Kızlar Bir Adım Öne En beğendiğiniz Türk kadın sporcu kim? (Sayfa 2) a ksBence Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 116 Yapay Zekaya Sor En beğendiğiniz Türk kadın sporcu kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
Sarıfrk Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Tenis iyidir cagla elbette 1 1 Yorumla burjuva_mm +1 yıl Bence de Çağla ama Çağla Kubat :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ülkemizde kadın futbolu gelişmediği için bırakıp oyunculuğu seçen Serenay Aktaş 0 0 Yorumla
pilav_ustu_az_kuru_2 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl Türk Milli Tenisçi Çağla Büyükakçay tabi ki de 1 0 Yorumla
blackdeadia Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl çağla büyükakçaydan nefret ediyorum :/ 0 0 Yorumla
bay_enco Takip Et Master Yaş: 50 , eic 39% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 534 cevap paylaştı. burcu esmersoy derim. 0 0 Yorumla
ProudMary Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Ipek Soylu kesinlikle. sahi o niye yok ankette? 0 0 Yorumla
gizli_anon Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Nedense Yasemin Dalkılıç demek istedim 😅 0 0 Yorumla
bebeto13 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 39% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 509 cevap paylaştı. Karateci serap Özçelik Nerede? 0 0 Yorumla
majesticbear Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl Yasemin Dalkılıç her zaman örneğim olmuştur :) 0 0 Yorumla
atheisttt Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl sporcu kadınlar erkeksi ve itici geliyo bana 0 5 Yorumla Emin_Levent +1 yıl encrypted-tbn0.gstatic.com/imagesOf Of Of Of taş taş Yorumla Emin_Levent +1 yıl www.google.com.tr/search eh işte Yorumla Emin_Levent +1 yıl encrypted-tbn3.gstatic.com/images bal gibi bal hani erkeksilik? Baklavaları var diye mi? Göbeği olmalı yani 😂 Yorumla Emin_Levent +1 yıl Bak bu basketbolcu haencrypted-tbn3.gstatic.com/images Yorumla Emin_Levent +1 yıl Bu da koca ayak gibi surata sahip herhalde? lh5.googleusercontent.com/.../NlF5h2KtQSnuSIlIbTEw_bvkXQ4iITypL2R8JR8ckWmb4MO_wkYgMZWDcddUZO1a18QmgVSCvnBMS2aSOHvVhgeptOvr0LyJ6LEfSRyjc_cQJ2kraPIFiPSw=w511-h288-nc Yorumla
basküler1 Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. Triatletleri daha çok beğenirim. 0 0 Yorumla
masterofcolombia Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl artık şu soruyu kapatın kusacağım geldi görmekten 0 0 Yorumla
Sınırları_Zorla Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl tuğba kubat tabi burda olmayan elvan :D :D 0 0 Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 358 cevap paylaştı. Memeseverler B şıkkına 😂😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
En çekicisi çağla büyükakçay kesinlikle.
neslihan demir nerde siklarda yok
Tenis iyidir cagla elbette
Bence de Çağla ama Çağla Kubat :)
Ülkemizde kadın futbolu gelişmediği için bırakıp oyunculuğu seçen Serenay Aktaş
Türk Milli Tenisçi Çağla Büyükakçay tabi ki de
Yasemin daha güzel diye onu seçtim
çağla büyükakçaydan nefret ediyorum :/
Serap Özçelik (karateci)
Evet cok guzellermis :Dd
Hatice Kübra Yangın, Nur Tatar
burcu esmersoy derim.
Ipek Soylu kesinlikle. sahi o niye yok ankette?
Çağla kubat tabiki :D
neslihan demir voleybol
Neslihan Demir -ışıl alben
Nedense Yasemin Dalkılıç demek istedim 😅
Ablaları tanımıyorum desem
Karateci serap Özçelik Nerede?
evet nagihan'ı kimse sevmiyor:)
Milli rallici BURCU ÇETİNKAYA
Türk Dalgıç Yasemin Dalkılıç
Yasemin Dalkılıç her zaman örneğim olmuştur :)
sporcu kadınlar erkeksi ve itici geliyo bana
encrypted-tbn0.gstatic.com/images
Of Of Of Of taş taş
www.google.com.tr/search eh işte
encrypted-tbn3.gstatic.com/images bal gibi bal hani erkeksilik? Baklavaları var diye mi? Göbeği olmalı yani 😂
Bak bu basketbolcu ha
encrypted-tbn3.gstatic.com/images
Bu da koca ayak gibi surata sahip herhalde?
lh5.googleusercontent.com/.../NlF5h2KtQSnuSIlIbTEw_bvkXQ4iITypL2R8JR8ckWmb4MO_wkYgMZWDcddUZO1a18QmgVSCvnBMS2aSOHvVhgeptOvr0LyJ6LEfSRyjc_cQJ2kraPIFiPSw=w511-h288-nc
Merve Aydın Niye Yok Favorim O
Voleybolcu Neslihan :)
2 nin bir gideri var en azından.
hepsının becerısı ayrı bence ya
A Tabiki...
ADANANIN gururu " Çağla Büyükakçay "
Çağla Büyükakçay güzel ve başarılı...
Ysemin Dalkılıç tabi ki
Tabikide yasemin dalkilic 😊
insan bir ışıl alben koyar
Tüm sporculara sağlık dilerim.
cagla kubat en iyisi bence
Triatletleri daha çok beğenirim.
Milli Rallicimiz BURCU ÇETİNKAYA
Tabiki Miss Turkey ikincisi Çağla Kubat
Işıl Alben
artık şu soruyu kapatın kusacağım geldi görmekten
hiçbiri dövüş sanatlarından değil :|
tuğba kubat tabi burda olmayan elvan :D :D
hande ataizini begeniyoom
Bunlar Türk mü laaan :D Oha
Memeseverler B şıkkına 😂😂
BUnlar ne la? insanı spordan soğuturlar :S
Voleybolculardan cok var :)
Türk Milli Tenisçi Çağla Büyükakçay.
Neslihan demir yok mu burda?
sörf yapmak istiyorum :D
Bir şarapovamız olmadı tenis severler olarak.
Hepsi birbirinden çirkin
Çağla Büyükakçay 👏👏👏 Tebrik ediyoruz👍👏
Profesyonel Rüzgar Sörfçüsü Çağla Kubat
MERVE AYDIN FAVORİMDİR ;)
Milli haltercimiz
Nurcan TAYLAN
Çağla çok iyi sporcu çokda güzel
Ralli pilotu Burcu Çetinkaya
Türk Milli Tenisçi Çağla Büyükakçay
İnanın hiç birini beğenmedim
Açıkçası hepsi benim çocuklarım gibi
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!