Hayır, bu bence saygısızlıktır.
Evet kurcalarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güvenim sarsıldığında bir kez yapmak zorunda kaldım ve sevgilisiyle silmeyi unuttuğu mesajlarını görüp boşanma davası açtım. Uzun süredir aldatıyormuş. Boşanırken de, birden fazla erkekle aldattığı otel konaklama kayıtlarından anlaşıldı. Bildiğin orsp olmuş ve beni ayakta uyutmuş yıllarca. Bir daha bir kadına güvenmek mi? Asla. Güvenmediğim bir kadınla sevgili olmak mı? Asla. Bu da demek oluyor ki bir daha asla bir kadını sevecek kadar güven duymayacağım, ya da güvenecek kadar sevmeyeceğim.
Hayır tabi ki de.. sevgilime güvendiğim için kurcalamam. sevgilim zaten bir şey olursa bana söyler. benim güvenim tam kendisine. aynı şekilde ben de sevgilimden en küçük bir şeyi bile gizlemem gizlimiz saklımız olmaz.. zaten birbirine güvenen iki insan da birbirlerinden gizli karıştırma işleri yapmazlar.. ben mesela şifre bile koymazdım telefonuma ya da sosyal medya şifrelerimin hepsini bilirdi sevgilim ve istediği zaman da girip bakardı.. bana da söylerdi
Hayatimda kimsenin sohbetine degil , aramasina bile bakmadim bakmamda herkesin özel hayati , arkadaşlari kisisel yasami diye birsey var. Bakmak ayiptir, saygisizliktir, güvensizliktir. Yapan kisilerin sapkin veya sapik oldugunu dusunurum ve konusma, iletismini keserim.
Hayir kurcalamam
Ve gerekte duymam
Zaten kendisi beni hayatinin eşi yapmissa
Ona guvenim sonsuz olur
Herkesin kendine göre özel sohbetleri vardir arkadaslarinla
Bunada bakma gereginde bulunmam
Cevap
34Cevap
sevgilim yok ama olsa kurcalarım izin vermezse de aklımda soru işareti belirir şüphelenmiyorsam bile şüphelenirim neden bakamıyorum mesela
Telefon kişiye özel maldır fakat şüpheli durumlarda bakılmalı mı bilemem
Hayır diyenlerin bi çoğu yalan atıyor
Ya biz Kadınlar meraklıyız illa bişi olmasına veyahur süphelenmeye gerek yokki, haberli habersiz bakarız 🤭
Buna ben karşıyım hem güven varsa ne bu kurcalama? Ayrıca her ne kadar sevgili de olunsa onunda bireysel olarak özel bir hayatı var saygısızlık bu
Hayır neden kurcalayayım ki eğer güvensiz hissediyorsam şüpheleniyorsam direkt olarak gözümle gördüğüm tepkilerini incelerim
Gerek yok minareyi çalan kılıfını uydurur yapmak isteyeni de durduramaz kimse o yüzden gerek yok
Kurcalamam ama o benim telefonumu kurcalarsa ben de kurcakarim ha bana gelince aklinca kivirtiyor telefona sızarım zaten
Sevgilim olsa da kafasında kırsam o teli olmaz mı 🤣
Hayır çünkü bu saygısızlık. Eğer o telefonu kurcalıyorsam doğru bir ilişkide değilimdir.
Birbirimizin özel hayatına saygı duyalım bence..
Şüphe üzerine değil normal bir kurcalama olabilir
Olsa kurcalardım bakayımda sevgim bitsin diye
Kurcalamak ne kelime, IMEI adresine kadar inerim 😂
Kurcalarım, o da benimkini kurcalasın sıkıntı yok 🙂
Derdime dert katamam, huzurlu bi sekilde ekran kilidini kapatip olay yerinden uzaklasirim 🤣
Kurcalarım ben. Ve bakılmalı arada.
Hayır, bu bence saygısızlıktır.
Bence değil
Sevgilimse kurcalarım
hayır bakmam doğru gelmiyor bana.
Sevgilim yok olsa da yapmam
Kurcalamam ve kurcalatmam
Kimsenin kurcalamam :D
Evet bakıyorum hep devamlı
Saygisizlik
Özelimi kimseye kurcalatmam !!!
Ne kurcalarım ne de kurcalatırım
Karşılıklı kurcalarız
Oda benmkisinu kurcalasin
çiftler arasında gizli saklı olmamalı
Hayırda ne alaka? Neden kurcaliyim?
Güveniyorsam niye kurcalayīm kurcalamam
İzin vermezse daha sevgilim olamaz gizli işler yok
Hayır, güven şart
Ben yaparım olsa.
Kurcalarım
belki
Benimki kurcalanırsa bende kurcalarım
İzin veriyotsa evet
Sevgilimin kendisini kurcalarım 1😊
Sevgilim yok.
Kurcalarım diyenin çoğunun kadın olması üzücü.
Herşeyin kurcalarim
Ama o benim hicbirseyime bakamaz.
Öyle bişi mümkün olmaz bence😀
Gayet mümkün oluyor 😂 hep öyle oldu bunda sonrada öyle olcak kabul etmeyen gider
Kendine saygısı olmayan kadınlarla birlikteysen demek ki..
Kimin kadını olduğunu bole kadınlar diycektim heralde
Hayır.
Hmm kurcalardım 😂
O benim tlfonumu kurcalarsa bende kurcalarim
Hayir
Hayır kurcalamam
İşim olmaz
İşim olmaz
Hayir asla kurcalamam
kurcalarım o da benimkini kurcalasın
Sadece meraktannnb
Kurcalamam