https://resimlink.com/0scwa
FNAF neden bu kadar populer?
https://resimlink.com/0scwa
aşırı dandik bir korku gerilim oyunu korkunc bile değil mekanik desen yok hikaye desen yok bu nee
Sanırım oynaması basit ve reklamını çok iyi yaptı bazı oyunlar var ne kadar iyi oldu halde iyi tanıtılmadığı için tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı
evet çocuklar popüler etti ağbiğ fnaf oynağ abğbi ve öyle bi reklam yaptı ki oyunun mekaniklerini görünce hayatımın hayal kırıklığını yaşadım
Yapacak bir şey yok sonuçta oyunu yapanlar bunu para kazanmak için yapıyor ve baktılar ki tuttu bunun serilerini yaptılar en sonunda sanırım FPS tarzı bir oyununda yaptılar diye biliyorum ama ne kadar iyidir bilmiyorum ilgimi çeken bir türlü değil çünkü
Nasıl tutturdular demiyorum zaten. Bu tür populer olan içerikler/akımlar/oyunlar... vs HYPE aldıktan sonra unutulur sonuç olarak kötü ve kalitesiz oldukları için. Ama fnaf hala eskimedi insanlar seviyor ben de bunun sebebini soruyorum neden hala populer işte
bence karikatür tarzı olduğu için ve oyundan çok çizgi roman havası verdiği için olabilir
oyun zor bu arada ama mekanikler basit
Oyunu biliyorum zamanında görmüştüm ama şu aralar o kadar popüler olduğunu sanmıyorum
yok ya maalesef hala populer sadece youtubede yüksek aboneli kanallarda yeni videosu gelmiyor, çünkü tükettiler oynamayan kalmadı ve hikayeli bir olmadığı için yeni çıkan oyunları tutmaz yeni çıkan oyunlarını birincisi üzerinden pazarlayamazlar yani onlar için sıfırdan reklam gerek
outlast gibi olsa veya poppy playtime o zaman yenileri de tutabilirdi
Outlast da patladı balon oldu ilk 2 oyun ve indirilebilir içerikte ne güzel bir atmosfer yakalamışsın hikaye modundan devam etmişsin o gerilimi yaşatmasın 3 oyunda online yapıp bizi dar bir alana sokup Bir de yanımıza birilerini verip sürekli bulmaca çözmemiz de bize zorlayan bir oyun ve düşmanlardan kaçmak daha kolay kafasına şişe fırlat kaç büyük hayal kırıklığına uğrattı bizi
Oyunun fanlarının hepsi genellikle 18 yaş altı oluyor. Bir ara yazdığım yoruma yanıt vermişti biri
Şarkıları vs. De karşıma çıkıyor zaten aşırı saçma
Yabancılarda yetişkin hayran varda TR de hepsi ergen oluyor
aşırı doğru tespit
Yine çıktı biri🤦🏻♀️ anlamıyorum bunların hayatları 5 nights at freddy’s olmuş
nerde çıktı enfwjkfn
YouTube da
off delircem link atsana
Videonun linkini mi?
evt
delircem ya
gerçekten piyasayı beyinsizler yönlendiriyor
Aslında doğru söyledin.
Eic için teşekkürlerrrreeeeee
Bu ne abi oyunun her yeri çakma
Cevap
5Cevap
sevmişlerdir
ben cocukken oynardim baya eglenceliydi beim icin. Hem o zamanlar oyun hakkinda farkli teoriler falan donuyordu internette izlemek cok hosuma gidiyordu. Markipler'i de o oyunla kesfetmistim. fimli cikinca berbat olas dahil gidecegim anisina
Bunu derken ne dediğini anlamadım? Fnaf bi çocuk oyunu değil gayette güzel ve ilk kez oynuyosan oynaması zevkli bi oyun, diğerlerinin görüşlerini saygılı ol.
İlk defa duydum knk nasıl popüler
o senle alakalı
Benim Arkadaşım da maalesef seviyor😔😔
Korku oyunu sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?