Six pack nasıl/ne kadar sürede çıkar?

Şu an 1.80 82 kiloyum 2 ay içinde 73 kilo seviyesine gelip yağ oranını düşürmeye çalışıcam.

ama şimdi sadece 4 gün cardio yapıp 3 gün çok zorlamadan ağırlık çalışıyorum.bunun dışında hergün

link

bu videodaki hareketleri hergün yapmayı düşünüyorum(gerçi bodyforum da tartışılmıştı bazıları karın kaslarının hergün çalıştırılabileceğini bazıları da dinlendirilmesi gerektiğini söylüyor)

şimdi kilo verme sürecinde nasıl bir çalışma yapmam lazım özellikle de karın kasları için/ya da boşuna çalışmayayım mı cardio yla kas çalışmak boşuna mı

mesela spordan sonra 70 g karbonhidrat almak lazımmış 2-3 muz deniyor.ama ben zaten kilo vermeye çalışıyorum tuvalete çıkmada da sıkıntılarım oluyor.2-3 muz yersem kilo vermem düşer mi ya başka ne yememi tavsiye edersini

karın bölgesinde yağ oranı azaldığı zaman nasıl bir çalışma ile ulaşmak mümkündür?hafta kaç gün kaç saat gibi

kişiden kişiye antremanda antremana değişirde sadece düz bir karına sahip bir durumdan sixpackli duruma kaç ayda dönüşür?ortalama bir süre söylerseniz sevinirim. merak ediyorum.

irademe güveniyorum eğer verdiğim emeğin karşılığını alırsam bırakmayacağıma eminim ama boşa kürek çekmemek için yardımlarınıza ihtiyacım var çok teşekkürler şimdiden
Six pack nasıl/ne kadar sürede çıkar?