Kocamın beni aldattığını öğrendim hem de 18 yaşında bir kızla bizim o kızdan bir yaş küçük kızımız var kıza mı kızsam acısam mı kocama mı kızsam kızı yaşında kızla olduğu için bilmiyorum. Yakın arkadaşım kızın ailesini bul her şeyi anlat diyor bir yandan da acıyorum bende anneyim sürekli kızın hesaplarına bakıyorum bildiğiniz çocuk konuşmaları yakaladım ne konuşmalar vardı ama kocam hala onu koruma derdinde. Kıza tutulmuş gibi bir yandan da çok çaresizim ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız adamın evli olduğunu biliyor mu? Eğer bildiği halde böyleyse arsızın tekidir konuşma filan işlemez ona. Gider kocana anlatır kocan sana bağırır.
Nasıl olacağını bilmesemde sen kocanı ondan uzaklaştırmalısın. Yani belki sende 18 lik kız gibi konuş eşinle. Öyle konuşmak istiyordur belki ne bilim ona göre giyin.. eğer kiloluysan kilo ver. Lise aşıkları gibi kocana ara sıra mesaj at. Kendi fotonu çekin yrni aldığın bir kıyafetle olmuş mu de kendini hatırlat yani. Severek evlendiyseniz dönme ihtimali var. Aldatmış yazmışsınız. Ama her aldatma kızla yatma değildir die düşündüm. Eğer 18 lik kızla yatmış gibi bişe gördüyseniz (allah korusun) ozaman affedip affetmemek size kalmış.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşinle sert bir dilde konuş. Bunu kızın duyacak ve 40 küsür yaşında evli adamla aşk yaşanıldıgını bilinç altı kabul edecek. Yaptıgın şeylerin kimlere zarar verecegini düşünmüyorsun ama ben bu duruma engel olacagım. Kızın ailesine bunu söyleyecegim ve senin içinde bir bedel olacak de. Bu işi devam ettirmeyi düşünüyorsan bu ve daha fazlasını göze al. Aldıgın heyecanla karşılaştır de. Seni tehdit etmiyorum. Olacaklar hakkında bilgilendiriyorum de.
Benim fikrim bu.
Ama kocandan tiksinmemene yardımcı olacak bişey diyemiyorum..10 Yorumla
+1 yılkız ergenliğin verdiği psikolojik karışıklıgı yaşıyor kıza acı bu sefrlik bişey deme..
sen kocanı boşa öyle kocadan hayır gelmez.. adam olmaz o genç çıtır kız fantezisi varmış adamda. o kızdan ayrılsa başkasını bulur huylu huyundan vzgeçmez.. kırk yaşından sonra azanı teneşir (ölülerin yıkandığı yer) paklar (temizler..
kırkından sonra huylu huyundan vazgeçmez.. bunu ifade etmek için söylenmiş atasözüdür bu. kırkından sonraki sübyencilik 70 yasındada devam eder. ki 70 yasında sübyencilik yapanlarda var40 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelki sadece sanalda konuşmuştur. O yaşlarda olgun biriyle konuşabilir kızlar. Sen mesan at ben eşiyim uzak dur kocamdan yoksa bu iş büyür de.
Kocana da trip at bir ssüre burnu sürünsün. Mesela kızkardeşinin filan yanına git uzaklaş bir süre.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
70Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Eşini boşayacaksın yapman gereken şey bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiriyle tanıştım , adam evliydi. ilk defa tanışıyoruz , masada oturmuşuz adam konuştuğu zaman dışında sürekli cinsel organıma bakıyordu , hiç gözünü ayırmadan , fark etmemden rahatsızlık duymayarak. en son ben kalkarken bana öyle aşkla bir bakış attı ki. onunda kızı var , benden biraz küçüktür. sonra numaramı alıp bana yazmış , benimle gorusmek istiyordu. bende eşini üzmemek adına reddettim. hiç bir kadın halketmez bunu hemcinsime yapamazdım. şimdi onu hayal edip gece gündüz mast yapar oldum. oda arzuluyor biliyorum ama eşine bunu yapamam
20 Yorumla
+1 yılOlay göründüğü kadar basit değil düşündüğünüz kadar da
Burada iki soru var
Birincisi kız eşinizin evli olduğunu biliyor mu?
İkinci soru kız dolu dolu 18 mi yani reşit mi?
Kızın ailesine bu durumu anlatmanızın pek bir anlamı yok cahil genç bir kızın hayatına müdahale etme hakkınız yok çünkü
Hesabı eşinizden sorun
Çünkü burada muhatabınız kız değil eşiniz, Size sadakat sözü veren aynı evde yaşadığınız kişi o37 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Kız biliyormuş ama yeni 18 olmuş ve birkaç aydır konuşuyorlarmış
- +1 yıl
Sen yazdıklarıma baktın mı Sinem @sinemfatih
- +1 yıl
@dogukanuygun ismim Sinem değil ve yazmayın lütfen özel mesajlara cevap vermek istemiyorum
- +1 yıl
Cevap vermeni beklemedim zaten bir kaç öneride bulundum. Bahsettiklerimin kontrolünü yaparsanız yararınıza olur.
- +1 yıl
Cevap vermemi beklemediniz ama üstüste birsürü mesaj attınız evet
- +1 yıl
Pfff aynen. Orada bir teşekkür falan bekliyor insan haliyle vakit ayırmış olduğu için. Görmemiş olma ihtimali yüzünden mesajı yukarıda tutma çabası da var tabi. Neyse umarım bir şekilde halledersin. 👍
Şimdi burda suçlu ve ya suçsuzu bulmak biraz zor ama belki onun haberi bile yoktur eşinizin evli çocuklu olduğu bence esinizle oturup konuşun ve çok sakin ve mantıklı bir şekilde niye yaptiğini sorun ne gibi bir eksiklik ve ya sorun onu rahatsiz etmiş onu sorun böyle durumlarda sakinliginizi korumak zordur ama sakin olmadan hiçbişey yoluna girmez
01 Yorumla- +1 yıl
Kızın haberi varmış
+1 yılBu dünya zalim.
Artık insanlar daha kötü yollara gitmeye başladı.
Hem de 18 yaşında kız 17 olsaydı kimse kocanı kurtaramazdı.
Bu çok ağır bir durum hadi 18 olmasaydı bari 18 ne
Kıza değil kocana kızmalısın yani suç genel de bazı erkekler de
60 50 yaşın da adam 18 20 yaşında kızla aldatması falan insanın aşırı zoruna gidiyor.
Normal bir dünya da yaşamıyoruz ben sadece bunu biliyorum.
Ama bir gün gerçek dünyamız da görürüz bunları.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle kocanı boşa bence. İkincisi kızın ailesiyle konuş ama bunu rezil etmek için değil bir büyüğü olarak uyarmak için yap. O adamdan hayır gelmez. Belki sadece o 18 yaşındaki kızla değil 15-16-17 yaşında başka kızlarla da konuştu. Bunu öğrenebilirsen öğren. Allah korusun başka kızlara da yanaşmamıştır umarım.
20 Yorumla
+1 yılKızı bul, direkt konuş aileyi karıştırmadan. Yeniden ulaşmaya çalışırsa eşinize bu sefer de tehdit et gerekirse, ne yaptığını farkında değil çünkü. Kocanıza gelince bu tamamen sizin hislerinize ve gururunuza kalmış bir karar. Bu konuda başkalarının dediğini dinlemek yerine kendinizin ne yapmak istediğinizin üzerinde durun. En sağlıklı karar o olacaktır. Çok zor durum, Allah sabır versin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblacım şöyle birşey var şimdi. Kocan kaç yaşında kız kaç yaşında. Aradaki farka bak. Bu çocuğun zaten bu yaşlarda hormonları fırlıyor. Kanı deli akıyor ergen. Bir kız 23-24 yaşına kadar ergendir bunu unutma. Kocan kocaman adam yaptığı çok yanlış gerçekten. Kızın ailesiyle konuşsan kızı öldüresiye döverler ama öldürmezler, olan kocana olur bunu böyle bil. Kızı al karşına konuş anlayacağı dilden. Eğer anlamazsa gerisini sonra düşünürsün.
20 Yorumla
+1 yılAyyy suç kocanda abla kız 18 yaşında neyin ne olduğunu bile bilmez hepimiz geçtik o yollardan yazık şerefsiz kocan git gör ki o kıza ne yalanlar söyledi de bağladı kendine
24 Yorumla- +1 yıl
Kız çok arsız
- +1 yıl
Ablacım kız çok arsız değil. Senin kocan kızı manipüle ediyo. Yani şöyle söyliym. Kıza sürekli seni kötülüyor, seninle mutsuz olduğunu söylüyor, kendine acındırıyor. Kız da doğal olarak sana karşı çok tepkili çünkü çaresiz bir adama işkence ediyorsun gözüyle görüyor 😂 ben geldim o yollardan bana sor
- +1 yıl
Haklı olabilirsiniz ama kıza yazdım sert bir dille o beni tehdit etti şoktayım ben temmuzun sonunda 18 oldum kocanla aylardır konuşuyoruz beni rezil etmen çocuklarınıda rezil etmen diye
- +1 yıl
Ablacım kız üzerinden yapabileceğin bir şey yok dediğim gibi. Problem sizin eşiniz. Onun üzerinden halletmelisiniz çünkü bu kız olmasa başka kız olacak ama hep olacak
Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı. Aldattığına eminsen çok moral bozmadan ve olayı büyütmeden ilişkini sonlandır. Kendi hayatını kur. Bu tür durumlarda en güzel cevap sessizce ve kararlı bir şekilde o kişinin hayatından çıkıp gitmektir. Sonsuza dek.
01 Yorumla- +1 yıl
Boşanacak mıyım bilmiyorum ama bir süre evde kalmamasını söyledim ısrar etmedi birkaç günlük eşya aldı çıktı
+1 yılMesajları ss al elinde kanit bulundur yani sonra git boşan nafakayi da catur cutur ye kocan zaten sadakatsiz kiz da arsiz çıkmış sen cocuklarinda var iyi para alirsin ye onu da kudursun ikisi de 5 parasız
20 YorumlaBir evli adam senin kizinla o sekil konusursa sen bir anne olarak ne olmasini istersen onu yap derim
Ama bence aciklayip bosanmalisin eminim bu bitek o kizla kalmamisdir aldatan erkek her firsati kollar ve kullanir10 YorumlaAnnesini bilgilendir kesinlikle yazık yaaa seninde kızın var bende 18 yaşındayım ama kız farkında değil bişeylerin büyük ihtimalle olhun olsa zaten böyle birşey yapmaz annesini kesinlikle bilgilendirmelisin
10 YorumlaBana kalırsa kızın ailesine anlamalısın. Ben de 19 yaşında bir kızım ve böyle bir şey yapsam evet birinin aileme anlatmasını asla istemem ama kızın ileride başına gelebilecekleri de söz konusuyken ailesinin bilmesi gerekiyor. Kocana gelirsek; kesin çözüm hadım etmek 😔😔
10 Yorumla
+1 yılKız seni biliyorsa acıma ailesine anlat derim ben. Eşini de kızınıza söylemekle tehdit et kendine çeki düzen versin ne biçim adam bu kızı yaşında çocuğu metres yapmış. Allah yardımcınız olsun..
10 Yorumla
+1 yılSen otur kendine aci abla
17 yasinda her bo*ku bilio cocukmus21 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız belkide ben o yaşta çocuktum evli adamla beraberlik bri yana dursun
+1 yılKız dediğin çocuk yaşta zaten kocanla arandaki bağı kopar bence ve arkadaşına anlatmanı doğru bulmadım istesen de düzelmez bence üçüncü şahıslar böyle özel kalması gerekem şeyleri bildikçe
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Burda suç kızın değil ilk bakışta. Bilemeyiz tabi. Ayrılıkta çocuk olunca zor oluyor ama büyükmüş kızınız
01 Yorumla- +1 yıl
Birde oğlumuz var 11 yaşında çokda hassas çocuklarım ama dayanamıyorum artık
Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Çok ağır bı konu be. Aklınızda ne var peki ona göre yorum yapalım, mesela evliliginizi sürdürmeye devam edecek misiniz?
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum kafam çok karışık
bu yaşda bir erkeğin 18 yaşında bir kızdan hoşlanmasının tek bir sebebi vardır sübyancı olması. tez zamanda yollarını ayır bu adamla.
20 Yorumla
+1 yılBence sen
@shmranınaskeri kardeşimi dinle boşa ve nafakanı al bu arada kız 18 diyorsun Eşin kaç yaşın da?12 Yorumla- +1 yıl
43 müş
- +1 yıl
@shmranınaskeri Adam ağır abazan anasını satyim
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yıl18 yasinda bir kiz uyar adam akili korakar zaten yablis anlama ama kocanin hadsizligi
12 Yorumla- +1 yıl
Kız arsız yazdım ama fayda etmedi
- +1 yıl
Yani bilmiyorum olabilir ama bence kizi ailesi ile tehdit et kocanida en Iyi sen bilirsin
+1 yılKS 'de ise normal kızda bilmiyordur
Kocanı uywr böyle olmaz de kıza yazık günah konuşmayı kes de11 Yorumla- +1 yıl
Instagramda
Ya sen kızla adamı mı kurtarmaya çalışıyosun yoksa kendinimi. Yedikleri bok ortada yak gitsin ortalığı
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olurmu böyle saçmalık efendim.. Anlatın bu durumu.. Sakın kocanızıda affetmeyin.. Acırsanız acınacak hale düşersiniz
10 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama kocan tam şeref. Siz kızı yaşında kızla konuşulur mu? O kız cahil kolay kaldırılır böyle şeref yoksunu heriflerin kızlarına tecavüz edip öldürüp atsınlar anlarlar o zaman
02 Yorumla- +1 yıl
Hanımefendi o nasıl cevap adamlar pislikse kızlarının günahı ne
- +1 yıl
Kızlarının başına gelsin anlasınlar acıyorum böyle itlere
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kocan katıksız şerefsiz imkânın varsa boşan bir kere aldatan hep aldatır
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. egosu tatmin oluyo cünkü genc bir kiz onla ilgileniyo konusuyo sözde asık oluyo cok sacma igrenc bir durum
allah sabir versin00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. kız cahilde kocanıza ne demeli bence tüm suç erkekte
02 Yorumla- +1 yıl
Kızda çok arsız
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızın ailesine söyle derim kiminle görüştüğüne baksınlar kız evli olduğunu bilmiyor mu acaba
02 Yorumla- +1 yıl
Biliyormjş
- +1 yıl
Kocan azmış kusura bakma ama bu saatten sonra tebeşir paklar diye bir söz var. Kız çıtır 18 yaşında hormonlar tavan yapmış kızda.
Her gün yapsa kocan bıkmaz kıx o kafa da
Uçkur belası 7 den 70e yedi bitirdi milleti
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ailesine sole
Bunun senin kizinin basina geldigini dusunsene evli bir adamla konustugunu
Kocan suclu ve bedelini odemeli00 Yorumlakocanın yaş kaç eşim beni yakalasa kesin ayrılır sen hala duruyorsan ne bileyim...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKocanla konuşarak hata yapmışsın. Adam yüzsüz olur. bende bazen konuşuyorum sonra bırakıyorum. Çıtır ve güzel olmaları ayrı ama kadın değiller.
00 Yorumla
+1 yılKızı bulup konuşmalısın ama asla ailesine söylememelisin.
Kocan konusunda da kararı sen vermelisin05 Yorumla- +1 yıl
Kıza yazdım çok arsız çıktı
- +1 yıl
Yanlış anlama ama dinsizin hakkından imansız gelir derler sen de ondan arsız olabilirsin
- +1 yıl
Benim kocama sulandı istediğimi demme normal değilmi
- +1 yıl
Demem
- +1 yıl
Normal tabi ki de ama ablam bir çok genç kız su yaslarda bu tür seyleri yapıyorlar
öncelikle allah yardım etsin. öyle ya da böyle ayrıl ondan. kız konusuna gelince de otur anlat kıza akıl ver bence
10 YorumlaBöyle çağın mk ya cidden Kızın ailesinin de kızı da O. c nun karaktersizligine de Ne bicim yetistiriliyorsunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Kıxa yazdım gerçekten arsız çıktı çok haklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirşeyler yaşanmış mı yani. eminsen kocanla yüzleş. kişilikli biriyse en iyisi bu. çok üzücü. insanlar bunun ne kadar kötü olduğunu göremiyorlar. nefis şehvet gözleri kör ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılöncelikle suçu kocanızda arayın belkide kocanız kandırmış olabilir gencecik kız sonuçta babası yaşındakine mi bakacak belkide kıza evli olduğunu söylememiş olabilir
00 Yorumla
+1 yılKızla kırmayacak şekilde konuş olayı izah et asıl suç kocanda
00 Yorumla
+1 yılBence kendini gizleyerek ihbar et, istismara girer belki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan kac yasinda abla. Kusura bakma yaşi reşit olsada 18 yasinda ki kıza asik olmussa sapiktir kesinlikle.
01 Yorumla- +1 yıl
43 yaşında kardeşim
+1 yılBoşver kocan o kadar konuşsun skılır kocan senin yine
02 Yorumla- +1 yıl
Ama beni aldattı
- +1 yıl
Sende aldat karşılıklı olsun içinde bırakma bnce yap
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence kizi bulup yuz yuze konus. Kizin ailesine soylersen hem kizi hem de senin kocani bitirirler
00 Yorumla
+1 yılBüyük rezalet ya iğrenç abi ya ne can sıkıcı bir durum utandım be.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizla konus diyecegim da ergen laftan da anlamaz. Ailesiyle konusmak daha iyi bence
33 Yorumla- +1 yıl
Ne konuşacak aileyle, adamla konuşsun çocukla ne işin var diye, ailesine sahil çıkın diyebilir onun dışında bir şey söylemesi yanlıştır
Cevap sahibi+1 yıl@Meçhulzaman o senin fikrin bu benim fikrim. Kocam kizi koruyor diye belirtmis zaten kocasi da konusunca anlayan bir tip degil belli ki. Kadin yuvasi dagilmasin istemese şu soruyu sormadan noktayi koyardi bunlarla ugrasmazdi. Geriye kalan aileyle konusmak
- +1 yıl
Kızla konuşursa kız ailesine soylenmemesi için geride kalacaktır, adam. ne kadar istese de , korkar çünkü, aileye gerek. yok olursa onu da yapar ama o en sonki iş olmalı bence
+1 yılKizin ailesine apyle kizin yasi da kucuk olsa uaptiginin yanlis oldugunu bilmeli soyle ailesine acima onlar acimiyor sana
00 Yorumla
+1 yılKıza neden aciyorsunki anlat ailesine yok sa sen acınacak hale gelirsin
05 Yorumla- +1 yıl
Dediğiniz gibi cidden kız tam arsız çıktı
- +1 yıl
Sende arsizlaş o zaman kocanı kaptırma kimseye
- +1 yıl
Kıza yazdım sert bir dille o beni tehdit etti şoktayım ben temmuzun sonunda 18 oldum kocanla aylardır konuşuyoruz beni rezil etmen çocuklarınıda rezil etmen diye çocuklarımı işin içine katınca ne yapsam bilemiyorum
- +1 yıl
Onu sen tehdit etmeye hakkı yok ki demek ki senin korktuğunu düşündüğü için öyle konuştu Sen de ailesine söyle O korkmuyorsa sende korkma
- +1 yıl
Söyleyeceğim zaten ben çocuklarımı düşündükçe arsızlaştı şimdide hikayesine sadece şeyma kitabını atmış aklınca nispet yapıyor küçücük boyuyla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizin aikesi kocani oldurur kocadanda olursun beni takip 18 yasindaki kizda kocana vermez korkar merak etme bir pok cikmaz o işten
10 YorumlaO beni bir kere aldatırsa onun suçu ama bir kere daha aldatırsa benim suçum beni bir kere daha aldatmasına müsade ettiğim için denir yani eğer bir daha yapmaz kızla konuşmayı kesti dersen affet yoksa affetme
00 Yorumla
+1 yılÇok tehlikeli bişey bu kocanla konuş gerekirse ayrıl kızı yaşında kızla konuşan net sapiktir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin pişman mı. Asıl konu bu. Pişmsnsa boşanma derim bu dünyada hatasız insan yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Gönlümü almaya bile çalışmıyor
+1 yılNe çocuğu be ne acıyorsun babası yaşında adamla konuşmayı biliyor boş versene
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız belkide
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılkocanızla bir kez daha konuşun olmadı ayrılmayı göze alın bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızı iyi tespit etmek gerek. Ciddi anlamda korkut. Ailesine haber vermek olabilir iyi bir ders lazım. Eşini ise sen biliyorsun zaten
16 Yorumla- +1 yıl
Korkutayım dedim kız bu yaşta büyümüşte küçülmüş çıktı
- +1 yıl
o nasıl oldu acaba?
Cevap sahibi+1 yılO zaman ailesinin şevkatli kollarına ver
- +1 yıl
Kıza yazdım sert bir dille o beni tehdit etti şoktayım ben temmuzun sonunda 18 oldum kocanla aylardır konuşuyoruz beni rezil etmen çocuklarınıda rezil etmen diye
Cevap sahibi+1 yılKes kellesini. Acıma. Yavuz hırsız evsahibine baskın çıkarmış. S i k belasını
- +1 yıl
Söyleyeceğim zaten şimdide sadece şeyma kitabını paylaşmış güya nispet yapıyor
+1 yılöyle koca kendi kızına da bakar direk boşa ikisinden de kurtul
00 Yorumlamal erkek ıste yapar sen bıraz burnunu surt ama cok fevrı de davranma. dengelerı senın kurman gerek
01 Yorumla- +1 yıl
Beni aldattı alttan nasıl alayım
+1 yılBence kızı ailene söyleyeceğim diye Korkut ve eşini sert bir şekilde uyar bir kaç gün konuşma hatasını fark etsin kızın yaşı çok küçük ailesi ona zarar verebilir eşin kızın aklına girmiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnanin amina kadar yolun var sen kocana baksaydin sağa sola bakacagina demekki sende bir cacik yok ki genç kizlara gitmiş serefsizliği yapip yapip erkeklere suç bulmayin ya düzgun seks yapip erkeklerinize sahip cikin ya da erkek lerinizi paylasmaya razinolun
02 Yorumla- +1 yıl
Bu yprumunuzdan hazır boşanma davası açmışken size de dava açabilirim
+1 yılOlanlar olmuş devam edecek mi evliliğe hani gerek var mı onu takmaya sende ayrık hayatını yaşa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konuş bu durumu sonra ne yapacağına karar verirsin
00 Yorumla - Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamın 18 yaşında bir kızla konuşmalarını yakaladım çok çaresizim, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler