Dünkü olayla ilgili sormuyorum sadece genel olarak soruyorum. Fenerbahçelilerin yıllardır kendine sorması gereken soru bu. O bitmek bilmeyen gereksiz egolarıyla hemen ezberledikleri şekilde Başarılıyız da ondan diyecekler Bir Beşiktaşlı olarak bunu açık yüreklilikle söylüyorum Türkiyenin sportif anlamda en başarılı takımı Galatasaray. Her kupada üstünlükleri var avrupada en çok bilinen takım ama bu kadar nefret edilmiyor. Tamam sevmeyeni çoktur ama nefret edilmiyor.
Neden Bjk ve Fb şampiyonluğa yarışırken herkes Beşiktaş olsun istiyor. Benim hayattan öğrendiğim şudur. Eğer 20 kişi 1 kişiden hoşlanmıyorsa %99.9 sorun o 20 kişide değil nefret edilen 1 kişidedir. Fb eğer diğer kulüpleri tehdit etmeye devam eder, Biz cumhuriyetiz. Ligten çekiliriz siz fakirsiniz falan şeklinde kibirli bir şekilde yoluna devam ederse her stat Trabzonspor stadı gibi olacak. Hıı bu bir tercih meselesidir. Ben yoluma yalnız takılırım ama huyumdan da vazgeçmem derseniz o zaman yalnız kalınca ağlamayacaksınız.
Neden Bjk ve Fb şampiyonluğa yarışırken herkes Beşiktaş olsun istiyor. Benim hayattan öğrendiğim şudur. Eğer 20 kişi 1 kişiden hoşlanmıyorsa %99.9 sorun o 20 kişide değil nefret edilen 1 kişidedir. Fb eğer diğer kulüpleri tehdit etmeye devam eder, Biz cumhuriyetiz. Ligten çekiliriz siz fakirsiniz falan şeklinde kibirli bir şekilde yoluna devam ederse her stat Trabzonspor stadı gibi olacak. Hıı bu bir tercih meselesidir. Ben yoluma yalnız takılırım ama huyumdan da vazgeçmem derseniz o zaman yalnız kalınca ağlamayacaksınız.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer