@Hdksjs adnan ölünce zaten parası bana kalacak ama neden bülenti bırakayım ki? o da evlenince şimdi mal bölünecek oysa onunla evleneyim nihal tek kalsın aksdaksdsakd nihal zaten ağlak. iki hö hü dedim mi, bayıltırım ben onu zaten mirasçı ben kalırım. bülentle beraber olunca dolayısıyla hisselerin çoğu kendi üzerimde toplarım. sonra japonyaya kaçarım. orada iade yok suçlu. bülent arasın dursun eni aoğdawdassad
Hayır. Adnana Behlül ü evden sepetlemesi için baskı yapardım. Yoksa şeytan dürtüyor. Adnanla mutlu olmaya çalışırım. Sonuçta evlenmisiz. Napiyim bosanayim mi yani geçici heves için
Adnan zengin, kültürlü, karizmatik ve vizyon sahibi bir adam. Öyle şefkatli koca yı çapkın beş para etmez issiz sapsız bir itle neden aldatayim bu aşk falan değil malllik
Evet hayat bana y*vsaklarin ve kaşarlarin daha çok sevildiğini öğretti. Kimin üstüne düşersen ilgilenirsen seversen ilk vaz geçeceği kişi oluyosun. Allah uzun ömür versin EMİRHAN burdan sesleneyim 🤣görmez ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
olmazdım. aptallık. biraz daha büyüyünce bülentle olurdum. adnan ölünce yani. daha garanti.
wkqaskdsaf
vaay aw
Parlak zeka 😂düşünce yapına hayran kaldım mal varlığına konmak için bire bir 😂
@Hdksjs adnan ölünce zaten parası bana kalacak ama neden bülenti bırakayım ki? o da evlenince şimdi mal bölünecek oysa onunla evleneyim nihal tek kalsın aksdaksdsakd nihal zaten ağlak. iki hö hü dedim mi, bayıltırım ben onu zaten mirasçı ben kalırım. bülentle beraber olunca dolayısıyla hisselerin çoğu kendi üzerimde toplarım. sonra japonyaya kaçarım. orada iade yok suçlu. bülent arasın dursun eni aoğdawdassad
Kanka yönetmenle konuşma şansın olsa keşke 5 sezonluk dizi var burda
Valla ben en başta Adnan Beye değil Behlül'e aşık olurdum ve onu kendime aşık etmeye çalışırdım
Hahhhaahhaa
kas mı seviyosun
Kasla ilgisi yok yakışıklı adam
Hayır. Adnana Behlül ü evden sepetlemesi için baskı yapardım. Yoksa şeytan dürtüyor. Adnanla mutlu olmaya çalışırım. Sonuçta evlenmisiz. Napiyim bosanayim mi yani geçici heves için
insanlarin ihtiyaclari var
Asla olmazdım. Adnan gibiisi nerde bulunur? Bihterr gerizekalnin teki
neden
Adnan zengin, kültürlü, karizmatik ve vizyon sahibi bir adam. Öyle şefkatli koca yı çapkın beş para etmez issiz sapsız bir itle neden aldatayim bu aşk falan değil malllik
seninkide mantik
Mantık ama zaten Behlül gibi birine aşık olmam Barbie bebek gibii itici
Ben olsam evlilik daha da ilerlemeden kacardim. Bihtere bunu yapan hayat bıze neler yapmaz. Behlül cesur biri değil diye kaçamadılar zaten😂
😀 behlül vurkaççı
Tüm sulaleyi elden geçirdi güzel kardeşim 😂😂
😀😀😀 güzel kardeşimi anladım ajakak onun yerinde olmak isterdim asjjaja
Bendeeeee😂😂😂😂
Bende derken behlul yerindemi ajsja
Evet Behlül olsaydım 😂🤣
Şaşkınliktan ne diyecegimi bilemiyorum su an asjaja
Yani tek kişiye sadık kalınca ağzına siciliyo. Yemişim sadakatini 😂🤣mutlu olduğun gibi yasamalisin aynı Behlül
aassdfghaa bu gülüşün aldinda aci dolu yaşam öyküsu sakladigini biliyodum aasdghhgsa aglicam simdi aaggdsaa DEMEK HAYAT BUNLARI ÖĞRETTİ SANA aadfhb
Evet hayat bana y*vsaklarin ve kaşarlarin daha çok sevildiğini öğretti. Kimin üstüne düşersen ilgilenirsen seversen ilk vaz geçeceği kişi oluyosun. Allah uzun ömür versin EMİRHAN burdan sesleneyim 🤣görmez ama
Ulan bela okudum site duaya çevirmiş çocuktaki şansa bak ya
Aajnanjan o coxugun sansi degil senin sansizligın ahsjaja duş aliyonmu sen git bi dus al ahsjajja
İçmeden de sarhoş oluyorum duş alıp ayilayim hatırlatma için sağol iyi geceler güzel insan
Sarhoşlugundan dolayı degil cünüplüğün getirmiş oldugu sansizlıktan dolayi dus al dedim asjajja neyse sen yinede al sjaja
Oğlum sen niye her boku biliyon la
allah kahretmesin seni ya sjajjaja la cünüp cunup gezilirmi ajajaka of yaaa bsjanna yenimi gördün o işi ajajaja
Aga beee hayatım mi var da cinsel ilişkim olsun 😂🤣Gül diye dedim
🙂 dertleşmek istersen konuşabiliriz mesaj atabilirim. Çok dolusun gibime geldide ne diyosun?
Ben varım diyorum yazabilirsin kanka
Siteden çıktım geç oldu biraz uyumadiysan konuşalım 🤣
uyumadım istek atıyorum konusalım ya 🙂
Nope. İşim olmaz. Sarı sevmiyorum bir kere :d
sen olurdun gibime geliyo asjaja
Sjkajssk ay yok yok ben almayayım cidden sevmiyorum sarıları. Adnan daha iyi😌😌
adnan yatakta iyimidir asjjaj
Oha sjkajsksj ne bileyim hsjdjjs ama fazla yaşlı ya çok da iyi değildir herhalde hahah
ajajjajaja ozaman sen behlulle olurdun ajsjajja
Hayırrrrrr sjkajssksksk
asjajja neden ihtiyaclarini karsilar fazlasiyla asjajja
Aman istemez sjkajs diyorum ya Behlül tipim değil
Senin tipin beşirdir asnajja
Sjsjsksjkaksms onu da beğenmiyorum
Nasil biriyle yatmak istedigi anlat ozaman merak etti butün site asjjaja
Ajaksjjssjjss bence bir tek sen merak ettin ama neyse jasjssnsksvsjssb
asjaja hayır beeee asjaja neyse zorlamıyorum utandindirmiyim seni simdi asjaja
Hajajsjs tamam bir örnek vereyim, Mert Fırat bak o olabilir sjkajsjösjsms
Biliyodum ak aashja tamam site olarak merakimizi giderdik teşekkürler aajja
Sbjsjsjsjsjhsjsj rica ederimmmm hsjsjsjsjwjsjjsnsndn