Kişilik & Karakter Kaç gün uykusuz kalabilirsiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çarşamba sabah uyandım iki saat uykuyla bu saate kadar geldik ☺️☺️ ne zaman bayılırım ben ☺️☺️ Güncellemeler+1 yıl ... Kaç gün uykusuz kalabilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. 2 gün kalmıştım 0 0 Yorumla
Tuubaaao6 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben kaldım ya ama sonra pat diye bir yerde uyduğumu hatırlıyorum 1 4 Yorumla Tuubaaao6 +1 yıl 2 günü getiremiyorum Yorumla Soran +1 yıl Az kaldı bu iş yüzünden bayılıp gidicem bir yerde ☺️☺️ gerçi mümkün değil zaten işimiz ambulansın içi ☺️ Yorumla Tuubaaao6 +1 yıl anladım. Allah yardımcın olsun inşallah Yorumla Soran +1 yıl Yok ya bakma sen bana çok seviyorum işimi ☺️ bu deli ekibe gelmesem kendimi eksik hissederdim ☺️ Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Akşam 11-12 gibi uykum geliyor elimde telefonla uyuyakalıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu iş aşkı beni öldürücek az kaldı ☺️ Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sizin iş zor, Allah kolaylık versin. Ben 40 saat uykusuz kalmıştım en çok. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zor ama seviyorum ya bu ekibe katılmadan kendimi eksik hissederdim ☺️ Yorumla mütesellî +1 yıl Ne güzel daim olsun :) Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah teşekkür ederim ☺️ Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. geçtiğimiz günlerde 5 gunde toplam 6 saat uyku uyumuştum böyle sayılır mı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sayılır Yorumla
Tekbaşınakız Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ben de iki saat uyudum. İnan bilmiyorum. 0 0 Yorumla
cikolatallalipastan Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl 3 felan 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 3 gün olmazsın mümkün değil Yorumla cikolatallalipastan +1 yıl 3 zaten oldu ama daha fazla olmasi Yorumla Soran +1 yıl Üç gün hiç uyumadin yani öylemi Yorumla cikolatallalipastan +1 yıl Evet dis agrisindan Yorumla Soran +1 yıl Bak arada kesin uyumussundur tamam mı ben üçüncü günün sabahındayım az önce ekipte yıllardır çalıştığim insana adın neydi dedim 😂😂 Yorumla cikolatallalipastan +1 yıl Uyuyamadim dis agrisindan diyom Yorumla Soran +1 yıl İnanmam diyom bende Yorumla cikolatallalipastan +1 yıl Tamam inanma Yorumla Soran +1 yıl Kaç kahve devirdin o arada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
2 gün kalmıştım
Ben kaldım ya ama sonra pat diye bir yerde uyduğumu hatırlıyorum
2 günü getiremiyorum
Az kaldı bu iş yüzünden bayılıp gidicem bir yerde ☺️☺️ gerçi mümkün değil zaten işimiz ambulansın içi ☺️
anladım. Allah yardımcın olsun inşallah
Yok ya bakma sen bana çok seviyorum işimi ☺️ bu deli ekibe gelmesem kendimi eksik hissederdim ☺️
Akşam 11-12 gibi uykum geliyor elimde telefonla uyuyakalıyorum
Bu iş aşkı beni öldürücek az kaldı ☺️
Sizin iş zor, Allah kolaylık versin. Ben 40 saat uykusuz kalmıştım en çok.
Zor ama seviyorum ya bu ekibe katılmadan kendimi eksik hissederdim ☺️
Ne güzel daim olsun :)
Eyvallah teşekkür ederim ☺️
geçtiğimiz günlerde 5 gunde toplam 6 saat uyku uyumuştum böyle sayılır mı?
Sayılır
Ben de iki saat uyudum. İnan bilmiyorum.
3 felan
3 gün olmazsın mümkün değil
3 zaten oldu ama daha fazla olmasi
Üç gün hiç uyumadin yani öylemi
Evet dis agrisindan
Bak arada kesin uyumussundur tamam mı ben üçüncü günün sabahındayım az önce ekipte yıllardır çalıştığim insana adın neydi dedim 😂😂
Uyuyamadim dis agrisindan diyom
İnanmam diyom bende
Tamam inanma
Kaç kahve devirdin o arada