Siz olsanız yer miydiniz?

Üniversite zamanı bir arkadaşım hoca ile sevgili olmuş idi. O kadar olma dedim ve dediğim gibi ayrıldılar ve hoca başkasıyla evlendi, çocuğu oldu. Yani ben de "Niye öğrencisi yaşıtı dururken ve sen daha öğrencisin. Hadi biraz denk olsanız ve sen de okulu bitirsen ve çalışmaya başlasan neyse." demiştim. Tam da dediğim gibi kendi emsali biriyle evlendi hoca.

Arkadaşım da formasyon alıyordu bu sene. Kısır yapmış, başka stajyerler de başka şeyler yapmış ve götürmüş. Bunun eski sevgilisi olan hoca da varmış. O da yemiş. "Hiç yorum da yapmadı iyi veya kötü demedi. Ben olsam yemezdim." dedi. Ben de "Acıkmıştır, yemiştir. Asıl herkesin götürmüş olduğunu yese ve seninkini yemezse tuhaf olurdu." dedim. Hâlâ "Acıkmış zaten. Ben olsam yemezdim." diyor. 😃😃Ben olsam yerdim. Açsam niye yemeyeyim? Hâlâ neyin umudunu yaşıyor bu? Adam evlendi, gitti. "Başkasının oğluna analık mı edeceksin? Kuma mı gitmeyi düşünüyorsun karısının üstüne?" dediğimde "Yok öyle değil ama az üstelesem konuşur." dedi. 😂😂

Güncellemeler
+1 yıl
Pek sevgili beyler, her haltı kendinizden bilmiş olduğunuzu niye bu kadar belli ediyorsunuz? 🙄🙄Siz, her sevgili olduğunuz kişi ile yatıyor musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kişi harici niye kimse soruya yanıt vermek yerine laf salatası yapıyor? Hocanın yerinde olsanız siz de mi öyle yapardınız? Bunu mu anlayayım?
Siz olsanız yer miydiniz?