Arkadaşlar yüzüme ağda bandı ile ağda yaptım ve sonrasında buz uygulayıp duşa girdim. Yüzümde inanılmaz bir sivilcelenme oldu. Nasıl geçirebilirim? Lütfen yardım edin

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kıl kökü iltihaplanması. Bir arkadaşım sivilceleri için kortizonlu ilaçlar kullanmıştı ama geçmemişti, meğer yüzündeki tüyleri alınca iltihap yapıyormuş, sivilceler o yüzdenmiş. :( dikkatli ol, tüylenme için cildiyeye gidip hormon testi falan yaptır istersen
Şu sivilcelerden kurtulayım da , tüylenmeyi hallederim bir şekilde :/ teşekkür ederim
Yuzune agda uygulamamani tavsiye ederim uygularsanda güzelce temizle (bebek yagi kolay çıkarır sonrasında ise temizleme jelii)
Teşekkür ederim
Kılların batmış permatik sür
Permatik mi
Ben öyle yapıyorum
Veya cımbız
Cevap
4Cevap
benimde böyle oldu ya 2 3 gün önce ağdayla aldım ve sonuç kıpkırmızı her yeri fısır fısır kabarmış ucu beyaz sivilcelerle doldu suratım. berbat görünüyor. senin geçti mi iz kalmadan? evetse ne kadar süre sonra geçti? kara kara çözüm arıyorum bidaha asla :(
Ilk defa mı yaptın ağda hem ağda sonrasında duşa girmek doğru olmaz hemen
Bilmiyordum bunu işte bir hata yaptım :/ 2-3 gün geçti üzerinden ama hala böyle
Su falan dokunsurmaman gerekiyor ağdadan sonra bir daha ki sefer öyle yapma
Aloavera öneririm çabucak kurutur kaşıntı gibi şeyler varsa da akşamları madecasol sür ama öadecescolu gündüz kullanma leke yapabilşr
Dogal haline birak bence ugrastikca kotu olabilir.
Kötü olmuş geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Banyoda yanlış bir şeyler mi yaptın 😂😂
İlk mi yaptın
Evet
İlk yaptığın için öyle oluyor sakın dokunma yüzüne geçer bidaha ki sefere bişey olmaz babada olduydu
Kıyamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar