Sağlığa ayrıca cebede zararlı biliyorum evet ama bunalima girdim çok fena ve bu yüzden sigaraya baslamayi düşünüyorum sebep sadece bu :/
Buna nasil engel ola bilirim? Ne tavsiye edersiniz?
Buna nasil engel ola bilirim? Ne tavsiye edersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatın boyunca bir bastona ıhtıyac duyacak dedeler nıneler gıbı olacksin.
Ekmegınden alısverısınde suyundan kısıp ona vereceksın ne ıcın sana bıraz daha kotuluk etmesi icin. Sigara senı bunalımdan kurtulmaz bır arkadasın elı kadar vefa saglamaz. Senın tek ıhtıyacın olan su an saglam bır arkadas derdını dınleyıp yanında oldugunu hıssettırecek.
hocamızın dedıgı gıbı bır sıgaranın sana yaptıgını baska bırı yapsa bırak bırakmayı onu ellerınle bogarsın.
İçme canım bulaşma o melete :(
Yapma yapmaaaa bende hep o eşiklerden dönüyorum geleceğimi düşünüp ilerde çoçuğumu zehirleyemem diye
bende çok istiyorum ama baslamak çok kötü olacak bu yüzden psikologa gittim sende git vazgectim suan
Cevap
18Cevap
Sigaraya çevrenden gördüğün için ya da merak ediyorsun diye başlıyacaksan başlama arkadaş boşver. Bende kullanıyorum ve içerken haz duyuyorum ama şöyle bir durum var adrenalin seven kimse çıkıpta 8. kattan betona atlamaz. bence daha sağlıklı şeylerle ilgilen. İlla ilgi duyacak birşey vakit ayıracak birşey arıyorsan bir hobi edin arkadaş ;) respect...
engel nasıl olabilirsin bilmiyorm bende bunalım zamanlarında sigara içtim ama bağımlısı olmadım sende kendini kaptırma sigara öyle ha diyince bağımlısı oldum diyecegin birşey degil
boşver başla gitsin insanın kafasını dağıtıyor üzgün olduğun şeyleri unutuyorsun bende kullanıyorum bir sorun yok
link bence bir bak.
sakın sakın sakın kafanda başlayıp biten birşey bu sakın amaaaaaaaaa
sigaradan rahatsız olanların resimlerine bak cebine nekadar zararlı oldugunu hesapla ve sigaraya trip at gurur yap barışma onla ilerde çok pisman olursun içince derdin azalmıyor unutma
sakın başlama naneli sakıza başla sakın ha sakın sigaraya başlama
Bunalıma girdiğini düşünüyorsan psikiyatri uzmanıyla görüşem en iyi çözüm.
sen sıgara kanser yapıyor sanıyorsan bıde BESİKTAŞı dene
Allahım ya bunalımdasın diye sigara içmeye başlıyacan ha neyin kafasındasın?
başladınmı engel olmak çok zor, bence hiç başlama bu zıkkıma 1-2 içerim birşey olmaz dersin adamı tiryaki olmaya kadar götürür...
sigaraya başlamak üzereyim diyen engel tanımaz.zaten başlamak geliyo içinden.içmek istemeyen başlamak üzereyim demez.samimi olmaz
gel bana bulaş =) ben bırakman için miğdeni bulandırırım =)
sigara içenlerle gezme takılma aklına geldığınde başka şeylerle meşgul ol vs vs
Oy kıyamam sana :D Cips falan ye gerçekten çok zararlı.
Ağzını başka yyeceklerle meşgul et
İçtikten sonra dertlerin azalmaz. Kendini spora ver daha sağlıklı olursun.
not: tecrübeye sabit
henüz işin başındasın kesinlikle başlama yoksa asla bırakamazsın
Sirke sür tütüne öyle iç. başlamadan bırakıcaksın
başlamadığın hata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar