Sarkmalar için ne yapılabilir? Ne önerirsiniz?
Gerçekten çok rahatsız oluyorum.
Gerçekten çok rahatsız oluyorum.
sna bir öneride bulunayım göğüslerin çok büyükse dert etme slikonlu sütyenler var ondan giy daha toplayıcı olur. Hatta eski kız arkadaşımın göğüsleri çok sarkıyodu üzülüyodu ben ona derdim yav sakin ol hiç bişey olmazssa ben yastık yaparım onlardan;) arastırdım bunu onun için ;Memenin arkasında bulunan kasları güçlendirmek sarkmayı engelleyecektir. Çok basit iki hareket ile sarkmayı engelleyebilirsiniz. Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi elinize bir top alabilir ve iki yandan resimde görüldüğü gibi topu sıkıp bırakabilirsiniz. Top yoksa ellerinizi birbirine birleştirip de yapabilirsiniz. Aynı hareketi bir de kollarınızı uzatarak yapınız. Avuçlarınız birbirine baksın ve avuçlarınızı birbirine bastırın. Bu hareketleri günde 10 kez tekrar etmeniz göğüs sarkmasını engellemek için yeterli olacaktır. Bu kol kaslarını da çalıştıracaktır. Bu da yine kol kaslarındaki sarkmayı engelleyecektir. Yüzme de yine tavsiye edeceğimiz bir başka spor. Doğru sütyen kullanımı önemlidir. Memeyi tam olarak kavramalı ve memeyi taşımalıdır. Gögüs sarkmasını engellemek için egzersizler yine çok öneme sahiptir. Meme kaslarını yukarıda bahsettiğimiz egzersizleri yaparak bu kaslarınızı güçlendirebilirsiniz. Emzirirken memeyi çok dolu bırakmamak, çatlaklara engel olmak yine meme sarkmasını engelleyecektir. Pompa kullanımında da yine dikkatli olmalı fazla güçlü sıkmamalısınız.
bazı egzersizler var araştır daha fazla bulursun. www.renklinot.com/.../egzersizler.jpg
bir kere dik dur
kullandığın sütyen önemli uygn olanı seç
arasıra kollarını yukarı kaldır bekle :D
Gögüs kaslarını çalıştıran egzersizler mevcut. Netten bakabilirsin. Faydası olur muhakkak.
Cevap
36Cevap
Şınav türevlerini uygula ama gögüs yapdan oluşuyor şınav sadece toparlar
ust gögüs kası çalışmalısın bu gögüslerini dik tutacakt ancak küçültme yapamazsın
Küçültme değil sıkılaştırma o göğüs çalıştıran hareketlere bakabilirsin internetten
rahatsiz olma buyuk meme hen sarkar diye bisey yok ha hareketlerini kisitlayabilir sporcu sutyenleri. deneyebilirsin onlar komple sarar kopcasi da yoktur rahat ettirir teri buharlastirir falan
Kilo ver ve göğüs çalış şınav falan çek bir de sütyen büyük olmasın ondan da sarkıyo
Hareketle küçülmez.
Kilo verirsen bir miktar küçülür ki kilolu değilsen bu da işe yaramaz.
Spor ile toparlarsın bir miktar.
Gerisi için ameliyat :)
Kiloluyum evet
erkeklerin meme kuçultme de kadınlardan daha çok yorum yaptığı bir ülke cidden çok iyi :D
bir yerde okudum müzikle egzersizmi yapıyolar nedir
Büyütme için egzersiz var ama küçültmeyi ilk duydum abla
göğüs kaslarını geliştirmen lazım öylece bir yerlere kadar etkisi olacak
Youtube ta var Isterseniz linkleri atabilirim
Olur
Teşekkür ederim☺☺
Yok canım ne emri :)
Buyuk ve sarkik mi?
Evet :(
Evli misin? Kac beden?
Değilim 105
Sirtin da agrir senin. Kilolu musun?
Evet o hareketlerin faydasi olur. İlerde emzirmen de bittikten sonra küçülttürürsün
Emzirme falan yok evli değilim.
Kiloluyum ondan olabilir. Zayıflayınca göğüslerde küçülür mü?
Bide sarmalar için ne yapılabilir?
Evet zayiflayinca gogusler de gidiyor
Bunun için bantlar görmüştüm onları deneyebilrsin.
balık ağı aç sar onları :)
Yok öyle hareketler...
Bana ver zira bende de eksik
küçültmene yardımcı olabilirm.
Yapiyla alakali sporla olmaz
Buyutme biliyorum daha ziyade
Çok büyükse yarısını paylaşabiliriz 😀
Gögüs küçültme hareketi mi var mış.
Ağırlık çalış press yap kilpluysan diyet te yap
Çok büyükse sevabına bağışla bebeyim.
millet büyütmek ister bu küçültmek vay anasını...
bir oyana bir buyana salla :D
Spor yap dengeli beslen kilo ver insallh duzelir
öyle bir hareket yok
Gögüs antremanı yap kücülür
çok mu büyük seninkiler
Ben olsam küçültmem
Yaş kaç erkenden mi sarktı
Profesyonel yardım istermisiniz
evet biliyorum dinlemek istermisn
bilmiyorum ben
kilo ver spor yap
Kick boks derim