Ailemle nişanlımın ailesi arasında kaldım ne yapmalıyım?

Nişanlısınız iki ay sonra düğününüz var bugüne kadar herşeye her olumsuzluğa katlandınız. Nişanlınız çalışmanıza izin vermiyo ve maddi durumu çok iyi değil. Ve çok saçma olabilir ama evinize bir yemek masası almak istiyorsunuz. Ve evinizi kendi istediğiniz gibi döşemek istiyorsunuz. Ama nişanlınz söylediklerinize önem vermiyor. Zoruma gitsede seviyorum bırakmak istemiyorum sadece kültürler biraz farklı. Ona istediklerimi nasıl kabul ettirebilirm? Başka konularda bir dediğim iki olmuyor ama ev düzenleme konusunda fena tartıştık. Aslında sadece kendi istediklerine önem veriyor. Eğer benim istediğim onun da istediği bişeyse kabul ediyor. Cinsel hayatımızda var karı koca gibiyiz. Seviyoruz da birbirimizi. söyleyin ne yapabilirim düşüncelerimi kabul ettirmek için her konuda. Nasıl yaklaşmalıyım. Aynı durumda olan ve işi çözen biri varsa bu anlaşmazlıklar nasıl giderilir anlatın bana lütfen. Evliliğimi kurtarcam. Şimdiden teşekkürler... Bu arada nişanlım ailesiyle birlikte ev tutmuş kiralık ve benim bilgimin dışında. Mecbur kabullenmek zorunda kalıyorum. Düğünü mevlütle yapmak istiyorlarmış benim ailem salon düğünü isterler. Resmen arada kaldım yardım edin bunlar gibi bir çok konu var daha saymadığım bunlar örnek.
Ailemle nişanlımın ailesi arasında kaldım ne yapmalıyım?