3 aylık evliyim ve eşimin bir kız arkadaşı ile müstehcen içerikli bir konuşmasını yakaladım. Ne yapmalıyım?

Yalnızca 3 aylık evliyim.. Çok severek ve zorluklarla evliliğimizi gerçekleştirdik.. 10 gün önce eşimin "normal" bir kız arkadaşına müsteccen konuşmalarını yakaladım facebook üzerinden.. Buarada biz güzel sanatlar fak. okuduk ve genelde böyle şeyler çok rahatlıkla yaşanırdı orada.. ancak benim bu güne dek asla bir sadakatsizliğim olmadı ve eşiminden başkasını görmedi gözüm! neyse arkadaşlar, eşim kızın dövmesinin nereye daha yaptırabileceğinden çok sexy olduğundan falan bahsetmiş ve öperim görünmeyen yerlerinden dedmişti hatırladığım kadarıyla.. sonra ben çıldıırdım tabi.. izinsiz olarak adresini kurcaladım için özür diledim ancak içime doğdu ve bi anda baktım.. o da özür diledi sadece bunu kaldırabilecek biri olduğunu art niyetli olmadığını saçmalamamı söyledi...bende sordum etkilendin mi? sana bir yanlışım mı oldu? kadınlığımı mı yapamadım diye... ki o da o sırada boş konuştuğunu her hangi bir açıklamasının olamamayacağını ve ailesinin üzerine yemin etti bir daha böyle brşey yaşanmayacak diye.. ardından facebook hesabını kapattı.. 1 -2 gün sonra ben yumuşadım çünkü çok seviyorum! Ardından çok ayıp biliyorum ama kankasının hesabında sadece yemin ederimki eşimle o günkü konuşmasına baktım.. çünkü herşeyi paylaşırlar biliyorum.. bunları yazmaktan çok utanıyorum şuan.. :((( mesaj su: kanka m. y. acayip tahrik ediyo beni şu sıralar ya sen s...k yada ben yapıcam olum dayanamıyorum gibi şeyler şok olduk mahfoldumm :((( eve geldi, dedim gördüm tüm mesajları evet çok ayıp başkasının hesabına baktım ancak buna beni sen mecbur ettin hayatımda kimsenin birşeyini karıştırmadım çunku ya bu kadar sevmemişim yada bana bu güvensizliği vermemiş.. o da o gün face hesabını kapatmakla herşeyi kapattığını yeteri kdar bana acıklama yaptığını benim olayları deştiğimi ve anlamadığını söyledi.. istersen boşanalım demekki ben yapamamışım evliliği diye uste çıktı.. defalarca ozur dıledığını yınede ben ne ıstersem oyle olacağını soyledı koptum o anda... daha çok yeni evliyiz ve eşimi çok seviyorum.. evliliği kurmak zaten zordu şimdi ben ne yapayım, eskisi gibi olurmuyuz kimselere anlatamıyorum anlatamam... :(((kendimi çok yetersiz hissediyorum şuan özgüvenim zayıfladı, kadınlığımı sorgular oldum:((( lütfen bir akıl verin çünkü bende kalmadı :(((
3 aylık evliyim ve eşimin bir kız arkadaşı ile müstehcen içerikli bir konuşmasını yakaladım. Ne yapmalıyım?