Arkadaslar ciddiye alanlar cevap versin lutfen. Ben agirlik calisiyorum agirlik calistig
im gunler sonrasinda whey aliyorum. Gece yatmadan once de 1 cay kasigindan. biraz fazla glutamin almaya basladim. Yanagimin yan kisminda sivilce vardi zaten. Boyle iz halindeydi. Simdi artti. Bunlardan kaynakli olabilir mi. Genelde supplementlerden cikan sivilceler karacigeri. yordugu. icin sirtta cikar diye biliyorum ama. Yardimci olursaniz sevinirim
protein kullanımı benim de sırtımda sivilce yaptı. sanıyorum ki protein fazlalığından oluyor. kilonun 10 20 gr üstünde günlük tüket yüzünü sebamedin akne sabunu ile yıka sabah akşam. akşam yatmadan aloe vera sür kuruyunca yat sabah aynı rutine devam et bol su iç.
Tamam karıştırıp alırsın spor sonrası sorun olmaz hardline glutapure iyi tablet formu olanlar ucuz da Ama dediğim gibi kesinlikle milk thistle ve zma kullan karaciğerin için bunlar ondan belli yani
Başka swbebtende siviilce olabilir yumurta vs. Eğer glutamindense yeterince fitnness ta ağır calismiyirsundur vücutta gerekli duymuyordur ekstra proteini veya aminoasiti
En İyi Cevaplar