ama düşüncemiz neden kabullenici ! herkesin kendine göre düşünce sistemi kusursuzdur..
HERKESİN CEVABI EN İYİ CEVAP tır bu yüzden :)
link
hasta adamı arabaya alanların acıma ve merhamet duygusu agır bastıgından,bır ıs gorusmesınde sırketın cıkarı olmasına ragmen kucuk bır duygu oyunu ıle ısı kaybedebılecegınden.yanı profosyonel ıs ahlakına aykırı olmasından.hayatında onemı olan bır kısıyı alan kendı cıkarlarını her zaman sırket uzerınde tutacagından ıse alınmayabılır.ben olsam hayatımı kurtaran doktoru almak ısterdım.cunku bır ınsanın hayatı ısıdır ve ınsanı bu gunlere getıren sırketı her ne durumda olursa olsun yarı yolda bırakması dusunulemez.cevabını verırdım
birini el freninin üzerine diğer ikisinide kucak kucağa yan koltuğa oturturum ne yapacam ya da birini alıp 500 metre götürürüm geri gelip diğerini alıp 500 geri gelip alıp 500 500 derken varırız sonunda :D çare çok bende
hem gece 02:00 da otobüsün ne işi varmış neyin kafasıyla bekliyomuş bunlar
Arabadan inip anahtarı doktora veririm, doktor benim
hayatımı kurtardığı gibi yaşlı kişiyi de hastaneye yetiştirip
iyileştirebilir.
Böylece ben de hayatımın insanıyla otobüs durağında
baş başa kalıp onu tanıma fırsatını elde edebilirim. orjinal cevp bu
fazla eskidi bu soru
hani şu tuz atanı almamışlar ön yargı demişler vardı ya onun gibi
Cevap
32Cevap
arabayı doktorla yaşlı amcaya verirdim.ben de iner o kişiyle yağmur altında romantik bir tanışma yapardım.
doğru cevap bu :D
Burası Türkiye hiçbir zaman arabada 1 kişilik yer kalmaz.Biz o 3 kişiyi bir koltuğa sığdırırız muhtemelen .Ayrıca hemen hemen hiç bir doktor o saatte otobüs durağında beklemez ki ,arabasıyla gelir hastayı arka koltuğa kızıda yan tarafa alır ,gider yani.
Hiçbirini almam yaşasın kötülük :)çukur varsa oraya girerim üstelerini de hep su ederim :) ya da iyilik meleğiyim arabadaki diğerlerini indirip üçünü arabaya alırım hatta ehliyeti olan birine arabayı veririm otobus duragında ben beklerım :)
İK ci olarak cevap veriyorum...
sanırım hayatının rüyasını arabaya alan işi kapmıştır...
bayılıyor iş dünyası fırsatlara atlayan atak, sadakat ve merhamet duygusu geri planda olan gençlere...
ama ben yaşlıyı alırdım yavv :( Yaşlıya hiç dayanamıyorum
Doktora arabayı verirdim, hastanın hayatı her şeyden önemli sonuçta, aksi halde vicdanen rahat etmezdim.Havada kötüleştiğine göre endişem artmış olacağı için heyecandan hata yapabilme ihtimalim yüksek olurdu kendim kullanırsam arabayı, o yüzden otobüsü beklemem mantıklı hem madem hayatımın rüyası o otobüs durağında, kaderin cilvesi :)
manyıklı duşunursek bır doktor hasta bır adam . tabıkı bunlar ılışkılı olmalılar. o yuzden doktor hastaya bakmalı arabayı vererek bunu yapması ıyı olur doktorlar guvenılır ınsanlardır. bır şemsıye bulup hayatımın ruyasıyla gıtmek bu anlamda mantıklı olabılr bence . ama bız ınsanız psıkolojıkman o sırada bunları duşunmek mumkunmu bilemem böyle oturduğum yerden sallamak kolay dımı ama
çok klişesin ya işe alınanın cevabı tabi ki
arabayı doktora adamı hastaneye götürsün diye veririm ben de durakta kalırım
olmuş
arabayı doktora verir yaşlıyı hastaneye yetiştirmesini söylerim bende hayatımın aşkıyla yağmurda ıslanır,otobüs beklerim .
maydonoz bana göre doğru cevabı zaten vermiş ama bende yazayım
arabayı doktorla hastaya verirdim
rüyamla başbaşa yürümek için
cevabım aynı
c :) buy fırSAT KAÇMAZ :) doktoru evine bırakcan sonuçta. E hastada öldü ölcek ölür mölür başıma kalır. Ama belki hatunla 2 kahve içeriz. Kendi Evinde. Sonra yağmurun dinmesini bekleriz :) derken kahveler biter içli dışlı oluruz montaj falan :)
arabayı doktora verirdim. hasta adamı da yanına oturturdum. onlar en yakın hastaneye giderlerdi. ben de o tanışmak istediğim kişiyle beraber durakta muhabbet edip otobüs beklerdim.
yaşlı adamı almazdım nedense doktorla orada bırakmak daha mantıklı görünüyor gözüme
diğer yandan hayatımın aşkının oradaki olduğunu öylece arabadan bakarak nasıl anladım onu da aklım almadı ama yine de doktor ya da yaşlı adamdansa onu tercih ederdim
Deargdue nin dedigi gibi. Cevabı bu. Peki microsoft un mülakatında sorulan soru su: logar kapakları neden yuvarlaktir? Bunu bulun bakalim:)
doktora yaşlı adamı en yakın hastaneye götürüp tedavi etmesi için arabayı veririm. tanışmak için can attığım kişiyle de yağmur altında ıslanmayı göze alırım, hem romantik olur hem de güneşin doğuşunu izleriz. :D
Doktoru niye aliyim ya,sevabinami kurtardi beni,hastayla ruyalarimin erkegimi ne onu alirim,sigisiriz arabaya nolcak,hastayi birakir keyfimize bakariz:-)
Arabadan inip anahtarı doktora veririm, doktor benim hayatımı kurtardığı gibi yaşlı kişiyi de hastaneye yetiştirip iyileştirebilir. Böylece ben de hayatımın insanıyla otobüs durağında baş başa kalıp onu tanıma fırsatını elde edebilirim
araba benzinli mi tuplu mu bu ulkede araba kullanmak kolay mi len? he koskoaca doktor bir arabasi yokmu hasta adamin durakta isine mk en iyisi ambulansi ararim gelsin hastayi alsin doktorda binsin defolsun kizi alir kacarim
doktor ve yaşlı kadını arabaya bindrip, hayatımın aşkıyla yağmurun altında romantizm yaşarım
arabayı hastama veririm ve yaşlı adamı hastaneye götürmesini sağlarım hayatımın aşkı ilede otobüs durağında beklerim ama sorun şuki ya hastam araba kullanmayı bilmiyorsa:)
doktoru sofor koltuguna oturtup, hasta adamida yanina oturtup hastaneye gotur mudahaleyide yap :D :D sonra gel beni al derdim :D
valla yaş geldi geçiyor.. o yüzden hayatımın kadını alır giderdim.. yaşlı hasta amca da kusura bakmasın artık :PP
rüyalarımın insanını alırdım mıydı cevabı doktor hasta adamla ilgilenir diyorlardı ama ben olsam öyle yapmazdım tabii
arabayı Doktor'a ver hasta adamı da yanına ver götürsün sende kal durakta kızı "götür " mantığı ama eski bir soru bu :)
tanışmak için can attıgım insanı alırdım. diğer ikisi için ambulans çağırırım. doktor hastaya ilk müdahaleyi yapar zaten. ambulans ikisini de hastaneye ulaştırır.
Doktorla kızı arabaya bindirip yollarım bende Cem Yılmazın Arog filminde yaptığı gibi adam zaten ölüyor son anlarında sigara içmesini sağlarım karşılıklı tüttürürüz :D
arabaya kaç fil sığar oyunu oynuyor millet sorduğunuz soruya muko
fiat bise kaç fil sığar sorusunun cevabımı söylesinler asdasdasafdsa
bu sorunun cevabı
arabayı doktora ver hasta adamla beraber o gider
sende rüyalarının kişisi ile kalırsın şeklinde idi .Bİr sitede daha görmüştüm
doktora arabamın anahtarını verırım ve yaşlı adamı onunla gönderirim.
hayatımın kadını ıle zaman yaratırım gerekırse o kadını sırtımda taşırım.
doktoru tanıdığımdan ona veririm arabayı hastayı alıp götürsün hastaneye.
Bunun otobüs versiyonu da vardı sanırım. Doktorla hastaya arabayı bırakalım, ben hayatımın aşkıyla takılayım gibi bir şey olması lazım...
Arabayı doktora veririm; hastayı hastaneye götürür. Kendim iner rüyalarımın erkeğiyle beklerim.
arabayı doktora verirdim hasta adamla birlikte gitsinler ben de aşkımla kalırdım :I)
ama o çözüm mantıksız üçünü bir arabaya sığdırıp götürdükten sonra diğerlerini eve bırak sonra hayatının aşkıyla naapıyosan yap ne gerek var soğukta titremeye
doktoru alırım yaşlı adam zaten ölücek ama doktor başka hayatları kurtarabilir
Kesin tuzaktır yermiyim lan ben amk der basar giderim
işim var hiç durmam. oraya gelmesi için yardım çağırırım
Kadını alırdım yanıma. Hasta adamı doktor tedavi etsin orda :)
tamam adam madem hasta doktora ilgilenmesi söylerim hemen ambulansı ararım ambulans gelincede doktor ambulansla gider bende kadını alır giderim
arabaya hepimiz sığarız..
ayrıca ölüm kalım meselesi hayatımı kurtaran doktor yağmurda ıslansa ne olur
yaşlı adam herşeyden önemli
Doktora veririm arabayı alsın hatayı gitsin ben hayatımın aşkıyla ıslanırım yağmurda bur daha nerde buluca onu :)
sorunun cevabı basit. kadınlar kalır
arabayı doktora verir hastayla gönderirdim...
ama gerçekte ise hiç bir kadın için o arabayı bırakmazdım :))))
Arabayı doktora verirdim hasta adamla birlikte giderlerdi bende hayatımın aşkıyla kalırdım orada:)
Daha önce yanıtlamıştım bunu..
Kızı kucağa doktoru yana amcayı aracın üzerine bağlarım..
Yolda adam bırakmak yok bizde..
daha önceden bildiğim için cevap vermeyeyim, kopya çekmek gibi olur:D
Kadını kucağıma alırım yan koltuğa doktoru doktorun kucağına yaşlı adamı hastaneye doktor ve yaşlı adamı bıraktıktan sonra ben hayalimdeki kız ile yatak evime doğru yol alırım.
ben 3 kişiyi alırım ki diğer doktor hastayı tedavi etsin
doktor ile yaşlıyı alıp hastahaneye götürürüm sonra geri gelip hatunu :)
Tanişmak istedgim kişiyi alirim doktor hasta adamı tedavi eder
3.yu tanışmak istediğimi alırdım eğer yaşlı adama bişey olursa doktor yanında yardım eder :D
Cok eski bir geyik. Asagiyi okumadim ama hemen herkes dogru cevabi vermistir bile.
:D doktorla hastayı almazdım , doktor hastayı tedavi eder. Hayalımdekı ınsanı alırdım.
doktor ve yaşlıyı arabaya atarım, kızın yanına inerim :D ahahha
arabayı hastayla doktora verirdim.diğeriyle yağmurlu havada biraz yürürdük.soruyu okumadan cevap verdim:)
abidik gubidik soru ile şirketine personel alan yöneticinin aklından şüphe ederim. kim uyduruyor bunları ya. gerçek hayatta olmuyor boyle şeyler
ben arabayi doktora verirdim yasli hastayi hastaneye yetistirirdi bende sevgilimle yagmurda romantik sekilde islanirdim 😍
Arabayı doktora ve hasta adama veririm.
üçüncüsünü buldum :D
doktara yardımcı olurum :D
Hicbirini almam otostopculara guvenmem ben
o cevaba hastır derim sadecede
soruyu güncelle :)
cevabı vericem dedin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar