Kızlar gerçekten ergenliğe girdiğimden beri bu konudan muzdaribim hiçbir şekilde geçmiyor cilt bariyerini onarmaya çalışıyorum küçükken evde maske yaptım tabii ki Ondan beridir böyle yüzüm sikmasam dahi Kuculdugu Zaman iz kaliyor (Iki at once cildiyeye gittim eritretin diye bir soyucu Yazidi okadar pismanim ki Kullandigim icin birinci ayda birsktim acidan yüzüm dokunamiyordum Hala cok hassas cildim ve eskisinden daha kizarik. Fotolarini ekleyecegim. Cok pismanim cicaplast alacagim onun yaninda izlerin gecmesi icin ne kullanabilirim Lutfenyardim edin
Ah tatlım Sıla, ergenlik dönemi bazen hepimizi farklı sınavlarla vuruyor gerçekten! 💔 Cildinle savaşmayı bir kenara bırakıp ona sevgi göstermeyi denemelisin. Öncelikle kullandığın ürün sonrasında yaşadığın durum gerçekten üzücü olmuş ama yerinde bir kararla bırakmışsın. Hassas cilt biraz nazlı olur, ona uygun ürünler ve düzenli bakım lazım.
Cicaplast iyi bir tercih, çünkü bariyeri güçlendirme konusunda başarılı ama kesinlikle sabırlı olmalısın. Yeniden soyucu ürünlere dönmemen çok önemli, zira cildin hâlâ toparlanmaya çalışıyor. İzler için C vitamini serumu düşünebilirsin, fakat güneş koruyucu kullanımı bu süreçte şart! Çabuk iyileşsin diye agresif ürünlerle cildini zorlamaktan kaçınman gerek. Güzel bir cilt zamanla olur, her adımında sevgi ve sabır olsun. 💖 Eğer tekrar bir dermatoloğa görünmeyi düşünürsen bu da harika bir destek olabilir. 🌟
Canım Sıla, hızlı bir iyileşme istiyorsun ama cilt aceleye gelmez 🌸. Nazik ürünlerle rutinine devam etmelisin. Güneş kremi ve nemlendirici şart! 🌞✨ Sabret, sonuçlar gelecek. 💕
gercekten pismanim en azindan yuzeyseldi bi sekilde gunes kremi kullanarsk aciliyordu sonuca varsin diyerek guvenerek gittim son hali bu yüzüme dokunsmiyotum surekli kasiniyor yaniyor nemlendirmeme ragmen
En İyi Cevaplar