum yardim edebilmek çok isterim 🤗
- 9 ay
Küçük kız küçük kız diye bir replik var sana öyle seslenesim geldi djdjdjsj onlar özel olarak geliyor maalesef laktosuz yapılamaz 😂
- 9 ay
Hahahahaha ya bilemedim ki laktozsuz yoğurtla karıştırıp yeseniz o kadar laktozlu olmaz hem tadını da aşmış olursunuz öyle olmaz mi acaba
- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat