Gözlerimi açar açmaz sigara içmek istiyorum. Çok uzun zamandır kullanıyorum. İlaçlarla bırakmayı denedim olmadı. Bırakma gibi azim oluşmadı içimde. Dediğim gibi gözümü acar açmaz içme isteğimi nasıl yok ederim?
Cevabın nedir?
Valla ben istediğim zaman başlayıp istediğim zaman bırakabiliyorum artık. Tamamen beyinde bitiyor derler ya gayet doğru ilaç falan bahane. Ben şimdi bırakcağım zaman 6.5 TL sigara parasına hep kitap alıyorum. Haliyle sigaraya para verecek durumum kalmıyor. Zaten kitaplarla uğraştığım için de içmek aklıma gelmiyor. Sigaraya verdiğin parayı bir yiyeceğe falan harca zorla kendini. Sürekli şu telkinleri ver kendine. Sigara içmiyorum ondan tiksiniyorum. Bu sözü her aklına geldiğinde tekrarla. İnsanın kendini telkin etmesi her şeye ilaçtır. Psikolojik analizi yapılmıştır bu durumun. Sürekli içmemen gerektiğini düşün ve aklına neyse ya bu günde içeyim bu bitince bırakırım düşünceleri geldiği zaman hemen kendini toparla ve almaya gidiyorsan vazgeçmeye çalış. Bu söyldiğim telkini hatırla ve söyle bir müddet engel olacaktır.
512 Yorumla- +1 yıl
Gercekten denicem. Tesekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. İrade ile ilgili konularla kitaplar oku. Bu konuda kısa notlar var elimde istersen gönderebilirim. İş tam anlamıyla irade de bitiyor. Belirtmek isterim. :) 11 yıldır sigara içiyorum ben 9 yaşında başlamıştım. Şu an istediğim zaman bırakma kabiliyetine sahibim. Elimde okuyacak kitap kalmadı o yüzden şimdi zevkine içiyorum :))
- +1 yıl
Senın gıbı olan ınsanlar var cevremde hayret ediyorum dogrusu :/ bu illlet bir benı ele gecirmiş gibi.
- +1 yıl
Pskoljkmen cokertiyor artık benı. Daha mutsuz umutsuz yasamaya basladım. ve fark ettim ki her gecen gun daha yorgunum daha bı amacsız hergun hedeflerımden uzaklasan bır ben cıkıyor ortaya.
- +1 yıl
bikaç isim alsam ?
- +1 yıl
Ali Fuad Başgil - Gençlerle Baş Başa
Mümin Sekman - Kişisel Ataleti Yenmek
Mümin Sekman - Her şey Seninle Başlar
Ahmet Yıldız - Üşenme Erteleme Vazgeçme
Bunların bir çoğu ders üzerine durmuş fakat oradaki tavsiye ve yöntemler sadece ders üzerine değil irade üzerine o mantıkla kendini geliştirebilirsin. Ve arkadaş olmadığımız için notu gönderemedim kusura bakma. - +1 yıl
Çok tşekkür ederim :))
En İyi Cevaplar
+1 yılBir tane video var. 1 saat 6 dakika.
https://www.youtube.com/watch?v=VejI0wB-Wqs
Cep telefonunu kapatıyorsun, sonra evdeysen telefonu falan fişten çekiyorsun.
Kapıları da kapat ki kimse rahatsız etmesin.
Videoyu açıyorsun ve hiç bir kesinti olmadan, kafanda hiç bir düşünce olmadan izliyorsun.
Yani ödemeler varmış, ocakta makarna varmış vs. vs. gibi rahatsız edici şeyler olmayacak. Yan odada sigara içmiştim, kül tabağında bırakmıştım, acaba söndü mü, yere düşmesin yangın çıkmasın falan düşüncen olmayacak. Tüm işlerini halledip, kimse rahatsız etmeyecek şekilde izlemen lazım.
Arkadaşım izledi. O günden sonra bir daha sigara içmedi. 6-7 ay oldu şu an...
Şu adresten izleyebilirsin:16 Yorumla- +1 yıl
Ben de aynı şekilde bıraktım :))
- +1 yıl
Akşam izlicm :)
- +1 yıl
Enteresan. Burada o kadar yazdım. Gidip youtube dan videoyu arattım, linkini ekledim. Üstelik başka birisi daha da aynı şekilde izleyip bırakmış. Yani diyeceğim, buradaki en faydalı cevap olmasına rağmen en iyi cevap seçilmemiş ya. Pes valla. Soran da daha videoyu izlemeden hemen gidip başka bir cevabı en iyi seçmiş. Şimdi videoyu izleyip sigarayı bırakınca benim sayemde sigarayı bırakmış ama benim cevabım yerine başka bir cevabı en iyi seçmiş olacak...
- +1 yıl
Burda insanlara yardımcı olmak için cevap verilir en iyi cevap olmk için değil.
- +1 yıl
İyi de ben de insanlara yardımcı olmak için veriyorum, o da.Benden üstün bir yanı olabilir mi? Olamaz. İkimiz de eşitiz. O zaman benim verdiğim cevap işe yarayacaksa niye bunu hak eden ben olmayayım ki? Mantığa sığıyor mu?
- +1 yıl
Adamın birisi yolda senin cüzdanını buluyor. Oradan ismi Ahmet olan birisine "Bu cüzdanın sahibini tanıyor musun" diyor. Ahmet de sizin olduğunu söylüyor. İçinde de yüzbin lira para var. Cüzdanı bulan adam size cüzdanı getiriyor. Siz de içinden 1000 lira çıkartıp, cüzdanı bulan ve size getiren kişiye değil de Ahmet adlı şahsa veriyorsunuz. Aynı onun gibi bir şey...
- Spor konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılSabah uyanır uyanmaz limonlu ballı ılık su iç.Sonra naneli sakız çiğne.
Yalnız, sigara isteğine karşı koyabilmek beyninin ön loblarının ne kadar gelişmiş olduğuyla ilgilidir.Yani başka şeylerle iradeni güçlendirmeye çalış.Böylece ön loblar gelişir ve canın sigara çekip buna karşı koymak istediğinde, bunu daha kolay yaparsın.00 Yorumla
+1 yılSigarayı bırakmak için, yemekten sonra ki çayı içmemelisin.
nescafe,türk kahvesi içmemelisin,özellikle rakı sofrası ve bira ile birlikte ki çerezi yememelisin
üzüntülü olmamalısın,Seks yapmamalısın
yani sigara ile birlikte güzel giden şeylerin hiçbirini yapmassan günde 5 dal anca içersin. :)10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
39Cevap
+1 yılstress en buyuk etkendir . ben spora başladım bırakıp bırakıp başladım en sonunda işimi bıraktım artık içmiyorum.
işi bırakınca stresden kurtuldum spor da hem zihnini açıyor aklını dağıtıyor yeni insanlarla tanısmanı sağlıyor asıl etkisi ise sigara içerken salgılanan bir hormon var onun salgılanmasını sağlayarak sigaraya bagımlılıgını azaltıyor. hormon(endorfin di sanırım)12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :))
- +1 yıl
Rica ederim başta spor en iyisi hem daha ii gorunmek hem no cigar :D
Hayatına anlam katacak bir uğraş bulmalı ve ona yoğunlaşmalısın, sigara aklına gelmemeli. Sabahları ise kahvaltını bitirene kadar bekle, ilk sigaranı da hemen içme ve elinde sigarayı evirip çevirip, bekleyebildiğin kadar bekle. Her gün bunu yaptığında, özellikle ilk haftayı atlattıktan sonra işin çok daha kolay...
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Spor konusunda 339 cevap paylaştı. işin zor. bende sen gibiydim. geçen yıl ocakta bıraktım. isteğin olması gerek. sana zararlı olduğunu bilmek değil kavramak gerek. 15 yıl içtim 1.5 paket günlük. son on yıldır patates kızartmasının kokusunu almadığımı anladım :) içinde, kafanda bitir bu olayı
19 Yorumla- +1 yıl
:/ abımde bıraktı 3 ay once. Suan mükemmel bir hayat yasadıgını söylüyor. Hayattan zevk alabılıyorm dıyo. gözümün onunde bı ornek var ama ben işte anlamıyorum ki.
- +1 yıl
inanırım elbette :/ Sevgilim brakmazsam 4 yıllık ilişkiyi bitirmekle tehdit ediyo. Ama ben bıtıremicegini bildigim için pek sallanmıyorum :D
- +1 yıl
:/ ıh tabi o koku meseeleside var. gunde 10 defa üzerini değiştirmek zorunda kalıyor insan.
- +1 yıl
Bıraktı :/
- +1 yıl
Yok yok. Ben bırakıcam burdaakı bıkac yorum kafamdaki düsünceleri itekledi.
+1 yılvalla 10 küsür senedir ben içiyyorum :s sabah ilk işim kahve ve sigaradır... ama son zamanlarda bazen unutuyorum ya :)) aa diyorum epeydir sigara içmedim gidip içim hemen... irade diyorlarda yalan yani... gerçekten zihni meşgul etmekte olay ! ya da ben gibi beyni operasyonla aldır rahatına bak !
13 Yorumla- +1 yıl
Unutuyomuşsun bak ne iyi :|
- +1 yıl
yegenim bizde diye :) varsa öyle bir imkan sende edin :D değil sigarayı hayatı unutursunnn 3-4 yaş ideal
- +1 yıl
Tek yaşıyorum :| yani öğrenci evi arkadaşım var oda içiyo
yok edemezsin arkadaşım, aynı sorunu bende yaşıyorum bunun önüne ancak nevsine hakim olarak karşı koyabilirsin, yani 1 saat içmezsem ölmem diyip sabah uyanır uyanmaz sigara yakmak yerine elini yüzünü ağzını yıkayıp bir an önce kahvaltı yapmaya çalışmak en azından bunu yapmak daha mantıklı olur ilaçlara baş vurmamak en iyisi
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :))
çok uzun zaman dilimi yazmışsın sanki 10 yıldır içiyorsun...yaşın 23 olsa 10 yıldır içsen 13 yaşında başlamışsın demektir.3-5 yıllık tiryakilğin önüne geçilir.Önce beyninde bitir.Ben 9 sene içtim 2,5 yıl oldu bırakalı.Valla canavar gibiyim diyebilirim sana.Önce beyninde bitir sonra spora başla...
10 Yorumlaçok güçlü iraden olacak kendine güveneceksin kararlı olcaksın paket almıcan akşam paket gece bitsin bakkal çakkal kapılı saattinde alama yani sabah da alma paket
ben bir kerede bıraktım 1 hafta filan oldu :) bir anda kestim ben yanlız :)11 Yorumla- +1 yıl
Sizler şanslı olanlarsınız :/
+1 yılbende cılgınlar gıbı bır kac gundur bununla mucadele verıyorum.ıddıasına gırelım olmazsa kaybeden tatil ısmarlasın :)
11 Yorumla- +1 yıl
Kaybederim :D
+1 yılçok kötü birşey yaa :( elektronik sigarayı dene işe yaradığı söyleniyor kulnanan arkadaşım var kesin bıraktıklarına şait oldum..
13 Yorumla- +1 yıl
onuda kullanıyorum arada :/ cok güzel o.
- +1 yıl
bide meyvelileri felan var en azından sigaranın kötü kokusundan kurtulmuş da oluyorsun..
- +1 yıl
evet canım biliyorm :)
Hani derler ya sigarayı gerçekten bırakmak istiyorsa bir insan bırakır diye; bu çok doğru, önemli olan gerçekten bırakmayı istemek. Ben senin gerçekten de bırakmak istediğini düşünmüyorum sigarayı, öyle olsa çoktan bırakırdın. Bu konuda en kötüsü insanın kendisini kandırmasıdır aslında, hepimiz sigaranın zararlarını biliyoruz, ama bırakmak için zararlarını bilmek ya da yaptığının yanlış olduğunu bilmek yetmiyor.
Ben kendimce bir çözüm buldum ama buraya yazmak istemem, reklam olmaması için.00 Yorumla
+1 yılchampix die bir ilaç var ama doktor kontrolünde al melankoli ve bunalım yapıyor .
5. gunum onla bıraktım15 Yorumla- +1 yıl
Bunalım istemiyorum
- +1 yıl
1 ay bunalırım ama sigaradan da kurtulurum dedm .
- +1 yıl
Bunalım dha çok itmez mi sigaraya
- +1 yıl
yok aklına gelmiyo sigara. tiksiniyosun zaten. otobüsde bile sigara içen biri denk gelse miden bulanıyo
- +1 yıl
Teşekkür ederim bunu araştırcam
+1 yıl181 Sigara Bırakma Hattı Zamanından Biraz Ayırıcaksın Gerçekten İşe Yarıyo
14 Yorumla- +1 yıl
Denedim gercekten işe yaramadı. bir yıl boyunca hem pskoljk hemde ilaclarla tedavi gördüm. işe yaramadı
- +1 yıl
Ozmn İşin Zor Evde Tek Yaşamıyosan Diğer Yanındaki Kişiye Sigaraları Senin Bulamıcağın Yerlere Koysun Yada Atsın Anca Böle Derdin Varsa iÇERSİN benim Bildiğim
- +1 yıl
- +1 yıl
Birşey değil Ne Demek Yardımcı Olduysam Derdin Varsa Anlat Suanda Herkezi Dinlicek Durumdayım Canım Sıkılıo Abi Arkadaşa Herşey Olabilirim Yani
+1 yılgözünü açar açmaz bulma! akşamdan sakla! sonra link
12 Yorumla- +1 yıl
:) Gercekten tesekkürler hatun ypıcam
- +1 yıl
inş ;)
+1 yılakşam yatmadan önce az içiyorsun demek ki
yatmadan önce içtiğin sigara sayısını biraz daha çoğaltmayı dene15 Yorumla- +1 yıl
yok artık daha neler.
- +1 yıl
ama iyi niyetimi gözardı ediyrosun
ben sana yardımcı olmak için çözüm sunuyorum :( - +1 yıl
Beni ölüme itiyosun :D
- +1 yıl
aman elimi uzatsam hadi tut elimi seni sigaradan kurtaracağım
bağımlılıklrını değiştireceğim falan desem
yürü git sapık dersin
siz kızlarada iyilik yaramıyor bee - +1 yıl
sakin ol şampiyon :D
- https://www.youtube.com/watch?v=sZAVXkSVKII
al bunu izle başına geleni gör
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bırakıyorm ..
1 kahvaltı yapmadan içmemelisin.
2 sigara içmek istediğin zaman sakız çiğne.
3 nescafe iç.
4 yataktan kalkar kalkmaz 1 bardak su iç
5 hala canın çekiyorsa masturbasyon yap.14 Yorumla- +1 yıl
4' e kadar olanları denıcem . saol ;)
- +1 yıl
grk yok ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözümü açar açmaz değilde,sürekli sigara içiyorum yöntemini bulursan bana da söyle,bırakamıyorum o kadar tiryakiyim:(
14 Yorumla- +1 yıl
:/ söylerim ama ben bırakmak istiyorm
Cevap sahibi+1 yılBen de istiyorum hemde nasıl,ama vazgeçemiyorum çok denedim resmen kendimize bilerek zarar veriyoruz:(( Öyle bir illetki bağımlılık yapıyor,kolay bırakılmıyor,bıranlarda gene başlayabiliyor..
- +1 yıl
Evet ama ben bu cildimin daha cok mahvolmasını ıstemiyorm :/ hele dudak kanseri olan kadının videosunu izldkden sonra kırdım attım paketi.
Cevap sahibi+1 yılCildi mahvediyor,akciğerleri mahvediyor,her türlü kansere sebep oluyor,inanırmısın dayım 50 yaşında geçen sene vefat etti hemde aniden,içtiği sigara günde 3 paketti bir gece nefes alamadı hastanede solunumdan gitti o gün ve sonrası baya azaltmıştım,ama malesef şimdi günde 1 paketi buluyor,gene bir tanıdığım 1 hafta içinde anlamadan akciğer kanserinden öldü yani hala içiyoruz nasıl bir illettir bu anlamadım gitti,icat etmeseler kimse içmeyecekti:((
+1 yıl'Sigarayı bırakmanın kolay yolu' adlı kitap var, hangi arkadaşım okuduysa bıraktı. Bende şimdi okuyorum, bırakmak üzereyim.
13 Yorumla- +1 yıl
Hemen alıcam. Kimin kitabı?
- +1 yıl
allen carr
- +1 yıl
Teşekkürler.
+1 yılistanbuldaysan sana biyer önerebilirim.herifin teki var sana bişi satıyo 15 günde bırakıyosun sigarayı.iş yerinde 3 kişi bıraktı 20 senelik içiciydiler.
110 Yorumla- +1 yıl
Malsf degilm :/ ama ilaçlarla falan bırakmak içinde insanın bırakma ıstegı olmalı bende yok anacım o
- +1 yıl
bırakan ilaçsız milaçsızda bırakır olay kafada bitirmek aslında
- +1 yıl
İşte dedim ya bende.Bnım kafa istemiyor. ama saglıgıma zararı olmaya basladı.
- +1 yıl
ozaman sigara seni bırakıcak demektir bu sağlığa zarar başladıysa:\
- +1 yıl
Allah korusun.
- +1 yıl
vala kafada bitir biran önce
- +1 yıl
Bitircem.Denicem.Ypcam ins :)
- +1 yıl
hadi rocky yapabilirsin:)
- +1 yıl
yaparım dimi la :/ yaparım tbi :D
- +1 yıl
yaparsın yahu
tiryakisi olmuşsunuz artık maalesef , doktor kontrolünde deneyiniz
111 Yorumla- +1 yıl
:/ denedim de yok
- +1 yıl
ark. içiyorsa , ortamlardan uzak dur sana sigara hatırlaan her şeyden uzak durman lazım .. bırakn nasıl bırakıyor... kötü görüntülere bak .. akciğer kasneri eli kolu kesilenler , yüzlerie siyahlaşanlar kanser hastaları fotolarına bak kendini tiksindir ondan , uzaklaşırsın... sonun öyle olmasını istemezsen..
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
- +1 yıl
=D Agzından yel alsın kasırga alsın hatunn
- +1 yıl
:) içmeyenler emekliyor ölüme içenler koşuyo koşuyo :D
- +1 yıl
:) artık bırakma zamanı gelmiş
- +1 yıl
tesekkürler :))
ben bayadır içiodum ailemde içiodu ama bıraktım 4 ay oldu çok ugraştım ama oldu yane :D şimdi kaçıyorum uyanır uyanmaz 5 sigara içen adamdım :D
13 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bıraktın ?
- +1 yıl
:D pekala at bakalım
+1 yılAynı sorun bende de var. :( Askerde başladım o alşkanlığa :(
12 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi halt etmişsin.
- +1 yıl
Saol allah razı oslun ..
aynen ben de
tam tiryakilik. bırakma boşver bir cigara keyfimiz var anasını satim11 Yorumla- +1 yıl
onu içmediğim zaman bir agrafis oluyorm ben :/
+1 yılNefes darlığı felan nasıl olmuyor sizde ? Yatarken felan raprahatmı nefes alıyosunuz mışıl mışıl uyuyosunuz ?
16 Yorumla- +1 yıl
Yok tıkanıyorum. Ve bisey saplanıyo gibi oluyo
- +1 yıl
Mesela gece yastığa kafayı koydun rahat uyuyabiliyomusun ? Yoksa gögüsünde birisi seni boğuyo gibi oluyomu habire derin nefes alma ihtiyacı hissediyomusun ?
- +1 yıl
aynen oyle oluyr. derin nefes almak ıstıyorm ama yapamıyorm.
- +1 yıl
sigaradan işte hemde psikolojik kardes ölmk ıstysn iç
- +1 yıl
:D tamam kardesım cok sagol
- +1 yıl
Eyvallah birader.
+1 yılGerçekten istiyorsan ki sanmıyorum. Keyif alıyorsun ve razısın sağlık gidene kadar. (bende öyleyim çünkü) Alo 171 i ara randevu al sigra bırakma polikliniğine git ilaçla tedavi al %70 soğutuyor seni ama senin kafada bitmeli ve spor yap..
10 Yorumlavalla oyle bir yardımcı ola bilecek varsa bir aylik sigara parasını ona vereyim kurtarin bu beladan
12 Yorumla- +1 yıl
=D doktorlar bile care olamıyor kim olsun
Her dumanı içine çektiğinde ölüme bir adım daha yaklaştığını hatırla, ya da zaten her nefesimiz de yaklaşıyoruz o sona,hayatı dilediğin gibi yaşa :)
11 Yorumla- +1 yıl
:)) Teşekkürler
bende var o ama bana akşam vuruyor içmeden uyuyamıyorum gerçekten insanın iradesiyle olan bişey ama yok bende
14 Yorumla- +1 yıl
Sanırım bendede yok.
- +1 yıl
Bendede aynı dusunce sanırım ilk defa irademle mantıgım zıt düsüyor :D irade iç gencsn ılerde bırakrsın dıe pankart actışu anama mantık tamda bırakmak için zamanı dıyor
+1 yılBen Hiç başlamadım çok pis birşey kendi sağlığım için içmiyorum sende benim gibi düşün
11 Yorumla- +1 yıl
en iyisiini yapıyosun :)
+1 yılHipnoz seanslarina gidebilirsin yardimci olabilirim;)
13 Yorumla- +1 yıl
nasıl oluyomus o =D
- +1 yıl
Ciddiyim hipnomeditasyonla mumkun.istersen yardimci olurum
- +1 yıl
Teşekkkür ederim :)
ben bir hasta oldum 3-4 gün içemedim iyileştim hala ama artık eskisi gibi canım istemiyor günde 5-6 içiyorum sadece
10 Yorumla
+1 yılSigarayı bırakmak ekmeği suyu bırakmak gibi bişey..
10 YorumlaCebinden eksilen paraları ve akciğer filminin ne vahim halde olduğunu düşün kafi.
10 Yorumla
+1 yılO istek bittiğinde bırakabilirsin ...
15 Yorumla- +1 yıl
Bitmek bilmiyoki kafir.
- +1 yıl
Sigaranın zararlarıyla ilgili videolar izle en iğrenç olanları :)
- +1 yıl
Yemin eederim o an kırıp atasım geliyo paketi sonrada tutuyorum marketın yolunu :D
- +1 yıl
sigaraya vereceğin parayı hesapla ve onunyerine neler alabileceğini düşün , ciğerlerinin kedi b*kuyla dolduğu hayal et , ben spora başladım mesela :)
- +1 yıl
Gercekten su yaz sıgarayı bırakmak içn harıka bır fırsat olucak :) Teşekkürler
+1 yıl7-8 paket sıgara al. Arka arkaya ıcmeye başla sondurmeden iç bıkarsın zaten
04 Yorumla- +1 yıl
:D direk mezar
- +1 yıl
abartma :D gerci böylede çok farklı bişe yaptın söylenemez
- +1 yıl
ne abartma oglum iyimisin sen ölürüm o kdrı ıctıkten sonra :D
- +1 yıl
oğlun? iyiyim saol. Neyse boşver
+1 yılİrade. Sadece iradene hakim olmalısın.
18 Yorumla- +1 yıl
bunu yapamadıgım ıcın boyleyım.
- +1 yıl
Kendine belirli bir sınır koyuyor musun ?
- +1 yıl
koyuyorum ama sınırın ustune cıkıyorum.
- +1 yıl
Tamamen psikolojik bir savaşa başlamalısın. Önünde iki seçenek var ; Ya bir anda bırakacaksın ya da sınır koyacaksın ve sınırı aşmamak için çabalayacaksın.
- +1 yıl
kalbım sınır derken mantıgım kesın bıtmeli diyo.
- +1 yıl
Dediğim gibi tamamen psikolojik. Bir an önce mantığınla birleş.
- +1 yıl
Çok cabalıyorum.
- +1 yıl
Tamamen senin elinde, başarmaman için herhangi bir engel yok.
benim de aynı.yüzümü yıkamadan hatta.
12 Yorumla- +1 yıl
:/ onu içmedğinde sende agrasiflik olusuomu
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞuana kadar hayatım boyunca agzıma bile bir kere bile sürmedim. İyikide sürmedim.
10 Yorumlakendine zarar verdigini dusunmeye baslayarak:D
10 Yorumla
+1 yılengellenemez bir istek o.
10 YorumlaSpor konusunda 876 cevap paylaştı. psikolojik biraz..
15 Yorumla- +1 yıl
:/ sanırım. Engel olamıyorum haftanın 2 gunu zor duruyorum
- +1 yıl
Onu yaptım. Delirmiş gibi günde 2 paket içiyordum. Şu an 1 pakete indirdim şükürki. Oda uzun surdu 2 ayda yapabildim.
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakız-çekirdek ikilisi
14 Yorumla- +1 yıl
gelsin sivilceler
Cevap sahibi+1 yılMaalesef her şeyin bir bedeli vardır. Zaten bitince onlardan da kurtulursun
- +1 yıl
:/ evet haklsn
Cevap sahibi+1 yılEz fazla 2-3 ayını alır sadece nikotin krizlerine girdiğin zamanlar su falan iç engeller çekirdek çitle sakız çiğne en olmadı eline yumuşak bir top mop al sık onu ancak öyle bırakabilirsin
+1 yılnargile iç :) sigarayı boşver
10 Yorumlayak bir sigara boşver :)
10 Yorumla- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkahve iç birde su kesicektir
10 Yorumla Spor konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sigara içerek:/
17 Yorumla- +1 yıl
bunu hiç dusunmemstm :/ :D
- +1 yıl
:D eminmisen
- +1 yıl
ama bana zarar verici.
- +1 yıl
tamam :)
+1 yıliçmeyen bilemez diyip başarılar diliyorum
10 Yorumlathe secret sır kıtabını okumanı onerırım