Nişanlımla ayrılmamın nedeni bakar mısınız kim haklı allah aşkına

4 senedir birlikteyiz biz bu kızla ve 1 ay sonra evlenecektik düğünümüz olacaktı. fakat bi sorun yaşadık nedeni ise beğendiği mobilyaları almamışım,oysa ben herşeyi zevkine güvendiğim bi arkadaşımla hazırlamıştım alacağım mobilyaları ayarlamıştım sürpriz yapacaktım.ama o annesinin ısrarıyla farkı bi mobilya takımı istedi.kendi beğendiği olsa neyse.oysa o evde biz yaşayacaktık başkası yönlendirmemeliydi.bizim eşyalarımız olcaktı onlar .beni gerçekten çok üzdü ve bu yaptığı aklıma geldikçe deli ediyo beni nasıl olur da benim alacağım mobilyaları beğenmez yaa .ben onun için en iyisini istedim en güzelini beğendim.o ona çok bozuğum ama aramak istemiyorum.hep peşinden koşan ben oldum. biraz burnu sürtsün istiyorum.yaptıklarıma itiraz etmesin istiyorum. ama onsuz da yapamıyorum ayrılmak hiç istemiyorum.çok seviyorum onu.bi tanem o benim

ne yapıyım şimdi kim haklı haksız mıyım ?
Güncellemeler
+1 yıl
bi kadın hiç mi mutlu olmaz arakdaş ya hep kapris hep kapris erkekler kadınların nazını çekmek zorunda mı yaa seviyo diye herşey yapılır mı hiç hak veren yok bana ya
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlarını gönderme kızsınız işte hepiniz birbirinizi destekliyosunuz sen gel konuşsana

bak nasılda çıktı ortaya başkalarından destek aldığın
Nişanlımla ayrılmamın nedeni bakar mısınız kim haklı allah aşkına