İnanmayacağınızı biliyorum ama yine de söyleyeyim "21 GÜN"
Nasıl bir şey diye sorarsanız; uyanıkken beyin rüya görmeye başlıyor ve o an ki gerçekte çevrenizde görüp duyduklarınızla rüyalar üst üste biniyor, çok acayip bir şey...
Çok önemli bir iş yetiştiriyordum, sorumluluk bendeydi o yüzden yaşanmış bir olay, yoksa manyak değilim, denemeye de kalkmayın sakın, zaten büyük ihtimalle bayılırsınız :)21 Yorumla- +1 yıl
Aynen. 1 haftadan fazla uykusuzluk ölüm gibi şeyleri gösterebilir. Şuanda dünya rekoru 11 gün ne anlatıyorsun. Zaten 96 saat sonun fiziksel ve zihinsel olarak psikoz durumuna girersin. 96+ saatte rüya ve gerçek anlaşılmaz, paranoya artmaya başlar, odaklanma ve anlama problemleri yükselir, kilo kaybı yaşanır, halüsinasyonlar ve gerçek arasında ayırt yapamazsın ve yaklaşik 130 saat gibi bir süre sonunda halsizlik, daha ilerisinde ölüm gerçekleşir.
En İyi Cevaplar
+1 yıl2 R pozitif (+) kan yaşarım
119 Yorumla- +1 yıl
What soruyu yanlış anlamışın. Kaç gündür uykusuzsun? :D
- +1 yıl
valla 2 :))
- +1 yıl
:) kna grubunda eksik yok mu? a , b ab ya da 0 gibi
- +1 yıl
doğru yazmayı ögren :D sonra yorum yap
- +1 yıl
:) kan grubunda eksik yok mu? a - b - ab ya da 0 gibi ? Düzelttim.
- +1 yıl
:))))) benim kan değersiz ya herkes de var
- +1 yıl
AB mi?
- +1 yıl
:)) A pozitif bunu da söylettin ya :D en iyi cevabı hakettim P
- +1 yıl
Rüşvet :D :D :D
- +1 yıl
:)) ne istersin söyle bakim
- +1 yıl
bilemiyorum :) 2 ünite kan yolla yeterli :) :)
- +1 yıl
:DDD sana 1 tüp bali hediye ediyom knk
- +1 yıl
bak bak :) bende sana bir şey hediye edicektimde neyse beğendin mi? en iyi cevap oldun. gönlün oldu umarım.
- +1 yıl
- +1 yıl
Hemende link atıyosun ya :)
- +1 yıl
knk tuttu ama
- +1 yıl
Yoo tutmadı sanki ctrl+c de tutmuşta gelen linklere yapıştırıyon gibi oldu ama :)
- +1 yıl
ÇD:DDDD
- +1 yıl
sakince kalvyenin üstünden kalk :)
2 gün uykusuz durdum en fazla
insan 11 gün boyunca hiç uyumazsa artık ondan sonra ebedî uykuya dalarmış aklınızda bulunsun :)13 Yorumla- +1 yıl
Bak son notu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu :)
- +1 yıl
Inanmayin sunlara ya 13 gun uyumayan var kendim gordugum
- +1 yıl
@EsrarCASH26 dünya rekoru 11 gün dostum
Asla dayanamam abv ne diyosn sen :)
gunde 10saat uyumazsam ben dengemi bulamiym :)))13 Yorumla- +1 yıl
oha :D 10 saat ne lan :D ıse gıdınce ne bok yıcen :D
- +1 yıl
:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
mecbur kalırsam 3 gün durabilirim ama güncellemen çok saçma. günlerce uykusuz kalmak bünyeyi güçlendirmez, tam aksine zayıflatır. güçten düşürür. günde 7-8 saatten fazla uyumak iyi değildir evet ama hiç uyumamak çok daha tehlikelidir
12 Yorumla- +1 yıl
bazen uykusuz kalman gerekir ve bünyen alışık değilse çok zorlanısın.
- +1 yıl
günlerce uykusuz kalmanın gerekceği bir durum olduğunu sanmıyorum. ayrıca 5 gün falan diyenler yalan söylemenin hiç gereği yok. 5 gün insan beyni açık duramaz. sen farkında olmasan bile ayakta uyursun gözün açık uyursun ama uyursun. sadece bu sabah erken kalktım diye şu an uykum var. normalde sabaha karşı 5te yatarım ama normal saatimden bikaç saat erken kalktım diye gözümden uyku akıyo. 5 gün uykusuz kalma olayını bile uykusunda(rüyasında) yapmışlardır :)
+1 yılDenemedim ama mecburi olarak rekorum 52 saat olmuştu. En yakın abartılı süreç 3 gün önce 33 saatti :)
124 Yorumla- +1 yıl
zorunlu derken açıklarsan :D 33 saat hiç yoktan iyidir
- +1 yıl
Tabii hemen açıklayayım :D Hem okuyor hem çalışıyordum. 11 saat iş + okul. Gece 19.00 - 06.00 arası iş ve gündüz okuldu. Final dönemine denk geldi ve işten çıktım okula gittim. Sınavlara gireyim derken akşam oldu ve tekrar iş, ertesi gün yine okul. Evim uzakte diye de gidemiyordum. Gidip dönecek vakit yoktu :D Metrobüste ayakta tutunurken gözlerim kapanıyor ve düşecek gibi oluyordum artık :D
- +1 yıl
Şu an sana o kadar çok acıdım ki anlatamam. o yüzden anlatmıyorum hala okuyor musun?
- +1 yıl
Acıdım diyince kendimi garip hissettim :) Evet okuyorum ama bu sene daha rahatım. Hem işimi değiştirdim, günde 8 saat mesai. Bu sene o türden bir şeye maruz kalmadım çok şükür..
- +1 yıl
Yaş kaç hangi il?
- +1 yıl
20, İstanbul..
- +1 yıl
E peki ailen yardım etmiyor mu?
- +1 yıl
Ediyor, hatta ailemle kalıyorum. Ama kendi ekonomik bağımsızlığımı kazanmak daha çok hoşuma gidiyor. Ailemin vereceği harçlığın 3 katını kazanıyorum, kafama göre ister birikim yapıyorum istersem de harcıyorum. Uykudan fedakarlık ediyorum biraz ama maddi olarak yaşam kalitem yükseliyor..
- +1 yıl
wow bir üniversite öğrencisinin tam tersine gelişiyor hayatın demek istiyorsun.
- +1 yıl
Biraz zorlanıyorum ama ikisinin altından kalkıyorum, o yüzden de böyle rahatım. Ama tabiki iki yükü birden kaldıramayacak olursam işi bırakırım ama okulu asla bırakmam. Okul öncelikli benim için :)
- +1 yıl
Hangi bölümü okuyorsun peki?
- +1 yıl
Radyo ve Televizyon..
- +1 yıl
oo ilede tv ye çıkarsın :D
- +1 yıl
Her duyan bunu söylüyor arkadaş :D
- +1 yıl
Ama milli olarak genel cevabımız budur güzel sanatlar okuyana ressam mı olcan denir konservatuar okuyana şarkıcı radyo televizyon okuyanada bu işte :D
- +1 yıl
Haha güzel tespit :D aynen öyle, lisede de gazetecilik okudum, böyle devam ediyorum :)
- +1 yıl
:) maşşallah hangi üniversite peki?
- +1 yıl
İstanbul Üniversitesi. Sen hangisindesin?
- +1 yıl
wow bayağı puan yapmışsındır ygs ve Lys de :) bende bu seneki ygs ye girdim umarım sene sonu bende üiversiteli olucam :D
- +1 yıl
Ehehe :) Yok, yok, fakülte değil yüksek okul. Bu sene ben de girdim YGS'ye sırf meraktan :D hayırlısı olur inşallah hakkında, okuduğun lise ne lisesi?
- +1 yıl
Açık liseyi bitirdim ben.
- +1 yıl
Dışarıdan yani.. Bu sene bir yere girmeyi hedefliyor musun?
- +1 yıl
Düşünmesem sınava girmezdim :D
- +1 yıl
Neresi anlamında sormuştum ben onu ama :D
finaller yaklaştımı kendin şaşırıp kalıyosun bu kadar süre nasıl uyumadan kaldım diye kola kahve - gripin enerjı ıcecegı :D
25 Yorumla- +1 yıl
:) e senin finallere ne kadar var kaçıncı yılın?
- +1 yıl
İnşallah bende bu sene sonunda üniversiteli olucam :D
- +1 yıl
İnşallah.
Ben 4 gün boyunca uykusuz kalmayı denedim bizim için çokkolay bir iş
28 Yorumla- +1 yıl
neden kolay
- +1 yıl
Buse1907 öyle bir laf koymuşsun ki varya tebrik ederim :D arkadaş umarım klavyeyi çıkarmıştır.
- +1 yıl
96 saat? 96 saat sonra psikoz durumuna girebiliyorsun. Çok kolay olduğunu zannetmiyorum. Rüya ve gerçek ayırt edilemez hale geliyor bu da senin ölmeni bile sağlayabilir ve daha saymadığım onlarca durum var
- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNancy ajram hatrına 2 gün dayanabilirim. Ama denemedim daha fazlasını. Askerde o şekilde olmuştu.
11 Yorumla- +1 yıl
Bi dakika Nancy Ajram mı ? Ben onun hayranıyım :) Ben onun için 7 gün uykusuz kalırım 8. gün ölürüm :D
+1 yıl2 buçuk gün dayandığım oldu ama bardak bardak kahveyle kadlım sonra zor uyudum zaten Allah'tan kalpten gitmedim o kadar kahveye titreye titreye 2 gün oturdum çarpıntıyla
10 Yorumla3 gn durabilirim günlük 2 3 saatlik uykuyla duruyorum zaten
11 Yorumla- +1 yıl
ya zaten çoğumuz 2-3 saatlik uykuyla duruyo en fazla 5 saat.
toplam 6 saat uyku ile 8 gün ayakta kalabilmiştim ama son 2-3 gün istemsiz kas titrelemelerinden tut tırnak morarmalarına kadar birçok anormallik gözlemlemiştim kendimede...
11 Yorumla- +1 yıl
120 saat? 1 hafta sonra ölüm gibi durum beraberinde geliyor haberin olsun ;)
Üniversitede şenlik zamanları 80 saati bulmuştu hatta geçmiş bile olabilir bir yerden sonra hesaplayamaz hale geliyosunuz zaten..:)
15 Yorumla- +1 yıl
@bilenkişi Yanlış bilgi. Eğer 150 saati geçerse ölüm başlayabilir. 80 saatte problemlidir ama dayanılabilir. 96 saatten sonrası dayanılmaz.
ben 3 günü aşan uykusuzlukları çok yaşadım. ama önermiyorum. beynimizin en büyük düşmanı uykusuzluktur. hafıza zayıflamasından zeka geriliğine kadar pek çok zararı vardır. lütfen dikkate alın!
20 YorumlaBen 1 gün ancak herhalde,
Hiç uyumazsan zaten 4. günün sonunda dilde belirli bir yaralar çıkıyormuş ve ölüm.
Rizzoli&Isles' ta izlemiştim. :)10 Yorumla
+1 yıl2 gün hiç uyumadığım oluyor bazen.3 güne de kayabilir.
1 hafta boyunca günde 1'er saat uykuyla durduğum oldu.10 Yorumla
+1 yılBir ara fm oynarken cuma günü işten saat 5 gibi gelmiştim pazar sabahı 8'de işe gitmiştim kaç gün sen hesapla:)
10 Yorumlafinal zamanı günde 2 saat uyuyarak 1 hafta geçirmiştim ilk dönem. okuldan 3te gelirdim 6ya kadar uyuyup sonra ders çalışırdım ertesi günkü sınava kadar.
10 Yorumla
+1 yılBen dayanamam. 30 dk uykuyla bir gün geçirdim, o gün neler yaptığımı azıcık hatırlıyorum ama kendimi kontrol edemiyordum xd gözlerim ha kapandı ha kapanacaktı. Çok fena çok.
10 Yorumla96 saat + yatakta uyumaya çalışmakla geçen bilemediğin bir süre daha ..
10 Yorumlafinal dönemlerinde 72 saat uykusuz kaldığım olmuştu.
10 YorumlaSağlık konusunda 930 cevap paylaştı. ancak 38 saat deyanırım. yani ikinci günün sonlarına doğru uyurum ertesi gün öğlen uyanırım :D
10 Yorumlarahatça 48 sat dayanadıgımı bılıyorum ama hıç asırı zorlamadım..
10 Yorumla
+1 yıldayanamam ben hayatımda sadece 1 ya da 2 kez 24 saat uyumadım
10 Yorumla
+1 yılPanik bozukluk yaşadığım günlerde 3 gün uyumadığım olmuştu. Kabus gibi günlerdi.
10 Yorumla
+1 yılBir ömür uykusuz yaşayabilirim ama sevgisiz bir an bile yaşayamam ;)
10 Yorumla- Sağlık konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yıl2 şer saat uykuyla 4 gün dayandığım oldu sinema filmi çekimlerinde
10 Yorumla 21 saat dayanabildim bir süre sonra gözlerim ve başım agrımaya başladı
10 Yorumla
+1 yıl1 en fazla 2. uyumak güzel ya vazgeçilmezlerimden:)
10 YorumlaÜniversitedeyken 3 gün uyumadığımı bilirim hiç de uykusuz gibi değildim şimdi 2 saat geç uyusam ertesi gün uyukluyorum :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4-5 diyenler afedersiniz b*k o kadar dayanabilirsiniz :DDD en fazla şuana kadar 71 saat dayandım ki uykusuzluğa çok çok alışkın biriyim sorladam en en fazla 78 olurdu tahminen hatta 2-3 diyenler bile baya sallamış bence 30 saat bile dayanamazlar
12 Yorumla- +1 yıl
Kendini ne saniyon sen millet met iciyo 13 gun uyumayan birini taniyom elinde bol bol vardi ice ice cok rahat afedersin ama bi tarafini sallaya sallayada durdu hicte yerinde durmadi
- +1 yıl
@EsrarCASH26 uyuşturucu dahilinde bile 13 gün imkansız. Rekor 11 gün ve rekoru kıran adam bir kaç kere ölümden döndü. Eğer 13 gün dayansaydı çoktan ismi duyulmuştu
Bir dakika bile uyumadan 76 saat geçirdim. Ayrıca bir çok kez 48 saatten fazla uykusuz kaldığım oldu. Zaten günlük uykum 3-4 saat kadar..
10 Yorumla2,5 dayandım. eğer eve, uzanılacak bir yere gitmezsem 3- 3,5 da dayanabilirim diye düşünüyorum. aksi taktirde uzandığım an iş bitiyor:)
10 Yorumla- Sağlık konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yıl3 gün falan dayanırım herhalde çünkü ben normalde çok az uyurum gün de bir saat uyuduğum çok oldu hiç uyumadığım günler de oldu
10 Yorumla
+1 yılbi gün yolculuk yapmıştım. 3 gün uyumamuştım zorunlu olarak. dönüşte otobüsle dönerken uyudum. uyurken millete saldırmışım otobüsten inmeye çalışmışım. film kopmuş benim :)
10 Yorumla4 gün sıfır uykuyla durdum, arada kestirmek de yoktu. sonrasında uyumakta da güçlük çektim.
10 Yorumlane kadar dayanabilirim diye denemeye kalkmadım. anca 1 gün oldu uykusuz olduğum zamanlar.
10 Yorumlaonu bilmemde 4 gün tuvalet harıc yataktan kalkmayabilirim.. onu garanti edebilirim.
10 Yorumla
+1 yıl2 gun dayandim. Cok zordu ama.. Gozlerimi kapattigim zaman geri acmak zor oluyor :D
11 Yorumla- +1 yıl
ben 35 saatten fazla dayanamadım
4 5 gün doğru dürüst uyumuyorum zaten uyumassam bişey olmaz pek sanmıyorum
12 Yorumla3 gün uykuma dayanabilmiştim ama daha fazlasını denemedim
10 Yorumla
+1 yılBen 2 gün uykusuz kaldığımı bilirim.
Ama 3 veya 4 gün uykusuz kalırsan ölebilirsin veya uyku felci geçirebilirsin.12 Yorumla- +1 yıl
Bisey olmuyo merak etme
- +1 yıl
3 gün uyumazsan fazlasıyla paranoya yaşarsın, anlama problemleri, halüsinasyonlar, karar verme zorluğu olur ama eğer bünyan kaldırabilirse ki muhtemelen kaldırır ölümcül bir durum olmaz. 4 gün (96 saat) 4 gün uykusuzluk ölüme dolaylı yoldan sebep olabilir ama genel olarak öldürmez. 96 saatlik uykusuzluğun sonunda gerçek ve rüya ayırt edilemez hale gelir. Stres ve paranoya kalıcı etki bırakabilir. Ama dediğim gibi bünye kaldırırsa 96 saat uykusuzluk seni öldürmez. Dolaylı yoldan öldürebilir mesela gerçekliği ayırt edemeyip yola atlayabilirsin.
+1 yılen fazla 23 saat dayanabıldım uyku onemlıdır benım ıcın bugun 18 saat uyudugumda dogrudur
10 YorumlaTatilde 6 gün boyunca toplam 3-4 saat dışında hiç uyumamıştım :)
10 Yorumla
+1 yıl3 gun ama persembe,cuma-cumartesi ust uste klup'den 5'de cikip 7'de ise yerine gittim
10 YorumlaArkadaslarla tatile ciktigimizda 5. gunu. bulmustu. yanni cok zor degil . dayanilabilir.
10 YorumlaBen deneme yapmadım ama Knight Oniline oynarken 2 Gün uyumadığımı biliyorum.
10 YorumlaBen 2 gün. rahmetli babam tır şöforüydü onun 4 güne yaklaştığını biliyorum uyumamak için kolunda sigara söndürür onun acısına uyuyamazdı...
10 Yorumla
+1 yıl3 günden sonra batsın bu dünyayı söylemeye başlamıştım annemi özlemiştim uyumanın bana iyi geleceğini anladım ve uyudum
10 Yorumlasadist değilim. mecbur kalmadıkça kendimi sınamam.. ama bir defasında 3 günün öğle saatlerinde uyuya kalmıştım
10 Yorumla6.Ci gunun sabahinda hayaller gormeye baslamistim ama bence en zevli gunu 3ten sonrasi vicudunuz kendini saliyor muthic ferhasiniz
10 Yorumla4 günden sonra denek kendini ünlü bir futbolcu zannetmiş:Disterseniz çok atmayalım arkadaşlar;)
10 Yorumla
+1 yılDünya yansa uyumama engel olamaz ... :) Düzenli uyurum.
10 Yorumla74 saat içtiğim bir şey yüzünden sonra yüzümde sivilce gibi bişeyler çıktı .
10 YorumlaSağlık konusunda 396 cevap paylaştı. denemedim ama ortalama 70-80 saat uyumadığım olmuştu, hatta 1 saat uyuyup o güne de devam etmiştim:D
10 Yorumla56 saat. vucüt iflas etti sonrasında...
26 Yorumla- +1 yıl
Tabi dayanmıyo vücut naparsın :D
- +1 yıl
waw ünide finalde osmanlı restorantı maketi ha güzelmiş güzel sanatlar mı okudun :)
4 gün hiç uyumadım uyumayı unutmuşum haberim yokmuş :)
10 Yorumlapek bir iddiam yok aslında ama 40-41 saat dayanırım herhalde hiç uyumadan
10 Yorumla- Sağlık konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılşimdi çıkıp biri 11 gün dicek :D zaten mümkün olan 10 en fazla :D fazla sıkmayın :)
10 Yorumla üninin ilk senesi 53 saat derdim neyse artık :)
11 Yorumla- +1 yıl
2 gün 5 saat demek pekte fazla değilmiş :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 gun ama sonrasi etrafimdakiler icin facia oluyo gulme kirizine giriyom ve konusnalarimi toparliyamiyom
10 Yorumla45 saatti sanırım rekorum
15 Yorumla- +1 yıl
:D
- +1 yıl
Peysaj mimarlığında maket yaptı . peki kaç gününü aldı?
- +1 yıl
:)
+1 yılaskerdeyken gündüz şoförü izine gitti gece gündüz bana kalmıştı mecburen emir sonuçta 4 gün yalvara yakara sürdüm aracı 5. gün yataktan kalkamadım komutanlar tokatla kaldırdı o halde denetime girdim sonra hafta sonu 48 saat uyumuşumdur
00 YorumlaBir kere sinavlar yuzunden 3gun uyuyamamistim 4gun okulda bayilmisim :)
10 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat