siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar? yani siz telefon kurcalar mısınız ? kurcalamaz mısınız? bu kıskançlık göstergesi mi ? yoksa sadece merak mı ? biraz ilginç bir konu bence
Cevabın nedir?
Eski sevgilim telefonunu hiç göstermezdi ne şifresi ne bişeyi hiç bişeyini bilmiyordum. Okuldayken bi gün şifresini girerken gördüm. Ama benim girme fırsatım olmadı sürekli ya cebine koyardı ya çantasına bi türlü fırsat olmuyordu tam 1.5 hafta bekledim o telefonu açmak için ve hedefime ulaştım sırada unuttuğu bi gün aldım telefonu kızlar tuvaletinde kurcaladım faceye girdim haklıymışımda bizim çıktığımız hafta sayısı kadar kızla konuşuyormuş :D:D Telefonu eline verdim bitti dedim sinirlendi yere vura vura parçaladı. Oh olsun :D Kızlar merak ettiğiniz bişey varsa durmayın araştırın o şeyi. Erkelere güvenmeyin güveniyormuş gibi yapın ama güvenmeyin.
13 Yorumla
Soran+1 yılbu erkkeler cok pislik lan. yazık değil mi bize. bi de herşeylerini gizlemeleri yok mu
- +1 yıl
hah size zaten sonsuz güveniliyor ya
En İyi Cevaplar
insanlar birbirlerini kontrolleriyle engelleyerek ellerinde tutamazlar! en iyi seçimler, özgürce yapılan seçimlerdir! kıskançlık farklı şeydir, kontrolleriyle engellemeye çalışmak farklı. kimsenin telefonunu kurcalamadım, kimse de benim telefonumu kurcalamaz. saygısızlıktır bence..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKurcalamak__? İçine kendi yazdığım yazılımımı kopyalayıp şu an nerede? bu gün kimlerle nekadar konuşmuş?kimlere mesaj atmış? kimlerden mesaj almış? Sosyal paylaşım sitelerinde kimlere neler yazmış?vs.vs.vs? Bunların hepsini rapor şeklinde alabilirim... Ama bunu kız ile birlikte iken değil kızdan ayrılmam gerektiğinde kullanırım :)))
Şaka bir yana bu dediğim olayı 1 kez yaptım ve kesinlikle tavsiye etmem, psikopata bağlarsınız, bırakın partnerinize güveni, insanlara güveniniz kalmaz...Herkezin özel hayatı kendine özel, bırakın öyle kalsın...11 Yorumla
Paranoya halini almadığı sürece sorun yok... Bunu artık mutlaka yapılması gereken bakmadığın zaman ya da bakılmasını istemediğin zaman "kesin aldatıyor" olarak değerlendirmek te çok yanlış. Sonuçta bunu sınıfa gelen bir müfettiş gibi düşünebiliriz. Arada sırada yapılabilir...
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm mantıklı.. yani birazda olsa merak ediliyo bence
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
47Cevap
+1 yılBizzat birbirine kaçan arkadaşlarım var. Aga ben güveniyorum diyip 2 ay sonra istanbula kaçtı sevdiği kız. Kimseye güvenilmez.eğer seviyorsan herşeyi kontrol altına alıcaksın.Telefon karıştırmak bence gayet normal,gözün dışarda değilde sevgilini seviyorsan Sende bunu ters karşılamazsın eminim :)
10 Yorumla5 yılda 1 kere kurcaladım onda da bırıleyırle flort ettıgını gördum. hep mı aldatıldım da kurcalamadıgım ıcın farkında dııldım yoksa ıcıme dogdu bı kere kurcaladım onda da bı pıslık mı buldum bılmıyorum.
boyle telefon kurcalamak fılan hoş şeyler diil esasında, adet halıne gelmemelı. olur bırıyle konusuyordur kımle konustun yada ne yazmıs fılan denır de bi şüphen yoksa kurcalamayacaksın, ama şüphe varsa kurcalayıp kanıtı yüzüne vuracaksın.00 Yorumla
+1 yılkurcalamam ama yalan yok huylanmışsam çok belirgin bir neden varsa, yani birşeyler olduğuna kanaat getirmişsem o zaman kurcalarım. ayıplayan olabilir bunu ama yalan yok. dediğim gibi bu son noktada artık artık birşeyler bulacağıma emin olmuşsam yaparım
22 Yorumla
Soran+1 yılbende son ana kadar bekliyorum ama o zamanda kurcalamama izin vermiyor
- +1 yıl
gizlice kurcalayaksın zaten son anda aşdflksdşlfs
+1 yılBen kurcalamam. Çünkü ne okuyacağım belli değil, o an belki başka bir düşünceyle yazılmış şeyi yanlış anlayabilirim. Paranoyaklaşmaya gerek yok.
Ayrıca özgüven veya ilişkiye güven problemi ile alakalı olduğunu da düşünüyorum. Yapmamak en doğrusu.04 Yorumla
Soran+1 yılbencede ama insan merak ediyor yinede
- +1 yıl
Curiosity kilss the cat = merak kediyi öldürür. Fazla merakın sakıncaları ile ilgili bir vecize.
Bu sadece merak etme - yapma meselesi değil, sen bunu yaparak karşındaki insanın kişisel alanını da ihlal ediyorsun bence. Ona karşı bir saygısızlık değil mi bu? Savunulacak hiç bir yeri yok.
Merak çok doğal, hepimizde var ama kendimizi tutmak zorundayız.
Soran+1 yılbu sözü cok sevdim :D
- +1 yıl
:)
kills olacak bu arada, yanlış yazmışım.
telefon kurcalamak, facebook şifresi istemek falan iyi şeyler değil bence. sevgililer arasında bi sınır olmalı diye düşünüyorum. birbirinizin özeline bu kadar girince ilişki yalama oluyor, 4 yıllık ilişki deneyimiyle sabitledim konuyu :)
10 Yorumla
+1 yılmutlu bir beraberlik istiyorsanız eğer huzur dolu yaşamak en önemli olan KARŞILIKLI GÜVEN dir. Bu bir güvensizlik belirtisi değildir Asla yanlış anlamayın. Böyle yapmanız yani karıştırmanız BEN SENİNLE İLGİLENİYORUM havası verecektir. Zaten gerçekten seven insan kıskanır ama güvenir...
22 Yorumla- +1 yıl
evet katılıyorum
+1 yıladamina bagli, genelde kurcalamam ama kurcalanmasi gereken adamlar var ki parmagimiza bok bulasiyor... güvensizlik diyen arkadaslar güvenebilmek icin güven yaratilmasi lazim, güven varsa zaten bakilmaz.
00 Yorumlaçok saçma ve rahtsız olduğum bi konu.1.5 senelik ilişkimde hiç bi zaman değil sevgilimin telefonunu kurcalamayı elime bile almadım.güvendiğim için aklımın ucundan bile geçmedi.ama kız arkadaşım devamlı "canım sıkıldı" bahanesiyle kurcaladı telefonumu,hem bana güvensizliği her seferinde yüzüme vuruldu hemde her seferinde rahatsız oldum kendime yapılmasını istemediğim şeyi ona hiç yapmadım çünkü.kısacası güven önemli
10 Yorumlagüven konusu ben bırak kurcalamayı hergün internetten girip bakıyorum benden başka bir numarayla mesjlaşmış mı yada konuşmuş mu die bakıyorum benden başka bir numara varsa kıyamet kopar.D
02 Yorumlatelefonu kurcalamak gerksiz. yapcak olan insan her türlü yapıyor zaten. misal erkek arkadaşımın bütün şifreleri vardı facede kızlarla konuşup hemen siliyordu hotmail hesabından girip baktıgımda anlamıştım milletle mesajlaştıgını bende zannediyordum kimseyle konuşmuyor. boş yani kurcalamk gereksiz.
00 YorumlaSevgilim uzakta ama gittiğim en yakın zamanda kurcalayacağım. Bunun ona güvenmememle alakası yok, kıskanç biri olmamla alakası var. Birine selam bile verilmişse ben bu işin şarap çanağına başlarım arkadaş
00 Yorumla
+1 yılGüvensizliktir bu başka bir şey değil. Yapmam: yaparsa izin veririm. Ama böyle bir durum olmadı hiç. Güven olmazsa ilişki zaten bitmiştir; uzatmalar oynanıyordur..
00 Yorumla
+1 yılKurcalarım. Kurcalamasında da bi sakınca görmem. Saklayacak bir şeyim yok.
13 Yorumla
Soran+1 yıldiyelim izin vermiyo?
- +1 yıl
Saklayacak bir şeyleri vardır diye düşünürüm. Kafamı karıştırır.
- +1 yıl
bazı seyler gızlı kalmalı be
+1 yılben kurcalamam
karşımdaki telefonumu kurcalarsa seste çıkartmam
açıklamasını yapamayacağım bir şey yok çünkü04 Yorumla
Soran+1 yılhiç mi merak etmessin kimle mesajlasmıs ? ne konusmus kimel konusmus
- +1 yıl
o güveni sağlamadıktan sonra niye çelişkiye sokayımki kendimi
açıkça sorarım
gizli saklı şeylere gerek yok
bi yerden sonra saçmalar insan
çok geniş mezhepli değilim
ama böyle ufak tefek şeylerle karın ağrıtmam
Soran+1 yılhmm bu da güzelmiş
- +1 yıl
:)
sevgilim yok, olursa da kurcalamam, kendisine ve birbirilerine güvenenlerin ''telefon kurcalama'' olayına gireceklerini de düşünmüyorum.
00 Yorumlaben onun telefonunda oyun oynuyorum. o kurcalamaya istekli sanırım ama ben sevmediğim için öyle şeyleri o da kurcalamaz.
00 Yorumla
+1 yılGüzel oyun varsa rekorunu kırmadan bırakmam!
Güzel oyun yoksada yılan oyununu indirir rekorumu kırar bırakırım.00 Yorumla- Spor konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılKurcaladım çok zmanında sonra sınırlenmemek için bıraktım..
Kımse kurcalamam demesin herkes bakar..00 Yorumla
+1 yılkarsındakı ınsana guvenmedıgını alenı belli etmektir ben kurcalamam kurcalıyanıda sevmem
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki ya merak ?
- +1 yıl
fazla merak iyi degil bu merakdan degil guvensizlikden aklınızda hep acabayla dolasırsanız hiç bir seyi tam yasıyamazsınız neyse baska yorum yapmıycam sözlerim birilerine batıyor yeterınce...
bol bol oyun oynarım gerisi saygısızlıktır bence ayrıca güvenim tamdır.
10 YorumlaSpor konusunda 930 cevap paylaştı. nadir bakarım. sık sık bakarsa kıskançlık nadir bakarsa merak olur.
11 Yorumla- +1 yıl
güzel ayrim
+1 yılTelefonumu kurcalayan birini gördüğümde aklıma hep lahım faresi gelir..
02 Yorumla
Soran+1 yılo da neden ?
- +1 yıl
O boku karıştırma..
Sende bu boku karıştırma..
- Spor konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılilk başlarda değil ama bi süre sonra bakarım rehbere falan istediğim kadar güveneyim bakarım.
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki o da seninkine bakabilir mi?
- +1 yıl
tabiki ikiletmem bile ben ne yaparsam o da bana aynısın yapar.
Spor konusunda 857 cevap paylaştı. Hiç karıştırmam ben medeni biriyim
desem de
sen inanma.00 Yorumla
+1 yılolursa kurcalarım :D ama güvenmediğimden değil öylesine
00 Yorumlakurcalamam kurcalatmam. eğer onun benimle paylaşmak isticeği birşey varsa paylaşır zaten :D
00 YorumlaBen bi ara çok takmıştım. Sürekli mesajlara fotoğraflara bakıyodum ama kızlar bundan hoşlanıyor. Yani boşverin kurcalamayın :)
01 Yorumla
+1 yılSevgili dediğin görünüşte iki kişi ama aslında birdir. Telefonunu alır bakarım, oda benimkine bakabilir,sorun yok
02 Yorumla
Soran+1 yılbu da mantıklı ama diyelim izin vermiyo?
- +1 yıl
Nedenini sormak lazım. Kendınden emın olan bırısı, telefonunu saklamaz ;)
Telefonunu Kurcalayacağın biriyle neden çıkıyım ki ?
20 Yorumla
+1 yıltek kelime ile saygısızlıktır
saygısızlığa da tahammülüm yoktur10 YorumlaSpor konusunda 459 cevap paylaştı. kurcalarım hayatımı birleştireceğime inandığım insanın telefonun kurcalarım
00 Yorumla
+1 yılben bir şey bulcağm için değil öylesıne denk gelirse bakıyorum güven problemimde yok ama bakıyorum yani :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarşımdaki insana göre değişir mesela en son çıktığım erkek arkadaşım çok severdi telefonunu karıştırmamı onu kısıtlamamı telefonunu elime alır 40 yaşındaki bayan komşusunun bile telefonunu silerdim ilginçtir ki çok hoşuna giderdi
00 Yorumlaelimi sürmem.. oda benimkini kurcalayamaz izin vermem.. yaptıgıyla yaptıklarımı sınırlar, yapmadıklarıyla yapmadıklarımı sınırlar... ona göre ..
02 Yorumla- +1 yıl
ne verirsen onu alırsın :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıltelefon kurcalamayan erkek yada bayan aldatılmayı hakeder ben bunu 2 kez yaşadım sonrakilerde tek tek baktım benimkine o bakar onunkine ben bakarım güvenle alakalı değil kıskancaksın kıskanılacaksın
23 Yorumla
Soran+1 yıldi mi .. hani biyere kadar tamam kurcalanmaması gerek ama insan istiyorki sevdiği onu ksıkansın merak etsin
Cevap sahibi+1 yılbenim sevgilimde telim kalır bile onunda bütün şifreleri bende,güveniyorum ama erkeklere güvenmiyorum kadınlara güvenme sende,ya biri zorla aklını çelmeye çalışırsa?benle kavga ettiği bi an konuşmak isterse
Soran+1 yılay yok öyle birşeyden allah korusun aklıma soru işareti kyoma sende
Ben telefonumun kurcalanmasına karşıyım.Bu yüzden hep güvenlik kodu ile dolaşırım.Kimsenin telefonunuda kurcalamam...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır kurcalamam özel eşya bu. Ama eğer şüphelendiğim bir konu varsa o anda bakmam gerekiyorsa bakarım aldatma, yalan gibi ve aldatma ile ilgili bişey yakalarsam da basarım dayağı :)
02 Yorumla
Soran+1 yıldiyelim kız senin telefonunda buldu :D o sana bastı dayağı ?:D
Cevap sahibi+1 yılBizde hata vardır ama yanlış yoktur biriyle sevmeden birlikte olmam seviyorsam başkasına da bakmam :)
+1 yılkendime güvenim tam.. ayrıca psikolojik olarak da sağlıklıyım.. neden kurcalayıp kontrol edeyim paranoyak gibi...ayrıca dediğim gibi kendime güvenim tam bi halt ederse kendi kaybeder ...
00 Yorumla- Spor konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılalsın ne yaparsa yapsın ... ben kurcalamam ama :)))
00 Yorumla Spor konusunda 450 cevap paylaştı. özel eşyalar kurcalanmaz. bu ona karşı saygısızlıktır
12 Yorumla- +1 yıl
artı benden sana ama saygıyı bılen varmıkı
en nefret ettiğim şey telefonuma ve çantama dokunulmasıdır buyüzden sevdiğimin cüzdanına ve telefonuna dokunmam
00 Yorumla
+1 yılkurcalamam. bir şey bulursam ben acı çekeceğim o değil! korkağım bu konuda. Arada kurcalarsam soğuk terler dökerek kurcalıyorum.
00 Yorumlaeğer telefonunu kurcuklayacak kadar güvenmiyorsam zaten sevgili olmam
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam kurcalamak demiyelimde .. kimle konustuğunu hiç mi merak etmezsin ?
+1 yılkıskanclık tabiki hatta güvensizlik bile denilebilir bazen
00 Yorumla1 kez kurcaladım kötü son ile karşılaştım. Hadi gelde kurcalama
10 Yorumlakurcalamam kurcalarsam bırseyler karıştırdıgında tedbir alır
00 Yorumlaasla güven olayı var sonuçta güvenmesem sevgilim olmaz
00 YorumlaTelefonu izinsiz kurcalamam sansen izin alirim izin verirse ici rahat ki ondan veriri direnirse vardir brsey : )
00 YorumlaKurcalamam, Kurcalamak istersede kurcalatmak. kurcalamak isteyen kız benden eksiyi alır. Özgüvensiz görürüm onu
00 Yorumla
+1 yılkurcalarım ama hem kıskançlık hem de güven eksikliği bence
00 YorumlagüvenMİYORSAM neden olmasın ? yada güvenmiyorsan...?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO rehberi komple sordu bana kızları sonra benim kine bakıcakmısın dedi yok bakmıcam dedim keske baksaydım aldatmış
11 Yorumla- +1 yıl
yuh
Gizli Üye(36-45)+1 yılkurcalamassanız bir güzel boynuzlarsınız ben yaşadımda
04 Yorumla
Soran+1 yılüzüldüm.. ama herkes bir değildir
Cevap sahibi+1 yılçok sevdğim ve sevildiğim halde yapıldı,sonrasındaki kızlardada gördüm her kadın aynıdır
Soran+1 yılher erkek de aldatr o zaman
Cevap sahibi+1 yılaldatır zaten,telide erkek ismiyle kız ismi kaydeder
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır hiç elimi bile sürmem, öyle takıntılarım yoktur.
00 YorumlaSpor konusunda 975 cevap paylaştı. Kurcalamam , kurcalattırmam.
11 Yorumla
Soran+1 yılhiç mi merak etmessin ?
Kurcalarım meraktan izinde verir yani
22 Yorumla
Soran+1 yılvermedi diyelim?
+1 yılKurcalamamı gerektirecek biriyle sevgili olmam.
41 Yorumla
+1 yılEn fazla çektiğim fotoğrafa bakarım.
00 YorumlaKurcalamam benimkinin de kurcalanmasını istemem
00 YorumlaKurcalamamı gerektirecek biriyle sevgili olmam
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri